Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Nu al twee keer wat besteld bij Azerty. Eerst een volledige PC en daarna alleen wat meer RAM.

Bij mijn PC ben ik eerst bij Azerty zelf naar de winkel gegaan om te vragen om advies wat het beste was om te kopen. Ik ben prima verder geholpen door een medewerker en zo zijn we samen tot een goede samenstelling gekomen. Vervolgens heb ik mijn PC besteld en daar laten assembleren. Helaas was er een defect in de behuizing daardoor heeft het wat langer geduurd maar hier hebben ze netjes over gebeld.

De tweede bestelling was ook prima in orde. Ook hier duurde het bezorgen iets langer in verband met eerste en tweede pinksterdag maar dat spreekt voor zich!

Via Tweakers Pricewatch ben ik bij Azerty gekomen. Ik heb mijn 2 tb Hardeschijf binnen 24 uur kunnen ontvangen. Gewoon weg top service. De site is heel klant vriendelijk en laat een goeie informatie over de aparatuur zien. Ook kreeg ik als nieuwe klant een Merci blok met chocolaatjes er bij. Ik kom zeker terug!

De levering was binnen de volgende dag onderweg en is helaas wel eerder gekomen dan postnl had gezegd via de app. Maar dat licht aan postnl. Heb het niet kunnen ontvangen maar veranderd naar afhalen bij postnl kantoor (supermarkt). De volgende dag heb ik het opgehaald bij de supermarkt waar het zou zijn.

Heb 3 mailtjes gehad met de status over het product. En uiteindelijk dat het was verstuurd aan postnl. Super!

Overzichtelijke webshop, bestelling was snel gedaan. Via Tweakers pricewatch bleek dat Azerty goedkoopste aanbieder in Nederland was.

Levering van SSD harde schijf volgende dag, alles goed verpakt en in goede staat

Ik heb al meerdere dingen besteld op azerty zoals een videokaart een harde schijf en een monitor tot nu toe waren ze altijd zeer goed verpakt en zijn ze altijd heel aangekomen. Ook is deze shop bijna altijd een van de goedkoopste en het wordt altijd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over azerty en ga er zeker meer bestellen!

Vaak een van de goedkoopste winkels in de pricewatch. Al vaak besteld bij Azerty. Er is een spaar programma waarmee je korting kunt krijgen op je volgende bestelling.

Verzending was op tijd. Je krijgt netjes de verzend informatie zodra het product is verzonden. Pakjes zijn goed en veilig verpakt.

Via Tweakers een mooie kleine behuizing opgezocht. Gelukkig was hij ook goedkoop bij Azerty, want hier bestel ik heeeel erg veel (vooral zakelijk).
Het assortiment is enorm, veel is snel beschikbaar of je krijgt een mailtje dat het langer duurt en je ervoor kan kiezen om een ander product uit te kiezen of te annuleren (of wachten natuurlijk). RMA's nooit een probleem en snelle afhandeling. Ook offertes per mail (grote orders) komen snel binnen met een nog scherpere prijs dan op de website.

Altijd snel geleverd als erbij staat dat het product op voorraad is. Altijd een extra doos om de doos van het product met veel luchtzakjes.

RMA aanmaken gaat gemakkelijk. Je krijgt snel een nummer en na RMA afhandeling kan je je gemaakte verzendkosten "declareren" (mits het product daadwerkelijk defect blijkt).

Azerty was voor alle producten die ik wilde de goedkoopste. De site is niet heel mooi, en het filteren is niet optimaal, maar daar valt prima mee te leven.

Bij één van de producten stond dat het pas over meer dan 10 werkdagen leverbaar zou zijn, maar mijn hele bestelling werd na 4 dagen al bezorgd. De bestelling was verder netjes en stevig ingepakt.

Al meerdere malen besteld, doos waarin ze verzenden is meestal veel te groot maar altijd netjes opgevuld met plastic bubbles. Kortom, heel aangename ervaringen.

De site is overzichtelijk en de voorraad status klopt altijd. De reden voor 4 van de 5 is omdat als een product gratis verzonden word je in het lijstje met versturen goed op moet letten dat je de gratis optie pakt anders moet je alsnog betalen voor het versturen. een klein verbeter puntje dus.

De lever tijden kloppen gewoon als er staat op voorraad en "Voor 22 uur besteld, morgen in huis" dan heb je het ook gewoon de dag daarop. Je spullen worden altijd goed verpakt in een kartonnen doos met een ruime hoeveelheid vulmateriaal.

Ik heb 2 keer gebruik moeten maken van de klanten service, 1 keer omdat ik het verkeerde product had besteld en een keer een RMA voor een dode hardeschijf.
Ik beide gevallen werd ik vriendelijk en zeer snel geholpen.

Mijn standaard web winkel om hardware en meer te bestellen. Gewoon hoe het moet, en als er fouten worden gemaakt, niet erg.*

Bestelling liep soepel en keurig de volgende dag geleverd.

Korte toelichting: Dit veld moet uit tenminste 15 woorden bestaan

Goede winkel, ze hebben genoeg producten en ik had een defecte videokaart ontvangen, maar het was makkelijk om hem om te ruilen voor eentje die wel werkte, ik moest daar wel iets meer voor betalen (15 euro meer), maar dat was het zeker wel waard. Ik heb een andere videokaart van een ander merk genomen, omdat ik anders misschien hetzelfde probleem zou hebben.

Had een moederbord besteld met een wachttijd voor2/3 dagen kwam er een vertraging van 5 dagen. kwam er na die 5 dagen nog een vertraging het enige wat soepel ging was het cancellen van de bestelling

je kon ze vaak bereiken binnen 2 min

ierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Laatst een externe harde schijf gekocht en ben helemaal tevreden. Geen doa of iets dergelijks met de schijf. Goede concurrerende prijzen. Verzending was precies zoals aangegeven en de verpakking was uitstekend.

Precies zoals aangegeven ontvangen en mijn pakketje was goed verpakt.

Goede overzichtelijke webshop. Echter, sommige producten staan dubbel, en soms zelfs met andere prijzen in de lijst. Daar zou Azerty nog wat aan kunnen doen.

Prima, vaker besteld, komt over het algemeen snel binnen.

Altijd snel reactie en redelijke verzoeken worden over het algemeen gehonoreerd.

Goede overzichtelijke website en al mijn bestellingen heb ik altijd binnen 24 uur ontvangen, dus TOP!

Ik heb op azerty.nl een €1300,- pc gekocht, het ging in de eerste instantie prima, totdat ik erachter kwam dat ik mijn processorkoeler vergeten was. Daarna kreeg ik een mail dat mijn moederbord niet compitabel was met meerdere ramstripjes. Daardoor heb ik die vijfde ster weggelaten.

De verzending verliep spoedig zonder problemen, wel jammer dat de tracktrace het niet goed deed.

Ik heb meedermale gebeld om info te krijgen, dit ging helemaal goed.

Makkelijk te bestellen, product had een levertijd van driedagen.
Kon bij de bestelling kiezen voor gratis verzending.
Werd keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
De avond voor de aflevering een e-mail gekregen met track en trace code en een email als garantiebewijs.

Ondanks gratis bezorging het product op de vierde dag geleverd.

Beste prijs op het internet en razendsnelle levering. Klein puntje: mijn AppleTV 4 leek uit Oost Europa te komen, want er was geen Nederlandse of Engelse garantie documentatie bij.

Simpel, goedkoop, snel en efficiënt! Als er problemen zijn word je snel geholpen. En je kan tot 22.00 bestellen en morgen is het thuis bezorgt!

levertijd is 1 dag. De levertijd duurt langer als je spullen besteld die ze niet op voorraad hebben. Dan als nog word de levertijd maar langer met 1 a 2 dagen.

Ik zelf had een probleem met een betaling. Ik had ze gemaild, de zelfde dag ben ik geholpen en de probleem was opgelost

Scorekaart voor Azerty