Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAzerty blijft voor mij de go-to webwinkel voor computerspullen in Nederland. Veel op voorraad. Snelle levering of dezelfde dag zelfs nog afhalen. Het is voor mij nog geen 10 minuten rijden. Perfect. Vriendelijke mensen, prima service.
AlgemeenLaptop gekocht voor mijn zoon bij Azerty (voor school & gamen), 100€ goedkoper dan welke webshop dan ook en binnen 1 dag geleverd. Kon echt niet beter, vandaar 'uitstekend'.
VerzendingPeffect geleverd, binnen 1 dag (was op voorraad in Raalte).
AlgemeenIk heb een gamingmonitor gekocht en alles was perfect. In het begin had ik een probleem, omdat de eerste monitor die ik kreeg defect was, dus ik moest hem terugsturen. Maar ik heb geen enkel probleem gehad met het ontvangen van een nieuwe, supersnelle levering en supervriendelijke klantenservice.
VerzendingDelivde levering van het product was supersnelery of the product wa
KlantenserviceDe klantenservice was supervriendelijk, maar de beltijden zijn een beetje lastig.
AlgemeenHet gezochte product, een geheugenuitbreiding om een laptop nieuw leven in te blazen, werd snel gevonden dankzij de uitgebreide filtermogelijkheden op de site van Azerty. Bestelproces verliep soepel. Bestelling was binnen de beloofde tijd in huis. Uitstekende ervaring
VerzendingVerzending was binnen de gestelde tijd, afdoende verpakt, biets te klagen
AlgemeenVoor Azerty gekozen in verband met de snelle levertijd. Bestelproces liep vlekkeloos evenals het ontvangen van bestelbevestiging en Tack and Trace code.
VerzendingBestelling is binnen de op de website vermelde levertijd bezorgd, namelijk binnen 24 uur. In goede orde en volledig ontvangen. Erg tevreden mee dus!
AlgemeenEenvoudig om een bestelling te plaatsen, bijzonder snelle levering en uitstekende service. Ik had een Synology DS224+ besteld met een WD Red schijf. Nu blijkt dat de WD red schijven niet meer zomaar in een Synology kunnen. Na een korte mail wisseling mocht ik de WD red schijf retourneren en kon ik een Synology schijf bestellen. Uiteindelijk heb ik de WD red schijf ook gehouden maar de service was prima.
Als ik weer iets nodig heb voor mijzelf of iemand anders zal ik Azerty zeker aanbevelen.
Henk Bos
Lisse
Prima verpakt, snel en volgens afspraak geleverd.
Goede communicatie tijdens verzending
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een nieuwe NAS. Na goed onderzoek kwam ik uit op de TerraMaster F4-424 Pro. Dit omdat hij betere specificaties had dan QNAP en Synologie. Na een paar keer mail contact en telefonsich contact met Azerty, gekozen om hem bij Azerty te bestellen, samen met 4 HDDs van WD. Omdat ik de HDD's niet wou laten opsturen heb ik alles bij Azerty opgehaald. Ik kwam er toevallig langs op doorreis naar Duitsland.
Bij de balie perfect geholpen. Binnen 5 minuten was alles uit het magazijn gehaald.
Aan de balie zei ik dat ik nog een UPS en een SSD wou kopen. Ondanks dat ik niet op mijn account kon inloggen, was dat geen probleem. Na het doorgeven van de artikelnummers werden de onderdelen uit het magazijn opgehaald. Ondertussen van een kop koffie genoten. Perfect geholpen en ook nog advies gekregen. Mocht ik er toch niet uitkomen dat kon ik ze mailen. Hiervoor gaven ze mij een e-mail adres. Ik heb al eerder contact met Azerty gehad en het viel me op dat ze goed advies geven en zeer deskundig zijn. De mederwerkers zijn zeer klant- en service gericht. Als ik weer een nieuwe PC ga kopen, zal ik dat zeker bij Azerty doen.
---
Omdat ik de HDD's niet wou laten opsturen heb ik alles bij Azerty opgehaald. Dit omdat ik de postbezorgers niet vertrouw in hoe ze met de pakketjes omgaan.
Algemeenbe quiet! Straight Power 12 Platinum 1200W - Voeding gekocht. Betaling verliep vlot. Gelijk al ontvangstbevestiging.
VerzendingVerzending verliep vlot via PostNL. Alles goed verpakt. Dit was ook wel nodig want de voeding + alle kabels is erg zwaar.
AlgemeenGoeie levering, fijn dat ze alles in een pakket sturen ipv alles los.
Alles was netjes afgeleverd.
Netjes verzonden en geen op of aanmerkingen. Geen op of aanmerkingen.
KlantenserviceFijn dat er de mogelijkheid is om ze rechtstreeks te bellen.
AlgemeenIk heb een nieuwe muis en een nieuwe voeding gekocht. Snelle levering en goede klantenservice.
VerzendingSuper snelle levering en op tijd bezorgd. Precies zoals aangegeven op de website.
Klantenserviceuitstekende klantenservice. Retourneerde een verkeerd besteld artikel en had binnen no-time reactie dat het was afgehandeld
AlgemeenOp zondag besteld en een dag later geleverd. Was even een gedoe om te installeren. Een minischroefje om het interne SSD-geheugen in mijn splinternieuwe laptop vast te zetten draaide dol, maar een klein stukje Ducttape bracht uitkomst! 2 TB erbij!
VerzendingZeer snelle levering en goed verpakt. Plastic verpakking was wel lastig te verwijderen.
Algemeenik heb een nieuw gpu gekocht voor een goede prijs en hij was snel aangekomen
AlgemeenWederom vooraf: ook als ik geen kans op een prijs zou maken had ik deze review geplaatst.
Ik was op zoek naar nieuwe harde schijven voor in mijn nieuwe camera-opneem-apparaat. Al snel kwam ik op het juiste type uit en Azerty bood de juiste prijs, heb ik hele goede ervaringen mee en ze leveren op tijd.
Perfect op tijd geleverd. Ik heb schijven bij meerdere winkels besteld en Azerty pakt de schijf goed in, helemaal ten opzichte van een aantal andere winkels.
KlantenserviceIk had nog wat vragen via de mail gesteld aan Azerty voor meer informatie. Daarop kreeg ik snel en helder antwoord.
AlgemeenZeer blij met Azerty, heb er een motherboard en fans bij besteld. Vlotte verzending en artikelen kwamen totaal in orde!
AlgemeenIk ben sinds 2012 klant bij Azerty. Destijds kocht ik er onderdelen voor mijn allereerste game pc tegen hele goede prijs. In die tijd stond Azerty ver bovenaan, vooral vanwege de scherpe prijzen.
In 2019 was het tijd voor een upgrade, en liet ik een nieuwe pc door Azerty assembleren. Ook dat verliep erg soepel, binnen een korte tijd kon ik mijn nieuw pc ophalen.
Nu, weer een aantal jaar later, was het opnieuw tijd om mijn pc te vervangen. Het bestel- en afhaalproces verliep wederom vlekkeloos. Een bestelling die ik in de avond had geplaatst kon ik de volgende dag alweer ophalen. Wat me wel opvalt, is dat Azerty tegenwoordig gemiddeld niet meer de goedkoopste is als het gaat om onderdelen. Daar staat tegenover dat het bestelgemak en de service de afgelopen jaren duidelijk zijn verbeterd.
Ik kijk ernaar uit om over een paar jaar weer terug te komen voor mijn volgende upgrade.
AlgemeenOnline een voeding besteld om af te halen in Raalte.
Na een beste roadtrip aangekomen. Bij de balie keurig geholpen. De voeding was met een paar minuten uit het magazijn gehaald.
AlgemeenGoede producten aan een nog betere prijs. Ik heb daar mijn grafische kaart en ssd gekocht.
VerzendingAlles gekregen in 1 dag verzendtijd en geen schade. Ik kan zeker niet klagen.
AlgemeenNa 15 jaar ben ik (noodgedwongen) toch echt aan een nieuwe desktop pc toe.
Windows 10 wordt niet verder ondersteund en alles loopt niet meer zo vlotjes. Ik wil weer net als toen een door mij zelf samengestelde en opgebouwde pc. Maar er blijkt op hardware gebied nogal wat veranderd kom ik achter en ik wil er eigenlijk niet teveel tijd in steken. Het zal gezien mijn leeftijd sowieso wel de laatste worden die ik aanschaf dus het moet een goede en snelle pc zijn waar ik nog een aantal jaren mee vooruit kan. Tijdens het verder speuren naar een geschikte vervanger kom ik regelmatig Azerty tegen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder van dat bedrijf heb gehoord maar alle berichten en informatie op hun website maken me steeds enthousiaster. Na wat verder contact Azerty staat mijn besluit vast; het wordt de Xenith Expert Stealth AI Ryzen 7 7700.
Het model is niet op voorraad, levertijd enkele dagen, bij bestelling moet direct betaald worden als ik thuislevering wil. Het is een behoorlijk bedrag maar ik vertrouw erop. En ik kan zeggen dat mijn vertrouwen niet wordt beschaamd! Binnen 2 werkdagen heb ik 'm in huis. Prima verpakt, alle dozen, overgebleven onderdelen, handleidingen e.d. zitten erbij. De pc zelf ziet er schitterend uit, kabels strak gemonteerd. De kabels en voeding voor mijn SATA drives die ik later wil overzetten blijken ongevraagd al klaargelegd. Klasse!
En het belangrijkste; na opstarten werkt alles prima!
Mijn videomontages gaan perfect, hoge kwaliteit films spelen af zonder enige hapering en zien er schitterend uit.
Uitermate tevreden of toch niet? Niet helemaal.
Had ik de pc maar een week later gekocht! Dan had ik er gratis de pc game Borderlands 4 bijgekregen.
Maar daar kan Azerty niets aan doen, het is een actie van Nvidia.
Toch wel jammer, het zou mijn eerste game zijn en alle kwaliteiten van de Xenith kunnen tonen. Maar wie weet, misschien win ik wel een keer een prijs en kan ik 'm alsnog in bezit krijgen.
Azerty kan ik in ieder geval van harte aanbevelen!
Levering veel sneller dan verwacht. Uitstekend verpakt tegen mogelijke schade. Track en tracé informatie duidelijk en snel beschikbaar.
KlantenserviceZowel voor de bestelling als na de levering al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord door service afdeling en assemblage medewerker.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging erg makkelijk, een complete pc samengesteld (althans de onderdelen) en kon de link zo doorsturen ter controle naar iemand anders om te kijken of alles ok was. Alle onderdelen besteld en een appje gestuurd of het met 1,5 uur klaar kon staan (ivm de reistijd). Dat was allemaal geen probleem. Toen we aankwamen stond alles netjes klaar, ter plekke de bestelling betaald (dus geen vooruitbetaling) en thuis de pc direct in elkaar gezet. Wat een beest van een apparaat! Heel erg blij mee, we zijn helemaal in onze nopjes. Specs: I9, 5070ti, 64MB geheugen, waterkoeler en een mooie case. (Opslag hadden we nog 4TB). Als we nog eens wat nodig hebben, weten we waar we moeten zijn. Bedankt voor de service!
VerzendingWij hebben geen verzending gehad, maar je toch uitstekend gedaan omdat alles al zo snel voor ons klaar stond met ophalen.
KlantenserviceNa een app te hebben gestuurd, kregen we al snel contact met een medewerker die ons keurig te woord stond.
AlgemeenDe bestelling verliep soepel en snel. Heb gebruik gemaakt van de verlanglijst op de site die gebonden is aan mijn account om spullen snel op te zoeken om te bestellen. De prijzen waren goed vermeld. Per product stond duidelijk wat voorraad vermeld. Voor een aantal producten was er alleen een voorraad bij hun leverancier. Dit kost maar een paar dagen voordat de bestelling verzonden werd.
Zal altijd blijven bestellen bij Azerty maar ben wel een gerichte kopen dus koop alleen waarneer ik het echt nodig heb.
De gehele bestelling werd geleverd in een grote doos. Alle onderdelen van de bestellig waren aanwezig. De doos is goed opgevuld zodat er niks beschadigd tijdens transport. Na dat de rest van de onderdelen door de leverancier werden geleverd werd de bestelling verzonden met een track & trace. De bestelling werd binnen de aangegeven tijd geleverd.
KlantenserviceVoor deze bestelling heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice.
De eerste keer had ik een vraag over een GPU houder en of deze zou passen op mijn moederbord (eerder besteld bij azerty) met in combinatie met bestelde videokaart. De klantenservice heeft me duidelijk gemaakt dat GPU houder past op mijn moederbord in combinatie met videokaart. Het klopte de GPU houder gewoon paste zonder problemen.
De tweede keer had ik telefonisch contact genomen met de klanten service in verband met promotie van een videokaart van een fabrikant. Van wege wat onduidelijk regels van de promotie had ik wat vragen over. Ik dacht dat niet kon meedoen aan de promotie. Op aanmoediging van de klantenservice heb ik toch een aanvraag gedaan voor de promotie en heb ik toch mee kunnen doen aan de promotie.
Beide keren snel en netjes geholpen.