Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De bestelprocedure is erg duidelijk en daardoor ook erg makkelijk. Er worden voldoende betaalopties geboden waaronder betalen met Paypal.

De levering was op tijd en zoals verwacht op de datum zoals vermeld. Top!

Tot nog toe geen klachten service nodig gehad. Het klantcontact dat er is geweest waarna een afhandeling heeft plaatsgevonden n.a.v. een prijsaanvraag was ook prima. Zeer tevreden.

Wat zal ik zeggen? Alles ging zoals het hoort en er waren geen onduidelijkheden of vreemde woordkeuzes. Perfecte score.

Snel. Zou volgende werkdag binnen komen en dat gebeurde ook. Gewoon zoals het hoort, dus perfecte score.

Deze keer twee Crucial BX200 SSD's van 240GB besteld. Uiteraard via de Pricewatch even gekeken waar ik bij m'n vertrouwde webshops het goedkoopste uit was en weer was Azerty in de bovenste regionen te vinden.
Op zondagavond besteld en op dinsdag middag werd het netjes geleverd.

Ook de zoveelste bestelling bij Azerty is wederom vlekkeloos verlopen. Dit is één van de beste webshops van Nederland voor wat betreft computergerelateerde hardware, ik blijf steeds maar weer terugkomen bij Azerty.

De verzending van de twee SSD's was kosteloos en kon met een speciaal doosje door de brievenbus. Het was uitermate goed verpakt, de kans op schokschade was door deze verpakking nagenoeg nihil.
Wel nog een (automatisch gegenereerde) tracktrace code toegemeild gekregen maar omdat het pakketje door de brievenbus kon was dat eigenlijk overbodig.

Prima verpakt en verzonden, erg tevreden over de manier van versturen.

Snelle levering, niets op aan te merken. Producten keurig verpakt in een normale doos. Mag alleen iets duidelijker vermeld worden dat next-day-delivery niet geldt vanuit het weekend.

Snelle reactie op een vraag die ik had met een deskundig antwoord

Bestellen ging makkelijk. Volgende dag werd het product afgeleverd zoals beloofd op de site. Nog geen ervaring met de klantenservice want het product was oké .

Lage prijzen, erg overzichtelijke website. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, er zaten geen defecte producten tussen.

Snelle verzending, goed verpakt. Track & trace van PostNL was erg fijn. :)

Azerty is sinds ca 2009 voor mij de eerste keus als ik PC componenten nodig heb. Ze staan in de pricewatch eigenlijk nooit helemaal bovenaan maar het prijsverschil met de goedkoopste aanbieders is bij de meeste artikelen klein, en als je de besparing op verzendkosten meetelt die je behaalt doordat je alles wat je nodig hebt bij 1 partij kunt kopen, scheelt het vaak helemaal niks meer. Wat ik heel sterk vind is dat ze in al die tijd over ca 20 bestellingen nog nooit een product verkeerd of defect geleverd hebben.

Vriendin zegt; huh, pakketje van "Centraal Magazijn Raalte" ..wat is dat? Ah de computerspullen zijn er :-) Altijd netjes verpakt en of de beloofde levertijd gehaald wordt is eigenlijk alleen afhankelijk van de pakketdienst.

Azerty heeft een groot aanbod en kan vaak snel leveren. Er zijn geen verzendkosten die je achteraf ineens verassen. Meestal doen ze het goed in de prijsvergelijking, zeker als je onderdelen snel wil hebben (andere winkels hebben het soms goedkoper maar niet direct leverbaar).

De bestelling werd keurig geleverd bij het ophaalpunt. Het bestond uit twee paketjes wat ze daar maar moeilijk vonden :P. Beide pakketjes waren goed ingepakt.

Ik ben al een paar jaar klant bij Azerty. Ze zijn scherp geprijsd en de levering is vaak snel. Heb eigenlijk nooit problemen met ze gehad en de service is gewoon erg goed.

Snel verstuurd en stevig verpakt.

Zoals hier vaak gezegd wordt leer je een bedrijf pas echt kennen als je met de klanten service te maken krijgt. Ook bij Azerty is dat zo en ik ben positief verrast. Ik heb in 2 orders 4 stuks 8TB Seagate Archive schijven besteld. Na deze in gebruik genomen te hebben bleken deze erg traag en was er gewoon niet mee te werken. Azerty dus geïnformeerd dat ik ze terug wilde brengen en om wilde wisselen voor 4 maal 8TB WD Red. Omdat ik het weekend toch in de buurt zou zijn zou ik langs rijden en kon ik daar ook eens de winkel zien. Werd totaal niet moeilijk over gedaan. De WD Red's waren nog niet op voorraad maar zijn meteen besteld zodat die op voorraad zouden zijn als ik langs zou komen.
En inderdaad, dat ik langs kwam was alles snel geregeld en kon ik na een kwartiertje weer op weg.

Goede overzichtelijke website met scherp geprijsde artikelen. Dit was een van de weinige webshops die de Samsung 850 evo 1 TB op voorraad had, dus heb ik deze maar meteen besteld, samen met nog een sharkoon HD docking station.

Mooi gratis verzending en nog wel via TracknTrace via postNL, een flinke plus hiervoor. Helaas was ik minder aangenaam verrast over de manier hoe het pakketje was ingepakt en over de kwaliteit doos. De doos was bij aankomst volledig ingedeukt (waarschijnlijk op het postsorteercentrum gebeurd) en de doos voelde slapjes aan. Als hij nog iets meer was ingedeukt was de ssd eruit gevallen.

Verder had de doos geen enkele vorm van opvulling en de 1 tb ssd. Hierdoor konden de artikelen alle kanten op in de doos wat ik zelf een minder geruststellend idee vindt. Gelukkig werkte alles wel naar behoren.

Kortom: Leuk gratis verzending met trackntrace, maar als je voor ruim 300 euro aan producten aanschaft mag er op zijn minst wat opvulling in de doos zitten.

Ik heb een Kingston 64 GB sd kaartje besteld, kaartje was niet op voorraad, levertijd bedroeg 2-3 dagen. Vervolgens 3 dagen keurig een mailtje gehad dat het product verzonden was en de 4e dag ontvangen! Bedankt weer Azerty!

Na verzending de volgende dag binnen, top!

De bestelling geplaatst op 19 april, niet alle onderdelen waren op voorraad. Echter ging ik een weekje met vakantie en heb Azerty een mail gestuurd of ik de bestelling op 29 april kon ophalen. Dit was geen enkel probleem. Sommige onderdelen waren zelfs ondertussen duurder geworden en daar deden ze ook totaal niet moeilijk over. Afspraak is afspraak.

Op 29 april heb ik de bestelling afgehaald, en na een vriendelijke ontvangst werd de bestelling opgehaald. Je mocht echt alle tijd nemen om de producten te bekijken en controleren. Ze controleerden zelf ook mee aan de hand van een checklist. De baliemedewerkster kwam zeer vriendelijk en spontaan over.
Het viel me op dat de producten echt hagelnieuw waren en netjes dicht zaten met de fabrieks sealing. Echt een zeer goed gevoel geeft dat je echt serieus word genomen en op alle vragen antwoord krijgt. Zw wilden zelfs meelopen om mijn auto in te laden, kortom erg vriendelijk.

De volgende dag heb ik het systeem in elkaar gebouwd, de 6700k, asus maximus viii extreme, corsair voeding, corsair waterkoeling, corsair geheugen, asus 980ti videokaart en een mooie 750d corsair behuizing, en natuurlijk de samsung 950 pro en 850 ssd. Alles werkt naar behoren, wat een power na een upgrade van 8 jaar.

Er was wel wat onduidelijkheid over de actievouchers over de lopende acties, maar na een kort email onderhoud zijn ze keurig toegestuurd.

Na verschillende vragen over producten en compatibility altijd keurig antwoord gekregen. De chatfunctie is zeer handig.

Het is een plezier iets te bestellen op deze site. Overzichtelijk, gemakkelijk, lage prijs en bovenal enorm betrouwbaar. Klasse!

Levering keurig op tijd. Ik blijf me verbazen over de verpakking. Een enorme doos inclusief opvulling met luchtzakken voor een relatief klein product. Schade met de post is haast onmogelijk, wederom klasse!

azerty is altijd een vaste bedrijf waar ik altijd graag mijn componenten van mijn pc wil bestellen. de levertijd en de klant vriendelijkheid is enorm uitstekend.

de verzending wat op de site staat is klopt altijd.. zoals dat ze het niet op voorraad hebben en dat het ze het binnen 2 - 3 dagen in de magazijn hebben + verzenden duurt ongeveer 1 ~ 2 dagen.. en dat er tussen die dagen kan worden geleverd en er is iets nog nooit te laat gekomen.. het klopt altijd wat er op de site staat en daar houden ze er aan.. zeer uitstekend.

de klanten service is ook enorm uitstekend. de ene keer wilde ik een brander kopen voor mijn nieuwe pc maar ik had het besteld maar door omstandig heden moest ik de bestelling annuleren en daarna was ik het vergeten om het verder te doen.. maar daarna belde er iemand vriendelijk van de administratie dat er nog een order op mijn account was.. ze zij of ik het kon betalen of dat zij het regelde om de order op mijn account te verwijderen.. en dat heeft ze vriendelijk gedaan.

Ik had een monitor besteld bij Azerty, de verzending liep perfect. enige probleem was dat er op de site stond dat de monitor ingebouwde speakers had en dit uiteindelijk niet het geval is. nadat ik Azerty had gemaild hebben ze dit direct opgelost. Ook heb ik hier al eerder onderdelen voor mijn eigen pc besteld, deze levering verliep ook perfect en alles zat netjes en goed verpakt. echt een top winkel!

Het bestelde product is netjes bij ons aangeleverd en werkt inmiddels geheel naar verwachting, perfect !

Ik heb een dag langer moeten wachten maar dit was verder geen probleem hoor !

Evenals de vorige bestelling bij Azerty, alles weer supersnel geleverd en goed verpakt. Complimenten! Bestelling gaat eenvoudig en snel.

Goed verpakt en supersnel geleverd.

Een pc samengesteld en laten bouwen als een kado voor de oudjes, kreeg netjes een email met wat aanbevelingen voor verbeteringen. en is netjes geassembleerd.

Gevraagd of de pc op een bepaalde datum geleverd kon worden omdat het een kado was, de pc is netjes verpakt op die dag geleverd.

Altijd netjes geholpen tot nu toe, en met deze order is het niet anders. helemaal top.

Overzichtelijke website. Prijs verhouding is ook goed. Moest verplaats 2-3 werkdagen wachten op me product 7 werkdagen. Omdat er een product niet leverbaar was van uit de leverancier. Begrijp ik helemaal, maar misschien een kleine tip probeer je klanten hierover te informeren om kleine irritatie te ver komen evt.

Was goed ondanks het wat langer wachten op me product. Alles heel overzichtelijk te zien via TNT en via Azerty

eerste keer contact opgenomen omdat het wat langer duurde. want ten slot ben ik toch een klein kind als ik op me spullen moet wachten ><. via de chat gedaan top geholpen.

Daarna nog contact gehad over 2 spellen die ik bij mij video kaart kreeg. Dit zou ik via de mail moeten krijgen binnen 1 á 2 dagen. Ondertussen 4 dagen verder excl de werkdagen. Nog niks ontvangen.

Omdat het weer eens tijd was voor een nieuwe computer, heb ik deze ditmaal besteld bij Azerty. Voor mij was dit de 1e keer dat ik een grote bestelling deed bij deze zaak en het zal na deze bestelling ook zeer zeker vaker gebeuren! Super!

Op tijd geleverd en goed verpakt kan er niks anders over zeggen!

Scorekaart voor Azerty