Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Website werkt goed.
De favorieten om je interesses in op te slaan is heel handig

Bestellingen altijd snel en goed verpakt afgeleverd

Na eerst goed contact gehad te hebben over een probleem, slaat het humeur op de service afdeling om en is de klant een 'thuisprutser'. Wordt de computer gewoon terug gestuurd omdat men vind 'er lang genoeg mee bezig te zijn geweest'.

Hier is sprake van een upgrade assemblage door Azerty, zou je toch denken dat 100% kwaliteit geleverd word.

Voor mij géén Azerty meer

Goede site, uitstekende prijzen en geweldige producten. Deze site is beter als de andere sites.

De zending is goed geleverd en binnen verwachte tijd

Goede klantenservice. Je word snel geholpen

Heb hier een demo product gekocht namelijk een sharkoon vs4-s midi tower. Ik had wat problemen met de betaaling en hier mee werd ik direct telefonisch geholpen. Na enkele dagen werd het zeer goed ingepakte pakketje aan men deur geleverd. Top!

er bevindt een azerty in mijn woonplaats dus lekker makkelijk snel dichtbij dus opsturen is niet nodig

Een offerte-aanvraag gedaan evenals bij andere webshops. Kwam hier het duurst uit, dit werd onderbouwd met een knip-plak tekst van de website. Vervolgens gevraagd naar een nieuwe offerte met bijkomend onderdeel en kreeg een veel duurdere offerte gemaild met een verkeerd onderdeel. Kreeg vervolgens meerdere e-mails over of ze nog wat voor mij konden betekenen, ondanks duidelijk aangegeven te hebben mijn bestelling elders te zullen plaatsen. Ik heb hier uit verbazing om kunnen lachen. Mijn vrienden die mij deze shop aangeraden hadden overigens ook. Wij zullen hier de komende tijdniet (meer) bestellen

E-mail verzoek werd niet goed gelezen. Gek genoeg werd zelfs mijn naam iedere keer verkeerd gespeld. Vind ik zelf getuigen van slordigheid en desinteresse. Ik had hier graag nog in ieder geval losse onderdelen besteld als de service niet zo schrikbarend slecht was

Zeer goede prijzen en een overzichtelijke site met bijna alles wat je nodig hebt

Zeer snelle en goede levering .
Aĺles goed en netjes vrpakt.

Zeer snelle en goede afhandeling van defecte onderdelen.

Externe HDD besteld waarvan ik op de website van Azerty had gezien dat die nog op voorraad was, dezelfde dag nog ophalen was geen probleem. HDD bleek helaas defect, de volgende dag terugbrengen + geld terug ook geen probleem.
Omdat een deel van mijn backup bestanden al op de schijf stonden en het mij niet meer lukte de schijf te formatteren gaf de baliemedewerker aan dat zij dat zouden doen. Na even doorvragen bleek namelijk dat de HDD, als die weer zou werken na formatteren, als showmodel zou worden doorverkocht; hopelijk dan zonder mijn persoonlijke data erop!
Na het uitleggen van mijn zorgen heb ik na het formatteren een bevestigingsmail gekregen dat mijn gegevens eraf gehaald waren.

Mijn review samengevat:
Goede service! Zowel bij ophalen als bij retourneren, een externe HDD die niet werkt kan natuurlijk gebeuren. Klein verbeterpuntje zou een standaardprocedure voor het formatteren van geretourneerde gegevensdragers zijn + terugkoppeling naar klant.

Op 2 januari direct de beproeving met de nieuwe webshop mogen meemaken. Had een relatief grote bestelling, met verschillende producten. Oa ramgeheugen en een muismat. De hele bestelling was al een tijdje binnen, op de muismat na. Dus ben ik langs gegaan om het deel dat binnen was vast mee te nemen. Heeft even geduurd in de winkel, maar uiteindelijk is het gelukt

Jammer dar het een uur mocht duren, maar dat waren volgensmij de kinderziektes van de nieuwe site. Ben iig netjes geholpen.

Correcte service. Bij het bestellen van lossen componenten voor een assemblage werd op een foutje van mij gewezen en kwam er een alternatief advies voor de processor koeler.

In alle mail was door mij gesproken over ophalen op 22 december. Doordat men pas begon bij assemblage nadat alles binnen was (ook een monitor kabel, die niet nodig was voor assemblage) was de machine nog niet klaar toen ik voor de deur stond. Dit is later netjes opgelost met een tegemoetkoming.

Doordat meerdere mensen de meerdere mailtjes hebben afgehandeld zijn de antwoorden soms tegenstrijdig of zijn voorgaande mailtjes minder correct gelezen. De interne onderlinge communicatie hierover zou iets beter gestroomlijnd kunnen worden.

Geleverd binnen aangegeven termijn, makkelijk bestelproces, goed verpakt, nooit problemen mee gehad. Producten ook altijd goed en duidelijke specificaties op de site.

Betrouwbaar bedrijf. Veel keus. Alle producten zijn in goede staat ontvangen en bovendien op tijd bezorgd.

prima website en super prijs, 2 fujitsu monitoren besteld voor een ongelooflijke prijs, helemaal top!

Tijdens kerst besteld en de 28ste netjes geleverd, prima contact via mail over wanneer de zending verstuurd zou worden.

Azerty heeft als webshop altijd de juiste onderdelen en randapparatuur voorradig of snel leverbaar. Dit is al jaren mijn vaste adres voor de aanschaf van zelf-samengestelde systemen. Daarnaast zijn ze scherp geprijsd.

Het gewenste product was direct voorradig, ik heb het dezelfde dag opgehaald.

Het door mij gewenste product was bij de mediamarkt goedkoper. Na telefonisch gesprek met de klantenservice hebben zij de prijs bijgesteld naar de prijs van de mediamarkt.

fast and good shipping
havent had a problem yet, i have ordered a 1070 and a gtx 1070, and im looking forward to buy more stuff

Prima website en communicatie over de levering. Levering was op tijd en product netjes verpakt.

Azery is goede efficiente site. Ze hebben veel producten in huis en ze zijn erg klantvriendelijk. Ze leveren op tijd en de bestelde producten zitten netjes ingepakt. Al ben je niet blij met je product kun je het altjjd terugsturen.

De producten werden precies op tijd geleverd het zat netjes ingepakt. Niks op aan te merken.

De gewenste component was niet via de zoekfunctie op de website vindbaar, maar bleek wel in de volledige prijslijst te staan en kon van daaruit besteld worden.

De belofte "Binnen 2 a 3 werkdagen" werd keurig gehaald: precies 2 dagen en 1 uur na bestelling is het pakje afgeleverd.

Het was erg makkelijk om de order samen te stellen, alle onderdelen die ik op basis van beoordelingen op Tweakers had samengesteld waren leverbaar via Azerty voor een prima prijs. Ik had misschien een paar tientjes kunnen besparen door moeilijk te doen en alles overal vandaan te halen, maar gezien mijn verleden ervaringen met Azerty was me dat de moeite niet waard.

Niet alles was direct leverbaar, een aantal dingen hadden een 2~3 werkdagen wachttijd. Toen alles eenmaal verzeonden werd, werd alles ook netjes geleverd in een heel erg grote doos (wegens het mee bestelde beeldscherm). De loze ruimte was ruim voldoende opgevuld was met padding. Het werd netjes op mijn werk afgeleverd met de benodigde extra opmerkingen op de doos.

Helaas bleek na assemblage dat de videokaart last had van ernstige coil-whine, significant luider dan de ventilatoren in het systeem. Na kort contact met de klantenservice kwam eruit dat dit een bekend probleem is met de nieuwste generaties kaarten en dat het volume van de 'whine' bepaalt of het garantie is of niet. Op hun advies de videokaart even langs gebracht en na 10 minuutjes testen ter plaatsen kwam het nieuws al naar voren: De klacht was gegrond, de coil-whine was van dermate ernstig niveau dat ze de kaart onder RMA vervangen. De vervangende kaart is inmiddels al onderweg. Erg makkelijk en vlot geregeld allemaal.

Ik vind de webshop makkelijk te navigeren, goedkoop, en betrouwbaar. Ik heb verschillende dingen van hen besteld en had altijd succes.

Altijd snel, en ook goedkoop. En ook zijn niet GLS, maar PostNL. Waar ik woon ht is veel betere levering met hen.

Als ik iets nodig heb, ga ik in de regel naar Azerty. Niet altijd de allergoedkoopste, maar de service is goed. En dat geeft toch de doorslag.

De website is een licht puntje van kritiek. Ik heb weleens moeite om producten te vinden via de zoekfunctie op de website.

Producten die op voorraad zijn, worden direct geleverd. Voor producten die besteld moeten worden, duurt het wat langer; afhankelijk van de levertijden van de leverancier. Azerty informeert niet actief dat iets weleens langer kan duren. Dat vind ik wel wat jammer.

Een keer nodig gehad (niet bij deze bestelling). Ben vriendelijk te woord gestaan. De afhandeling is uiteindelijk is goed gelopen. Alleen geen communicatie tijdens het proces. En dat is wel wat jammer.

Scorekaart voor Azerty