Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenAccu besteld waar bij stond dat deze binnen 2-3 werkdagen geleverd zou moeten zijn. Na 2 dagen navraag gedaan omdat er nog steeds geen bestelstatus bekend, behalve dat het product nog binnen moest komen bij Azerty.
Hierop kreeg ik te horen dat ze de leverancier met man en macht probeerden te bereiken, maar dat ik niet hoefde te verwachten dat de accu nog voor het weekend binnen zou zijn, terwijl ik hem juist daarvoor nodig had.
Uiteindelijk toch vrijdags bericht dat de accu onderweg was en netjes op de 3e dag geleverd. Op de mail waarin ik beklag deed over de gang van zaken, kreeg ik netjes antwoord dat men het vervelend vond dat ik ontevreden was en een uitleg dat het te wijten viel aan de nieuw systeem met nieuwe website, waardoor orders vertragingen op hadden gelopen.
Accu uiteindelijk netjes binnen 3 werkdagen binnen, communicatie verliep moeizaam en ik werd niet op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
KlantenserviceUiteindelijk net bericht met toelichting over de reden waarom de bestelling moeizaam verliep.
Een laptoptas gekocht in juni echter in december ging de bevestiging van de draagriem stuk. Opgestuurd volgens de instructies van de website. Een je krijgt keurig een ontvangstbevestiging. Het duurde even maar het resultaat was een geheel nieuwe tas!
Gewoon weg supersnel. Product is binnen 24 uur binnen en dat op zondagavond besteld (22:00). Nog niet eens tijd gehad om uit te pakken.
In eerste instantie heb ik voor Azerty gekozen om zijn grote hoeveelheid aan (goede) reviews en het feit dat de specificaties en dan vooral de garantie van ieder product duidelijk stond aangegeven, wat bij bepaalde sites nog weleens wil ontbreken. Ook vind ik het goed voor degenen die wat minder research doen naar producten dat er naast deze specificaties bij veel producten de plus- en minpunten door Azerty worden vermeld.
Ik heb mijn bestelling bestaande uit de Samung 850 Pro 256GB SSD en een SSHD - de Seagate FireCuda van 1TB, 3,5inch - geplaatst en de dag daarop mijn bestelling ontvangen. Deze was goed en veilig ingepakt en de producten werkten bij installeren meteen.
Kortom: ik ben zeer tevreden. Ik heb mijn bestelling zeer snel en goed ontvangen.
vrijdag een bestelling gedaan voor mijn game pc, volgende dag in huis prima verzending en prima levering het product was goed verpakt en veilig aangekomen via postNL
Verzendingverzending was super goed, alleen jammer dat er geen keuze is voor verzending op zondag
Via tweakers pricewatch de website bezocht omdat deze prijs technisch de beste deal leek te hebben. Het artikel kwam direct op mijn scherm voorbij met informatie rondom het gebruik. Vervolgens dit artikel eenvoudig kunnen toevoegen aan de winkelwagen. Dan is het natuurlijk zo betaald via IDEAL. Voor toekomstige aankopen bij deze leverancier heb ik een account aangemaakt dit was echter niet noodzakelijk.
VerzendingOp de website was duidelijk aangegeven dat het artikel binnen 2-3 werkdagen verstuurd zou worden. Het was wel op voorraad maar niet in Raalte.
Ik dacht, we zullen zien. Nog geen haast. De 27-01 besteld en op 01-02 stond de postbode voor de deur. Via de mail werd ik hiervan op de hoogte gebracht.
Bestellingen worden altijd netjes en correct afgehandeld. Flexible met factuur en afleveradressen. Deze adressen zijn makkelijk op te slaan voor een volgende bestelling.
VerzendingVerzending altijd vlot, met track en trace.
KlantenserviceEventuele vragen en wijzigingen worden netjes beantwoord en opgepakt.
Offerte voor een consumenten PC opgevraagd, normaliter bestel ik er zakelijk. Vriendelijk en snel geholpen.
Uiteindelijk de componenten besteld, montage van het moederbord, CPU en geheugen door Azerty laten doen. Dit ging ook uitstekend, hierdoor kon ik de rest van de bouw snel en goed afhandelen. Systeem zelf getest en werkt uitstekend!
Alles goed verpakt en aangeleverd, er werd niet gespaard op verpakkingsmateriaal.
Betaling ging prima, beschrijving van product was beknopt maar voldoende, mis wel reviews op de site van de producten die je beslissing tot aankoop kunnen helpen.
VerzendingIk had het product toevallig niet direct de volgende dag nodig, dus koos ik voor Azerty (gezien de prijs), maar had ik het wel direct nodig gehad, dan had ik wel voor een ander bedrijf (concurrent) gekozen, want dat is een "vandaag besteld volgende dag in huis filosofie".
De levering kwam iets eerder op de dag dan aangekondigd, bij toeval was ik nog thuis, want ik had mijn dagindeling er wel op aangepast, maar misschien lag dit meer aan de bezorgservice zelf?
Ik had de Optoma DS-9092PWC besteld, hierbij staat bij de specificaties dat het inclusief montagekit wordt geleverd, hiervan heb ik niks kunnen waarnemen helaas, dit was erg teleurstellend aangezien het wel wordt aangegeven, heb het met bouten/schroeven bevestigd, bleek voldoende, maar zet het er dan ook niet bij dat je het krijgt, lijkt mij........
Drie bestellingen geplaatst in de laatste weken, telkens binnen 1 dag zending ontvangen. Website is duidelijk, bestellen voor 22.00 uur resulteerde in levering de volgenden dag.
VerzendingZending was degelijk verpakt.
Ik heb een goede ervaring met de webshop en de fysieke winkel. Nadat ik mijn halve pc hier besteld heb deed deze het niet. Telefonisch goede tips gehad om te proberen. Tevergeefs helaas.
Later heb ik de winkel bezocht en hier ben ik goed te woord gestaan door een medewerker. Scherpe prijzen en goede algemene indruk.
Alles netjes ontvangen en levertijden en beschikbaarheid van de producten ben ik ook positief over te spreken. Stukje transparatie kan ik wel waarderen.
KlantenserviceProbleem met mijn pc is op goede wijze geholpen (uiteindelijk een firmware update van het moederbord) en ik hoefde hier niet voor te betalen. Uitstekende service wat mij betreft!
Scherp geprijsd, misschien net niet de goedkoopste. Overzichtelijke website, soepel bestelproces, en geen bedelmailtjes (tot nu toe) om je bestelling te beoordelen. Daarom uit mezelf deze beoordeling :-)
Verzending's avonds besteld en de volgende middag al in huis, prima verpakt (misschien een wat grote doos voor één harddisk)
Het door mij gezochte artikel was heel snel te vinden op de site van azerty.nl. Snel in het winkelmandje gelegd, afrekenen met Ideal en zeer snel daarop een mail met de bevestiging van mijn aankoop. Aangezien het op een avond was, dacht ik dat het pas over 2 dagen binnen zou komen. Maar nog voordat ik mijn mail de volgende dag kon openen, stond de bestelling al bij mij op de mat. Super gewoon.
VerzendingDe geleverde artikelen waren er binnen de 24 uur bij mij op de mat.
KlantenserviceKeurig werd ik op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
Snelle levering, scherpe prijs en een kortingsbon in de doos vinden van een kledingwinkel waar je vaak kleding koopt is altijd een mooi pluspunt!
Heb een M.2 wifi kaart gekocht voor mijn laptop, werkt (na enkele bios problemen) perfect, geen enkel probleem mee.
VerzendingDe verpakking (los in een klein afsluitbaar plastic zakje) kan beter, wel in een stevige brievenbusenvelop
fijne shop, waar ik al jaren bestel en altijd goed word geholpen. Fijn om alles in 1 hand te hebben.
VerzendingAltijd goed verpakt en netjes op tijd. Verwachte levertijd klopt nagenoeg altijd met daadwerkelijke levering
Klantenservicereageert snel en is welwillend om te helpen met karakter
Heb een hele grote bestelling gedaan, waarbij de levering lang op zich liet wachten vanwege slechte levertijden van bepaalde onderdelen (onder andere enkele 960 EVO's). Dit wist ik al bij bestelling, dus dit is niet toe te schrijven aan Azerty.
Ben al 8 jaar vaste klant, vanwege de goede service, ruime assortiment en omruiling zonder problemen.
Verzending zit altijd goed verpakt en verzending is sinds Januari (voor zover ik weet) nu ook gratis.
KlantenserviceBen erg tevreden over de klantenservice. Ze proberen je altijd goed te helpen en komen netjes terug op vragen per mail. Ook omruiling heb ik al een paar keer gehad (niet bij deze order) en dit gaat zonder problemen. Ze zijn niet de goedkoopste, maar service is ook belangrijk.
Ik bestel al sinds 2007 bij Azerty en nog nooit problemen mee ondervonden. Jammer dat ze weer verzendingskosten voor kleine producten rekenen. Er zijn vaak ook wel shops met iets scherpere prijzen te vinden tegenwoordig.
VerzendingProduct (Kingston hyperX II) retour gezonden na defecte microfoonaansluiting en binnen paar dagen een nieuwe thuis. Top!
KlantenserviceAltijd top geweest. Product defect? Stuur het op en zodra ze het ontvangen hebben is het product binnen 24h getest en heb je 48h later een nieuwe thuis liggen, ten minste dat is mijn ervaring! Perfect!
Makkelijk en goedkoop computer onderdelen kopen,
Levering is altijd op tijd en garantie is altijd aanwezig.
Erg klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen !
Kortom: een dikke aanrader
Erg goed ingepakt zoals ik gewend ben
Klantenserviceerg vriendelijk en snelle reactie
De nieuwe mobiele versie van de website is uitstekend, de desktop versie werkt ook prima, al ziet het er wat verouderd uit.
De betaling en bezorging is prima verlopen.
Uitstekend verpakt in een grote doos met veel inpakmateriaal.
Het enige kleine aandachtspunt dat ik ben tegen gekomen:
Als je een bezorging laat afleveren op een Pakje Gemak afhaalpunt en je wilt het pakket volgen via Track & Trace door het klikken op de link via je online factuur op de Azerty website, PostNL een melding geeft dat het pakket niet is aangemeld.
Het systeem van Azerty gebruikt dus voor het aanmelden van een bezorging bij PostNL de postcode van het factuuradres, maar wanneer je op de link klikt in het online factuur wordt de postcode van het Pakje Gemak afhaalpunt gebruikt, waardoor PostNL het niet herkend. Je moet dus handmatig de postcode aanpassen.
Dit heeft geen invloed op mijn ervaring met Azerty, maar ik kan mij voorstellen dat dit lastig is voor de technobeten onder ons.
Snel en duidelijk.