Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenMakelijk om een bestelling te plaatsen heel duidelijk goede kwaliteit spullen korte wacht tijden wat wil je nog meer
Het was zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen en het was heel duidelijk wanneer mijn product zou aankomen. Ik heb op het moment geen verbeterpunten voor de site.
VerzendingProduct is een goede staat afgeleverd op het verzochte moment.
Overzichtelijke site met gunstig geprijsde artikelen.
Duidelijke informatie over de producten.
1 kleine opmerking is, duiderlijkere info over transport kosten in het voor traject.
Zeer tevreden!!!
Keurige levering volgens belofte.
Heb om 20.10u besteld en keurig de volgende dag binnen met even zo netjes een mailtje over de verzending.
Een voorbeeld voor vele!
De website is zeer duidelijk, en alhoewel het nog niet alle functionaliteiten van de Pricewatch biedt, komt het dicht in de buurt! Het orderproces is simpel en de aangeraden producten na het toevoegen van een ander product laat relevante producten zien, iets dat ik bij andere webwinkels nog wel eens fout zie gaan.
VerzendingDe verzending was snel (eerstvolgende dag na contact klantenservice, zie onder), in totaal waren de spullen een week eerder geleverd dan ik in het eerste geval had verwacht!
KlantenserviceDoor een stomme fout van mij had ik een artikel besteld met twee weken bezorgtijd (wat duidelijk stond aangegeven op de site), terwijl ik er later achter kwam dat er een alternatief was dat sneller kon worden geleverd. Ik heb een e-mail gestuurd en binnen een kwartier kreeg ik reactie en er werd meteen een goede oplossing geboden.
Duidelijke website, goed overzicht, mooi goedkoop, als ik hier bestel heb ik in 95% van de gevallen de goedkoopste deal, en als dat niet zo is, zit ik er misschien een paar euro boven.
Pluspunt: Fysieke showroom voor problemen, handig voor de omgeving Raalte.
Minpunt: Geen antwoordnummer voor RMA, geen gratis telefoonnummer.
Bestelling was goed verpakt en goed overgekomen, en alles mooi de volgende dag binnen gekregen
KlantenserviceBij een defect moederbord heb ik gebeld, en kon ik meteen langskomen voor het oplossen van het probleem. Toen het probleem ontdekt was, is er een poging gedaan tot herstel(dit is gelukt) en kon ik weer snel door met bouwen, anders had de mobo opgestuurd moeten worden naar MSI, waar veel tijd overheen gaat.
Mooi dat er de optie is om direct naar een bezorgpunt te laten sturen, hoef je niet thuis te wachten. Webshop is duidelijk en uitgebreid, met goede voorraad en dus snelle levering.
Verzending's Avonds laat besteld, toch de volgende dag op het postkantoor. Snelle levering en zeer degelijk verpakt.
Handige duidelijke bestelprocedure en razendsnelle levering. 24 uurs levering wordt dus echt waar gemaakt. Mijn complimenten.
VerzendingVerrassend snelle levering.
Ik ben al een tijdje fan van Azerty. Prima leverancier. Goede prijzen. Ook prettig dat ik langs kan gaan en goede service krijg.
Dit keer hadden zij de souplesse om een onderdeel uit de bestelling te halen zodat we dat onderdeel elders konden bestellen en alles bijtijds voor Sinterklaas binnen hadden. Sjapo.
Hoewel ik zeer tevreden ben, toch een tip.
Het was helemaal geweldig geweest als Azerty had geanticipeerd op de dreiging dat de bestelling niet voor Sinterklaas binnen zou zijn. My 50ct.
Uiteraard via Tweakers.net een link naar de site bij de producten. Als deze niet aanwezig is of een levertijd van meer dan 10 dagen worden er ook alternatieven gegeven die op zich ook zinnig zijn.
VerzendingAlles was op voorraad dus uurtje later stond ik dit keer bij ze in de winkel om de spullen op te halen. Prima service!
KlantenserviceHad nog een aantal vragen over de producten om ze eventueel nog om te ruilen wat geen probleem was.
Veruit de goedkoopste, daarnaast heb ik het savonds besteld en was het de volgende dag al binnen!
VerzendingDegelijk verpakt (met luchtzakken), gewoon erg tevreden.
Snelle verzending en vlotte reactie op een vraag. Wilde na bestellen toch een ander moederboard en dat was zo geregeld!
VerzendingSnel, discreet en goed verpakt
KlantenserviceSnelle hulp bij aanvragen van ander product
Ik heb ondertussen al 2x een computer bij Azerty in elkaar laten zetten en dat ging allebei de keren vlot en probleemloos
VerzendingAlles zat keurig verpakt en werd op tijd geleverd.
KlantenserviceIedere keer dat ik contact had met een klantenservice deel van Azerty werd ik snel en goed geholpen.
Goede en overzichtelijke site vond het alleen een beetje onduidelijk aangegeven hoe het zat met de voucher die ik erbij geleverd zou krijgen maar deze werd, bleek achteraf, automatisch met de factuur meegestuurd
VerzendingProduct op zondag avond besteld dinsdag al in huis prima service! zat in een doos verpakt gevuld met het product en opgevuld met luchtzakjes!
Goedkoop en goed in vrijwel alle opzichten. Het enigste wat ik jammer vind is dat de "op voorraad bij leveranciers" status vaak niet klopt. Dit is helaas iets wat ik ook bij andere webshops vaak ervaar; dus Azerty is daar niet alleen in.
VerzendingDe levering is bijna altijd prima op orde. Ik heb een keer ervaren dat ik iets totaal anders kreeg dan ik besteld had. Dat was vervelend.
KlantenserviceKlantenservice is meestal heel behulpzaam en doet niet moeilijk.
Kan alleen een positief bericht plaatsen.
Met 1 woord een profesioneel benadering en afhandeling, en zou een voorbeeld voor andere webshops kunnen dienen
Duidelijk web toegang en navigeren eenvoudig en toch overzichtelijk, de afhandeling met andere woorden betalen is duidelijke structuur en vertrouwlijk.
Ik heb wat besteld en ik had het op tijd binnen. Zoals het hoort eigenlijk. Winkansen!
Een 5-tal producten besteld. Totaalprijs vergeleken bij een 10-tal winkels. Azerty kwam als goedkoopste uit de bus.
VerzendingEén van mijn producten had een levertijd van 12+ dagen. Na echter 5 dagen was het item al beschikbaar en verzonden.
KlantenserviceTijdens aankoop een aantal keren met de klantendienst gemailt. Altijd snelle reacties op mailtjes met de nodige info, top.
Ruim assortiment aanwezig, snel klaargemaakt, ook bij afhalen, vriendelijke bediening, vlot en snel in retouren.
VerzendingProduct conform verwachtingen. Keurig nieuw en actueel.
KlantenserviceSteeds prima geholpen.
17 November een order voor een GTX 970 geplaatst en volgende dag keurig binnen.
Een dag later via mail netjes de vouchercode van een gratis game binnengekregen.
Azerty weer top en keurig geregeld.
Niet mijn eerste bestelling bij Azerty. Bestellen gaat gemakkelijk. Omdat mijn bestelling niet op voorraad was regelmatig mails voor wat betreft de te verwachten leveringsdatum. Op e-mail wordt snel gereageerd. Tot op heden echt een zeer positieve ervaring met Azerty.
Deze keer de besteling afgehaald.
Ondanks dat ik deze keer de bestelling heb afgehaald kan ik door eerdere bestellingen zeggen dat de verzending keurig geregeld is.
Het afhalen is eveneens prima geregeld. Mail voor wat betreft de voorwaarden voor afhaling was zeer duidelijk. Ook hier niets dan positieve ervaringen.
Op mails werd snel gereageerd.