Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenDe website van Azerty is helder en doet wat het moet doen. Je kan er gemakkelijk producten vinden met de nodige specificaties. Bestellen gaat snel en vaak de volgende dag geleverd (en degelijk verpakt).
VerzendingEen product uit mijn bestelling ging van een levertijd van 2-3 werkdagen naar 10+ werkdagen, wat te laat was. Na zelf opgebeld te hebben gaf Azerty mij alternatieven en een dag later werd de bestelling alsnog verzonden. Al met al iets later dan verwacht maar nog op tijd, en netjes opgepakt door de klantenservice van Azerty!
KlantenserviceGoed bereikbaar en denken met je mee!
(Wel jammer dat een telefoongesprek een starttarief van 1 euro heeft.)
Had wat vragen en deze werden dezelfde dag beantwoord.
Site is duidelijk genoeg van opzet. Mobiel zit er een flaw in blijkbaar zie verzending
Tijdens de bestelling (via mobiel ) tot 2x toe mijn werkadres ingevuld maar toch is het factuuradres op een of andere manier doorgekomen als verzendadres. Alles is toch goed gekomen
KlantenserviceDezelfde dag nog antwoord op technische vragen en ook op de vragen over het verkeerde verzendadres.
Op zoek naar een StarTech ICUSB232V2 USB to RS232 Serial Adapter kwam ik uit op Azerty. Voordeel: geen verzendkosten. Om mijn oude PS/2 toetsenbord aan een nieuwe computer aan te sluiten heb ik ook een StarTech USBPS2PC USB to PS/2 Keyboard/Mouse Adapter erbij besteld. Betaling met iDeal.
VerzendingDe bestelling heb ik laten leveren via PakjeGemak. Om de dichtsbijzijnde locatie te vinden moet je zelf zoeken in https://www.myparcel.nl/pakjegemak-locatie, want op de Azerty web-site kan je niet zien welke het dichtste bij is. Levering en melding prima.
Super service.
een cpu, gpu en ram besteld
Msi nvidia gtx 1080 gaming x komt nog
Mailtje gedaan dat de rest geleverd mag worden
Cpu en ram in een dag binnen.
In 1 dag binnen dat is een super levering
KlantenserviceKlantenservice antwoordde op dezelfde dag.
Ik was op zoek naar een goedkope doch goede headset. Ik had meerdere winkels bekeken en via Tweakers kwam ik uiteindelijk bij Azerty uit. Deze hadden de door mij bekeken headset in een redelijke prijs. En een zeer uitgebreide specificatie lijst. Hierdoor ben ik toch voor een andere headset gegaan die zij ook verkochten voor dezelfde lage prijs.
Erg makkelijk te navigeren website en een makkelijk bestelproces.
De verzending en bezorging was uitstekend. Het blijft alleen jammer dat PostNL je pakketje niet altijd even netjes behandeld (er zat een deuk in de doos) gelukkig heeft Azerty het product goed ingepakt waardoor dit in uitstekende staat binnen kwam.
Ik heb bij deze bestelling het uiterste van hun "voor 22:00 besteld, morgen in huis" claim gevraagd. Het product was 21:52 besteld en inderdaad de volgende dag in huis (13:30).
het zou prettig zijn als ze aangaven als ze met een (indien op voorraad): 'voor x u besteld, vanavond verzonden, indicatie werkten. Maar verder prima verlopen, artikel was binnen 24u verzonden.
Ik bestel graag bij Azerty. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar leveren wel altijd keurig netjes en op tijd. Op dinsdag 31-5-2016 een laserprinter besteld. Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Werd op donderdag bezorgd.
VerzendingZodra ik een bestelling doe wordt ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Wanneer het verstuurd wordt, met welke maatschappij het verstuurd wordt en uiteraard een Track & Trace code.
Het gewicht van de printer is 31kg. Er kwam een grote vrachtwagen van DHL omdat het gewicht te hoog was voor een bestelbus.
Azerty heeft een Overzichtelijke website. Als het op voorraad is dan volgende dag ook geleverd.
VerzendingAls het op voorraad is dan volgende dag ook geleverd.
KlantenserviceOok produkt waarbij gamecode ontvangen moest worden gelijk in je mail ontvangen.
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Afuture. Dit keer heb ik diverse componenten besteld om een nieuwe pc samnen te stellen. Niet alles was meteen beschikbaar, maar via mijn account kon ik heel goed monitoren welk artikel werd toegevoegd aan mijn order. De prijzen zijn bijzonder concurrerend, dus ik heb niets te klagen over deze shop!
Heb hier al verschillende bestellingen gedaan. Is het niet vanwege het brede assortiment, dan wel voor de beste prijs. De website, de levering en het contact bevalt mij uitstekend. Tot de volgende keer maar weer.
Zoals al meerdere keren goede snelle service. Ooit wel eens wat moeten retourneren en dat is ook altijd netjes en professioneel afgehandeld.
VerzendingNetjes mailtjes over wanneer het wordt aangeboden aan postnl met een track en trace code
KlantenserviceGeen klachten
Alles is niet duur goed ingepakt geleverd, het is ook een makkelijke site om te begrijpen.
Eerst (op 29-5-2016) een toetsenbord besteld, en kort daarna (op 2-6-2016) een videokaart. Voor beiden via de link uit de pricewatch in de shop gekomen, dus geen ervaring met het zoeken van producten op de site.
Bij het toetsenbord (een Cherry Stream 3.0 met US layout) stond wel de verkeerde afbeelding. Hoewel dit volgens mij bij alle webshops zo is, maakt dit het wel lastiger om te controleren of dit toetsenbord nou inderdaad de brede linker shift heeft (wat voor mij een harde eis is).
Bestellen en betalen verliep zonder problemen. Enige nadeel is dat je een account moet aanmaken voordat je kunt bestellen, wat ik niet zo zinnig vind als je één keer een product besteld.
Het toetsenbord zou een levertijd hebben van 2-3 werkdagen en werd inderdaad na twee dagen verstuurd (waarbij de eerste dag een zondag was). Dat is dus heel netjes op tijd. De videokaart werd dezelfde dag nog verstuurd en had ik de volgende dag meteen in huis.
Voor beiden was wel een enorm grote doos gebruikt, die vol zat met luchtzakjes. Het toetsenbord heb ik daarom bij het postkantoor moeten uitpakken, omdat ik die grote doos op de fiets niet mee kon krijgen.
Wij hebben Bestron AFT760Z - Towerventilator besteld. De ventilator is ideaal voor de kleine woning zoals bij ons.
Verzendingheel snel verzonden
KlantenserviceDe aflevering was vlot, maar wij misten schroeven om de voet met het corpus van de ventilator vast te zetten. Meneer Best van de service afdeling was professioneel en heeft voor ons deze schroeven geregeld.
De prodcuten die ik besteld heb zijn op tijd aangekomen en problemen zijn via de klantenservice snel verholpen.
KlantenserviceEen jaar geleden een mechanisch toetsenbord besteld. Recentelijk ging hij kapot. Ik heb hem opgestuurd naar Azerty en ze zouden er naar kijken. Het duurde echter zeer lang, 2 maanden was het toetsenbord weg. Toen ik hem terugkreeg bleek hij nog steeds kapot te zijn ondanks dat ze zeiden dat ze geen defecten hadden ontdekt. Ik heb contact opgenomen en zonder aarzeling is mij een nieuw toetsenbord opgestuurd. De service is perfect!
Azerty is zo'n shop waar je voor je computer alles kan vinden, meestal tegen de scherpste prijs. Levering is altijd snel en onberispelijk. Prima.
Ik vond de site zelf niet altijd even duidelijk, maar weinig te klagen verder
Beetje grote doos, maar verder alles prima! Op tijd en intact bezorgd.
KlantenserviceBij vragen over terugboeking van een geannuleerde bestelling kreeg ik helaas vage antwoorden. Uiteindelijk is alles wel goed gekomen.
Bestelling geplaatst voor Cooler MAster cooler XL voor laptops.
Kort af gezegd: Alles keurig bezorgd.
Enigste minpunt was dat ik met track en trace liet verzenden, maar de code nooit werkte. Ik kreeg berricht in ochtend dat mijn pakket er om 3 uur was en dacht, zie niks op mijn code, dus ga maar even langs postkantoor.
Hij was zoals gezegd gearriveerd.
Echt de beste website om onderdelen te bestellen. Ik heb al mijn onderdelen er besteld en het is goedkoper dan zo ongeveer elke andere website. Ook hebben ze een breed assortiment en is de website makkelijk te navigeren.
VerzendingDe leveringen kwam de dag daarna aan en waren goed verpakt.
KlantenserviceToen ik alles in elkaar had gezet werkte het niet. Ik had uiteindelijk besloten de hele computer op te sturen. Ze reageerden erg snel en hebben het erg netjes afgehandeld.
2 DDR-modules zondagmiddag besteld, maandag verstuurd, dinsdag in huis. Via tweakers bij Azerty uitgekomen. Zij boden veruit de laagste prijs voor dit type. Had de laatste 2 die bij Azerty op voorraad waren.