Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenProduct besteld rond 23.00 uur. Volgende dag was pakje binnen. Alles goed en degelijk verpakt. Al met al erg tevreden
VerzendingSupersnelle verzending, erg blij mee
Snel en goedkoop mijn product kunnen vinden en ook de levering ging vlot, enige 'nadeel' is dat ik moest tekenen voor ontvangst en het, 1 reepje DDR3 geheugen, niet door de brievenbus kwam.
VerzendingHad mogelijk fijner geweest als het niet aangetekend verstuurd was geweest.
Voorraad goed, levertijd snel was binnen 24 uur en op het juiste tijdstip, goede prijs,
We bestelen al jaren spullen bij Azerty, en de webwinkel is altijd up toe date en levertijden kloppen altijd! Kortom Prima Winkel!
Prima site kan er altijd alles makkelijk vinden de service is goed, Pakketje kwam precies optijd binnen. al bij al een goede vertrouwbare webshop heb er al meerdere producten besteld.
VerzendingGewoon optijd en gelijk op de volgende dag alleen dat is tegenwoordig toch overa
Al jaren hele goede ervaringen met Azerty. Vaak een van de goedkoopsten, altijd alles stipt op tijd verzonden en toch al meerdere malen een service aanvraag moeten doen, maar dit is altijd voorbeeldig afgehandeld!
VerzendingSnelle, gratis verzending met track and trace
KlantenserviceNooit problemen met service en garantie, vriendelijk personeel!
Ondanks dat m'n product vertraging zou oplopen was na een belletje alles alsnog opgelost en het product verstuurd
VerzendingPostnl had hier een fout gemaakt maar Azerty heeft alles prima aangeleverd en netjes ingepakt
KlantenserviceDe klantenservice was aardig en heeft mij aan een directe oplossing geholpen
Kwam als een van de goedkoopste uit de vergelijkingssite. Het bestelproces en en betaling is eenvoudig en het product werd snel geleverd.
Heel simpel om een product te bestellen, product was niet op voorraad maar door middel van mail keurig op de hoogte gehouden over de voortgang.
KlantenserviceContactgehad over de levering ivm de levertijd en waren zeer behulpzaam en er werden ook alternatieven geboden. Hier geen gebruik van gemaakt.
Wegens goede ervaringen bij Azerty en goede prijzen kom ik hier vaak terug voor onderdelen of een complete pc.
Vrijdagavond de 25e een compleet nieuw systeem in losse onderdelen besteld. Alle producten behalve een hardeschijf waren op voorraad, de harde schijf had een levertijdindicatie van 2-3 dagen. Maandag kreeg ik bericht dat ook dit product binnen was en het dezelfde dag verzonden was. De volgende dag, dus binnen twee werkdagen, had ik alles in goede staat in huis.
Ik had gekozen voor gratis verzending binnen Nederland.
Maandag 26 november was de harde schijf ook bij hen binnen en ik kreeg bericht dat mijn bestelling verzonden was, even als de factuur en een voucher voor een spel (Civilization VI) bij de RX 480 die ik had besteld. De volgende dag had ik alles binnen. De onderdelen waren netjes verpakt met voldoende plastig luchtkussentjes als bescherming. Alleen de behuizing (Fractal Design Define R5 Black/Window) kwam apart in zijn eigen doos, waardoor het misschien wel erg duidelijk was dat er een compleet systeem bezorgd werd. Gelukkig kwam het gewoon bij eerste levering aan op mijn adres. De dozen waren ook niet beschadigd dus tijdens transport is ook alles goed gegaan.
Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mailtje met de bevestiging en een mail met de verschillende opties om het door hen te laten assembleren inclusief garantie. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt daar ik als hobby graag zelf mijn systemen bouw. Ik ben netjes op de hoogte gehouden van het verzenden van de bestelling en de actie waar ik voor in aanmerking kwam (Civ VI bij een RX 480 grafische kaart). Verder heb ik niet te maken gehad met de klantenservice.
Beste ???,
Het spijt mij, maar het duurt abnormaal lang.
Slechte communicatie naar consument - ik moet er zelf naar vragen – dit terwijl e wordt aangegeven dat er online genoeg is.
Echter wordt daar met geen woord over gerept.
Kortom belabberde service, levering en omgang met consument.
Graag snel levering alsnog(ach, heeft dat zin) en dan nooooooit meer Azerty.
Mvg ??
Van: Azerty - Balie [mailto:Balie@azerty.nl]
Verzonden: donderdag 1 december 2016 13:14
Aan: '?????l>
Onderwerp: RE: 1192924-1
Beste ???,
Bedankt voor uw mail.
Het door u genoemde product is door besteld bij onze leverancier en zal waarschijnlijk eind deze week binnen komen.
?????
Azerty verkoop
Kotterstraat 14 E | balie@azerty.nl T | 0900-Azerty1 (0900-2937891)
8102 HZ Raalte I | www.azerty.nl F | 0572-365098
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde.Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden.
Azerty staat door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan.
Voor informatie over Azerty raadpleegt u www.azerty.nl
This E-mail is intended for the addressee’s eyes only. If you are not the intended recipient, you are hereby kindly requested to inform the sender of this.
In view of the electronic nature of this communication, Azerty is neither liable for the proper and complete transmission of the information contained therein nor for any delay in its receipt.
For information Azerty, direct your browser to www.azerty.nl
Van: ?????
Verzonden: donderdag 1 december 2016 12:41
Aan: Azerty - Balie <Balie@azerty.nl>
Onderwerp: 1192924-1
Beste Klantenservice,
Onderwerpelijk order is reeds 3 dagen geleden besteld.
Voorraad online geeft voldoende aan,
de order echter gebeurt niets mee.
Is het mogelijk dat order terstond in levering wordt gebracht?
Alvast grote dank.
Mvg ??
Kortom belabberde service, levering en omgang met consument.
Vernederend, respectloos.
Niet nakomend wat op papier staat
belabberde service, levering en omgang met consument. Geven zelf geen info naar klant toe, afwachtend, lekker makkelijk.
Ronduit slecht.
meerdere keren iets besteld, altijd goed en op tijd aan gekomen. vragen over producten zijn ook altijd beantwoord. een groot assortiment, ze hebben bijna alles.
Verzendingde bestelde producten kwamen altijd aan zoals beloofd
Klantenservicetot nu toe altijd antwoord op mijn vragen gehad van azerty
Azerty was voor mijn bestelling van een een Noctua NH-12us koeler, Gigabyte Designare Z170x moederbord en 2x 8gb corsair DDR4 geheugenmodules de goedkoopste.
Zeer snelle levering, uitgebreide betaalmogelijkheden en een overzichtelijke website.
Bestelling laten bezorgen bij postNL afhaalpunt. Prima verpakt en op de afgesproken datum aanwezig.
Azerty is vooral goed omdat ze een groot en relevant aanbod van hardware hebben. En tegen een scherpe prijs. Ze hebben oog voor hun klanten en leveren zoals beloofd snel en zorgvuldig. De 1e bestelling werd bij mij zelfs voorzien van een doos Merci chocolade als welkomst geschenk.
KlantenserviceIk heb nog geen beroep hoeven doen op hun klantenservice. En ik hoop dat zo te houden.
Mooie site, kan nog wel wat overzichtelijker. Azerty.nl is over het algemeen een van de beste om bij te bestellen.
VerzendingLevering was 2-3 dagen (mijn geval voor weekend kon ik dus op dinsdag wachten), anders sites kunnen sneller leveren.
KlantenserviceHad product met prijsfouten gekocht, kreeg toen de optie iets anders te kopen of geld terug. Heb toen maar gelijk iets duurders gehaald, daar hebben ze aardige korting op gegeven.
Snelle levering. Goed ruim verpakte producten. Product is in goede staat aangekomen. Meerdere bestellingen nu gedaan, altijd goede levering gehad. Geen klantenservice nodig gehad, dus die kan ik niet beoordelen.
Prachtige Website je kunt er alles goed en duidelijk vinden.
Het personeel is vriendelijk daarom 5 sterren.
Maandag 21-11-2016 had ik mijn nieuwe Computerkast besteld en er stond bij dat het 2 tot 3 dagen duurde. Vrijdag 25-11-2016 kreeg ik een berichtje dat de postbode onderweg was met mijn kast.
Veel pc/laptop en toebehoren aangeschaft bij AZERTY en alles was goed gegaan, zowel als opsturen als ophalen. Tevens zijn ze daar heel professioneel en vriendelijk tegen de klanten.
VerzendingIs allemaal zelf opgehaald, maar tot eerdere bestellingen dat wel was opgestuurd is alles correct verpakt en verstuurd.
KlantenserviceMeer dan goed professioneel en vriendelijke mensen die je graag de goede uitleg geven
MSI RX470 4G gekocht was op voorraad en kon het direct ophalen prima service Er zat een actie bij de aanschaf van de kleurenkaart dat was een key activerings code voor het nieuwe spel Hitman tot nu toe nog geen bericht ontvangen van Azerty maar kan nog komen dus wacht ik nog maar even af De MSI is een geweldige snelle kleuren kaar en Azerty was hier de goedkoopste dus zeer tevreden nu nog de keycode en het is helemaal compleet
Bestellen ging gemakkelijk, genoeg (voorraad) informatie. Volgens afspraak volgende dag geleverd en goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.
Klantenserviceniet nodig gehad