Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Met dank aan de meedenkende Tweakers-community twee fijne gaming-PCs laten samenstellen door Azerty. Goede communicatie en afhandeling door Azerty.

Goede inschatting van de levertijd. Zou door de drukte (vakantieperiode) 10+ dagen zijn. 12 dagen naar de bestelling had ik de PCs in huis, dus keurig op tijd.

Met redelijk ingewikkelde vragen om een product te bemachtigen, heeft Azerty goed mee gedacht en geholpen om de situatie op te lossen. Ik werd gehoord en deze bedrijven heb je nodig. Positief voor Nederland dus thumbs up.

---

Ik heb het product opgehaald en stond prima klaar op vrijdag middag 16:30

Ik had 2 producten nodig, waarvan 1 op directe voorraad was. Er is mee gedacht aan een oplossing voor mijn situatie, waardoor ik het weekeind verder kon werken.

Meerdere malen hier producten gekocht en nooit problemen gehad met aankopen of betalingen. Daarnaast zijn er regelmatig acties op geselecteerde producten waar gratis games een extraatje zijn bij een aankoop.

Enkele producten zijn goed verpakt waarmee ze zonder schade zijn aangekomen. Grote aankopen zitten samen in 1 doos met voldoende verpakkingsmateriaal zodat deze niet beschadigd worden tijdens bezorging.

Er word snel gereageerd op mails waardoor je niet lang hoeft te wachten op een antwoord vanuit klantenservice

Zoals altijd goede voorraden en snelle levertijden. Website makkelijk in gebruik en vaak scherp geprijsd.

Levertijden worden goed aangegeven op de website. Mijn product was voor 22:00 besteld volgende dag geleverd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik minimale downtime had in mijn pc!

Duidelijke web site, Eenvoudig bestelproces op de site, vlotte levering. Heldere product omschrijving en leveringprocedure

De hard disk werden stevig verpakt en meerdere lagen bubbel plastic en stevige doos.

Ik bestel al jaren bij Azerty. Het is een webshop met een goed assortiment, waarbij prijs vrijwel altijd wel bij de top 5 van goedkoopste winkels zit.
Laatste levering een nieuwe NAS met 2xSSD en 16mb geheugen.
Asustor Nimbustor 2 (AS5402T), zonder harde schijven review door nospam_Z
Snel geleverd via PostNL, goed verpakt, prima prijs/kwaliteit. Helemaal blij weer.
Recent ook een retour moeten doen vanwege een defecte SSD. Ook dit netjes afgehandeld.

Ik hou van PostNL, die geven altijd al een dag van te voren een tijdslot van 1.5 uur. prima.

Prima afgehandeld, puntje afgetrokken ivm 2 keer op en neer.

Ik was opzoek naar een geheel nieuw internetsysteem bij mij thuis wat ik ten dele zakelijk kon financieren. Ik heb een half jaar geleden flink met Azerty heen en weer gemaild over wat wijsheid is na het uitleggen van mijn thuissituatie. Aankopen kwamen er toen niet van door omstandigheden maar afgelopen week weken weer opgepakt. Zie hieronder bij klantenservice.
Ik vind hun website overigens ook erg sterk. Ik ben natuurlijk ook een prijzenvergelijker maar voor mijn producten waren ze alles behalve de duurste. Overigens zou wat meer betalen zeker de moeite waard zijn voor wat ik terug kreeg met de klantenservice.

Informatie op de website v.w.b. de levertijd of de te verwachtte levertijd was precies kloppend. Beschermde verzending met opblaasfolie voor breekbare onderdelen.

Hoewel ik hun site duidelijk vind liet de klantenservice vrij weinig te wensen over. Thijs van Vliet en Pascal Honings waren de twee die mij zeer, zeer uitgebreid te woord stonden en gedetailleerd antwoord gaven op mijn vragen, overwegingen en bedenkingen. Het leek oprecht alsof niets te veel gevraagd was want ik kreeg keer op keer snel en goed antwoord. tips, tricks of alternatieven kwamen aan bod bijv. en ook het waarom.
Zeer sterk van Azerty!

Net nog een processor kunnen kopen bij Azerty. Bij andere webshops waren ze al uitverkocht en ze worden niet meer gemaakt.

Zoals beloofd werd het de volgende dag bezorgd zonder problemen. Goed beschermd in een doos wat fijn is als een bezorger iets ruwer is met pakketen

Nieuwe grafische kaart gekocht bij Azerty, werd de volgende dag netjes afgeleverd. Azerty was niet de aanbieder met de scherpste prijs, maar wel de scherpste met voorraad. Erg tevreden!

Netjes, beschermd en discreet ingepakt. De volgende dag geleverd, regelmatig updates over verzending.

Beste prijs voor HD’s, volgende dag al in huis en degelijk verpakt. Goede communicatie via E-Mail en een nette factuur.

De hdd’s waren degelijk verpakt. Goede communicatie tijdens het bezorg proces.

Zocht een M2 drive voor vervanging in een laptop.
Goeie prijs, rond 45 eur voor 1 tb.

Optijd besteld, volgende dag ontvangen, omdat het een ssd was kon het zo door de brievenbus

Altijd goed contact gehad met azerty en altijd wel iemand behulpzaam aan de telefoon voor vragen

Mijn Razer Orochi muis begon na 9-10 maanden opeens ongewilde dubbelclicks af te geven met de linkermuisknop.

Na contact met de klantenservice deze aangemeld als retour en zonder problemen een nieuwe gekregen.

Mijn voorkeur ging uit naar geld terug, maar dat was helaas niet mogelijk. Ik had namelijk in de tussentijd reeds een nieuwe muis gekocht.

De verzeding van het product liep vlot en ik had het sneller dan verwacht in huis.

Ik heb verschillende keren met de klantenservice contact gehad, vooral om advies te vragen bij aankopen, maar ook ivm retouren. Ze hebben mij altijd vriendelijk te woord gestaan en mij voorzien van deskundig advies en uitleg.

Ik heb de Azerty Upgradekit Gigabyte 5600GT besteld en ondertussen geïnstalleerd en getest.

De installatie verliep probleemloos, ik heb nu in mijn ATX-behuizing wat meer ruimte, dat is handig meegenomen.

De computer loopt als een zonnetje, ook dankzij een Kingston NV3 2TB - SSD.

Het is niet de eerste keer dat ik bij Azerty bestel en het zal zeker niet de laatsste zijn!

De bestelling is met veel zorg verpakt en snel geleverd.

Mijn computer begon een beetje traag te worden. En na erg lang en hard nadenken heb ik besloten er wat geld tegen aan te gooien. na het internet af te hebben gezocht kwam ik natuurlijk weer uit bij het altijd zo vertrouwde Azery. Dus heb ik hier een mooi nieuw ssdtje gekocht van 4 tb. En die computer gaat weer al een trijn. Als een natte plee rol, als een larf in een rotte kers. Of terwijl als een kanon. 10 out of 10 would buy a ssd again!

Toen ik de bestelling had geplaatst zag ik al in die mooie groene lettertjes dat ik hem meteen de volgende dag op kon halen. Wat een top tent!
Dus de volgende dag in de wagen gestapt en naar het o zo mooie raalte gereden. (Niet zo mooi als Heino natuurlijk.) Maar dit terzijde daarom tussen haakjes.
8 out of 10 would ophaal again. En waarom geen 10, omdat het in raatle is en niet Heino.

Toen ik met mijn zilvergrijze ford Fiesta bij het mooie Azerty aankwam zat er een aardigst vriendelijke man achter de balie. Die donders rap opstond om mij te helpen met mijn bestelling. Ik gaf mijn ordernummer en de beste man gaf mij een ssd. 8 out op 10 would have interactie met de beste man again. En waarom weer geen 10, omdat raalte en geen Heino.

Deze shopreview gaat over drie bestellingen. Daarvan leverde Azerty er maar 1.
Ik bestelde hier drie scherpe aanbiedingen, misschien wel iets te scherp...
Daardoor kon Azerty er uiteindelijk maar 1 ook echt leveren.

De communicatie was voldoende en het geleverde item was prima.
Er zitten blijkbaar wel veel prijsfouten tussen het aanbod bij Azerty.

Verder wel tevreden over de afhandeling. Zeker over het geleverde item.

Snelle levering van datgene wat ze ook echt kunnen leveren.
De verzendkosten zijn wel aan de hoge kant met 5,95 euro

Na altijd pre-builds te hebben gekocht, ditmaal bij Azerty voor het eerst zelf een computer samengesteld uit losse onderdelen. (Overigens de pc niet alleen voor mijzelf samengesteld, maar ook voor 2 familieleden die ook aan een nieuwe pc toe waren.) Hierbij heb ik goed advies ontvangen en zijn al mijn vragen over de onderdelen en de samenhang daarvan netjes beantwoord.

Nadat ik tot een build was gekomen bleek er een onderdeel niet op voorraad te zijn, de communicatie hierover was tijdig en correct en het duurde uiteindelijk niet lang voor het onderdeel toch weer beschikbaar was (sneller in ieder geval dan ik gedacht had).

Ze hebben de pc netjes geassembleerd, Windows erop geïnstalleerd en kon hem in Raalte afhalen, ideaal. PC loopt als een zonnetje, alle Windows updates en driver updates waren al gedaan dus de PC was ook vrijwel meteen gebruiksklaar. Al met al dus prima tevreden.

Behulpzaam bij het samenstellen, netjes op de hoogte gehouden van het proces.

Geweldig bedrijf, koop er al jaren ,mijn onderdelen. Ook als het iets duurder is haal ik het product bij hun vanwege de geweldige service en de voorraad.

Zeer vlotte levering heen ze, maar meestal haal ik het op.

Ze zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Een geweldig bedrijf, mooi in de buurt.

Alweer perfeckt geregeld. Wat besteld is komt optijd en goed aan. Dus weer alles goed verloepen. :)

Mooi dat ze een hantekenig vragen bij levering zodat het paket niet gewoon bij de voordeur word gezet.

Geweldig bedrijf, koop er al jaren. Ook als het iets meer kost haal ik het product bij hun vanwege de geweldige service en snelheid van bezorging.

Had voor de vakantie nog wat nodig, savonds laat besteld, volgende dag om 12 uur al in huis.

Mijn schoonvader was toe aan een nieuwe computer, normaal zou ik deze zelf samenstellen, bouwen en installeren maar ik had daar helemaal geen zin in deze keer dus heb ik een ready to go van Asus bij Azerty aangeschaft.

Zoals eigenlijk verwacht verliep dit geheel zonder problemen.

-uitzoeken
-bestellen
-betalen
-verzonden
-dag na betaling al in gebruik

Snel en zonder gedoe afgehandeld en mijn schoonvader is blij met de pc en ik ben blij dat ik er geen gedoe mee had.

Na de bestelling/betaling werd het geheel snel verzonden en een dag later stond het netjes op de stoep

Scorekaart voor Azerty