Gebruikers over webshop Azerty

Bas81 Karma 2,26K

Prima bestel proces. Wel erg zakelijk, plain text e-mail bijvoorbeeld. Voor mij geen probleem maar oogt niet heel klantvriendelijk.

Levering op tijd en prima verpakt. Geen beschadigingen te zien.

Was op zoek naar een Ryzen 5 1500x, en via de pricewatch bij Azerty terecht gekomen. Bestellen was ontzettend makkelijk. Om 21.00 uur de bestelling geplaatst, en had de processor de volgende dag in huis, helemaal super! Het enige wat er misschien nog op aan te merken valt is het verplicht aanmaken van een account. Dit is gelukkig geen gedoe met omslachtige bevestigingsmails e.d. die niet (of een kwartier later) aankomen, maar je kan direct je account gebruiken.

Zoals eerder benoemd, product was supersnel bezorgd, met gratis verzending inclusief track and trace. Goed verpakt, met luchtgevuld plastic eromheen. Niets op aan te merken

Een Dell UP2516D Ultrasharp monitor besteld, mooi scherm met fantastische kleurweergave! Het lijkt groot 25 inch, dat valt reuze mee, het scherm oogt subtiel door de mooie smalle rand. Muis en toetsenbord op de USB hub en zelfs applicaties van 2 PC's op één scherm. Kortom, zeer tevreden!

Snelle levering, alles keurig volgens aangegeven tijden.

Op mijn vragen kwam een goed en correct antwoord, Goede service van Azerty

Mooie duidelijke site, misschien hier en daar net wat dieper kunnen filteren zou het nog beter maken. Goede prijs en goede service.

Prima verpakt, de reden van 4 sterren en geen 5 sterren is dat ze pas verzenden als alle producten op voorraad zijn. Alle computer onderdelen waren aanwezig alleen de koelpasta niet. Daardoor 5 dagen later binnen aangezien ze ook niet in het weekend versturen.

Paar keer prima geholpen met mijn vragen over de levering. En ze zijn tot laag goed te bereiken!

Scherpe prijzen en goede service, wat ik ook fijn vond was hoe duidelijk er werd aangegeven hoeveel er bij Azerty en de leverancier zelf voorradig was.

Eergisteren meerdere computer componenten besteld, minder dan 2 uur na de bestelling al confirmatie en een track&trace code gekregen.
Gisteren ruim op tijd de bestelling in ontvangst mogen nemen, alles was compleet en zat goed en stevig verpakt.
Al met al een zeer positieve ervaring.

Al ben ik zelf niet in contact geweest met de klantenservice wil ik hier toch wat over kwijt.
Azerty heeft tijdens de openingstijden een live chat functie beschikbaar via de website, ik ben een stotteraar en een livechat is voor mij ideaal als ik snel in contact wil komen met de klantenservice.

Azerty heeft altijd goede lage prijzen, veel producten in huis.
De website is overzichtelijk en bestellingen zijn makkelijk te plaatsen met voldoende betalingsmogelijkheden.

Met een Azerty account kan je bij "Mijn Azerty" alles goed inzien en regelen.

Als je iets besteld hebt krijg je netjes per email een bestelbevestiging, verzendbevestiging met track&trace code en de factuur.
Levering gaat snel, zowel op vooraad en ook als hun iets bij de leverancier moeten halen.
Producten waren goed verpakt en in goede staat geleverd, grote kartonnen doos met plastic doorzichtig opvulmateriaal en een pakbon.

Ik was opzoek naar een setje DDR4 Geheugen modules. website ziet er goed uit, makkelijk zoeken. Tot aan de betaling aan toe gaat heel makkelijk.

Op tijd geleverd, goed verpakt.

Azerty altijd op tijd je wilt iets hebben en 100% zeker weten dat je het in huis hebt nog nooit problemen gehad met iets bestellen al meer dan 10 producten bestelt bij dit bedrijf.

Klanten service nog nooit gebruikt dus mening uitstekend. Altijd een mooi mailtje via packettracer van Azerty dus geweldig.
Heb je wat brood nodig bestel hier (bij de aangegeven levertijd) altijd op tijd.

Computer Ventilator besteld, en gratis verzonden! Daar kunnen de meeste webshops van leren. En was de volgende dag in huis!

Fan wordt als stil geadverteerd maar je hoort hem nog wel, dit ligt niet bij Azerty maar bij de producent zelf

Uitstekende service vannuit Azerty. Azerty heeft de garantieservice van Afuture overgenomen, tegen een kleine vergoeding en daarbij een uitstekende service aangeboden.

Voor een defect product van Afuture naar de klantenservice van Azerty gebeld. Daar werd ik direct geholpen om de informatie via de juiste kanalen toe te zenden naar een apart mail adres. Waarbij het verwerken van de informatie snel en goed verliep. Tegen administratiekosten en verzendkosten het product toch kunnen vervangen. Zonder deze service had ik het product meteen weg kunnen gooien.

Nogmaals bedankt Azerty.

Ben bezig met een zelfbouw projectje & heb via Azerty een intel i7 7700 besteld. De website werkte prima, fijne navigatie & ik kon snel bij de juiste processor komen die ik wilde hebben. Aantrekkelijke prijzen & de betaling via iDeal werkte vlot. Een bevestigingsmail kwam niet lang na het plaatsen van de order binnen via de mail dus allemaal erg netjes.

- Een klein puntje van kritiek is dat je een account moet aanmaken en niet gewoon direct een bestelling kan plaatsen. Maar verder een goede ervaring gehad & voor toekomstige projecten kom ik zeker terug.

Snelle levering, track & trace code krijg je netjes via de mail & binnen 1 werkdag was de processor geleverd! Het product was netjes verpakt in een doosje met beschermende airbags. Helemaal top!

harde schijf besteld, betaling gedaan, alles vlekkeloos verlopen. Savonds een track en trace nummer gehad en de volgende dag was de harde schijf binnen. Altijd lekker als je niet hoeft te wachten.

Harde Schijf kwam goed verpakt in een grote doos, met veel luchtzakken. (werd zeer gewaardeerd door de kinderen :) )

Prima webwinkel. Gewoon snel en goed geleverd. Al jaren bestel ik pc onderdelen bij azerty. Goede ervaring mee

Prima webwinkel. Gebruiksvriendelijk ingericht, wat je zoekt is snel te vinden. makkelijk betalen, goede prijzen en snelle levering, wat wil een mens nog meer?

Snel geleverd na de bestelling geplaatst te hebben, top!

Ik koop hier al jaren mijn elektronica en ze hebben niet 1 keer teleurgesteld! De producten zijn heel makkelijk te vinden, de prijzen worden perfect weergegeven zekers met de recente update aan hun website. Het betalen van de producten was makkelijk en er was geen gedoe.

Ik heb meerdere dingen besteld bij de webshop en alles komt verzorgt aan zonder schade. Alles word uiterst goed verpakt en als ze zeggen dat het morgen is huis komt dan komt het ook echt morgen in huis.

Ik vind dit nog wel het beste aan Azerty. Ze zijn erg vriendelijk aan de telefoon en aan de balie. Ze doen wat ze kunnen om je te helpen en stellen niet teleur ik heb bij hun ooit een HyperX Cloud II headset gekocht en bij mij ging vaak de kabel in de 3.5mm plug stuk. Dat was geen gedoe met hun en kreeg gewoon een nieuwe terug! Top garantie en top service!

Bestelling plaatsen was makkelijk en snel. Site is overzichtelijk, en niet (veel) duurder dan de meeste anderen.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede duidelijke website. Vaak binnen 1 werkdag in huis. Goede product informatie en duidelijke afbeeldingen.

Netjes verzonden in een kartonnen doos, komt altijd zonder beschadiging aan.

Netjes aan de telefoon geholpen. Vriendelijk en professioneel personeel.

Ik koop mijn componenten altijd bij Azerty. Overzichtelijke webshop, goede informatie, ontzettend vriendelijke mensen, altijd bereid te helpen en met je te overleggen. Als zakelijk gebruiker kan ik gewoon op factuur kopen.

Gewoon altijd snel en goed geleverd.

Onlangs moederbord besteld waarvan BIOS geüpdatet moest worden. Kon moederbord opsturen waarna zij update hebben gedaan en moederbord hebben teruggestuurd.

zeer goed en vriendelijke klanten service. Alles wordt altijd snel bezorgt. nog nooit wat vervelends op aan te merken. en het voordeel is dat ze veel verkopen en vaak 1 van de goedkoopste zijn.

een keer DOA moaderboord gehad. Ik mocht hem terug sturen samen met de CPU en RAM zodat zij die ook konden testen. Bleek de RAM ook niet goed genoeg te werken en kreeg een nieuwe terug

De site is duidelijk en simpel in gebruik. Ik haal mijn bestellingen altijd op en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en je wordt snel geholpen. Bieden over het algemeen lage prijzen waardoor ik geen reden heb om naar een andere winkel te gaan.

Een paar keer iets moeten retourneren, maar dit verliep vlot en zonder enige problemen.

Scorekaart voor Azerty