Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk heb mijn pakketje netjes optijd en heel ontvangen zonder problemen en voor een goede prijs, top!
Top assortiment alles is aanwezig en de goede en belangrijke gegevens staan erbij. Ook een hoop soortgelijke producten ter vergelijking worden weergegeven
VerzendingVerzending was meer dan een week eerder dan verwacht. Producten worden snel bij elkaar verzameld en netjes en veilig tegelijkertijd geleverd. Uitstekend!
KlantenserviceGoeie extra opties voor producten die later geleverd worden en om dus de spullen in twee of meer paketten op te laten sturen. Snelle reacties op mailtjes
Ik ben al zo'n 10 jaar klant bij Azerty en elke bestelling is altijd perfect en snel afgehandeld,
supersnelle levering en bijzonder goed en discreet verpakt.
KlantenserviceIk heb 2 keer een product gekocht dat na verloop van tijd defect ging, gewoon pech.
Ook dat werd snel en probleemloos afgehandeld. Top.
Ik heb een game PC gebouwd en heb hiervoor de onderdelen uitgezocht op tweakers. Azerty heeft een zeer groot aanbod aan componenten en was de enige waar ik goedkoop alle onderdelen kon bestellen. Zodoende ben ik bij azerty uitgekomen.
Ik heb gebruik gemaakt van de service om mijn CPU + koeler en geheugen alvast op het moederbord te laten plaatsen. Hierbij werd ik goed op de hoogte gehouden met betrekking tot compatibiliteit.
Uiteindelijk kreeg ik mijn componenten goed ingepakt op de verwachte tijd thuis gestuurd inclusief een "al in elkaar gezet moederbord". De PC draait nu als een zonnetje.
Kortom, goed aanbod, goed geprijsd, goede service en goede levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Ben al 10 a 15 jaar een trouwe klant en heb nooit problemen gehad uitstekende service en garantie afhandeling.
VerzendingBestelde producten ook altijd op tijd binnen.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan altijd goed geholpen.
Bestelling is zeer makkelijk te plaatsen. Inloggen op de website en bestellen maar. Is er iets niet leverbaar binnen 1 dag dan kan je snel de klantenservice bellen voor een alternatief wat wel op voorraad is.
VerzendingMeerdere bestellingen al geplaatst bij Azerty afgelopen maand. 1 x privé en 4 x zakelijk. Altijd de volgende dag binnen. Beste webshop tot nu toe. Uitstekend ingepakt en de lege ruimtes gevuld met luchtzakken.
KlantenserviceIk had een kast besteld welke binnen 2 a 3 dagen leverbaar zou zijn. De rest was allemaal op voorraad. Ik wilde toch van het weekend mijn systeem klaar hebben. Snel de klantenservice gebeld en een betere kast uitgekozen welke op voorraad was. Volgende dag alles netjes binnen. Top service!
Azerty is gewoon lekker snel qua bezorgen. Een webwinkel die gewoon betrouwbaar is en doet wat het zegt.
KlantenserviceHet zou handig zijn om de factuur gewoon als PDF als bijlage toe te voegen
Mijn vorige pc (2008) was aan vervanging toe, deze had ik in verleden ook besteld bij azerty. Net als recentere producten.
Azerty staat voor kwaliteit, van een goede overzichtelijke website met goede productinformatie en voorraadstatus, tot en met de commununicatie bij een RMA procedure.
Inmiddels bestaan ze mede hierdoor alweer 12 jaar, waar ik andere winkels heb zien komen en gaan.
Ook is het spaarsysteem met azerties een mooie aanvulling.
Ik kan azerty bij iedereen aanraden, en zal er zelf ook zeker terugkeren. Ook meegluren op de assemblage livestream is leuk om te zien!
Wat ik jammer vind bij een order van €1500 dat ik nog €17 verzendkosten moest betalen, ik vind dat niet meer van deze tijd. Je ziet in deze 'online bestellen' tijd toch vaak dat winkels zich onderscheiden in snelle levering en daar in verzendkosten (vanaf bepaalde bedragen) in tegemoet komen.
De levering gebeurd wel netjes en snel.
Eerder een goede communicatie ervaren bij het terugsturen van een defect product, RMA procedure verliep zeer soepel.
geweldig gewoon een bestelling plaatsen,keurig afgeleverd snel en vakkundig.
en keurig ingepakt hoor toppie hoor
zeer fatsoenelijk
Makkelijke website, goede opbouw en duidelijke communicatie. Verwachte levertijd van 2 tot 3 werkdagen, zaterdag besteld en dinsdag al binnen
Het bestelproces was gemakkelijk, van de status van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden. De website zelf is ook makkelijk te bekijken en geeft veel nuttige informatie over wat je besteld.
VerzendingHet was gemakkelijk om een ophaalpunt te selecteren en alles kwam netjes ingepakt aan bij het ophaalpunt. Uitstekend gedaan!
Het assortiment is zeer groot en vrijwel alles is ook echt op voorraad, ik heb niet mijn keuze hoeven wijzigen omdat iets niet in het assortiment zat.
VerzendingZoals beloofd de volgende dag, goed verpakt.
Ook een enkel kabeltje wat ik vergeten was werd met redelijke verzendkosten in een envelop bezorgd. Als ik naar de lokale shop rij ben ik dat aan benzine en parkeren al kwijt. (plus dat de lokale shop nou net dát ene kabeltje niet heeft).
Nadat mijn oude PC was overleden (moederbord), bij Azerty even een nieuwe basisopbouw laten assembleren, Kast, CPU, moederbord, SSD, memory etc..
Bij het verder overzetten HW uit mijn oude PC, werd ik werkelijk blij.
Keurige job, Rick en collega's !
Ik heb wisselende ervaringen met Yorcom en Alternate, maar dit was de rit naar Raalte zeker waard.
Zelf afgehaald, verpakkingen/restanten etc gesorteerd en kreeg een doosje Merci mee die de terugweg niet helemaal heeft overleefd.
KlantenserviceJammer dat 1 euro wordt gevraagd als je belt.
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat dat een relevante bijdrage is voor het bedrijfsresultaat.
Op aanvraag gebeld worden werkt overigens prima. Met kennis van zaken en no nonsense werd mijn vraag beantwoord.
Bestelling was zo geplaatst en levering net zo snel. Dus gewoon perfect en belofte word nagekomen
VerzendingVandaag besteld morgen in huis, klopt ook echt. Mits je voor de gestelde tijd besteld.
De service bij Azerty was uitstekend! Als ik een vraag had werdt er meteen netjes antwoord gegeven. Had weinig tot geen problemen bij Azerty, er gebeuren altijd dingen die niet naar je gedachte gaan maar voor de rest, goede klanten service en staan je netjes te woord. Geen problemen met Azerty!
VerzendingIk heb de bestelling opgehaald uit hun winkel ze zijn zelfs eerder opengegaan voor mij! Alles stond netjes klaar en zelfs geholpen met inladen van alles, ze zijn netjes te werk gegaan zonder problemen
KlantenserviceUitstekend! ze staan je te woord zonder enkele problemen
Makkelijke website, zeer snelle levering en uitstekende prijzen! Alles netjes ingepakt en ook nog met Track en Trace.
Verzending24 uurs levering! Top. En alles keurig ingepakt
Pro's
- Snelle levering
- Gunstige prijzen
Cons
- mobiel vriendelijke website zou beter zijn.
Ik bestel hier al jaren en nooit problemen. Geen gedoe met voorraad, alles snel in huis en perfecte service.
VerzendingDuidelijk verzending, track en trace op de dag van de bestelling. Goed verpakt. Klasse!
zeer makkelijk om artikelen te bestellen of om deze aan te passen in de winkelmand. Betaling via Pin zodat je bij wijziging van je bestelling geen gezeur meer hebt met geld terug of teveel betaald.
Verzendingartikelen waren origineel verpakt en werd geholpen met het in de auto zetten, top!
Klantenserviceaantal artikelen waren niet op voorraad of werd over geadviseerd, deskundig personeel!
Videokaart uiteraard werkend naar behoren, echt super snel. Gelukkig niet nodig geweest om contact te zoeken met de webshop, want het product was binnen 24 uur in huis!
VerzendingBinnen 24 uur in huis ^^
KlantenserviceGelukkig niet van toepassing