Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Tot nu toe aardig wat producten besteld nog nooit problemen gehad. De informatie op de site is ook altijd correct.

Had de MSI gtx 1060 gaming x besteld en het product werd de volgende dag al netjes bezorgd. goede en snelle levering bij Azerty.

Alles ging perfect zoals het zou moeten. Helemaal geen problemen met het zoeken tot en met de levering van het product, kortom: top!

Levering was gewoon netjes de volgende dag zonder enige problemen.

alles ging goed, zeer goede service. dit is eigenlijk alles wat er over te zeggen is maar tweakers wil meer woorden.

ik kon het zelf komen afhalen en persoonlijk betalen wat me erg gerust stelde. Zeker als je twee jaar hebt gespaard voor de producten.

fijne service.

Ik bestel hier al sinds 2007. De webshop geeft altijd voldoende informatie met eventueel externe links en alles is redelijk makkelijk te vinden.

De betaling ging ook moeiteloos nadat de technische dienst een blik op de componenten had geworpen of het allemaal wel zou passen.

De onderdelen waren sneller binnen dan verwacht en de assemblage + verzending lagen voor op mijn verwachtingen. Binnen 2 werkdagen was mijn order geassembleerd en verstuurd terwijl niet alles op voorraad was.

Mijn order was de aanschaf en assemblage van een redelijk uitgebreide game pc met de nodige complexiteit, hierbij was de assemblage livestream die Azerty aanbied een zeer waardevolle toevoeging omdat er tijdens het assembleren problemen werden geconstateerd die vooraf niet hadden kunnen worden geconstateerd. (CPU koeler was te groot)
Deze problemen konden hierdoor tijdens het assembleren telefonisch worden opgelost omdat ik van mijn kant gelijk wist wat de problemen waren.

De assemblage is zeer keurig verlopen en het geheel is professioneel weggewerkt en afgemonteerd. Alle kabels zitten netjes vast met tie rips en zijn mooi uit het zicht weggewerkt ook al heeft mijn kast geen raam.

De verzending is zeer netjes gebeurd, de onderdelen (GPU etc) waren netjes ondersteund met opvul materiaal om de kans op transport schade te minimaliseren en op de buitenkant van de kast was een melding aangebracht dat deze opvul materialen zich aan de binnenkant bevonden.
De enige klacht kwam van de bezorger i.v.m. het gewicht :-)

Vanwege de complexiteit van de gevraagde configuratie en wat problemen die ik vanaf mijn kant al vooraf had gespot heb ik redelijk vaak contact gehad met de klantenservice,vooraf, tijdens en na het plaatsen van de bestelling.

Er is ten alle tijde meegedacht over eventuele problemen en er is zelfs een 'custom' oplossing bedacht vanuit de kant van Azerty om een M2 SSD beter te koelen. Dit is allemaal zeer netjes gebeurd en afgewerkt.

Zoals altijd perfecte service! Het product was heel goed ingepakt(lees: een doos met minimaal 4 cm materiaalaan beide zijden om te zorgen dat de inhoud niet verschoof).

Omdat een product niet verzonden was maar dat wel de bedoeling was, kreeg ik keurig een mailtje waarin de situatie stond uitgelegd. En als ik klachten had ik het kon laten weten.

'Waarom dan de volle 5 sterren?' Dat het vanuit Azerty zelf kwam om aan te geven dat het hun fout was. Niet dat het werd stil gehouden, maar ze kwamen er gewoon voor uit.

15 sterren voor Azerty, niks op aan te merken!

Ik had cadeau besteld voor een verjaardag van iemand. Ik had als reactie toegevoegd, 'het is voor een jarige, zijn/haar naam is: 'naam'. Doe er wat leuks mee! De hele doos was ingepakt in cadeaupapier, met daarbovenop een boodschap voor de jarige! 'Naam, van harte gefeliciteerd namens Azerty!' Geweldig :D!

Altijd snel reageren. Heel professioneel, maar toch dat persoonlijke tintje er bij. Toen ik een aantal vragen had over mijn bestelling, werd ik prima geholpen en had ik binnen een paar minuten antwoord op mijn vraag.

Overzichtelijke site.super service en snelle levering.ik kijk niet meer bij andere winkels.maar ga gelijk naar azerty

Bestellingen altijd de volgende dag al in huis

Bestel proces is helder en duidelijk, er worden geen onnodige zaken gevraagd/gedaan. Kortom, je kunt snel en eenvoudig bestellen.

Iets later dan aangegeven op de site, (1-2 dagen)

op 15-08/ 16-08 besteld, een mobo mitx gigabyte slot 1150, kabels HDMI, HDMI-DVI-D, ventilatorgrils. Netjes tijdens bestellen wordt aangegeven dat ik de laatste bestelling mag samenvoegen met die van dag eerder.
Alles op 20-08 geleverd.

Vaker bij Azerty besteld, en dat gaat altijd goed!

Alles netjes en degelijk verpakt.

Prima webshop, goede levertijden en prima prijzen. Goed en net verpakt. Ik heb verder geen ervaring met de klantenservice.

Super service!

Ik bestelde ten eerste incompatible RAM, echter koppig als ik ben moest dat wel corrupt zijn dus nog een setje besteld wat ook niet werkte..

Dus mijn nieuwe mini-itx pc half geassembleerd geretouneerd met het verzoek om achteraf assemblage te verrekenen. (ik en mini-itx kasten gaan niet samen)

Azerty heeft beide incompatible setjes RAM terug genomen, compatible RAM aangeboden en mijn kast netjes inelkaar gezet.

Alle doosjes van gebruikte materialen in een ongemarkeerde doos (minder diefstal gevoellig) en alles goed met luchkussens beschermd.

Zie verhaal bji algemeen.

voeding besteld bij Azerty, Product werkt goed en ik ben ook zeer tevreden over Azerty.

ik geef nu 4 sterren omdat dit de eerste keer is dat ik iets besteld heb bij Azerty, echter komt de volgende levering er alweer aan haha, Thanks Azerty!

verzending ging even mis, dat kwam door Post-NL dus daar kon Azerty niks aan doen.

Product kwam goed verpakt aan en ik heb hier dan ook niks op aan te merken.

Gebeld over de verzending, ik werd netjes geholpen en ik had een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon, toppie!

De eerste keer dat ik bij azerty iets bestelde, op zaterdag 22:05 besteld ivm het maken van een account dinsdag pas in huis, belde er nog voor om het eerder te kunnen krijgen wat niet mogelijk was. Niets mis met de service want het staat duidelijk op de site maar had wel gehoopt op een beetje meer flexibiliteit.

Levering was precies wanneer ze vertelde dat het zou komen.

Kort bondig duidelijk maar niet het gewenste resultaat dus kan ik het niet hoger als voldoende geven.

Mijn product had een slechte leverbaarheid (die niewe AMD kaarten zijn nergens te vinden), en na enkele weken hebben ze mij mooi eem mail gestuurd om me te laten weten dat ze nog niet wisten wanneer deze beschikbaar zou zijn, met een deel opties.

Ik heb mijn order supersnel kunnen veranderen. ~3 uur na het ontvangen van deze mail was het allemaal supervlot geregeld en was mijn nieuwe product opgestuurd. Volgende dag al ontvangen zelfs.

Ik ben super tevreden van deze winkel and kom zeker nog terug!

De producten zijn gemakkelijk te vinden en een bestelling is in een mum van tijd geplaatst.

Op de website stond 10+ dagen levertijd voor een zeer slecht leverbaar product. Uiteindelijk werd de levertijd een maand. Ik zou graag gezien hebben dat ze me up to date hielden via email updates over de verwachtte levertijd.

Toen ik een vraag had over de levertijd, werd hij dezelfde dag nog beantwoord. Ook deden ze totaal niet moeilijk met de verzending een week uitstellen toen ik op vakantie ging.

Het was vrij duidelijk allemaal ik koos was ik wilde bestellen drukte op afrekenen en toen alleen nog betalen en het was allemaal geregeld.

Het verzenden ging vrij snel ook voor 22:00 besteld is morgen in huis, het pakketje werd alleen een half uur later geleverd dan vermeld maar dat heeft niks te maken met de winkel.

vrijdag bestelling gedaan, volgende dag in huis. helemaal top. het volgende deel voor mijn pc word zeker ook hier bestelt.

Goede overzichtelijke webwinkel en alles wat makkelijk te bestellen. Zeer snel in huis, niks op aan te merken.

Een relatief vlot bestelproces op een website die wellicht niet de nieuwste is, maar wel functioneel.

Producten zijn op korte termijn en binnen de verwachte levertijd bezorgd in een keurige doos. Geen klachten hierover. Wel een positieve noot is dat er een kleine doos Merci bij zat omdat Azerty 12 jaar bestond.

Uiteindelijk kreeg ik problemen met mijn moederbord. Er is (nog steeds) een vorm van interferentie te horen via de speakers. Ik heb zelf alles uitgesloten, dus moest het het moederbord zijn dat problemen vertoont. Azerty heeft die info niet doorgelezen en gaf een simpele dooddoener om de PC op een geaard stopcontact aan te sluiten. Natuurlijk had ik dit al geprobeerd en ook vermeld. Azerty kon na een half uur niets vinden, maar verzocht mij wel om €23 af te tikken voor het terugsturen en de testkosten voor een half uur.

Een telefoontje naar de service afdeling ging prima, want ik vond dat er nog een keer getest mocht worden in combinatie met mijn andere componenten. Uit coulance werd dit gratis gedaan, omdat de testkosten al opgelopen waren naar bijna 20% van wat het bord mij überhaupt gekost heeft. Echter werd ook dit keer niets gevonden.

Vervolgens werd alles aan mij teruggestuurd en moest ik €23 betalen voor het testen. De verzendkosten om het naar de firma op te sturen waren ook al voor mijn rekening, dus opgeteld meer dan €30 kwijt. Meer dan 25% van de nieuwwaarde van het bord dus. Waar zit de verhouding...

De grootste ellende kwam toen ik alles weer thuis ontving. Het kwam terug in een slechte doos en alle componenten waren bij elkaar in gepropt. De doos van mijn moederbord was in perfecte staat toen ik het opstuurde, maar is aan alle kanten kapot gescheurd toen ik hem terugkreeg. Een reden om de temperatuur van mijn bloed enigszins te doen toenemen.

Al met al een zeer slechte ervaring met een shop die voor de rest oké is.

Prima prijs, makkelijk te vinden op de site waarbij ook duidelijk de productkenmerken goed beschreven staan.

Levertijd was een paar dagen, omdat het niet op voorraad was, stond al duidelijk op de site. De bestelling is uiteindelijk binnen drie dagen verstuurd, dus mooi snel geleverd, heel blij mee. Netjes verpakt.

Was op zoek naar een kleine managed switch voor mijn thuisnetwerk. Gevonden via de Pricewatch en meteen doorgeklikt naar Azerty, ondanks dat ze niet de goedkoopste waren, omdat ik altijd goede ervaringen met ze heb gehad. Ik vind de zoekfunctie op de webshop niet altijd even goed, maar ik kom meestal toch via de Pricewatch.

Tijdens het bestelproces heb ik een nieuw verzendadres opgegeven, maar dit adres werd uiteindelijk niet gebruikt bij de verzending. Ik weet echter niet of dat nu aan mij lag of aan de webshop, maar ik vermoed dat ik zelf iets fout gedaan heb.

Levering was zoals verwacht, volgende dag binnen het gestelde PostNL tijdvak. Goed verpakt, niets op aan te merken.

Omdat het verzendadres uiteindelijk niet klopte (kwam ik achter toen ik de verzendbevestiging kreeg), heb ik meteen de klantenservice gebeld en binnen een minuut contact. De medewerker aan de andere kant vertelde me dat de doos al op de PostNL kar lag, maar ging bij zijn collega vragen of die er nog afgehaald kon worden. Een paar minuten later werd ik teruggebeld: de collega had het product van de kar gehaald, het juiste adres erop geplakt en weer op de kar gegooid. Prima!

Scorekaart voor Azerty