Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Eenvoudige website waar je zeer snel kunt bestellen met een reallife indicatie van voorraad. Erg handig

Snelle levering en een 3S code waar ik niet om gevraagd had.

Bestelling was simpel. Website gevonden via Pricewatch. De beoordeling van de webwinkel was prima en dus besteld. Op tijd geleverd, prima prijs, geen verzendkosten en produkt bevalt prima. Wat wil je nog meer.

Op tijd geleverd

Product was goed te vinden, maar verzending via PostNL heeft mijn voorkeur vanwege afhaal punten.

Product was ineen doos met meer dan voldoende luchtzakken

Dit is de eerste keer dat ik bij Azerty besteld heb, voornamelijk vanwege de aantrekkelijke prijzen. Dat de service en levering daarnaast ook nog eens top waren, is helemaal super! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Levering was eerder dan verwacht, goed verpakt en als verrassing was een leuke attentie toegevoegd.

Via de chat contact gehad met de vraag of een product voor een bepaalde datum geleverd kon worden ivm een deadline. Medewerker was zeer klantvriendelijk, goed geadviseerd en product is supersnel geleverd.

Zeer gebruiksvriendelijke website met ruime keus aan producten en zeer scherpe prijzen. En als je een vraag stelt krijg je snel antwoord en professionele uitleg over het product.

Zeer snel verstuurt en heel netjes verpakt, beter kan je niet verlangen...

Snelle en correcte antwoorden als je iets vraagt, en zeer klantvriendelijk qua oplossingen. Ik had iets besteld wat ik achteraf niet bleek nodig te hebben en het werd meteen gecanceld en het te veel betaalde bedrag werd netjes terug gestort.

super service, bestel al jaren bij Azerty. Altijd correcte afhandeling gehad. Ze hebben al jaren ervaring en dat blijkt snel!

netjes aan huis geleverd en zeer goed verpakt

beste klantenservice die ik ooit heb ervaren bij een webwinkel. Vragen worden snel beantwoord. RMA service is uitmuntend

Ik bestel al jaren mijn onderdelen en zelfs laptops bij hun, altijd goede info en een eerlijke prijs.

Snelle levering zoals aangegeven en goed veilig verpakt

Heb mijn externe harde schijf tot 3 keer toe kapot gehad en altijd goede service gekregen en meteen een RMA

Een upgrade voor de PC besteld. Per ongeluk bij het bestellen een onderdeel in de verkeerde kleur (ja, 't oog wil ook wat) besteld, en daar na de orderbevestiging direct een mail over gestuurd. Snelle reactie en soepel geregeld!

Bij het afmaken van de bestelling kwam er het aanbod om de BIOS van het moederbord voor een klein bedrag te upgraden naar de nieuwste versie. Nou, dacht ik, dat hoeft toch niet, beetje makkelijk geld verdienen. Achteraf gezien was het wel handig geweest omdat het geheugen pas na een BIOS update herkend werd. Opgelost met wat ouder geheugen, maar daardoor ben ik de optie die aangeboden wordt wel naar waarde gaan inschatten.

Kortom, een erg servicegericht bedrijf dat aan de andere kant de prijzen wel strak houdt.

Bestelling tijdens de kerst gedaan, toch week erna al geleverd.

Ik had per ongeluk een verkeerde kleur onderdeel besteld, dit werd zeer klantgericht omgeruild.

Deze review gaat over een RMA van een bestelling die ik op 18 mei heb geplaatst, en die overigens toen de volgende dag is verzonden.

Ik had een kapotte harddisk, die onder garantie viel. RMA aangevraagd, de disk opgestuurd. Ontvangst duurde toch wel 3 dagen, waarna ik een mail kreeg met de opmerking dat de disk meer dan 10 dagen levertijd heeft. Ik kon erop wachten, of een mailtje sturen. Ik stuurde een mailtje dat ik een andere disk wilde. Meteen kreeg ik een factuur voor het verschilbedrag, die ik heb betaald. Twee dagen later werd de nieuwe disk verstuurd, de dag erna had ik hem binnen.

Voor het opsturen had ik verzendkosten gemaakt. Ik stuurde een mailtje met een foto van het bonnetje. De dag erna (!) had ik het geld op mijn rekening.

Conclusie: ik ben al jaren klant, en zal dit voorlopig gewoon blijven.

De disk had geen retailverpakking. Hij was dus in de antistatische zak met een heleboel bubblewrap omwikkeld, wat in een verzenddoos weer vastgezet was met luchtzakken. Uitstekend dus.

Zie algemeen.

Heb geheugen corsair Dominator platinum bij azerty op de dit stond duidelijk genoeg info over het geheugen en goed te vergelijken met andere spullen . Voor de rest prijs en betaling en levering goed zat netjes verpakt .zou zo weer wat bestellen als ik wat nodig hebt .

Goed met de feestdagen

Top!
snelle levering, vertrouwend en goedkope prijzen
ik haal hier al mijn onderdelen en ben altijd tevreden.
gewoon een top bedrijf!

snelle en goeie levering

krijgt goed te weten hoe en wanneer ik mijn pakket binnen krijg

Alles perfect! Fijne website, en prima betaalsysteem. Niks op aan te merken!
Blijft mijn vaste webshop!

Gewoon prima, niks op aan te merken.

Reageren relatief vlot, en zijn nooit te beroerd om vragen te beantwoorden.

Ik was op zoek naar een draadloze XBOX controller van microsoft voor de PC.
Via een zoekopdracht op google vond ik deze In de outlet van Azerty en heb hem als zodanig besteld.
Het betrof een DEMO-model met een leuke korting.

Betaling en levering waren verder dik in orde maar achteraf bleek de controller niet geschikt te zijn voor de PC, alleen voor de XBOX.

Levering op zich was prima in orde maar het bleek dus een verkeerd geleverd product te zijn.

In 1e instantie gebeld, en a €1 per gesprek heb ik behoorlijk lang moeten doorzetten eer de telefoon beantwoord werd.
Daarna werd ik vriendelijk te woord gestaan en geholpen met het retourproces.
Gemaakte verzendingskosten kon ik via de service mail ook terug krijgen.

Vandaag mail ontvangen dat alles in goed orde was ontvangen en dat het aankoopbedrag werd gecrediteerd.
Ik heb gevraagd om retournering van de gemaakte retourzending (€8,60) maar Azerty zegt nu dat nergens op de website staat dat het een windowscontroller betreft....

Beetje jammer daar ik 100% zeker weet dat de controller als ''VOOR WINDOWS'' werd aangeboden.
Ik heb hem ook via google gevonden met die zoekterm en ik weet heel goed dat er ook types ALLEEN geschikt voor de XBOX zijn dus ik heb daar echt wel naar gekeken.

Extra jammer dat de controllers vermeld op de website XBOX/PC gerelateerd allemaal door elkaar staan en dat een foutje door Azerty gemaakt zou kunnen zijn.
De 2 types hierin besproken (XBOX & XBOX/PC) staan naast elkaar op de site in de sectie XBOX.
In de PC sectie staat ook een XBOX/PC geschikte controller, alleen om aan te geven dat dit niet overzichtelijk is.

Azerty geeft aan dat het bij haar standpunt blijft maar dat ik evengoed de kosten vergoed krijg.
Ik heb geen zin in een welles/nietes spelletje dus ik laat het hierbij en waardeer in ieder geval de geste.
Hierdoor heb ik besloten de algehele review een voldoende te geven.

Ik was op zoek naar een 32 gb micro SD kaart. Azerty bood er één aan met goede reviews voor een zeer scherpe prijs. Azerty voor de eerste maal zelf geprobeerd, en de shop voldoet aan alle hoge verwachtingen: voor prijs en verzending. Vooralsnog geen ervaring met de klantenservice...

Standaard levering was snel tijdens de drukke kerst periode. Het product was goed verpakt.

Goede prijs en snelle (gratis) verzending. Ze maken hun reputatie meer dan waar, keer op keer.

Bestelling was vlot, wel een periode waarin ik niets hoorde over het bestelde. Dat waren echter de feestdagen, dus begrijpelijk.

Fijne mensen in de communicatie, goed aanbod en scherpe prijzen. Enige minpunt: als levertijd lang duurt dan op de site aangegeven, wordt je hiervan niet op de hoogte gebracht. Zelfs niet als je met de verkoper een uiterste leverdatum heb besproken. Later op eigen initiatief een product in een compleet systeem vervangen en wat gepusht de bouw ervan te versnellen. Hierin is uiteindelijk flexibel gehandeld. Als communicatie bij langere levertijden vanuit Azerty komt verdienen ze nog een ster extra.

De webshop is overzichterlijk, en producten zijn snel te vinden. Na bestelling goed op de hoogte gehouden via E-mail, ook een mail ontvangen over de assamblage mogelijkheden. Dit geeft het gevoel dat er moeite voor de klant wordt gedaan en wordt meegedacht met de klant. Zonder twijfel gaan hier de volgende onderdelen (geheugen, CPU en GPU) voor mijn nieuwe build besteld worden.

Al snel na de bestelling de Track&Trace van het pakketje ontvangen. Pakketje netjes ontvangen de volgende dag. Het product was verpakt in een ruime omdoos, welke netjes opgevuld was met opgeblazen plastic kussentjes. En werd nog verrast met een welkoms attentie in de vorm van een doos Merci chocolade.

Je vind er zo goed als alles aan computer apparatuur!
Azerty's sparen (korting op volgende aankoop) is een leuk extra.

Pakketje mooi op tijd ontvangen. Altijd goed ingepakt met extra zorg voor harde schijven of andere delicate stukken.

Altijd snel een duidelijk antwoord op je vragen. Zijn bijna de klok rond bereikbaar.

Onderdelen voor een nieuw systeem gekocht (voeding en moederboard). Via tweakers al gekozen, dus alleen opzoeken en bestellen. Ging soepel en snel. Levering ook soepel. Kortom zeer tevreden!

Goed verpakt, luchtkussentjes om loze ruimte te vullen.

Producten goed overzichtelijk. Duidelijke procedure. Ik zocht een product en kon makkelijk kiezen uit verschillende modellen.

Snelle levering zoals beloofd.

Scorekaart voor Azerty