Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe keuze is reuze bij Azerty Maar de site is overzichtelijk, is er goede productinformatie en het bestelproces is gemakkelijk. Ik wist al aardig wat ik wilde hebben, maar na het lezen van diverse product info's over een NAS heb ik toch iets anders gekozen. Nu zeer tevreden
Al met al een aanrader als je op zoek bent naar iets voor je PC of netwerk.
De website geeft aan hoeveel voorraad er is, is het op voorraad? Volgende dag in huis. Er staat netjes bij dat de levering in één keer verstuurd wordt en dat er dan uit gegaan wordt van het product met de langste levertijd.
AlgemeenIk krijg het idee dat de medewerkers van goede wil zijn, maar dat de organisatie erg rommelig verloopt. Ze zijn slecht bereikbaar via telefoon (pas na 13u bereikbaar en dan in een lange wachtrij) en WhatsApp (reactie na 2 uur wachten met het bericht dat je bij iemand anders moet zijn). Mails zijn geautomatiseerd en kloppen qua inhoud vaak niet.
Medewerkers luisteren goed naar je en doen hun best om aan je wensen te voldoen!
AlgemeenIk heb bij hen een RTX 5060-videokaart gekocht, omdat zij de laagste prijs hadden. Ik heb ’s avonds besteld en de volgende avond had ik hem al thuisbezorgd in Kortrijk, tot aan de voordeur.
VerzendingНа мою думку, це дійсно дуже швидко. Ik had niet verwacht dat ik de videokaart al de volgende avond zou krijgen, ook al stond er op de website dat hij morgen geleverd zou worden
Over de service kan ik ook zeggen dat die goed is: alles verloopt online en het wordt snel geleverd. Betalen gaat vlot en je krijgt de facturen meteen.
AlgemeenUbiquity access points Unifi Pro7 besteld en de unifi USW Pro max 16 PoE Switch. Middels de Ubiquity software gemakkelijk te koppelen en in het bestaande netwerk op te nemen. De switch is zwaar genoeg op de PoE++ (4 poorten naast de 12 PoE+ poorten) om het vermogen van de Pro7 op te vangen. Zeer blij met deze aanschaf en kan weer jaren vooruit met mijn thuis netwerk!
VerzendingBinnen 24 uur geleverd zoals aangegeven, dus helemaal top op tijd geleverd waardoor ik direct aan de slag kon
KlantenserviceJe kan bellen of een vraag stellen via whattsapp voor hulp. Bij mij werd verzekerd dat de USW Pro max 16 een goede keuze switch was voor de Pro7 access points! Er is ook een 8 poorten switch hiervoor beschikbaar!
AlgemeenDit is mijn 3e PC die ik bij Azerty besteld heb (1 van de 3 was een upgrade). Ze hebben en heel breed aanbod aan onderdelen en complete builds. Ik weet wat ik in mijn PC wil, maar bouwen kan ik zelf niet. Dat laat ik door Azerty doen. Deze keer kon ik het live volgen via Youtube, heel erg leuk!
Op mijn moederbord heb ik lang moeten wachten, maar dat ligt buiten Azerty. Chips e.d. zijn nou eenmaal een moeilijk verhaal en ik had geen haast met mijn build. Ze hebben me telkens per mail op de hoogte gehouden. Na een paar weken een mail gehad met eventueel een vervangende optie, maar ik wilde per sé een van de Asus Rog Strix versies. Vorige week opgehaald en heel aardig geholpen! Ook met het brengen van alles naar de auto. Ik woon er niet heel ver vandaan, dus laat een PC nooit versturen per post omdat ik zelf de controle wil houden dat het heel aankomt.
Ik had twee items waar levertijd op zat. Het koelsysteem was er redelijk snel, het moederbord duurde wat langer. Goed op de hoogte gehouden voor zover mogelijk over de status van beide. En op locatie erg vriendelijk geholpen!
AlgemeenTotaal prijs van NAS en harde schijven was zeer concurerend. Proces van bestellen simpel zoals je verwacht.
VerzendingZondagavond besteld maandagochtend in huis. Een NAS plus harde schijven besteld. Precies wat ik besteld had. Ook de exacte typenrs op de site kwamen overeen met het geleverd! Soms belanrijk bij NASsen ivm met compatibility lijst.
AlgemeenUPS besteld, deze was bij Azerty de voordeligste keuze en ook op voorraad.
Bestelproces prima, zoals het hoort.
UPS is kort na de bestelbevestiging ook inderdaad verzonden. Nette T&T erbij.
Op tijd afgeleverd door POSTNL in de eigen doos van de fabrikant. Deze is dus niet omgepakt door Azerty.
AlgemeenEen mooi compacte barebone besteld, maar die is ineens niet meer op voorraad bij de leverancier. Aangeboden alternatieven zijn 4x zo duur. Vriendelijk e-mailverkeer, maar wel jammer dat de hele build nu niet door kan gaan.
VerzendingProduct is niet geleverd. Dat is natuurlijk niet netjes handelen.
KlantenserviceGoed contact maar daar heb ik weinig aan als het product niet wordt geleverd.
AlgemeenZoals altijd bij Azerty ben ik super te vreden over de webshop.
Duidelijk hoe de website werkt. Waar je op klikt, het klopt altijd, duidelijk en overzichtelijk.
Had een monitor en een videokaart bestel. 2 losse zendingen netjes vermeld bij PostNL. Op de site stond volgde dag in huis, en dat maakte ze ook waar (zelfs met sneeuw in het land).
AlgemeenAs usual, uitstekende ervaring bij Azerty. Overzichtelijke website, beste prijs voor het product wat ik op dat moment zocht volgens de pricewatch.
VerzendingLevertijd was ietsje langer dan verwacht omdat de leverancier het moest opsturen naar Azerty alvorens Azerty het kon doorzenden, maar dat werdt netjes gecommuniceerd en daarna geschiedde verzending geheel vlekkeloos.
KlantenserviceHet was prettig dat de klantenservice mij pro actief informeerde over de gewijzigde levertijd verwachting.
AlgemeenIk heb recent de MSI Modern MD342CQP Zwart gekocht bij Azerty. Ze hadden een goede prijs, en ik heb altijd goede ervaring gehad bij deze webshop.
VerzendingDe bezorging via postNL was vanwege de sneeuwval wat vertraagd, maar daar kreeg ik vanuit Azerty zo goed als mogelijk updates over. Het scherm was zodra mogelijk zsm bezorgd en netjes afgeleverd.
AlgemeenCrucial CT2K16G56C46U5 - Geheugen gekocht. Enige website die het had met next day delivery. Snel geleverd en fijn verpakt. Enige nadeel is dat ik verplicht werd om een account aan te maken.
VerzendingEnige met next day delivery. Fijn verpakt in voldoende bubble wrap
AlgemeenVoeding besteld die 2-3 dagen levertijd had. 12 dagen hierna nog niks gehoord dus maar even nagevraagd bleek de voeding opeens een maand levertijd te hebben. Op mails word niet meer gereageerd en op de site hebben ze nu WEER aangegeven dat de voeding geleverd zou kunnen worden binnen 2-3 dagen. Slechte service, slechte communicatie
VerzendingWerd mij verteld binnen 2-3 werkdagen verzonden te worden, nooit iets ontvangen
KlantenserviceKan niet aangeven dat het nog slechter is dan waardeloos
AlgemeenIk had 4 HDD’s nodig van 8TB. Dit om mijn NAS uit te breiden. Azerty was een van de weinige webshops die deze nog aanbood en nog belangrijker op voorraad had. Wel was er een restrictie niet meer dan 2 stuks kon ik bestellen. Gelukkig wilde mijn echtgenote ook een duit in het zakje doen en hebben we er ieder 2 besteld.
Snelle uitlevering door Azerty. Spullen waren uitstekend verpakt en zijn correct aangekomen. De discs snorren inmiddels tevreden in hun nieuwe onderkomen.
Azerty stuurde de spullen tijdig op. Echter post.nl wist het toch weer voor elkaar te krijgen om het ene pakket op vrijdag te leveren en het andere op zaterdag. De laatste bij een bezorgpunt zodat ik de tweede zending pas op maandag kon afhalen.
AlgemeenFijne webshop om mijn nieuwe game PC te kopen.
Goedkoper dan alle andere websites en ze gebruiken de beste snelheid ram voor hun mooie pre-builds
De pc werd netjes en optijd geleverd met opvul materiaal om schade tijdens transport te voorkomen (wat ook wel nodig is ook als je ziet hoe wild postNL ermee om ging)
KlantenserviceIk had een klein software probleempje maar dat is dankzij de klantenservice netjes opgelost. Het enige dat wat beter zou kunnen is de lange wachttijd aan de telefoon
AlgemeenHet is net zo goed als elke 5-ster website! de knoppen zijn heel duidelijk en zeggen waar ze naartoe gaan en je krijgt veel informatie over wat je besteld
VerzendingIk had mijn pakket in perfecte staat gekregen en ook nog sneller dan wat was verwacht op de website!
KlantenserviceIk had vanmiddag nog een email gestuurd en heb nog niet eens 5 uur later een reply gekregen!
Algemeenja bestellen is makkelijk en betalen nog makkelijker is bij geen enkele firma een probleem zeker. Terug betaling daar wel enkele mails moeten voor doen
Verzendinghet verzenden was correct en op tijd niets op aan te merken. Retour zenden was ook geen probleem
KlantenserviceWas beetje jammer dat ik voor een retour wel enkele mails moest doen om dan aan men geld te geraken. Wel merk ik dat ze zo vriendelijk zijn om me een mail te sturen van win 250 euro shop tegoed maar belgische klanten zoals ik kunnen dit niet winnen enkel nederlandse klanten, moet ik eerlijk zeggen heel flauw en triest. Dus is eigelijk fake reclame sturen na de belgische klanten he. Niet dat ik verwachte te winnen maar dit is laag , betalen geen probleem voor de belgen maar iets kunnen winnen nee
AlgemeenNa de DDR prijzen, die de hoogte ingegaan zijn en de wetenschap, dat de RTX 50 reeks in 2026 zeer waarschijnlijk geen 'Super' variant zal krijgen....of een zeer dure Super variant...heb ik tot op het laatste moment gewacht om uiteindelijk op 31/12 om 21.30u toch het besluit te nemen de RTX 3070ti Aorus Master naar de kleinzoon - RTX 5070ti te wisselen...
Dit vooral voor de dreigende prijsstijgingen (de kaart is nu reeds 140 euro duurder), tekorten en de slechts 8GB vRAM op de oude kaart.
Mijn ervaring met Azerty was enorm prettig....je krijgt duidelijke bevestigingsmails, wordt perfect op de hoogte gehouden, krijgt fantastisch snel een tracking....en hetgeen me enorm aangenaam verbaasde (en volledig onnodig maar enorm gewaardeerd)....
...de bestelling was 31/12 om 21.30u....op 2 januari om 12.28u had ik de verzendbevestiging....Azerty werkte op die dag ongetwijfeld met een zeer minimale bezetting...ik had de bevestiging op 5/01 verwacht....en de kaart rond woensdag 8 januari.
Zaterdag 3 januari (dikke pluim voor PostNL!) 11.28u was de kaart geleverd en - veel vroeger dan verwacht - een kwartier later was ik met de nieuwe GPU aan het testen.
Top service van zowel Azerty.nl als PostNL...niet vanzelfsprekend, en zeker niet tijdens eindjaar.
Ik woon letterlijk achter de hoek van Alternate in België maar ik zal bij volgende benodigdheden zeker eerst even Azerty bekijken.
Zie hierboven - het is niet vanzelfsprekend (in mijn mening) een levering naar het buitenland (van NL naar BE in dit geval) op een zaterdag, net na Nieuwjaar met een glimlach te voldoen, dikke pluim voor de PostNL medewerken...elke Vlaming weet al jaaaren, dat PostNL een stuk beter is dan BePost.
AlgemeenSnelle levering en product als beschreven. vaker besteld bij azerty, tot nu toe nooi problemen gehad.
VerzendingHarde schijven besteld, werden goed verpakt om schade te voorkomen tijdens transport.
AlgemeenVoor mijn zoektocht naar een miniPC heb ik alle onderdelen die ik zocht makkelijk, of gelijkwaardige of betere alternatieven, kunnen vinden. Groot aanbod, goeie prijzen, korte levertijd.
VerzendingVerzending was, zoals aangegeven, niet direct maar de geschatte levertijden werden netjes gehaald.