Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Maandelijks doe ik bij Azerty bestellingen privé/bedrijfsmatig prijs en levertijd uitstekend te noemen, bij vragen gebruik ik hun site chat systeem werkt uitstekend met een snel antwoord waar ik tot nu toe altijd wat aan gehad heb.

Goed verpakt, soms een beetje in te grote dozen met te veel lucht plastic zakjes, maar het product komt goed over :)

Betaling via IDEAL. Snel en netjes. Na betaling gelijk een bevestiging per mail.
Verzending via post.nl zonder verdere kosten. Track&Trace code zodat je de bezorging goed kan volgen.

Geheugenmodule voor iMac besteld. Werd zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Goed verpakt en zonder problemen!

Ik heb een bijna complete game pc bij Azerty besteld. De onderdelen waren allenmaal op voorraad en het verzenden ging snel.
Na de onderdelen besteld te hebben, kreeg ik de aanbieding om voor 39 euro alles in elkaar te zetten. Deze aanbieding scheelde 20 euro met de normale prijs.
Ze hebben de pc netjes in elkaar gezet en alles goed afgewerkt, ik had het zelf niet beter kunnen doen.

Goed verpakt en snel verzonden.

In het Garantiedocument in mijn Azerty account klopten van verschillende producten de garantie niet. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, is het in orde gemaakt. Ik raad wel aan om goed de garantietermijnen te controleren zodat er geen problemen in de toekomst ontstaan. Vandaar 1 ster minder dan het maximum.

Wilde toch een keer een legale versie van Windows voor de PC van mijn vriendin. Moest wel retail zijn met het oog op een andere computer
Even gebeld en werd keurig geadviseerd. Kost een euro, maar beter met goed advies het juiste, dan op en neer sturen.
Tevens een EVO 850 256GB besteld

Alles was keurig binnen 24 uur in huis inclusief een doosje Merci als welkom voor een nieuwe klant.

Zoals eerder aangegeven telefonisch advies is mogelijk. Erg prettig.

Het eerste item voor mijn toekomstige gamepc hier besteld, namelijk, een ASUS STRIX GTX970-DC2OC-4GD5.
Ik had deze al op het oog maar ik heb 'm bij Azerty besteld vanwege de lage prijs, een gratis spel dat je er bij kreeg (Assassins Creed Syndicate) en de vlugge hulp van de klantenservice.

Het pakketje was op tijd geleverd en zag er keurig uit.

Tot mijn verbazing (en blijdschap) vond ik in de doos afgezien van wat ik besteld had een:
- Doos Merci chocolade + welkomsbrief
- Asus ROG Gladius

Kortom: top eerste kennismaking en ik zal zeker nog meer producten hier binnenkort gaan bestellen.

Goed geprijsd en de volgende dag binnen goed verpakt en gratis. Wat wil.je nog meer

Goed verpakt en de volgende dag in huis

Ddr3 ram geheugen gekocht en het was helaas stuk. Op dinsdag teruggestuurd en woensdag middag al bericht van ze dat ze het hebben ontvangen en het inderdaad stuk is dus een nieuwe wordt verstuurd. 1 uur later een mail dat een nieuwe alweer op de bus is.

Kabeltje besteld. Scherpe prijs en ook nog eens snel geleverd.
Fijn dat het in een envelopje met de gewone post mee kon, dat scheelt weer in de verzendkosten, die dat verhoudingsgewijs erg hoog uit zouden komen.

Kwam een dag later per post. Prima!!

Ik had een monitor gekocht bij Azerty. De monitor viel, zeker voor voor z'n prijs, erg tegen en ik kon deze nog net binnen de afgesproken 14 dagen retourneren. Prima service, snel geregeld en ze hebben zelfs de verzendkosten vergoed. Voor mij in de toekomst gewoon weer Azerty!

Beantwoorden en behandelen alles erg snel. Prima communicatie.

Alles wat ik besteld had was op voorraad, ik kon het een uur later al ophalen. Ik had gematigd om dit te vragen en kreeg binnen een kwartier al reactie op mijn mail, en dat op zaterdag. Super

Top geleverd, alles compleet

Net personeel met prima vak en productkennis

Nette site met accurate levertijden.
Als het product op voorraad is en je het voor 22:00 besteld dan word het de volgende dag bezorgt.
Verzenden is top-notch, goed ingepakt en snel.
Klantenservice is snel en doet niet moeilijk en is zeer behulpzaam.

Top shop!

De verzending is top-notch! Alles word verzonden in ruime dozen goed gevuld met lucht zakjes.
Ik had laatst een usb soundcard gekocht die makkelijk in een bubbeltjes envelop had gepast maar zelfs deze zat in een ruime doos!
De verzend kosten zijn ietsjes hoger dan de meeste andere winkels (€7.10) maar de meerprijs is het dubbel en dwars waard.

Ik heb wel eens een foutje gemaakt tijdens het bestellen, heb daarna contact opgenomen en het kon meteen rechtgezet worden.
RMA gaat uitstekend, een defecte HDD opgestuurd en 3 werkdagen later had ik een nieuwe binnen.

Duidelijke website. Goede en snelle info via e-mail over order en verzending. Ga zeker vaker bestellen bij Azerty.

Snelle levering. Goed verpakt.

Eenvoudige website, Scherpe Prijzen.
Het product dat ik bestelde was niet op voorraad bij Azerty, de verwachte levertijd was ongeveer 7 (werk)dagen. Nadat de bestelling geplaatst was netjes geïnformeerd over de status van de bestelling. Product was binnen de 7 (werk)dagen geleverd.

Klasse service. De laatste 20 jaren heb ik telkens computer hardware gekocht via verscheidene webshops om de betere te vinden waar men zich veilig voelt iets te kopen op afstand. Azerty is DE beste computer webshop waar ik ooit iets gekocht hebt, zal vanaf heden dan ook alleen maar via Azerty mijn aankopen doen.

3 leveringen op 1 maand tijd, telkens precies op tijd, de Post doet uitstekend hun job. In België heet de Post een zeer goede reputatie, daardoor voel ik mij ook veiliger als ik bij jullie (azerty) koop.

Toen ik even panikeerde heb ik een e-mail verzonden en kreeg ik een ontzettend rap antwoord terug, nooit verwacht hoe rap ze op alles inspelen. Mijn computer hebben ze als extra service in elkaar gestoken en live getoond op youtube streaming functie. Toen ik een vraag stelde in de chat kreeg ik dan ook direct een antwoord terug van degene die mijn computer in elkaar stak live, top klasse service!

Een uitgebreide keuze aan producten die je makkelijk on vinden en voor een relatief lage prijs.

Niets op aan te merken!

Ik wist dat ik een paar dagen moest wachten voordat de bestelling verzonden zou worden omdat Azerty nog wat producten moest ontvangen van hun leveranciers, maar al met al ging het nog lekker snel en werd alles netjes geleverd. goed ingepakt en met een doos "Merci" erbij!

Al met al zeer goed!

Je word door Azerty duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling. Wanneer zijn alle producten binnen, is hij al verzonden? hoe laat komt de bezorger?

Een paar vouchers met codes voor games die ik moest krijgen door een actie op bepaalde producten werden meteen via mail meegestuurd nadat ze de producten verzonden hadden.

Weer een top service dus!

Geen verrassingen of moeilijkheden, doen wat ze beloven en geven uitstekende service. Zonder problemen bestellen daar!

Alles werd exact op de aangegeven tijd afgeleverd...zoals vooraf gemeld in hun e-mail.

Het is een Uitstekende winkel voor Computer onderdelen en andere soort elektronica persoonlijk heb ik daar computer onderdelen bestelt, Rand apparatuur en meer.

Voor 22:00 Bestelt is morgen in huis! en ze leveren inderdaad de volgende dag

Super tevreden in de middag besteld volgende dag ochtend thuis, volgende aankoop zeker bij Azerty!!!

Binnen 24 uur werkelijk super snel, echte aanrader, ik wordt vaste klant :)

Overzichtelijke website en bestellingen zijn makkelijk te plaatsen. Ik kon in dit geval zelfs een eerdere order openen om daarvanuit precies het zelfde nog een keer te bestellen.

Er stond op de website dat wanneer ik voor 22:00 zou bestellen, dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Blijkbaar is dit echter niet van toepassing voor alle verzendwijzes. Toevallig voor mijn verzendwijze dus niet. Dit had ik echter tijdens het maken van mijn bestelling niet gezien dus was hier een beetje teleurgesteld in. Na contact met de service afdeling van Azerty alles weer duidelijk.

De site werkt goed, alles is snel te vinden. Het azerties systeem werkt ook leuk geeft toch weer leuke kortingen. Prijs verhouding is ook vaak dik in orde.

De verzending ging zoals geadverteerd, voor 10 uur besteld morgen in huis.
Inderdaad in de middag waren mijn pakketjes geleverd. Goed verpakt
Helemaal goed dus.

Keer een videokaart verstuurd voor RMA, paar dagen later mailtje dat mij een nieuwe wordt verstuurd gratis. Hoe goed kan het zijn. Niks dan lof voor Azerty.

alles ging makkelijk en vlot. van zoeken naar produkten die ik wou kopen tot en met het betalen middels ideal. gratis account aanmaken was een fluitje van een cent.

de verzending was zoals gemeld op de website: voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis hebben. via t&t wist ik welk gedeelte van de dag mijn bestelling bezorgd. in andere revieuw(s) al gememoreerd: bestellingen worden in een grote doos verzonden.

Scorekaart voor Azerty