Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl vaker bij Azerty besteld - uitgebreide site met goede omschrijvingen. Dat was in dit geval een belangrijke plus, omdat ik een headset met charge case zocht en veel websites tegenkwam waar het compleet onduidelijk was wat er precies aangeboden werd.
Daarnaast was Azerty ook nu weer zeer concurrerend zodat de keus snel gemaakt was, ook omdat er al snel geen verzendkosten meer gerekend worden.
Bestelproces is eenvoudig en duidelijk.
Ondanks de 'waarschuwing' dat de levertijd 2-3 dagen is had ik het artikel binnen 2 dagen in huis.
Uitstekend en heel handig en vernuftig apparaatje. Gebruik het zakelijk. Handen vrij om tijdens gesprekken te kunnen typen/schrijven en geen klachten meer dat ik slecht verstaanbaar ben. Heb getwijfeld tussen de Legend en de 5200, maar vond tamelijk veel matige reviews van 5200 gebruikers. En de Legend is aanzienlijk voordeliger.
AlgemeenAlles is gegaan zoals het hoort te gaan. Er is helemaal niets op aan te merken
VerzendingSpullen zijn geleverd zoals beloofd
AlgemeenSuper service, offerte aanvraag gedaan en binnen 1 werkdag deze al ontvangen. Er word met je mee gedacht, zo denken ze mee hoe hobbels genomen kunnen worden.
VerzendingNa betaling waren de spullen meteen verstuurd. De volgende dag had ik ze al in huis. Order was netjes verpakt. Ook nadien nog een mail ontvangen of alles goed was overgekomen.
AlgemeenDit is een prima webshop, goede producten voor een mooie prijs. Ook de betaling gaat soepel. Alleen zou de zoekfunctie verbeterd mogen worden, omdat het soms iets moeizamer is om te zoeken. Ook zou er bij sommige producten iets meer beschrijving mogen
VerzendingLevering was wat aan de late kant, maar uiteindelijk toch goedgekomen. Klantenservice om hulp gevraagd, en dat ging allemaal prima. Ze hielpen goed mee. Pakket was goed en veilig verpakt, waardoor het niet snel zou beschadigen
KlantenserviceEen perfecte klantenservice. Ze helpen je goed, doen niet moeilijk over bestellingen annuleren, denken goed mee. Aardige mensen (heb 3 of 4 verschillende mensen gesproken).
AlgemeenTop webshop. Groot assortiment en dit alles tegen scherpe prijzen. Site is overzichtelijk en duidelijk gecategoriseerd.
VerzendingNette verpakking in stevige omdoos. Snelle levering.
KlantenserviceNa mailuitwisseing over prijswijziging bij een niet verzonden order direct adequaat geholpen. Nette en snelle reacties en ook de financiële afhandeling is binnen een week gepiept. Kan niets anders dan lof uitspreken.
AlgemeenTop winkel, grote selectie, prettige website, goede verzending en vrijwel altijd de beste prijs. Altijd mijn go-to webshop.
VerzendingOp de verwachte tijd binnen, netjes verpakt.
AlgemeenAzerty communiceert snel en efficient, de bios update is ook snel uitgevoerd tegen geringe meerkosten dus al met al tevreden over de service.
VerzendingBios update snel uitgevoerd en daarna direct verzonden, kwam de dag erna aan.
KlantenserviceSnelle en effciente ondersteuning.
AlgemeenNiet alles ging goed. Er is ruimte voor verbetering.
Een dingetje is de voorraad leverancier. Die geeft het idee dat je kunt bestellen, want er is voorraad. Maar dat is voorraad waar andere leveranciers ook van bestellen. Verder wel een dikke voldoende.
Elke keer een nette melding. Zsm werd het verstuurd. Elke keer ook binnen gekregen op tijd.
KlantenserviceEr werd snel opgenomen, omdat ik redelijk vaak gebeld heb zegt dat wel wat.
Ook goed geholpen en er werd niet moeilijk gedaan.
Dat er een foutje gemaakt wordt is normaal dat gebeurde overal.
Alleen vond ik het wel jammer dat ik geen korting kon krijgen. Terwijl ik wel voor een groot bedrag heb uitgegeven.
Daarom geen uitstekend.
AlgemeenWebsite makkelijk te gebruiken. Betalen makkelijk via iDeal en kreeg meteen e-mails over bestelling. Top
VerzendingWas één dag later binnen en werd up to date gehouden met postnl
KlantenserviceHad geen vragen maar zal wel goed zijn
AlgemeenAl zo'n 10 jaar zakelijk klant bij Azerty. Helaas blijkt "Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis” niet te gelden voor zakelijke klanten die op rekening kopen. Azerty past de limiet voor deze klanten af en toe aan zonder de klant te berichten of hiervan inzicht te geven in de Mijn Azerty omgeving en heeft dan kennelijk een werkdag extra nodig voor de verwerking van een bestelling.
VerzendingLevering was niet op tijd helaas. Op de 14e een 8-tal hd's besteld waar er nog 12 van voorradig waren in het lokale magazijn. Bij de hd's stond bovendien "Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis”. Uiteindelijk zijn ze pas de 16e geleverd.
KlantenserviceAangezien ik buiten de bestelbevestiging geen emails meer kreeg heb ik de volgende ochtend rond half 9 meteen gemaild of de bestelling inderdaad onderweg was, helaas kreeg ik pas rond kwart voor 9 's avonds, meer dan 12 uur later, bericht dat de hd's pas de dag erna zouden worden geleverd.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
Zoals gevraagd op 20 februari de ordergegevens nog gemaild, verder niets meer vernomen.
AlgemeenDuidelijke website met altijd een correcte voorraad beheer.
Betalen en het bestel proces lopen altijd heel erg goed bij Azerty.
Twee woorden: Warme Douche!
Levering was keurig op tijd.
De verpakking van het product is zoals ik gewend ben van Azerty altijd erg goed te noemen.
Alles is altijd helder en duidelijk. De medewerkers zijn zowel technisch als op administratief gebied erg sterk!
AlgemeenDuidelijke webshop, up-to-date voorraad indicator en een gemakkelijk betaalproces. Top!
Het kan misschien wel handig zijn als de factuur eerder aangemaakt wordt, nu krijgt men die pas wanneer de order al verzonden is.
Om de een of andere reden kreeg ik een T&T code die aangaf dat mijn producten op zaterdag de 17e zouden worden geleverd. Het kwam uiteindelijke op vrijdag toen ik toevallig thuis was.
Geen echt gebrek dus, maar ergens ging er iets niet helemaal lekker
Er bleek uiteindelijk maar 1 geheugenstick leverbaar te zijn terwijl ik er twee nodig had. Een simpel telefoontje waar ik niet eens hoefde te wachten en het was geregeld.
De medewerker wilde meedenken met welke module geschikt is, maar ik had al eentje opgespoord, het artikelnummer doorgeven regelde het meteen.
Top!
AlgemeenIk heb het meeste qua info via tweakers/google/youtube gevonden en vanaf moment van de keuze alles besteld bij Azerty en dit ging prima.
Alles via de site besteld en betaald met iDeal en dat ging altijd zonder problemen.
Mijn PC was ook al Jaren aan vervanging toe en heb meerdere onderdelen besteld en deze kwamen altijd exact rond dezelfde tijd aan (rond de middag bij een PostNL gemaks adres niet bij mij thuis).
Onderweg naar huis reed ik dan langs de Karwij en haalde het pakketje op.
Prima process wat mij betreft dus ik blijf hier wel bestellen voor de rest van mijn setup.
Levering via PostNL en dat gaat zoals altijd ook wel perfect. nooit geen issues mee gehad.
KlantenserviceIk had een paar keer een vraag en deze werd de volgende dag goed beantwoord. Voor mij is dat prima.
AlgemeenGoede produkten , ruime keuze, overzichtelijke site. Kortom een waardevolle leverancier met concurrerende prijzen en een razendsnelle levering.
VerzendingZeer snelle en correcte levering
AlgemeenAl 8 jaar mijn favoriete IT webshop voor computer onderdelen. Eerlijke prijzen, snelle service, groot aanbod aan IT materiaal. Helemaal TOP.
VerzendingSnelle verzending (ook zaterdag)
KlantenserviceVriendelijke en goeie service na/tijdens verkoop. Bijvoorbeeld orders samenvoegen en dergelijke.
AlgemeenAzerty had de goedkoopste prijs en kon het product meteen de volgende dag leveren. Super geregeld.
VerzendingMet postnl meteen de volgende dag geleverd
AlgemeenArrived next day. Had over protected shipping for just a cable. Cable works perfectly fine
AlgemeenWas on time, was brand new. Using it now with no problem. Very satisfied in this order
AlgemeenVery good. All 8 parts were sent at same time with-in 3 working day as stated. It will send items at the same time if order multiple. I had to wait 2 more days since 2 of the 8 items had to wait for 2 more days as not in stock. However, they replied back very fast when asked about the delivery day. All items were brand new with no broken part. Had issue with ram's Mhz and they told me how to fix step by step with pictures the next day as it needed bios change. Very satisfied overall
KlantenserviceThey do send everything at once so if one item is not with them, all other items are not shipped too. It was fine since it was delivered in 3 working day but 6 items could have been delivered next day.
AlgemeenIk heb me computer case hier besteld en de prijs was lager dan bij andere
Ik ben erg tevreden met se service en de snelle bezorging
Ik ben ook van plan om de rest van me pc hier te kopen aangezien het hier het goedkoopst is en ik een klein budget heb.
Snelle goeie levering en netjes aangekomen meer hoef ik niet te zeggen.
KlantenserviceTot nu toe nog geen problemen gehad met de service.
Ik ben erg tevreden !