Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenZe waren de goedkoopste optie voor wat ik wilde. De website was overzichtelijk en duidelijk en gaf ook goed de levertijd aan van verschillende items in je winkelmand. Punt voor verbetering is dat ik graag had besteld zonder verplicht een account aan te moeten maken.
VerzendingDe levering was snel zoals beloofd, maar de letter achter het huisnummer was plots weg gehaald. Waarschijnlijk een programmeerfoutje in de site. Bij aflevering op het werk, waar meerdere bedrijven op hetzelfde nummer zitten, kan dit vervelend zijn.
Ik vind het koopproces niet slecht maar ook niet geweldig. Door de lage prijzen koop ik hier vaak. Als je iets koopt moet je het via google zoeken, want de zoekfunctie op de site is slecht.
VerzendingIk heb 1 keer problemen gehad met dpd levering gehad (pakketje gestolen), maar dat ligt niet aan azerty zelf.
Smart Router en wat kabels besteld. Vooraf niet aangegeven dat kabels voor wat vertraging zouden zorgen (router was op voorraad). Toch alles binnen 3 dagen binnen, mailtjes geven aan hoe het met de bestelling zit.
VerzendingOplevering uiteindelijk sneller dan verwacht.
Een grote verscheidenheid aan producten zodat alles samen besteld kan worden. Ik zal hier zeker vaker kijken!
Mijn zoveelste bestelling bij Azerty. Het is een duidelijke website met over het algemeen scherpe prijzen. Ik heb ook nog nooit problemen gehad bij Azerty.
VerzendingIk heb deze maand in totaal drie bestellingen bij Azerty geplaatst. Deze waren allemaal op tijd en netjes verpakt.
KlantenserviceBij het plaatsen van een bestelling is er de mogelijkheid om commentaar te plaatsen. Naar aanleiding van mijn opmerking werd er gelijk contact met mij opgenomen om de mogelijkheden te bespreke. Top service.
Alle producten via tweakers opgezocht en bij azerty besteld. Erg duidelijk en goed vindbaar. De website ziet er eenvoudig uit, wat die ook moet uitstralen.
KlantenserviceOmdat 1 product nog geen groen vinkje had heb ik een mailtje gestuurd. Kreeg netjes snel een mail terug en kon snel mijn producten ophalen.
Duidelijke website, producten zijn over het algemeen goed te vinden.
Bij sommige producten zouden de filters wat uitgebreider kunnen, bijvoorbeeld bij casefans een filter op maat en airflow.
Bestelling gedaan voor een RX 480 4GB, wetende dat de levertijd lang zou zijn. Tussentijds nog per e-mail een casefan aan de bestelling toegevoegd.
Klantenservice is altijd bereid om te helpen en mee te denken.
Het geduld voor de 4GB versie van m'n videokaart kon ik toch niet opbrengen. Dus contact gezocht via de chat en in overleg met Azerty ook de 8GB versie toegevoegd aan de bestelling. De kaart die het eerst binnen zou zijn zou geleverd worden (evt. tegen bijbetaling van de meerprijs uiteraard). Mooi stukje klantenservice!
Er was even onduidelijkheid over de levering van de bestelling. Nadat ik via de chat contact had opgenomen werd mij beloofd dezelfde dag op terug te komen. Dit hebben ze ook gedaan en mijn bestelling was de volgende dag binnen. Erg klantvriendelijke. Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Azerty, maar zal dit zeker nog blijven doen.
Verzendingzie eerst toelichting
Klantenservicezie eerste toelichting
Shop kan wel wat vernieuwing gebruiken qua techniek. Filters zijn bijvoorbeeld niet heel eenduidig. Maar werkt voor de rest prima.
VerzendingSnel geleverd en keurig verpakt.
KlantenserviceOndersteuning bij bestelproces via LiveChat is zeer netjes.
Heb nog een vraag per mail openstaan over een kleurafwijking van een monitor, maar daar heb ik vertrouwen in.
Even zoeken op de website naar het juiste product (RDX cartridge), maar eenmaal gevonden verliep alles soepel en vlekkeloos. Bezorging gelukkig via Post.nl zodat je ook nog op een bezorgtijd kunt plannen mocht je de eerste keer niet thuis zijn.
VerzendingSneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven (3 dagen winst :-))
Bestelling plaatsen was eenvoudig en de service via de chat (ik had een vraag over de levertijd) was uitstekend.
Bestelling plaatsen was eenvoudig en de service via de chat (had een vraag over de levertijd) was uitstekend.
Antistatischemat gekocht. Snel gevonden, goede uitleg en na bestellen binnen 2 dagen in huis (leverdag 1 was ik helaas niet thuis om het pakketje in ontvangst te nemen.
zag dat er recentelijk een optie voor paypal was toegevoegd. erg goed om meer opties te hebben tijdens betalingen.
nu is een toch al goede webshop in mijn opinie gewoon nog beter geworden.
levering was netjes optijd s'avonds besteld volgende dag in huis
Al verschillende keren iets besteld bij Azerty. Altijd netjes via de email op de hoogte hoe ver de bestelling is. Zal hier zeker vaker iets bestellen. Vaak goedkoper dan andere webshops
VerzendingProducten waren goed verpakt en op tijd geleverd
KlantenserviceHeb hier nog geen ervaring mee maar ga ervan uit dat dit wel goed zal zijn :-)
Fijne webshop met veel artikelen. Heb een paar keer contact gehad met de klantenservice en erg tevreden.
VerzendingVaak heel snel, en altijd goed ingepakt.
KlantenserviceKorte en duidelijke antwoorden
Gebruiksvriendelijke website en een mooi overzicht van alle producten.
Bij elk product staat een goede omschrijving en soms met reviews erbij.
Ook een heel groot assortiment.
Kortom, naar mijn mening de beste website om al je technische en computer spullen te kopen.
De pakketten zijn goed verpakt, de levering lekker snel. Ook zijn de pakketten te volgen via de track & trace code.
Producten waren makkelijk te vinden in de webshop en snel besteld, alle producten bleken op voorraad te zijn.
Ook de betaling liep vlot en zonder problemen.
Bestelling zelfde dag nog verzonden en een dag later in huis. Uitstekend!
Netjes verpakt.
De laptop die ik zocht had ik zo gevonden , ook de prijs was weer goed bij Azerty.
Binnen 3 dagen had ik de laptop en het mail verkeer was ook weer perfect.
Al mijn bestellingen bij Azerty zijn tot nu toe altijd goed verlopen.
Je krijgt van Azerty altijd mails over hoe de verzending verloopt.
En ook gelijk een track en trace code om te zien waar het pakket zich bevind.
Een keer een product terug moeten sturen.Maar dit ging ook vlekkeloos.
Site is zeer overzichtelijk en je kan makkelijk filteren op producten. Prijzen zijn goed. Duidelijke voorraadaanduiding.
VerzendingHad om 19:20u de bestelling geplaatst en alles was geleverd op mijn werkplaats (in België) net voor 13:00 de volgende dag, dus uitermate snel. Alles goed verpakt en volledig.