Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAl verschillende keren producten bij Azerty besteld en door hun grote aanbod, lage prijs en goede service. Echt een aanrader om je computer of elektronica bij Azerty te kopen.
VerzendingDe producten worden altijd geleverd binnen het aangegeven tijdsbestek, vaak ook nog gratis en altijd netjes verpakt zodat je product niet beschadigd bezorgd wordt.
KlantenserviceMeerdere keren technische vragen gesteld waar je bijna altijd dezelfde dag antwoord op hebt en waar je ook iets mee kan. Helaas ook een keer een product terug moeten sturen vanwege een defect en ook hierbij een snelle en nette afhandeling. De volgende dag was mijn geld alweer teruggestort inclusief de gemaakte kosten voor het verzenden.
Meerdere keren producten besteld bij azerty zeer tevreden over aanbod ,prijs ,levering en goede klanten service
Gevraagd naar een product wat niet bij Azerty in het assortiment zat of ze dat wel konden leveren. Een dag later antwoord en met een nette prijs.
Dezelfde dag nog een antwoord gehad op een technische vraag en het product besteld.
Een week levertijd, maar Azerty is natuurlijk ook afhankelijk van zijn toeleveranciers.
KlantenserviceSlechts een enkele keer mee te maken gehad. Werd snel en correct geholpen.
Wouw, Goedkoop, Ding Dong.
Heb hier eigenlijk weinig aan toe te voegen dan alleen dat zij goedkoper zijn dan de meeste die iedereen kent. Na mijn betaling via Ideal heb ik ook de volgende dag mijn bestelling ontvangen. Ik zeg een Aanrader aan iedereen die van koopjes houd.
Product ontvangen en deze was 2 keer ingepakt in een doos en met lucht kussen erin. Verzending ook helemaal compleet ontvangen zonder schade. Dit was uitstekend ingepakt.
Erg fijne webshop. Goede service, snel en (soms) kosteloos bezorgd en een leuk welkomstcadeau. Erg tevreden dus!
Mijn eerste bestelling bij Azerty, maar alles ging meteen goed. Volgende keer zal ik dus eerst bij hun gaan kijken of ze hebben wat ik wil hebben.
---
Er was geen contact nodig met de klantenservice. Misschien dat ik daar een volgende keer iets over kan zeggen.
Het was mij niet geheel duidelijk of ik moest betalen voor de verzending.
Ik kon geen verschil vinden tussen de gratis en de postnl verzending.
Kreeg bij de gratis verzending ook een track and trace code
Vaak goedkoop, maar niet het goedkoopste. Toch bestel ik regelmatig bij Azerty omdat de service simpelweg in orde is.
Ik heb een aantal voorbeelden van goede service, maar een recente ervaring was wel erg bijzonder. Mijn voeding ging defect tegen het einde van de garantieperiode. Azerty mailde mij dat de voeding ondertussen niet geleverd werd, en vroeg of ik akkoord ging met een alternatieve nieuwe voeding; deze was in alle opzichten veel en veel beter dan de oorspronkelijke die ik gekocht had!
Pakketjes arriveren in een anonieme doos (er staat wel Azerty op de label, maar de doos zelf is van een chipsverpakking of iets dergelijks. Er is altijd zorgvuldig ingepakt met voldoende luchtkussens.
KlantenserviceLevering is altijd snel, en er is altijd een behulpzame servicemedewerker om eventuele vragen te beantwoorden. Defect apparatuur retourneren is nooit een probleem.
Bestel regelmatig. Bestelproces en levering altijd prima. Aanvullende gegevens van mijn kant worden zonder problemen verwerkt. Klasse.
KlantenserviceEnkele keer een defect onderdeel. Kan gebeuren. Wordt door Azerty altijd prima afgehandeld en per kerende post.
De bestelling komt altijd optijd en het een makkelijke website waar je alles gemakkelijk kan vinden.
Verzendingaltijd optijd
Een perfecte website met een breed assortiment, overzichtelijke website en goede prijzen ik zocht via google naar het product dat ik wou kopen en Azerty kwam gelijk tevoorschijn.
---
Hoewel ik nog geen gebruik van de klantenservice heb gemaakt kreeg ik zoals gebruikelijk netjes 2 emails en later nog een als het product verzonden was.
Ook de verzending was perfect, alles was goed verpakt en ik kreeg het product de volgende dag om half 9 al bezorgd.
goed meedenken , snelle communcatie, goede prijzen en de assemblage was zeer netjes en goed uitgevoerd
Merci
Duidelijke, overzichtelijke webshop, goede support voor klanten en redelijke prijzen. Ook is het spaarsysteem een leuke manier om te besparen als je veel hardware koopt.
VerzendingAltijd goed verpakt.
KlantenserviceSnelle reacties, klantgericht en er wordt nooit moeilijk gedaan over eventuele problemen.
prima service en goede prijzen. altijd goede ervaringen met deze winkel. zal het zeker aanbevelen aan mensen.
Verzendingalles netjes verstuurd. Alleen post nl is waardeloos af en toe, krijg je het pakket binnen tussen 8:30-22:30.....
Klantenservicealtijd snel een reactie en samen naar een oplossing zoeken.
Een kennis heeft op mijn aanraden de Sapphire Radeon HD 5450 grafische kaart besteld bij Azerty. Nodig was een videokaart met zowel een VGA als een DVI-I aansluiting. Hier voldeed de kaart volgens Azerty aan. Kaart netjes en op tijd geleverd maar tijdens het inbouwen ontdekte ik dat er een DVI-D slot op de kaart zit. Geen wereldprobleem maar hierdoor moest er een extra DVI kabel aangeschaft worden. Het contact met de klantenservice achteraf heeft een erg slechte indruk achtergelaten van de klantenservice.
Ik raad Azerty niet meer aan bij mijn kennissenkring.
Contact opgenomen met Azerty om het probleem van de DVI poort voor te leggen. Aangegeven dat het niet nodig is om de kaart te retourneren of om te ruilen. Ook verwachtte ik geen tegemoetkoming o.i.d. voor de extra kosten. Ik heb alleen gevraagd om de productinformatie op de website aan te passen zodat anderen niet tegen hetzelfde probleem aanlopen.
Azerty antwoordt netjes binnen een dag. Helaas sturen zij een, naar wat het lijkt, standaard mailtje met uitleg over het aanvragen van een servicenummer voor retourzending. Geen woord of excuus over de foute specificaties en tot op heden geen aanpassing op de site. Een gemiste kans. Ik vraag mij af hoe de service is als ik echt met een defect of incorrect geleverd product zit. Ze geven mij het gevoel niet serieus om te gaan met klachten van hun klanten.
Deze keer eenzelfde onderdeel bestelt als eerder. Uit het overzicht met voorgaande orders kon ik gemakkelijk hetzelfde onderdeel terugvinden ( betrof 8 Gig Ram voor een macbook pro ). Daarbij heb ik nog een EVO850 gekocht. Om dit onderdeel te vinden heb ik de Tweakers pricewatch gebruikt zodat ik zeker wist dat ik de goede bestelde.Ondanks dat niet alles direct op voorraad was is alles netjes op tijd geleverd. Ik heb nu al meerdere bestellingen gedaan bij Azerty en vooralsnog is alles perfect gegaan. Daarom zijn zij een van mijn preferred suppliers.
Zoals gewoonlijk. Iets besteld en als het op voorraad is word het ter plekke voor je opgehaald terwijl je wacht met een bakkje koffie.
VerzendingIk kreeg dezelfde dag de mail om het op te komen halen. Helaas lag het pakker nog in het magazijn maar dat was geen probleem. Het werd meteen opgezocht terwijl ik wacht met een bakje koffie.
Zoek functie laat meteen al zien of het onderdeel een award heeft gehad. Vervolgens laat het kort voor een nadelen zien naast de specs met user reviews. Als je onderdelen mist krijg je een kopje met onderdelen die helpen bij het bevestigen.
VerzendingZelfs kleine of goedkopere producten worden in grote dozen met vulling verstuurd.
KlantenserviceEen van de ongeveer 15 producten ging binnen een dag stuk. Na het terugsturen kreeg ik meteen een nieuwe. Moest wel Googlen hoe dit proces moest.
Vooraf contact gehad met de klantenservice over de levertijd van producten en naast een (persoonlijke) ontvangstbevestiging binnen een dag een inhoudelijke reactie.
Bestelling geplaatst en is binnen twee werkdagen verzonden (artikelen kwamen vanaf de groothandel). Alles geleverd zoals gevraagd.
Onlangs mijn tweede pc hier besteld. M.b.v. de directe links vanuit het winkelwagentje enkele configuraties gemaakt en daar uiteindelijk 1 van gekozen. Goede overzichtelijke website en voldoende info over de componenten.
Wellicht dat Azerty een paar systemen kan voor configureren o.b.v. BBG?
Keurig volgens afspraak.
KlantenserviceKlantenservice niet gesproken, bij mijn eerste PC echter wel. Daar ben ik goed geholpen door de medewerker.
Product was gemakkelijk te vinden en snelle mail service/contact. Na miscommunicatie ivm met niet leverbare item, werd er snel aan de bel getrokken, en werd er snel via de mail duidelijk gemaakt dat het product nog leverbaar was.
Verzendingde bestelling had ik geplaatst rond 7-8 uur en krijg deze meteen de volgende dag binnen.
KlantenserviceSnel mail contact en duidelijk geantwoord. Kort maar bondig, meer is niet nodig.