Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Makkelijke en overzichtelijke website, en tevens word je automatisch geholpen doordat aanvullende producten meteen worden vermeld. Zo heb ik een Intel NUC besteld en kwam er meteen het bijbehorende geheugen op de pagina, die ik ook moest bestellen.

De bestelde NUC was niet op voorraad en de levertijd kon 2 tot 3 werkdagen duren. Gelukkig kwam er op de ochtend van mijn bestelling waarschijnlijk alsnog het betreffende exemplaar binnen , want diezelfde dag kreeg ik al bericht dat al mijn bestelde producten naar mij verzonden waren. De volgende dag kreeg ik inderdaad alles keurig binnen, dus sneller dan verwacht! Bovendien zat er in de doos een welkomverrassing, echt helemaal TOP!

Eerste bestelling bij Azerty, gevonden via Tweakers met scherpste prijs (laatste exemplaar). Website duidelijk, goede beoordeling gaf vertrouwen.

Netjes en onbeschadigd afgeleverd, binnen 48 uur na bestelling.

Ik had 's middags laat via Internet besteld, en werd 's avonds onverwachts gebeld. Een medewerker van Azerty gaf door dat DHL morgen niet kon afleveren, maar overmorgen. Voor mij vroeg genoeg, keurig hoor zo'n belletje!

Vooraf moeten betalen omdat er ander niks voor je gebeurd deugd natuurlijk niet, ook al doen alle concurrenten het zelfde. Als ik nu van m'n recht gebruik maak om van mijn koop af te zien dan moet ik een eewigheid wachten om een firma die het wel fijn vind om mijn geld vast te hebben. Dat anderen je op gelijke wijze bestelen maakt het voor mij niet dat ik hier positiver over denk

Bestelde monitor op 30 september 2016 zou binnen 2-3 werkdagen worden geleverd, nu op 16 oktober heb ik nog geen monitor.

Totaal geen inhoudelijk antwoord op vragen die ik 10 oktober per email stelde, dus ik heb geen idee of ik m'n vooraf betaalde monitor nog krijg en zo ja wanneer.

Helaas lees ik in uw review, dat dit niet loopt zoals het zou moeten. Onze excuses voor het ongemak.
Kunt u uw klantnummer mailen naar sander@azerty.nl, zodat we kunnen kijken waar het misgegaan is, en kunnen zorgen voor een oplossing voor u?
Alvast vriendelijk dank.

De webwinkel was duidelijk en ik kon gemakkelijk mijn onderdelen bestellen. Ik koos per ongeluk de verkeerde betaalmogelijkheid, maar deze kon direct omgezet worden door de supportafdeling waardoor ik alsnog direct kon betalen. Daarnaast kon hij snel en zonder problemen voor mij de bios update toevoegen. Uiterst tevreden

Ik heb de spullen op een dinsdag besteld, en 1 onderdeel was niet op voorraad, waardoor mijn spullen donderdag bezorgd werden. De klantenservice wilde wel voor mij een deel bezorging aanmaken, zodat ik de onderdelen die op voorraad waren de volgende dag al zou krijgen, maar ik heb gewoon alles op donderdag laten bezorgen.

De klantenservice heeft mij snel en adequaat met al mijn problemen geholpen. Ze reageerden ook snel op mijn berichten.

De bestelling was niet direct op voorraad wat kan gebeuren, maar 20 dagen voor een levering is wel erg lang.

Slechte service, product had een langere levertijd, hiervan ben ik niet proactief op de hoogte gebracht. Maar om €1,- per gesprek te durven vragen omdat je als klant wil weten wanneer je bestelling geleverd wordt getuigd niet klantvriendelijkheid.

Prima webwinkel, maar wat mij erg opviel is de servicegerichtheid, dat uit zich in snelle, kundige en vriendelijke opvolging van communicatie. Azerty mailde steeds terug binnen het uur op mijn e-mails (onderwerp was de langere levertijd van een artikel). De snelle en vriendelijke opvolging is voor mij een belangrijke indicator voor een bedrijf dat haar klanten serieus neemnt

E-mail beantwoord binnnen het uur, op een vriendelijke en kundige manier! Azerty neemt haar klanten serieus

Voor een eigen game-pc was ik opzoek naar een goede, nieuwe videokaart. Op de website stond natuurlijk alles wat ik wou weten. Hierop direct behalve de videokaart, dan ook maar speakers en een koeling gekocht.

S'avonds rond 10 werd de knoop doorgehakt om toch een GTX 1060 Armor 6GB te kopen, inclusief een Synth Mugen 4. Hier met de opmerking of ik deze s'ochtends om 0900 al in Raalte op kon halen. En ja hoor, perfect om 0900 lag hij klaar.

Helaas had ik een verkeerde verbinding voor de videokaart, hier werd netjes op in gespeeld door mij een connector aan te bieden. Gelukkig voor Azerty was deze al niet meer nodig doordat ik een andere voeding heb aangesloten.

Bestelling gedaan, vrij vlug email gekregen over de bestelling. en idd voor 22 uur besteld de volgende binnen, zaterdag mijn pakket ontvangen wat heel goed verpakt was. Deze web shop is een grote aanrader.

Prima service. Het is erg leuk dat je bij je eerste bestelling een doosje merci krijgt om je te verwelkomen bij het Azerty team. Hierdoor zorg je ervoor dat de klant de volgende keer eerder bij Azerty besteld dan bij een andere webshop.

"Voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis!" is hier de slogan. Nou dat is het zeker, nog geen 10 min na het platsen van mijn bestelling kreeg ik al een track en trace nummer.

Azerty heeft altijd het product op voorraad en is vaak een van de goedkoopste verkopers op de markt, hierdoor heb ik de winkel al bij meerdere kennissen aangeprezen als de beste online winkel voor technologie!

Verzending bij Azerty verloopt altijd soepel, of ik een geheel systeem bestel (waarbij je ook nog eens alle originele dozen, schroefjes e.d. krijgt!) of alleen een HyperX Headset (afgelopen week). Verzending verzekerd of onverzekerd is altijd te traceren en wordt altijd zonder beschadigingen geleverd.

Wanneer gevraagd wordt naar een professionele mening over bijvoorbeeld de specificaties en samenhang van een systeem wordt hier altijd in ondersteund.

Ik heb afgelopen zaterdagmiddag zonder problemen 2 geheugenstripjes besteld. De strips die ik nodig had waren makkelijk te vinden en het bestelproces verliep soepel.

Ik vind het jammer dat een bestelling die op zaterdag wordt geplaatst, pas op maandag verzonden wordt. Dit staat overigens wel keurig aangegeven op de site. Verder waren de producten verpakt zoals je mag verwachten.

Product snel ontvangen op de juiste datum. Gemakkelijk te bestellen. Tip top winkel wat mij betreft. Nog nooit problemen mee gehad.

Zeer snelle levering. Goed uitgebreid assortiment. Prima webshop met nuttige filter opties. Dus een aanrader.

Ik heb afgelopen week een kleine eerste bestelling gedaan. Alles verliep uitstekend. Spullen waren snel gevonden.

De bestelling was snel binnen. Goed verpakt en met track en trace code.

Voor een 2e bestelling die ik ging doen had ik een mailtje gestuurd naar Azerty met de vraag of ze iets voor mij konden betekenen. Binnen 2 uur had ik een interessante offerte terug. Naar een aantal keer heen en weer te hebben gemaild (steeds een antwoord binnen 30 min) stond de order alvast klaar voor mij zodat ik alleen nog maar hoefde te betalen.

Uitstekend dus!

Erg nette site, mooi overzichtelijk. De verzending duurde wel een dagje langer dan aangegeven, maar daar maak ik niet zo'n punt van.

Dagje te laat, verder prima.

Eerst een vraag gesteld en binnen een half uur antwoord ontvangen. Besteld voor een mooie prijs en de volgende dag in huis. Ook netjes verpakt

Site is overzichtelijk met duidelijke product informatie. Het bestellen gaat heel eenvoudig en bestellingen worden doorgaans snel verwerkt.

Alles was goed verpakt en op tijd verzonden ook al bestelde ik vrij laat. Je krijgt netjes op tijd status updates via e-mail.

Ik heb een hele gamePC bij azerty laten samenstellen, daarover moest best vaak heen en weer gemaild worden, zeker toen bleek dat de door mij uitgekozen voeding en videokaart niet samen pasten in de behuizing, Dit is zeet snel en netjes opgelost door voor een andere voeding te kiezen

Levering was prima, je kon helaas niet aangeven wanneer het bezorgd ging worden. Verder is er tijdens het vervoer een stofrooster losgeschoten, maar die klik je zo weer vast dus geen probleem of schade

Prima hulp, contact via email ging zeer snel

Zoals altijd: eenvoudig besteld, nette verzending, onberispelijke service, snel reagerende klantenservice!
Sinds enkele jaren terug geen online bestellingen meer geplaatst, nu weer ik weer waarom ik vroegâh altijd naar Azerty ging :)

Goed verpakt (zelfs in enveloppe).

Betaling van bestelde microSD-kaart was blijkbaar niet goed gelukt, na een aantal dagen keurig een herinnering. Zelf reply gestuurd met verzoek om nieuwe PayPal-instructies. Zelfde dag nog een duidelijke mail met instructies, bestelling was volgende dag binnen!

Heb al meerdere keren een PC samengesteld bij Azerty en deze ter plekke in elkaar laten zetten, en ook deze keer lijkt het allemaal prima in orde.

Ik heb bewust 3 weken gewacht voor de shopreview, om zeker te weten dat alles in ieder geval op korte termijn goed functioneert.

Het enige wat me een klein beetje stoort is een zeer lichte coilwhine die of van het motherboard of de ram lijkt te komen (iig niet de PSU of GPU). Maar ik vond het geen groot genoeg probleem om de hele bak weer terug te sturen, zeker omdat ik hem gelijk nodig had voor werk. Mocht het erger worden dan zal ik wellicht actie ondernemen.

Zoals gewoonlijk netjes geleverd in grote doos met alle losse dozen van de onderdelen er bij plus inhoud (extra kabeltjes enz.). Goede demping/vulling in doos zelf en in PC case (schuim tussen GPU en CPU koeler enz.).

Voor deze bestelling niet mee te maken gehad, maar in het verleden zijn ze zeer behulpzaam geweest bij dingen die fout gingen (niet vaak).

Scorekaart voor Azerty