Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het plaatsen van de bestelling ging als een speer. Ik had gebeld met de vraag of een bepaalde kabel ook daadwerkelijk op de plank lag, zoals op de website vermeld stond. Na een aardige wachttijd en een kort telefoontje werd ik vlot te woord gestaan (achteraf begreep ik dat ze maar met z'n tweeën waren). Ik moest het kabeltje online bestellen en dan kon ik die in de winkel ophalen. Dit moest omdat ik het kabeltje absoluut nodig had voor een kerstproductie.

Bij de bestelling kun je aangeven dat je je product per pin wilt betalen, dit is handig wanneer je het product komt halen. Het scheelt wachttijd bij het overmaken van de bank, zeker in het weekend.

Voordeel van Azerty is dat zij ook (beperkt) open zijn op zaterdag, de dag dat je met je IT-spullen aan de slag gaat en er achter komt dat je iets mist...

Verzending en klantenservice niet nodig gehad verder, daarom daar ook geen beoordeling voor.

Het is tijd voor een nieuwe pc. Moederbord processor en geheugen.
Na onderzoek op het internet kom ik weer bij Azerty uit.
Al jaren bestel ik bij Azerty.
Makkelijke overzichtelijke website.
de service en deskundigheid is goed.
ze zijn goedkoop leveren volgens afspraak,
Als er iets niet goed is kun je altijd ruilen. en ze hebben een showroom waar je welkom bent.

Het product wordt geleverd volgens afspraak in een nette doos.

Al je vragen worden deskundig beantwoord.

Werd prettig geholpen bij het configureren van mijn nieuwe computer.

Veel producten op voorraad, tot zover nog geen slechte ervaring met Azerty. Zij zullen mij zeker vaker terug zien.

Makkelijk om te navigeren door de site en de nodige producten te vinden. Betaling en levering ging snel en probleemloos.

Gratis verzending voor het product wat ik bestelde waardoor Azerty de goedkoopste leverancier was om dit product te bestellen.

Mijn desktop begaf het rond een uur of 7 en kon ik mijn zaken niet meer regelen. Erg vervelend! Gelijk heb ik uitgezocht wat het probleem was, het bleek mijn harddisk te zijn. Als IT'er weet ik hoe vaak dit voor komt en gelukkig schrijf ik daarom om de zoveel tijd een image van mijn computer naar mijn externe harddisk.

Om 8 uur bestelde ik een nieuwe harde schijf voor mijn desktop voor de laagste prijs op Azerty. Nog geen 5 minuten daarna was het klaar voor verzending. Tien minuten later kreeg ik een mail dat mijn product verzonden was.

De volgende dag was mijn harde schijf om 10 uur 's ochtends al binnen. Deze gelijk geplaatst. Toen nog even de image teruggelezen.. en voila, om 10:30 kon ik weer gebruik maken van mijn desktop.

Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik zo snel ben geholpen en dat alles ook nog eens rond de feestdagen! Zo als ik dat als IT'er altijd zeg: 'Tik Tik voor elkaar!' Super service!

Heldere website, goede prijzen. En het product kwam ook nog eens supersnel aan. Niets te klagen!

Ik vind de sorteerfunktie en de filters erg handig. Ik kan een produkt goed vinden. Ik had een videokaart besteld. Die is in goede staat en volgens afspraak geleverd.

Website is overzichtelijk, verder is de voorraad indicatie te vertrouwen.
Meerdere malen bij Azerty besteld. Bestellingen worden altijd correct afgehandeld

Bestelling worden altijd netjes verpakt geleverd.
De levertijd is meestal de volgende dag, bij verzending van een pakket
wordt altijd een tracktrace code via de mail doorgegeven.

Betrouwbareengoede webwinkel, al meerdere keren wat besteld en nog nooit preblemen gehad. Ook zeer uitgebreid assortiment.

Snelle levering, als je een product besteld dan heb je hem meestal ook de volgende dag in huis.

Over het algemeen een goede site. Ze zijn soms wat duurder dan een ander, maar dit wordt vaak goedgemaakt door hun snelle levering en eigen voorraad die ze hebben. Helaas is het met de verzending deze keer wat minder.

Gisteren een MicroSD kaart besteld om 17.30u met als melding "voor 22.00u besteld, morgen in huis", maar helaas is dat niet het geval geweest. Misschien dat dit komt doordat ik heb gekozen om te versturen in een enveloppe, maar het stond niet vermeldt dat dit hun voorwaarde van vandaag besteld, morgen in huis zou verbreken. Ik kreeg dan ook pas vanochtend om 9.37u de melding dat het product verzonden wordt. Jammer, want ik heb het product eigenlijk vandaag en uiterlijk morgenvroeg om 8.00u nodig.

Naar aanleiding van mijn review is er via e-mail contact gezocht om te kijken waar het probleem zit en of ze het duidelijker in de toekomst aan kunnen geven. Netjes.

Diverse onderdelen voor desktop besteld en prima te volgen hoe de stand van zaken is. Bovendien één van de voordeligste shops.

Prima levering en keurig verpakt.

Ik had iets verkeerd besteld en met een servicenummer kan ik het weer retourneren.

PC onderdelen besteld voor mijn zoon. Hij is helemaal blij. Wat voor hem belangrijk was dat hij netjes op de hoogte werd gehouden via mij over het verloop van de bestelling.Net

Netjes, snel en goed verpakt in een omdoos verpakt en ontvangen

Fijne webshop met scherpe prijzen, meerdere bestellingen gedaan en altijd de volgende werkdag in huis.

Bezorging altijd op de volgende werkdag, producten netjes verpakt met 'luchtzakjes' erbij.

Altijd tevreden geweest, maar bij een echt probleem wordt service makkelijk geweigerd. Product is naar mijns inziens door Azerty beschadigd en teruggestuurd.

Product is juist en goed bezorgd.

Onze laptop gaf na ongeveer 25/26 maanden een foutmelding dat de systeem fan niet goed was waarna de laptop zichzelf uitschakelde. Contact gehad met Azerty, aangegeven dat de laptop weliswaar net buiten de garantietermijn zat, maar dat het aannemelijk is dat een laptop langer meegaat.

Te horen gekregen dat dit moeilijk te bepalen is, maar dat ze uit coulance wel even zouden naar kijken. Laptop vervolgens opgestuurd voor diagnose.

Kreeg antwoord dat de laptop niet te repareren viel omdat de fan aansluiting afgebroken zou zijn. Toen is de laptop weer geretourneerd.

Deze fan aansluiting zat er nog gewoon op toen de laptop opgestuurd is, dus mijn vermoeden is dat ze een poging hebben gedaan om deze te vervangen, dat het echter door diegene van het moederbord is afgerukt en heeft gedacht dat schuiven we op de klant af.

Aangezien de huidige waarde van de laptop niet zo hoog was en ik geen zin/tijd had in een welles/nietes verhaal ben ik er niet meer achteraan gegaan. Heb de laptop ergens voordelig kunnen laten repareren door een handig iemand.

Maar ik zal nooit meer bij Azerty iets bestellen. Prive en zakelijk niet. En zal ook verder iedereen afraden om dit te doen als ze een waardevol product kopen waarbij ze ooit garantie zouden willen claimen.

Ik bestel hier regelematig losse onderdelen voor Computers en zet deze in elkaar voor vrienden en collega's. Het is nog nooit voorgekomen dat er iets kapot of niet geleverd werd. Kortom gewoon betrouwbare webshop. Ik heb nog nooit de servicedesk hoeven te bellen omdat het altijd in orde was. Vandaar hierover geen mening.

Als ze op voorraad hebben heb je binnen een dag anders 2 dagen (ligt eraan tijdstip bestelling). Altijd keurig verpakt en netjes met track en trace code.

Al een tijdje vaste klant. Met reden! Snelle reactie, snel verstuurd, vriendelijk en bij problemen doen ze er alles aan om het netjes op te lossen!

Snel verstuurd, onbeschadigd, goed ingepakt... wat wil je nog meer?

Vriendelijk, snel en correct!

De betaling verliep eenvoudig. Overzichtelijke site. Verzending was snel maar manier waarop mijn product verpakt werd viel echter erg tegen.

Verzending was snel maar erg slordig. Processor opgestuurd gekregen in een envelop. Geen bubbeltjes plastic o.i.d.
Doos van processor behoorlijk gedeukt en beschadigd. Beetje jammer dat ze niet wat extra moeite doen om het goed te verpakken.

Je moet betalen om met klantenservice te bellen (0900 nummer). Service zou gratis moeten zijn na het bestellen van producten van honderden euro's.

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien wij momenteel te weinig informatie hebben om uw bestelling terug te vinden zouden wij graag per email vernemen wat uw bestelnummer is of eventueel accountgegevens. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

alles ging goed in het begin site is makkelijk te gebruiken en meeste producten zijn op voorraad zodat ze al de volgende dag naar jou kunnen leveren. Betaling was ook goed. Geen verzendkosten dus dat is ook mooi.

Product zou de volgende dag thuis komen en daar had ik me ook op voorbereid. Maar uiteindelijk kwam het pakketje een dag later en daardoor moest ik mijn plannen en dag verschuiven.

Ik vroeg of ze naar postnl konden vragen of mijn pakketje de volgende dag zo vroeg mogelijk kon komen. Ze zeiden dat ik dat zelf moest doen.

I've purchased all pc parts except chassis. It arrived on-time in perfect shape. I receive ample information via mail from Azerty on status of online purchase. And i received fast response to a question i ask waiting for the delivery. Service is outstanding. During installing the pc myself, i was dreading of DOA's (dead on arrival). I've to install 13 parts together. Total DOA was 0! Everything worked out of box as they should.
This was my first online purchase for computer electronics. and I'm happy that I've tried it with Azerty.

Delivery is on-time.

I ask a question on delivery and get a satisfying answer. After purchase,Azerty sent a mail on how to access their service request link and also their question on if everything is fine. I can't expect more from any company.

Moederbord via de pricewatch van tweakers uitgezocht en via de link naar de webshop van Azerty besteld. Site van Azerty zelf alleen voor de betaling gebruikt.

Binnen de beloofde dag netjes verpakt ontvangen. Track & trace van PostNL.

Scorekaart voor Azerty