Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk kon super easy, mijn product 8gb van Crucial Ballistix kit in mijn winkelmandje plaatsen. De betaling ging vlot kreeg 2 e-mails waar het eèn en ander werdt uitgelegd. En de volgende dag kreeg ik mijn track en trace binnen via PostNL die stipt op tijd de volgende ochtend mijn reepjes kwam brengen! handtekening erbij en hopsa! Azerty tot de volgende keer, wat een super service zeg!:)
VerzendingDe verpakking was super, ik kreeg er zelfs nog een leuk informatief advertentie blaadje bij, met allerlei leuke products. De levertijd was prima, beter dan verwacht zelfs, ze kwamen eerder dan de track&trace aangaf dus ik mag niet klagen, Azerty!
Prima shop, duidelijke website. Levering was alleen een dag later omdat de bankoverschrijving blijkbaar niet dezelfde dag was afgehandeld.
VerzendingProduct kwam in een bubbelenvelop, was helemaal in orde.
Ik had een defecte ssd binne garantie periode,
Ik naar azerty gemailt en ze boden snelle service,
De aanvraag om terug te sturen was zo geregled
Nu binnen 3 werkdagen een nieuwe ssd binnen gekregen
Was een snelle levering maar pakketje was net iets te groot voor onze brievenbus snelle en goede levering
KlantenserviceBij service wordt er serieus mee om gegaan snel actie en goede uitleg van de stappen die ze ondernemen
Snelle verwerking van de bestelling. Zoals altijd geleverd op de dag dat aangeven is op de website. Nog nooit problemen gehad en bijna altijd voor de laagste prijs.
Heb een aantal producten besteld bij Azerty; alles goed ontvangen alleen heeft wel een van mijn corsair SP120 fans een probleem met de bearing waardoor ie heeeeeeel veel lawaai maakt bij 55%+ vermogen. (Dit kan ook aan Corsair liggen, maar alsnog. Ga kijken of ik kan regelen of ik hier zonder gedoe voor gecompenseerd kan worden)
Ook had ik eerder een moederbord besteld die niet meer beschikbaar was en dat ook niet meer zou zijn, maar dit hebben ze gefixt
-Snel verstuurd en ontvangen, niet veel meer te zeggen hier
Klantenservice-Had een moederbord besteld wat niet meeer beschikbaar was en moest toen zelf er achterr komen dat deze ook niet meer beschikbaar ging worden. Dit was blijkbaar omdat ze het product ID veranderd hadden in de database, maar alle links je naar het oude product ID stuurden. Toen ik dit gemeld had werd mijn order wel meteen veranderd, en had ik mijn product alsnog snel binnen na dit gemeld te hebben.
Speciaal naar Raalte gereden om daar de gewenste laptop in levende lijve te kunnen zien, horen we daar dat in hun zo geprezen showroom geen laptops staan, en ze er ook niet een uit de doos willen halen. Verder wist ik meer van de werking van bepaalde onderdelen van de laptop dan de medewerker van Azerty zelf.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.
het was erg makkelijk te bestellen, ze hebben een groot assortiment waardoor je veel bij dezelfde winkel kan halen, erg fijne en klantvriendelijke klantenservice
Next day delivery, carefully packed, everything as it should be. Nothing to complain about. Great.
Makkelijk zoeken op webstore met veel info, eenvoudige bestelmethode, goede betalingsmogelijkheid, fijne informatie over verloop zending.
VerzendingSnelle levering na betaling van uitgezocht computeronderdeel.
Uitstekende leverancier. Ik had hardware op een zaterdagavond besteld, en ik verwachtte het pakket op dinsdag, maar hun razend snel handelen bracht mij het pakket op de maandagmiddag. Brachten mij zelfs chocolaatjes. ![]()
Prima verpakt en het product is bezorgt in uitstekende staat.
Al jaren klant. Prima service. Prima prijzen. Gewoon een goede winkel. Zou de winkel zeker aanbevelen bij andere mensen.
De bestelling plaatsen was eenvoudig, er worden geen ingewikkelde vragen gesteld over eventuele extra services die je nooit gebruikt.
VerzendingHet product werd inderdaad binnen de beloofde 1 dag geleverd.
Azerty is geen onbekende voor mij. Dit keer een processor besteld.
Levering was netjes op tijd (zoals aangegeven).
Klantenservice gelukkig (nog) niet nodig gehad. Dus daar geen score voor.
Geleverd op de dag zoals aangegeven op de website.
Al langere tijd klant bij Azerty. Atlijd een goed assortiment, Alhoewel soms een beetje vreemde zoek opties
VerzendingGoede, Stevige doos. En luchtkussen zeer goed verpakt!
Eenvoudige site, redelijk overzichteiljk. Bestellen gaat snel en zeer gemakkelijk ondanks een kleine hapering bij het afrekenen. Hierdoor ontstond een dubbele order( het mijn orderscherm mag wat scherper vormgegeven worden, niet overal even gebruiksvriendelijk). Netjes en snel opgelost door Azerty. Alle spullen keurig verpakt ontvangen.
Heb een computer samengesteld en opgehaald bij hun locatie in Raalte. Er hing een open en betrouwbare sfeer. Er zaten meerdere mensen achter de balie waar je terecht kon. 1 artikel van mijn lijst was verkeerd ingescand. Dit werd ter plekke opgelost zonder problemen. Azerty is zeker aan te raden. Klantenservice is dik in orde!
VerzendingZelf opgehaald. Met 10 minuten waren alle onderdelen verzameld. Kreeg alles aangeleverd in een grote boodschappentas met een Azerty print er op.
KlantenserviceVriendelijke mensen die verstand hebben van de onderdelen die ze verkopen. Ze zijn goed bereikbaar en staan open voor wat je hebt te vertellen.
Een goede overzichtelijke website, met veel artikelen tegen een scherpe prijs. Al meerdere bestellingen geplaatst bij Azerty, maar nog nooit problemen gehad.
VerzendingGisterenavond besteld, geen verzendkosten en vanmiddag al in huis!
Azerty is een van de goedkoopste hardware leverancier,met een vlotte afhandeling van je bestelling.
Ik geef ze niet de vijf sterren omdat ik 1,50€ exstra moest betalen voor gebruik credit card.(Is daar intege wel transparant voor de prijsstelling)
Ik had geheugen bankjes besteld en door direct de keuze te hebben op de site over het soort verzending,heb ik gekozen voor enveloppe post wat weer een paar euro scheelt.
Al vele malen iets besteld. Prijs is meestal prima in orde en inmiddels zijn ze door de weeks tot 22:00 geopend voor afhalen.
Micro-SD kaartje besteld. Duidelijke omschrijving, snelle (en gratis) verzending. Alleen vreemd dat levering via briefpost geld kost, terwijl via pakketpost gratis is; envelopje paste prima door de brievenbus.