Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelling makkelijk via de site gedaan. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en keurig de volgende dag binnen.

Dinsdag besteld, woensdag binnen. Goed verpakt en veilig aangekomen

Zoals altijd weer perfect verlopen. Een voeding savonds besteld, welke de volgende dag aan huis werd afgeleverd. Met Azerty heb ik alleen maar goede ervaringen, of het nu om een rma gaat of een aankoop, altijd ben ik netjes en snel geholpen.

savonds besteld, volgende dag in huis.

Je krijgt netjes mailtjes over je bestelling en verzending met track en trace.

Als ze zouden waarmaken wat ze op hun website melden en bestelsysteem laat zien is het een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen!!!!

Te laat geleverd!!! en weten geen verschil tussen aflever en factuur adres/e-mail waardoor mijn klant het de artikelen en ook de factuur ontving waardoor ik geen winst op de sessie kon genereren!!!! Lompe en Domme Actie van Azerty

Keurige vriendelijke verkoop medewerkers met kennis van zaken en bereid willig zijn alleen jammer dat het proces na verkoop vreselijk hapert

Vriendelijk dank voor uw review. Zou u uw klantnummer of ordernummer willen mailen naar sander@azerty.nl, zodat we voor u kunnen nakijken waar het misgegaan is?
In afwachting van uw reactie.

Weer een bestelling die soepel is verlopen. Wat op de site op voorraad staat wordt daadwerkelijk dezelfde dag verzonden. Bestellen gaat recht-toe-recht-aan.

Levering netjes op tijd. Product (APC UPS) was niet extra verpakt, maar opzich bood de doos zelf genoeg bescherming.

Bij deze bestelling geen klantenservice nodig gehad, maar het is in het verleden nooit een probleem geweest om bijvoorbeeld iets te retourneren.

In 1e instantie als nieuwe klant even goed zoeken waar je nu alle onderdelen kan vinden. Daarna is het een appeltje eitje!

Mijn bestelling gaf 2-3 werkdagen aan. Donderdagochtend besteld, zaterdag in huis! Ofwel top!

Perfecte service, snel en makkelijke email contact, waardoor de bestelling mooi op tijd werd verwerkt en geleverd.

Azerty is een winkel met een erg uitgebreid assortiment, en ze willen (uit eerdere ervaring) ook producten toevoegen als je er om vraagt. Erg prettig hier aankopen te doen in mijn ervaring.

De producten zijn erg netjes en vooral veilig verpakt. Enig punt is dat er soms erg veel doos en vulling om het daadwerkelijk pakket zit. Iets meer variatie in het formaat van de dozen kan voor zowel hun als de klant aardig wat ruimte besparen.

Erg behulpzaam, prettig to the point en snel. Soms een beetje te kort (bij het aanpassen van een bestelling) maar niet storend.

Alles klopt gewoon. Prima prijs, goede bestelprocedure, geen verzendkosten, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de order, ....

Op tijd ontvangen in een envelop die ook door de brievenbus kan.

Meerdere producten over de jaren heen besteld bij Azerty en kan alleen maar tevreden zijn.

Ik had een Logitech Headset die niet meer werkte en niet kon achterhalen waarom.

Deze heb ik maar geretourneerd aangezien het binnen de garantieperiode was en heb een alternatief product gekozen en bijbetaald. Het was allemaal netjes opgelost.

Ik bestel al jaren bij Azerty. Ik heb het wel eens opgeteld en kwam toch al snel aan de 6k. 6k goed "verspild" geld, want nooit problemen gehad met de geleverde onderdelen. In de jaren 1x een product geannuleerd, dit was geen probleem en werd snel verwerkt. Terugbetaling iDeal werd ook snel verwerkt.

Ik ben blij dat ik mijn producten kan ophalen in Raalte. Soms toch nog wel eens problemen ondervonden met PostNL welke elke consument wel ervaart, maakt niet uit waar je het hebt gekocht zeg maar.

Ik zie niet vaak een IT-Groothandel, die ook voor consumenten is, in het oosten van het land zit. Ik ben dus blij dat Azerty hier zit.

Om het verhaal compleet te maken, ik ben de lul die met z'n rode VW-UP over zoon steen in de bocht heen ben gereden en dat mijn auto werd weggesleept. Spanning en sensatie natuurlijk, ook voor Azerty. Ik heb een paar uur bij de afhaalbalie van Azerty gezeten levend op koffie. Kort nadat het gebeurde kwam er iemand van de marketing mij kortingsbonnen overhandigen voor alles en nog wat. Het waren van die bonnetjes die je ook wel bij beurzen krijgt, maar het gebaar is geweldig.

Prima webshop met vlotte verzending. Alleen de zoekfunctie is nog steeds drama. Gelukkig is de pricewatch een goed beginpunt om artikelen te zoeken. Daarom 4 sterren.

Snel geleverd in prima verpakking. Geen klachten hier.

Heldere site, makkelijk bestelsysteem. Ook fijn dat je (mits KvK nr beschikbaar) op rekening kunt kopen.

Levering komt overeen met de gemelde tijd op de site, dus niets op aan te merken.

Bij eerdere bestelling weleens wat met klantenservice te maken gehad. Communicatief helder en zeer behulpzaam.

Producten
Ruime selectie, voorraadindicatie is handig. Vanwege het ruime assortiment laten de filters en sorteeropties wat te wensen over. Uiteindelijk is het makkelijker om op Tweakers een systeem samen te stellen en dan te kijken of de producten te verkrijgen zijn bij Azerty. Ben je niet bezig een systeem samen te stellen maar zoek je specifieke producten, dan is alles heel goed te vinden op de website.

Prijzen
Voor mijn nieuwe pc zocht ik voor pakweg 800-1000 euro nieuwe onderdelen. Ik koop niet vaak hardware dus ik heb de tijd genomen om verschillende shops te bekijken en ook prijzen in de gaten te houden. Over het algemeen zijn de prijzen redelijk laag, ze zijn geen prijsvechters maar vragen zeker niet altijd een premium.
Mijn grootste ergenis met de prijzen is echter de schommelingen. Een 6700k was bijvoorbeeld een hele tijd 349 euro, op een dag was het ineens 365 euro, twee dagen later weer 349, 365 voor een paar dagen en op dit moment 357 euro. Dat is op zich geen probleem als je direct een product wilt bestellen, dan kun je bijvoorbeeld nog altijd naar een concurrent. Bij mij en mijn bestelling voor een flink aantal producten betekende het dat ik bijvoorbeeld op een dinsdag een totaalbedrag van 920 euro had maar op donderdag zou ik voor dezelfde bestelling 70 euro meer moeten neerleggen. Dat is jammer. Ik zou liever wat meer stabiele prijzen zien zodat ik mijn bestelling kan plaatsen wanneer het mij uitkomt en zodat ik niet de prijzen in de gaten hoef te houden.

Bestelling
De bestelling verliep goed. Let wel op bij de verzendkosten. Bij mijn bestelling waren de verzendkosten gratis, maar ik kon kiezen voor "Standard (met TrackTrace)" en ook "Verzenden - Gratis (met TrackTrace)". Jammer dat de betaalde optie niet eruitgefilterd wordt als de verzendkosten gratis zijn.
Direct na het bestellen kreeg ik een e-mailbevestiging, anderhalf uur later kreeg ik een e-mail met het bericht dat de bestelling op dezelfde dag nog wordt verzonden.

Over het algemeen tevreden over de bestelling, zal zeker vaker bij deze shop bestellen.

De bestelling kwam de volgende dag netjes aan. Goede doos, de producten waren goed beschermd en de doos werd aangevuld met opvulmateriaal. Er zat ook een doosje Merci bij en een kortingsbon voor een andere webshop. Ik waardeer het wel, maar had liever dat de prijzen wat meer stabiel en lager zijn.

Het bestelprocede is erg eenvoudig en duidelijk,betaling afgerond via ideal , waarna direkt per email een bevestiging volgt , dus direkte terugkoppeling en bevestiging wat zeer prettig is.

De bestelde hardware kwam netjes de volgende dag aan goed verpakt in een ruime doos gevuld met beschermende luchtkussentjes dus zeer goed verzorgd

we kopen elk jaar wel iets bij Azerty, altijd de beste prijs voor merk producten

keurige levering in (grote) doos, zodat (in dit geval) batterij niet wegraakt

wel eens iets teruggegeven, nooit een probleem

De artikelen op de website hebben een duidelijke omschrijving. De keuze is erg ruim. De omschrijvingen op de website hebben mij geholpen bij het maken van mijn keuze van welke merken en typen ik wilde hebben. Het bestelproces daarna is heel eenvoudig, snel en duidelijk.

Het was mijn eerste bestelling bij Azerty. Tussen mijn eerste bezoek aan de website en de bestelling zag ik dat sommige prijzen wat waren gestegen. Daardoor waren ze voor mij niet de goedkoopste. Toch voor Azerty gekozen. Ook omdat ik de de bestelling op kon halen. Raalte is een half uur rijden en door mijn werk ben ik meestal niet thuis om de besteling van de post aan te nemen. Kreeg keurig en snel bericht dat de bestelling klaar lag om op te halen. Ophalen kan tot maar liefst 22.00 uur. Dat ging snel en bij mijn bestelling kreeg ik een doosje chocolade. Heel attent.

Geen ervaring. Maar mijn eerste indruk van de zaak geeft vertrouwen dat het met de klantenservice wel goed zit.

Website heeft nette goede layout. Goede prijzen. Ze houden je goed op de hoogte over je bestelling via E-Mail. Verder niet echt veel op te merken

Snelle levering. Alles netjes ingepakt en onbeschadigd aangekomen. Zat zelfs tot mijn verbazing een doosje chocolade in een van de dozen als welkomstcadeau.

Ik bestel al jaren bij Azerty en ook dit keer ging het vlekkeloos. Bestelling plaatsen was eenvoudig en een paar uur later kreeg ik al bericht dat het pakketje aangeboden was ter verzending. Inclusief track en trace.

alles werkt gewoon zoals het hoord en de site werkt goed op mobiel en computer, overigens wat ik een leuke bonus vond is dat ik een mercy chocoladepakket erbij kreeg met welkom bij azerty dat was een leuke verassing. als ik weer computer onderdelen nodig heb ga ik zeker weten weer van azerty bestellen.

het was de volgende dag meteen binnen en alles was in goede staat.

Duidelijke site, doet wat het moet doen en snelle levering. Alles verliep (weer) prima. Heb al wel eens wat eerder besteld en toen ook geen klachten gehad.

's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Heerlijk!

Heb hier meerdere keren wat besteld en altijd goed aangekomen binnen of op de verwachte lever datum betalen gaat makkelijk en geen problemen.

binnen de afgesproken tijd geleverd.

Scorekaart voor Azerty