Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProdukten zijn snel te vinden en de winkelwagen is ook intuitief. Voldoende betaalmogelijkheden en gratis verzenden boven €25.
VerzendingAlles goed verpakt in neutrale doos. Helaas neutraal tape; mogelijk fraudegevoelig. Verder wel extra materiaal zodat produkten niet los in de doos zwerven.
AlgemeenTop service! Altijd zeer te vreden met de bestellingen die ik doe!
Zou het super vinden als ik een keer een kortingscode of iets mag ontvangen!
Ga door zou ik zeggen!
Snel! En goed ingepakt!
KlantenserviceTot nu toe geen klachten!
AlgemeenIk was toe aan een processor upgrade voor mijn flightsim PC. Qua hardware wist ik wat ik wilde hebben, dus prijzen vergeleken bij diverse aanbieders. Azerty was voor wat ik wilde de goedkoopste en de reviews en klantenwaardering waren uitstekend. Dus besteld.
Van de 4 items stonden er drie op levering 2-3 dagen. Inderdaad. Twee dagen later stond post.nl op de stoep met een (neutrale) doos. Prima service.
Na bestelling had ik nog wat vragen. Snel en duidelijk antwoorden gekregen. Top!
AlgemeenOp zoek naar een extra grote muismat. In de Pricewatch van tweakers uitgekomen bij de Swift-RX XL. Deze was bij azerty uit voorraad leverbaar tegen de op dat moment een na laagste prijs. Reeds eerder diverse computercomponenten naar volle tevredenheid besteld bij Azerty. Keuze was dus snel gemaakt. Wederom een top ervaring. Overzichtelijke site met correcte informatie en goede bestel interface. Besteld en volgende dag in huis. Communicatie updates over de bestelling ook prima!
VerzendingMuismat zat in de fabrieksverpakking in een neutrale bruine omdoos met luchtkussens verpakt. Wellicht wat veel verpakkingsmateriaal voor een simpele muismat, maar een dergelijke uitgebreide en zorgvuldige verpakking belooft veel goeds voor de meer kwetsbare producten.
AlgemeenVia google naar een msi moederbord gezocht, een leuke met 1151 socket. Toen uiteindelijk een msi board op een andere webshop gevonden, vervolgens deze op Google nog een keer doorgenomen, jahoor: stond hij ook op Azerty voor wellicht 10 euro minder. Direct besteld, want hij kon ook nog eens de volgende dag in huis zijn. Echt een super webshop, alles snel en fijn geregeld, niet teveel gedoe. Ook fijn dat ze een ruim assortiment hebben.
VerzendingPerfect binnen 1 dag binnen.
AlgemeenAl geruime tijd ben ik klant bij Azerty. Nooit heb ik problemen ondervonden bij de aanschaf van hun producten.
Ook met de klantenservice ben ik bekend geraakt, dit i.v.m. levertijden voor producten die niet direct op voorraad zijn bij Azerty zelf, maar bij de leverancier. De klantenservice is heel vriendelijk, en doet niet moeilijk als je een bestelling annuleert, als hij toch iets later zal binnenkomen.
Levertijden later dan 'voor 23:00 besteld morgen in huis', zijn naar mijn idee meer een vrij losse indicatie van de levertijd, dan de daadwerkelijke levertijd. Gelukkig hebben ze de meeste producten gewoon op voorraad!
Wellicht zou het leuk zijn om iets meer afbeeldingen op de website te hebben. Sommige producten moet je eerst via een andere site opzoeken om te bepalen hoe deze eruit zien.
Verzending is uitstekend. Altijd snel geleverd.
De verpakking is zeer degelijk, en wordt gevuld met veel schokbestendige materialen.
Snelle reactie op vragen en gaan klantgericht te werk.
AlgemeenSSD besteld. Goede telefonische voorlichting. Jammer dat in het eigen programma geen caddy voor de ssd bestond. wel goede link naar andere firma.
AlgemeenPrima site waar ik vaker wat besteld heb en nog nooit problemen mee heb gehad.
AlgemeenIk heb hier vaker computer onderdelen geplaatst, altijd goed bevallen. Laatst een gtx 1080 met een ssd besteld. Levertijd was 2 tot 3 dagen maar dezelfde dag werd het nog verstuurd. Een mooie meevaller. Ze reageren ook snel op vragen (via email).
Verzendingsnel verstuurd en goed ingepakt.
Klantenserviceze reageren snel op email, had een vraag gesteld over een bestelling van onderdelen. Ze hadden meteen gekeken of de onderdelen op elkaar afgestemd waren.
AlgemeenAzerty altijd goed, zowel als meedenken als verzenden. ik koop er al jaren. en wanneer ik voor assemblage kies denken ze zelfs mee om een nog betere prestatie te kunnen leveren.
VerzendingTop!
KlantenserviceAltijd netjes
AlgemeenIk was op locatie langs gegaan, nadat ik op de site een product had gevonden die ik direct wilde hebben (zaterdag). Helaas diende ik verplicht een account aan te maken, bestelling te doen (webwinkel eigenlijk), en 30 minuten te wachten voordat het product er was. Zonder deze handelingen een uitstekend!
AlgemeenZeer goede overzichtelijke website met alle relevante info.
Ruim assortiment. Daarenboven interessante prijzen en aanbiedingen. Bestellen en betalen gaat zeer vlot.
Levering volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar..!
AlgemeenHet was makkelijk om het product te vinden op de website, zondag besteld en al dinsdag ontvangen!
VerzendingHet product was goed verpakt. Misschien als tip: een nog kleinere doos gebruiken en misschien het plastic vervangen voor meer een natuurvriendelijk product?
AlgemeenDe site is klantvriendelijk maar niet alle items zijn gedetaillerd weergegeven en soms zonder foto erbij. Dus je hebt geen idee hoe je aangekocht goed er gaat uitzien.
VerzendingAlles was goed verpakt. Niets slecht over te zeggen.
KlantenserviceIk heb even een mailtje gestuurd over een bestelling dat ik wou annuleren. En binnen dat uur hadden ze de bestelling geannuleerd.
AlgemeenGoede webshop die uitblinkt in klantenservice.
Had twee producten besteld maar kwam later tot de conclusie dat ik nog een derde product nodig had. Mijn order van de eerste twee producten was nog niet verzonden en het derde product was net geen 25 euro (drempel waarde voor gratis verzending), waardoor apart bijbestellen in extra verzendkosten zou resulteren. Daarom besloten via de mail contact op te nemen met de klantenservice om te vragen of het derde product nog aan het reeds geplaatste order toegevoegd kon worden. Bijzonder snel een reactie gekregen (ondanks het late tijdstip) met een link om te betalen en het product toe te voegen aan de eerdere bestelling. Top service!
Producten waren goed verpakt en kwamen op tijd binnen volgens de levertijd van het laatst bestelde product. Enige minpuntje is dat je minimaal 25 euro moet betalen om in aanmerking te komen voor gratis verzending en sommige producten doen er wat langer over omdat ze eerst bij een leverancier moeten worden besteld (al wordt dit wel netjes vermeld op de website).
KlantenserviceZie algemene ervaring.
AlgemeenNu voor de 2e keer iets besteld waarvan 21 stuks in voorraad zijn volgens de website met een levertijd van 1-3 dagen. Na bijna 5 dagen te hebben gewacht krijg ik een mail dat het product niet meer leverbaar is en dat ik kan kiezen uit alternatieven of m'n geld terug. Ten eerste is het vreemd dat als er 21 voorradig zijn ze uberhaupt niet geleverd kunnen worden, laat staan dat het bijna 5 dagen duurt voordat men daar achterkomt. Dit is nu al de 2e keer dat dit gebeurd, en ik koop er nooit meer iets. Vroeger was de kwaliteit van Azerty goed, maar nu ben ik super ontevreden.
Goedemorgen,
allereerst mijn excuses voor het ongemak en de vervelende mail die u heeft gehad. Uiteraard proberen wij ten aller tijden uw bestelde producten zo snel mogelijk bij u te leveren.
Bedankt voor deze feedback. Helaas kan ik met deze gegevens uw order niet terugvinden. Zou u deze willen mailen naar Rene.jansen@azerty.nl. Vanuit hier gaan wij nogmaals kijken naar een alternatief dat wel daadwerkelijk leverbaar is.
Roy Jacobsen
AlgemeenLaatste keer dat ik iets bestel bij azerty met 2 tot 3 dagen levertijd. Dit is de 2de keer dat dit gebeurd is (het te laat leveren van een product). Voor de rest is de website redelijk overzichtelijk en de prijzen zijn prima. Ik ga er van uit dat de rest van de producten wel op tijd worden geleverd die de volgende dag in huis moeten zijn. Ik geef Azerty een slecht om dat ik vind als je 2x een product met de levertijd van 2 -3 dagen te laat kan bezorgen dat je dat dat gewoon moet aan passen of moet waarmaken.
Verzending2-3 dagen levertijd. bijna 2 weken gewacht. Product was wel goed verpakt maar ik zou iedereen willen aanbevelen als de levertijd 2 -3 dagen is bij azerty het ergens anders te bestellen. Track and Trace werkte prima toen het product was verzonden. Ik kreeg een mail toen het product verzonden was.
KlantenserviceProduct was veel te laat om dat er een probleem was met de levering, daar heb ik zelf achter aan moeten mailen naar 3 dagen. Daar hebben ze nooit hun excuses voor aan geboden wat ik wel zo netjes zou vinden. De klanten service reageert redelijk snel (binnen 1 dag).
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenDuidelijke webshop en uitgebreid assortiment, al vaker hier besteld en nooit problemen gehad, uitstekende webshop
AlgemeenBij Azerty bestel ik zeer regelmatig en heb tot op heden alleen maar positieve bestelervaringen.
Ze zijn 1 van de weinige webshops die Supermicro server spullen levert en op voorraad heeft, hierdoor mijn go to shop als het om serverspullen gaat.
99 van de 100 keer uiterst goed verpakt.
Meestal geen onnodig grote dozen of onnodig verpakkingsmateriaal.
Gemengde gevoelens over de klantenservice.
Soms krijg ik iemand die heel vriendelijk is en me alles kan vertellen wat nodig is.
Soms valt dit tegen en lijkt het dat je een stagiaire aan de lijn krijgt die te weinig weet.
Opzich is er niks mis met een stagiaire maar het zou fijn zijn als ze dan doorverbinden naar iemand die je wel goed kan helpen.
Het is ook al meerdere malen gebeurd dat ik bel en gewoon niemand aan de lijn krijg.
Hier valt dus nog wel iets in te verbeteren.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak dat u soms denkt iemand aan de lijn te krijgen die u niet goed kan helpen of helemaal niemand aan de lijn krijgt. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Ten aanzien van uw feedback kunnen we het volgende melden dat we hier extra op gaan letten en het waarschijnlijk op de momenten dat u gebeld heeft erg druk was, het komt soms voor dat alle lijntjes dan bezet zijn, excuses daarvoor.
We proberen al onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, jammer om te horen dat u daar een mindere ervaring in heeft. Vraag de volgende keer gerust naar een collega die op dat moment wellicht iets meer kennis in huis heeft over dat bepaalde onderwerp. Normaliter wordt hier standaard al voor gekozen door de medewerker die u aan de lijn heeft zodat u zo goed mogelijk geholpen kan worden.
René Jansen
Algemeenkon gemakkelijk alles vinde op hun site, betaling ging ook vlot. Meldingen kwamen direct er na en een half uur later dat de zending gereed stond.
VerzendingVolgende dag afgeleverd zoals beloofd bij de bestelling
KlantenserviceIn het verleden eens contact met de klantenservice toen ik een verkeerde bestelling had geplaatst, is direct en correct opgelost.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie review. We vinden het fijn om dit niet alleen voor u uit te voeren maar uiteraard voor al onze klanten. Leuk om te horen dat u een goede ervaring heeft met onze klantenservice. We staan dan ook ook van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur voor u klaar en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Graag tot een volgende keer.