Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mijn gaming pcs bestaan voor groot deel uit onderdelen van azerty. Ze zijn vrijwel altijd goedkoper. Dit gaat dan om beschikbare producten. Als je bijvoorbeeld niche producten wil hebben en de levertijd 3-4 dagen dan kan deze ineens bij aanvraag naar plus 10 dagen gaan. Dit is normaal maar je krijgt hier geen melding van. Wel kun je dan je geld terugkrijgen en een ander product bestellen of andere site.

Binnen een dag, veilig verpakt.

Klantenservice is goed. Je kan altijd bellen. Kapotte producten worden teruggenomen en na onderzoek nieuwe. Alles gaat wel met tussen personen. Dus je moet bij annulering via de mail je Iban doorsturen. En zij moeten met de hand terugboeken.

Afgelopen week een videokaart en ssd gekocht bij Azerty, de
ASUS Strix 1070 graphics kaart bevalt me prima! en ssd werkt als een beest!

Gelukkig kon ik ook alles bij Azerty halen voor mijn pc, zodat ik niet aan verschillende bedrijven vast zit qua garantie :)

De levering was perfect, alles de volgende dag in huis gekregen waardoor ik op zaterdag avond met mijn vriend alles in elkaar kon zetten!

Ik had verder geen vragen, betrekking tot de klantenservice omdat ik al wist wat ik wilde bestellen!

Betaling ging redelijk vlot, Bestelsite liep ontzettend traag, daardoor verkeerde kabel besteld. Azerty wil wel ruilen maar dan moet ik de verzendkosten betalen voor kabel à € 7,50

Ik heb gisteren een Seagate Archive HDD ST8000AS0002 bij azerty besteld, vandaag ontvangen, maar ik heb voor een nieuwe betaald, maar de gesealde verpakking van de hd was open, met daarop een sticker anders als op mijn garantiebewijs, gevraagd om een reactie, maar ze zijn niet zo snel.

Gekocht als nieuw, duidelijk gebruikt

eerst kon ik een korting krijgen van 17,50 voor een 2e hands app. wat ik als nieuw gekocht heb, daar heb ik geen genoegen mee genomen, nu moet ik moeite doen om het app. terug te sturen, voorgesteld mij morgen een nieuwe te sturen, 2e handse meteen retour, begint een beetje op oplichting te lijken !!!
Nu Azerty kan/wil niet meewerken voor mij als klant de juiste oplossing, ineens hebben ze geen 8tb meer op voorrraad, ik moet dus wachten op een nieuwe, als ik dan mijn geld terug wil kan dat pas als ze de harde schijf terug ontvangen hebben, erg klantonvriendelijk, ik had deze disk elders goedkoper kunnen kopen maar omdat ik vaker bij Azerty gekocht had, dacht ik er goed aan te doen om daar te kopen, niet dus.
Ik heb zojuist telefonisch gesproken met .. van Azerty, ze geven toe een gebruikte harde schijf (de verpakking is geopend) als nieuw te hebben verkocht, ik heb toen ik dat contateerde gevraagd om mij wel een nieuwe harde schijf oo te sturen, en dan meteen de 2e hands mee te nemen, nou ik heb nog nooit zo veel onzin moeten aanhoren waarom dat niet kan, wat een slecht bedrijf, ik raad iedereen aan om hier nooit meer wat te kopen.
Ik heb ikin de 20 jaar dat ik computer onderdelen bestel, nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt, ze nemen het niet zo nauw met de onderdelen die ze verkopen, bijna nieuw, is gewoon nieuw bij hun, en je wordt als klant gedwongen om te kiezen voor opties die zij willen, de klant heeft geen keuze, zij verkopen 2e hands spullen als nieuw, en vinden dat normaal, tot je ze daar over aanspreekt, dan geven ze het gewoon toe, als iets normaals. Nogmaals nooit daar iets kopen.
De schijf maar eens aangesloten, en ja hoor meer als een werkweek in gebruik geweest, en allerlei partities en software erop aangetroffen, dus gewoon iets als nieuw verkopen wat gewoon 2e hands is, ben nu benieuwd naar hun reactie. Azerty computers in Raalte, is een zeer onbetrouwbaar en klantonvriendelijk bedrijf, erg vreemd dat ze zoveel tevreden klanten hebben, of schrijven ze hun eigen reviews, ben benieuwd wat tweakers hier van vind ?
Azerty wil niet meewerken aan een passende oplossing, eerst leveren ze een 2e handsschijf als een nieuwe, ontkennen dit glashard, maar blijkt toch een gebruikte te zijn, en dat geven ze ook toe, nu willen ze geen nieuwe sturen voordat de oude retour is, als klant heb je dan wel betaald maar helemaal niets, en dat omdat ze de klant niet vertrouwen, misschien omdat ze zelf niet betrouwbaar zijn !!!!!

Perfecte service. Ik had mijn bestelling zelfs tweemaal kunnen aanpassen, zonder problemen. Na mijn "uiteindelijke" bestelling, kwam ik erachter dat de case fans toch niet zo geweldig waren. Ik wilde niet nóg een keer mijn bestelling aanpassen, dus ik besloot extra fans te bestellen en de fans die ik niet wilde hebben door te verkopen. Na bestelling van nieuwe fans, kreeg ik een telefoontje of dit vervangende fans waren en of deze in de behuizing moesten worden geplaatst. Uiteraard zei ik dat dit het geval was, waarop werd geantwoord dat de huidige fans zullen worden vervangen en dat het geld van de fans op mijn rekening zal worden gestort.

Systeem zag er keurig uit, met perfecte cable management. Alle case fans zaten op de plek waar ik ze graag wilde hebben.

Top!

Geweldig goed ingepakt. Alleen was de omdoos echt gigantisch. Zo groot dat het niet in mijn auto paste en ik de doos leeg moest halen op de parkeerplaats. Het was wel allemaal perfect in bubbeltjesplastic ingepakt.

Goede service. Werd netjes te woord gestaan en technische vragen werden direct bij de technische dienst gelegd. Super!

Product: Linksys EA9500 AC5400 router. Snelle levering, duidelijke factuur, uitstekend verpakt. Paar kleine minpuntjes waardoor ik 4 sterren geef ipv 5: Er worden extra kosten gerekend voor betalen via Paypal of creditcard, en doordat de levering via DHL loopt, geen track-n-trace code, maar hierover word je netjes geïnformeerd.

Super aanbieding van kleurenlaser printer Lexmark CS310dn. Ook snel geleverd. Bij vragen werd er snel en juist gereageerd.

Enig minpuntje was dat door de manier van leveren er geen track en trace code beschikbaar was. Verder uiterst tevreden.

Snelheid van antwoorden en bereidwillgheid.

Goed assortiment, producten makkelijk te vinden zowel rechtstreeks als via de pricewatch. Veel informatie op de website en goed werkende 'Mijn Azerty' omgeving.

Geen verzendkosten dus ideaal als je even snel één of meer losse onderdelen nodig hebt, vlot verzonden, goed verpakt.

Moederbord met intel LGA socket bleek na montage een beschadigde socket te hebben. Dit valt begrijpelijkerwijs buiten de garantie, want het is iets dat je makkelijk per ongeluk zelf kunt doen (ik heb dat niet gemerkt, maar dat is de definitie van makkelijk per ongeluk). Hier blijkt een vast reparatietarief voor gerekend te woorden, waar ik vanzelfsprekend mee accoord was want zo heb je er toch niets aan... Nog geen twee weken later ontving ik een verzendbevestiging en tegen verwachting in een nulfactuur. De volgende dag een pakketje met een ruilmoederbord.

Dat noem ik een meer dan coulante afwikkeling van een coulancegeval.

Het proces ging vlot en het product is zonder enkele beschadigingen afgeleverd en het product doet het uitstekend in mijn nieuw gebouwde pc.

Het was binnen 1 dag in huis en het product is zonder schade aangekomen en werkt goed in mijn recent gebouwde pc

Het product was eenvoudig te vinden. Ook de prijs was goed. Al jaren trouwe klant.

Het product werd de volgende dag afgeleverd door "De snelle koerier". Post NL maakt schijnbaar gebruik van deze firma om pakketjes te bezorgen. Helaas werd de aangekondigde bezorgtijd ruimschoots overschreden (verwacht 14:00-16:00 uur, bezorgd 19:00 uur). Dit is echter Azerty niet aan te rekenen.

Duidelijke website, gewenste product makkelijk te vinden. Scherpe prijzen. Enige onduidelijkheid is het verschil tussen de twee binnenlandse verzendmethoden, de ene is gratis en de andere niet zonder dat je (ik iig) het onderscheid zag op het moment van keuze. Verschil zal zitten in verzekerd / onverzekerd. Als het al uitgelegd wordt mag dit duidelijker.

Samsung Galaxy S7 Edge besteld bij Azerty. De zilveren variant was niet op voorraad en had een levertijd van 3-5 werkdagen. In de praktijk bleek dit drie werkdagen te zijn, dus keurig!

Alles ging goed, zoals ik gewend ben bij Azerty. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, track & trace van PostNL kregen, linkje naar de factuur in de mail. Prima!

Telefoon was verpakt in een vrij ruime doos, voor zo'n klein dingetje. Verder opgevuld met luchtkussens, waardoor hij goed beschermd was. Pakketje kwam intact en op de afgesproken tijd aan.

Op de site was alles makkelijk te vinden en het was mooi en simpel. Alleen de pagina waar je orders staan kan wat beter, het was nogal onduidelijk. Over het algemeen was het een goede ervaring.

Mijn bestelling kwam een dag te laat maar dit is al stukken beter dan bestellingen die ik bij andere websites had. De bestel tijden kloppen dus we en ik zou hier wel nog een keer iets bestellen.

De klantenservice was erg vriendelijk en kon snel antwoord geven op mijn vraag, alleen moest ik lang wachten tot ik aan de beurt was en verliet de klantenservice medewerker (waarschijnlijk per ongeluk) het gesprek en moest ik weer wachten.

Behalve even onduidelijkheid over waar ik mijn bestelling kon terugvinden op de site zeer goede (eerste) ervaring.

Het was erg eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Goede website, makkelijk en snel betalen.

Het product kon de volgende dag meteen geleverd worden, echt super!

Betalen met de kaart is een bepaald percentage extra te betalen op het totaalbedrag. Dit is in België ondenkbaar. Voor kleine bedragen een forfaitair bedragje gebeurt nog soms, maar voor een bestelling van meer dan €1000...
Men houdt geen rekening met weekends: dit zorgt voor een aanmaning tot betaling terwijl de opdracht voor internationale betaling (tot 4 werkdagen voor uitvoering) reeds gedaan is.

Goed verpakt, stipte levering, een welkomstgeschenkje. Dit is tip-top in orde.

De klantendienst blijft steeds vriendelijk, ook al zijn er een aantal zaken niet altijd duidelijk voor de klant. Zo zag ik op de site lijst met hardware onderdelen en prijzen terwijl de uiteindelijk factuur een lager (en correct) bedrag gaf.

Ik bestel al sinds 2008 bij Azerty en heb er inmiddels voor ruim €57.000 aan artikelen gekocht
Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben.
Levertijden en voorraden kloppen 99% van de tijd. Voor 22:00 besteld is ook echt de volgende dag geleverd. Als er dan iets mis gaat dan is dat Post.nl en niet Azerty. Ik heb ze nog nooit kunnen betrappen op een foutieve levering.

Is er dan geen ruimte voor (nog meer) verbetering? Tuurlijk! Wat ik in de toekomst graag zou zien is dat je zelf je order (nog voordat deze verzameld is) kunt aanpassen via de webinterface. En bezorgen op zondag is nog een optie die andere webwinkels al wel hebben.

N/A

N/A

super winkel! heb mijn nieuwe videokaart hier besteld. Deze kwam de dag na bestelling al aan mijn deur. Heel goed verpakt. kortom hier ga ik zeker een keer terug komen

Fijne winkel, goede melding van voorraad, snelle levering en goede prijzen. Een simpele voeding gekocht en hij werkt naar behoren. Prima spul :)

Verzending is prima verzocht. Snel in huis.

Een hoop nieuwe onderdelen voor mijn nieuwe PC besteld. Ze waren onder de streep het goedkoopste en ook nog eens alles op voorraad! Supersnelle respons op de order en betaling. Paar uur later al verpakt en aangeboden aan PostNL. Nooit problemen gehad met deze webwinkel en zou er zo weer bestellen!

Zeer snelle verzending en mooi optijd binnen de volgende dag. Alles goed verpakt en onbeschadigd! Gewoon super!

Scorekaart voor Azerty