Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De computer die ik wilde aanschaffen was elders goedkoper, dus heb ik eerst contact gezocht met Azerty. Zij zijn mij netjes met de prijs tegemoet gekomen en hebben me constant op de hoogte gehouden van de voortgang.

Ik heb de computer zelf samengesteld en er waren hier en daar wat compatibiliteits-issues. Ook hierin werd ik heel deskundig geholpen met advies over alternatieven en meerdere mogelijke oplossing waar ik uit mag kiezen, echt top service!

Achteraf is mij ook nog gevraagd of alles naar wens was, dus ook een goede aftersales!

Ik heb hier mijn computer gekocht en dit was de aankoop voor mijn neefje. Voor een volgende PC klop ik altijd eerst aan de deur van Azerty!

Ik zocht een externe behuizing voor een IDE DVD writer.
Azerty was een van de weinige bedrijven die mij konden leveren wat ik zocht; ze waren zelfs de enige in Nederland (online). Ze hebben (bijna) alles!
En snelle levering ook! en voor een goede prijs!

Goede levering en op tijd. Alleen de verpakking was wel wat groot; erg veel lucht en bubbel plasic. Nou ja, ze hadden wellicht geen kleinere doos.
Ik kan Azerty aan iedereen aanbevelen.

De Prijzen waren hier heel goed, maar de levertijd en service valt een beetje tegen. Mogelijks omdat ik me in Belgie bevind dus er zit wel een reden achter. Ik had vrijdag besteld en donderdag had ik mijn onderdelen. bij aankomst bleek dat de behuizing beschadigd was en dit heb ik al gemeld via mail en via de website maar ik heb nog steeds geen antwoord de dinsdag na aankomst. voor de rest viel het wel goed mee.

als je het weekend niet als werkdag meerekent was de levering 1 dag later als voorspeld.
(vrijdagavond laat besteld, donderdag voldgende week in huis met een verwachte levertijd van 3 dagen.)

Na meerdere dagen heb ik nog steeds niet teruggehoord over een deuk in mijn behuizing die ik op 2 verschillende manieren heb gemeld.

Super snelle levering s'avonds besteld en dag erna om 12 uur in huis.
Netjes verpakt en goedkoper dan bij andere winkels.

Een sleve voor mijn nikon 1J5 . Was goed verpakt en ben blij met deze toplevering

Heb geen klantenservice of klachtenservice nodig gehad

Uitstekende winkel. Had absoluut geen problemen met de bestelling, dus ik had geen hulp nodig van de klantenservice. De bestelling was keurig binnen 24 uur na de eerste werkdag (bestelling was op zondag) bezorgd. Hij was ietsje laat, maar dat kwam door PostNL. Voor mijn eerste bestelling bij deze winkel kreeg ik zelfs een gratis doosje Merci cadeau!

Gratis doosje chocola voor eerste bestelling! :D

Bestelling plaatsen zeer gemakkelijk. Had iets besteld dat ze niet meer hadden, heb daar keurig een email over gekregen met een ander gelijkwaardig product. dit product was de volgende dag al in huis. geen klachten gehad!

Logitech g502 is tot nu toe een geweldige muis. absoluut geen klachten gehad. de software was makkelijk te installeren en de muis deed het al god voor dit gedaan was.

Had iets besteld dat er niet was. Heel aardig een mail gekregen dat ze nog wel een ander gelijkwaardig product hadden en toen heel makkelijk de bestelling overgezet.

Ik had de bestelling op een vrijdag avond om half 10 geplaatst en kreeg de bestelling de volgende dag, binnen het tijd schema van de gratis track en trace service, zonder beschadigingen binnen. Pakket was goed verpakt en niet beschadigt. Overal een uitstekende service!

Snel binnen gekregen en uitstekend verpakt!

Makkelijk te bestellen en betalen, geweldige website!

Snel binnen gekregen en uitstekend verpakt!

Makkelijk te bestellen en betalen, geweldige website!

Twee producten bestelt die de volgende dag in huis moesten zijn, uiteindelijk pa na 6 dagen in huis. Dat was een beetje teleurstellend wat had ze snel(ler) nodig

De website was op de eerste plaats al erg overzichtelijk. Ik heb de benodigde producten makkelijk kunnen vinden en ook de bestelprocedure was geen probleem. Na bestelling ben ik ruim voldoende op de hoogte van mijn order gehouden tot en met het moment dat het pakket bezorgt was.

Ik bestel al sinds 2008 al mijn PC componenten bij Azerty en ook alle componenten of complete PCs voor familie en vrienden. De prijzen zijn altijd al aan de goedkopere kant geweest en ik heb nog nooit een fout meegemaakt tijdens een bestelling.

Vandaag besteld en morgen in huis wanneer een product in hun warenhuis beschikbaar is, anders staan er indicaties voor de verzendtijd die meestal accuraat is.

De klantenservice is goed bereikbaar en reageert altijd heel snel op alle RMA aanvragen of andere vragen over producten. Hierin zijn ze heel behulpzaam om en RMA snel en goed af te ronden

Lage prijzen en een heel volledig assortiment, de enige laag-geprijsde webshop waar ik mijn hele PC in één keer kon bestellen!

Pakket was er binnen 24 uur, zoals beloofd op de website

Betrouwbaren winkel met goede service. Voor 11 uur besteld daadwerkelijk de volgende dag in huis. Vaak ook 1 van de voordeligste winkels. soms iets duurder maar bestel ik het hier vaak alsnog door de goede service.

Snelle levering voor 11 uur besteld ook daad werkelijk de volgende dag in huis.

Prima klanten service, wordt altijd snel en netjes geholpen.

Zeer lage prijzen, goede bekende producten, betrouwbaar en meestal erg snel. Bovendien is de klantenservice erg snel en prettig.

Goedkoop, ruim aanbod, betrouwbaar en meestal snel. En een goede snelle klantenservice ook die prettig reageert.

Goedkope producten, alles makkelijk te selecteren en te bestellen. Snel verzonden! Meldingen met track&trace gegevens zodra het verstuurd is.

Alles was goed verpakt & snel verzonden. Precies zoals het hoort!

Super klantenservice! Ik had een defecte SSD. Deze opgestuurd naar Azerty. Ze hadden hem de volgende dag al nagekeken, en die dag erna had ik al een nieuw exemplaar thuis gestuurd! Tevens werden de verzendkosten netjes vergoed.

Zeer nette en vlotte afhandeling van de bestelde pc, vriendelijke communicatie en goede aflevering van her bestelde systeem. Aansluiten en draaien zonder problemen.

Alles was vlot geleverd en netjes afgeleverd binnen een week. Enige opmerking die ik kan plaatsen is dat ik bij een volledig systeem geen verzendkosten had verwacht, echter deze waren er well.

Werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Artikelen zijn snel te vinden dankzij een overzichtelijke website zonder onnodige toeters en bellen. Duidelijke specificaties en gemakkelijk bestellen en afrekenen.

Snel, heel netjes verpakt en tussentijds prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levertijd.

Wat ik wel jammer vond is dat er blijkbaar geen check wordt gedaan op het totaal van de bestelde artikelen. Ik had een compleet systeem besteld (behuizing/CPU/RAM/SSD) maar door de wat afwijkende afmetingen van de behuizing bleek ik een verkeerde SSD en RAM te hebben besteld.
Stom natuurlijk aangezien dit ik dit zelf duidelijker had moeten uitzoeken, maar het zou prettig zijn wanneer er bij de leverancier een belletje gaat rinkelen als er een combinatie van producten wordt besteld die niet compatible is. Zeker als een volledig systeem wordt besteld waarbij de kans groot is dat de onderdelen samen gebruikt gaan worden.

Goed duidelijke site, gemakkelijke betaling en goede en snelle verzending. Doet precies wat ze beloven.

Alle componenten van mijn nieuwe computer bij Azery besteld. Zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod. Producten zijn overzichtelijk ingedeeld, allemaal voorzien van duidelijke specificaties en omschrijvingen. Bestelling en betaling verliepen vlekkeloos.

Producten 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Producten waren goed verpakt in drielaags kartonnen dozen. Dozen waren opgevuld met luchtkussens voor extra bescherming.

Scorekaart voor Azerty