Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk bestelde een ASUS Prime Radeon RX 9070 XT. Zeer goed product. Werd vlot geleverd en in perfecte staat.
VerzendingProduct was nog geen 24 uur later al in huis, goed ingepakt en in perfecte staat ontvangen.
Algemeenop tijd en netjes geleverd. en producten waren in 1 keer geleverd en niet in losse zendingen. want somming producten waar alleen op voorraad bij de leverancier. dat werd in 1 keer verzonden. voordeel bij azert dat naast uit hun eigen voorraad ook uit de voorraad van hun leveranciers kunt bestellen
Verzendingproduct warren goed ingepakt in de de doos. er was geen loze ruimte de doos was goed opgevuld.
Klantenservicegoed geholpen met eerdere bestelling er was A keuze product die niet compleet was. en geld van de verzend kosten terug gekregen
AlgemeenEen hele nieuwe gaming pc laten samenstellen door advies te vragen. Kreeg een mooie winkelmand vol rekening houdend met mijn budget. Zelfs nog een keuze om mijn budget eventueel wat op te rekken voor betere prestaties. Allemaal congruente onderdelen. Vanuit een livestream de assemblage kunnen meekijken wat een leuke klantenbinding is.
VerzendingVerzending was snel daarop met alle officiële dozen van de onderdelen nageleverd met handige 'still to do kaartjes' waar jezelf niet niet meer je hersens voor hoeft te gebruiken.
Snelle en zorgvuldige levering, doordat er allemaal onderdelen waren geplaatst in de behuizing opvul materiaal gebruikt zodat het een stootje kan verdragen.
Al met al zeer tevreden.
Er werd meegedacht over mijn wensen en er is een mooie samenstelling gevonden passend binnen mijn budget.
Een assemblage livestream waarmee je klantenbinding creëert, wat een leuke toevoeging is.
AlgemeenMooie Open box deal gevonden bij Azerty betreft DDR5 RAM. Azerty noemt dit zelf ABC-keuze producten. Met de prijsstijging van de afgelopen maand was deze significant goedkoper dan de deals die elders te vinden waren, met hogere kloksnelheid en lagere latency welteverstaan.
Verzending was snel binnen, betaling via iDeal was soepel verlopen.
Product was netjes verpakt en kon via de brievenbus bezorgd worden. de bestelling was de volgende dag in huis
AlgemeenPrima, precies wat je tegenwoordig verwacht bij een online bestelling.
Enige punt van commentaar, als je iDeal betaling niet goed gaat dan staat je bestelling op geannuleerd. Een nettere optie zou zijn via e-mail een betaal link toe te sturen.
Goed ingepakt, met voldoende vul materiaal. Pakket kwam in goede staat binnen.
AlgemeenIk heb voor het eerst in mijn leven een game PC gebouwd. Mijn vrouw was zwanger, dus onder het mom nu heb ik de tijd/geld nog om een investering te doen. Na lang wikken en wegen had ik een bestelling geplaatst op 13 oktober 2025 om op te halen bij Azerty. Besloten om alle onderdelen bij Azerty te bestellen. Uiteindelijk toch besloten om de processor om te wisselen. Telefonisch contact opgenomen en het was geen enkel probleem om het om te wisselen. Ook kreeg ik nog het advies om een hoger wattage voor de PU aan te schaffen. Eenmaal ter plaatse ook erg goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel, zeker een aanrader. Erg tevreden met mijn keuze om alles bij Azerty te bestellen. Het heeft mij dan ook zeker gerustgesteld dat als er iets mocht gebeuren met de hardware, ik hier goed geholpen zal worden.
VerzendingIk heb de producten in Raalte opgehaald. Dit ging snel en soepel. Last minute wijziging in processor was ook snel afgehandeld zonder problemen. Ik kon alvast gaan rijden naar Raalte en zodra ik daar zou zijn lag het klaar. Dat is erg prettige service.
KlantenserviceNiks anders dan lof voor de vriendelijke en behulpzame service. Er wordt goed met je meegedacht. Erg fijne ervaring.
AlgemeenHeb nieuwe en B keus producten besteld bij Azerty. De B keus was wel een gokje, namelijk een ASUS TUF gaming scherm. Mooi scherm wel, maar was duidelijk een keer uit de doos geweest en aangesloten (en een beetje viezig). Ik heb hem netjes opgehangen aan de beugel, schoongemaakt en het werkt prima.
Winkel is snel met leveren, de producten goed verpakt en ook dit scherm is heel aangekomen.
Prima om op deze manier retour producten niet weg te gooien, maar gewoon aan te bieden!
Alles was in 1 grote doos gedaan waar bijna niets herkenbaars op heeft gestaan. Dat vind ik prettig, maar aan de andere kant hoopt je dan maar dat de pakketdienst er wel voorzichtig mee omgaat.
Algemeenik heb onterendere de ASUS Prime GeForce RTX 5070 OC Edition gekocht en deze kaart heeft het allemaal voor 1440p gaming. de beelden zijn scherp, mooi en snel. daarnaast is het een stuk goedkoper en betrouwbaarder dan andere websites.
Verzendinger was een ander product vertraagt in mijn bestelling waardoor de levering uitliep ik heb hier zelf een mail over moeten sturen voor duidelijkheid.
Klantenservicena mijn mail over de levering ben ik snel en duidelijk geholpen zodat alles goed zou komen, erg tevreden.
AlgemeenVery competively priced, I found my purchased Graphics card the
ASUS Prime GeForce RTX 5070 OC Edition offered at a significantly lower price,
and I recieved more than optimal shipping conditions.
I can reccomend.
On time and accurate posting instructions, no problems were encountered.
I recieved my products on time and in good order. Could not expect more.
Always kept adequately informed, and happily satisfied. I recieved al the relevant information ahead of time and was able to confidentely track my order.
AlgemeenKende Azerty al van mijn custom build game systeem maar ook online shoppen voor twee Asus AiMesh BQ16 setjes ging prima.
VerzendingMakkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd. Wederom een tevreden klant!
KlantenserviceIn het verleden en nu ook zeer tevreden over de prima service!
AlgemeenZoals ik Azerty al vaker heb meegemaakt ook nu weer perfect. Onderdeel van de bestelling kwam wat later. Daardoor in overleg deze uit de order gehaald. Fijn het meedenken, en prima levering.
VerzendingLevering zoals aangegeven. Goed verpakt ook. Niets op af te dingen.
KlantenserviceEen onderdeel van de bestelling kwam wat later. In overleg uit de order gehaald en de dag later was alles binnen.
AlgemeenAlles was gewoon makkelijk te vinden, de website was overzichtelijk... ik heb bijvoorbeel CAPS nl hun website layout gezien ik vond het ZO HINDERLIJK om producten te zoeken dat ik gewoon WEIRGER om daar 1 ding te kopen...
als je DENK dat ik LIEG dan kijk maar naar MSI x870 EDGE TI en zie dat het bij CAPS nl goedkoper is dan AZERTY maar waarom denk je dat ik TOCH bij AZERTY gekocht heb? (you guessed it) "de web design layout is goed"
ga maar kijken vlak hier op tweakers prijzen... kijk naar de prijs van CAPS nl en dan AZERTY en dan kijk welke ik TOCH gekozen heb om te kopen... AZERTY website layout and display is gewoon PLEZIERIG... overzichtelijk, makkelijk dingen te vinden je kan ook HEEEEL goed zoeken op specifieke artikelen..
het is 2025 en je hebt website designers die gewoon een onoverzichtelijke website maken ik weiger om daar bij luie designers te kopen een beeeetje geld uitgeven om een goeie website te maken is een investering niet een "ik huur maar een c gast omdat ik geld wil sparen" nee.. je moet een a of a+ gast huren om een website te maken en dan nog zelf testen ook...
ga zelf iets zoeken op je webpage kijken of alles goed en soepel gaat..
Het was er de volgende dag en het was gewoon goed verpakt... alles perfect..
KlantenserviceHet was HEEL erg PLEZIERIG om met de mevrouw L. Groen te praten/typen/emailen, VOL begrip ik zou HEEL graag bedanken ...ik had mijn order "ge cancelled"en zij was ZO VOL begrip en maakte HEELE maal geen moeite...
En ik had iets van 241 gekocht en daarna heb ik iets van 372 gekocht (MSI x870 edge ti) en dat komt ook omdat de klanten service GOED is... het is waar wat ze zeggen "a company is ONLY as GOOD as its employees"
Een bedrijf is ALLEEN goed omdat de werkers die daar werken goed zijn.. .zij zijn "het publieke gezicht en soms ook publieke mond" van het bedrijf, het machine zal ik maar zeggen,
Als de klanten service slecht is dan ga je klanten verliezen maak niet uit hoe goed het bedrijf is, kijk maar naar ASUS iedereen weet ASUS klanten service is TROEP dus ondanks ze goeie producten hebben mensen gaan toch naar andere, maar ASUS is wel goed hor, maar dat arrogante gedrag "kickt mensen af"...
Bijvoorbeeld ik leer altijd dit aan werkers... "rijke mensen hebben je nodig om hun toilet "te fixen" (als een loodgieter) ze hebben je nodig om "marble steen" in hun mansions te zetten, ze hebben je nodig om hun "fancy pools" (zwembad) schoon te maken, om hun mansions te bouwen, hun tijn onthouden, ze hebben ook mensen nodig om hun mansions schoon te maken want maak jij maar elke weekend 10,000 - 14,000 vierkante meter schoon maken en nog onderhouden ook
Dat kunnen ze niet ze HEBBEN je nodig.. hier in nederland zijn ze niet zo BRUTAAL en gewoon disrespectful maar in america, frankrijk, engeland zijn ze gewoon BRUTAAL en disrespectful... zulke mensen moet je gewoon WEIGEREN om voor te werken..
Ga maar zelf je je kabels door de muur heen trekken en je toilet functionaal maken... dat kunnen ze niet ze hebben dat niet geleerd, ze hebben je NODIG.. zij hebben geld jij bent een expert (of iemand anders die het zelfde werk doet) "the point is" ze hebben je nodig
En ik zie hier dat mensen als "L.Groen" HEEL erg nodig zijn... dit is waar om ik ALTIJD werkers eer meer dat het "company gezicht" die zijn meestal gewoon DOM... (niet altijd maar meestal)
Bijvoorbeeld als JIJ denkt dat bill gates en of elon musk slim zijn dan be je GEK het zijn die gasten in de labratoriums in white scientist coats" die MIJ respect krijgen ....en niet klunnels die LIEGEN dat ze "path of exile 2" kunnen spelen.. elon musk heeft een gast BETAALD om zijn character op te levelen en dan nam hij het over en dacht dat echte gamers niet zouden zien dat hij niet weet wat hij doet..
"Youtube dat maar" "Elon caught faking his Path of Exile 2 character" voor jmij is dat net als zeggen "hey zie je dat meisje daar? dat was mijn vriendin en later zie je dat meisje en je zegt hey ik was 2 weken geleden met je vriend en zij zegt, vriend xxx? ik ken helemaal neimand die xxx heet ik ben getrouwd met mijn "high school boyfriend" hij is me eerste en we zijn nu al 20 jaar samen...
Ongelovenlijk... je wilt niet weten hoe mensen LIEGEN op aarde... dus ja, elon musk is een dummy het zijn zijn werkers die het werk doen
Dus ja... "L. Groen" is zo iemand die ik gewoon WAARDEER.. ik ken de baas van azerty niet ik ken alleen L. Groen (haha ik ken ken keeeen der niet maar ik heb een interactie met haar gehad via de e-mail hahaha, en dat was goed voor mij... ik raar dit bedrijf aan een ieder die computer dingen wilt hebben)
p.s. elk bedrijf heeft goeie klanten service nodig want die houden het gezicht van het bedrijf ERG HOOG in de ogen en gedachten (minds) van de klanten...
Ik ben HEEL erg blij met mijn aankoop (ik kom weer natuurlijk als ik wat nodig heb)
AlgemeenNiets op aan te merken. Via de Pricewatch een case, moederbord en geheugen bij elkaar geklikt en bij Azerty in de winkelmand geplaatst, betaald en dat was het. Niets opmerkelijks, niks mis mee.
VerzendingNiets mis met de levering zelf - prima verpakt, op tijd bezorgd, compleet - maar wel wat kritiek op de verzendkosten:
Het moederbord (ruwweg 100 euro) was vrij van verzendkosten. Dus dan nam ik een beetje aan dat met een case (83 euro) en geheugen (65 euro) het nog steeds gratis verzenden is. Het werd tenslotte in 1 doos bezorgd...
Maar niet dus. Nagevraagd en als reactie "Hoewel het moederbord inderdaad in aanmerking komt voor gratis bezorging, kunnen er nog steeds verzendkosten worden berekend voor de andere artikelen in je bestelling. Dit komt doordat de gratis bezorging alleen van toepassing is op bepaalde producten."
En dat zal vast allemaal kloppen, maar voor mij als klant voelt dat vreemd aan. Daarom een ster aftrek.
Vanwege die verzendkosten heb ik contact gezocht met de helpdesk. Volgens de website kan je ook vragen via WhatApp stellen - mooi, lekker laagdrempelig. Dus vraag gesteld - en een uurtje later een reactie, "Wegens uitzonderlijke drukte is het momenteel niet mogelijk om vragen via de chat te beantwoorden."
Wel verdorie. Laat dat dan direct weten ipv een uur later.
Mailtje gestuurd en binnen twee uur een net antwoord terug (waarbij ik mij dan afvraag waarom datzelfde niet net zo goed per whatapp had gekund).
Dus tja... prima klantenservice voor zover hieruit te beoordelen is, wordt snel op mail gereageerd, vraag werd afdoende beantwoord. Maar toch, ster aftrek: als je WhatsApp niet aankan, laat dat dan meteen weten.
AlgemeenBestelproces eenvoudig en bij vragen goed en vakkundig geholpen! Al vaker bestellingen gedaan en zoals altijd zonder problemen.
KlantenservicePrima zaak! heb er al vaker besteld en altijd goed geholpen als ik vragen heb. Laatst problemen met mijn PC en ben bij ze langs geweest, wat een fijne omgeving en prachtige ontvangst ruimte :-) Goed geholpen en weer tevreden huiswaarts gekeerd (toch gauw 150km ;-)
AlgemeenIk heb al meermaals bij Azerty besteld en nog geen slechte ervaringen gehad. Het is niet altijd dé goedkoopste optie, maar wel een (web)shop die ik vertrouw.
De Asus ROG Astral LC RTX 5090 die ik recent bestelde, werd keurig op tijd geleverd en werkt tot dusver fantastisch.
De GPU was stevig verpakt in een grote doos; alleen stond er niet op de doos dat deze een breekbaar product bevatte. Je kunt je mijn schok voorstellen toen de bezorger de doos nogal hard op de grond neerplofte voor ik er erg in had. Gelukkig lijkt er helemaal geen schade aan de GPU te zijn.
Om zulke scares in de toekomst te vermijden, adviseer ik Azerty om "BREEKBAAR" oid op de doos te zetten zodat bezorgdiensten weten dat ze extra voorzichtig met het pakket om moeten gaan.
Het beperkte contact dat ik met de klantenservice gehad heb (alle Azerty producten die ik door de jaren heen gekocht heb werken tot dusver naar behoren) was altijd prima.
AlgemeenVolgens Tweakers is Azerty niet altijd de goedkoopste optie, maar veelal komen de andere producten van leveranciers uit het buitenland. Zelf betaal ik daar liever een paar euro meer, maar dat mijn product dan wel uit Nederland komt.
VerzendingProduct snel in huis zelf na een bestelling (later) in de avond, product goed verpakt.
AlgemeenHeb al vaak gekocht via azerty en heb ook met die producten mijn computer gemaakt. De levering is snel. Vaak goeie prijzen en erg aardige klantenservice.
VerzendingDe levering was top goed ingepakt en snel bezorgd meestal de volgende morgen.
KlantenserviceKlantenservice was top ik zou graag vaker van azerty bestellen.
AlgemeenIk koop al jaren mijn computeronderdelen bij Azerty, en dat gaat altijd naar volle tevredenheid. De spullen komen netjes op tijd, goed verpakt, en ze doen wat ze moeten doen. Geen poespas, gewoon degelijk. Ik heb al eens een paar positieve woorden geschreven op hun verzoek, want dat verdienen ze. Ze zeiden dat er een prijsje aan vast zat, maar dat is er nooit van gekomen. Ach ja, misschien een idee om vaste klanten eens te verrassen met een klein tegoedbonnetje. Zou ik wel waarderen.
VerzendingGoed en snel geleverd alleen jammer dat ze geen spaar systeem hebben
KlantenserviceGoede service alleen spaar systeem mis ik. Of spaar punten zoals bij de Jumbo
AlgemeenHet bestellen bij Azerty ging verrassend soepel. De website is overzichtelijk, het product was makkelijk te vinden en de prijsinformatie was duidelijk en eerlijk.
Het hele proces - van winkelmandje tot betaling - verliep snel en zonder gedoe, precies zoals je het wilt bij een betrouwbare webshop.
De ASRock RX 9070 XT Taichi zelf presteert fantastisch - Krachtig, stil en met een premium afwerking. Je merkt dat Azerty zorgvuldig omgaat met wat ze aanbieden, en dat geeft vertrouwen bij het kopen van zo'n high-end product.
Kortom: een webshop die vertrouwen uitstraalt en het waarmaakt.
Hier bestel ik met een gerust hart opnieuw.
De levering was razendsnel: op 30 oktober besteld, en op 31 oktober al thuis ontvangen.
De GPU was stevig verpakt en kwam in perfecte staat aan.
Duidelijke updates over de verzending maakten het extra prettig.
Azerty laat zien dat snelle service ook betrouwbaar en netjes kan zijn - echt top!
AlgemeenPrijzen waren niet heel comptetief in vergelijking met anderen zoals Megekko, maar algemene ervaring met het bestellen tot het tijdig ontvangen van de bestelling was goed. Ik heb geen klachten. Website mag wel een upgrade krijgen in termen van uiterlijk, ziet er ouderwets uit voor een tech website.
VerzendingGoede staat afgeleverd en op tijd zoals aangegeven op de website.