Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Perfecte snelle service en een overzichtelijke webshop,
Snelle levering en een van de weinige die de i5 8600k op voorraad had voor een normale prijs.

De gekochte spullen waren netjes verpakt in extra bescherming zodat het niet beschadigd kon raken

Producten had ik al uit mijn wenslijst,dus makkelijk te zoeken. Echter vind ik als je los op zoek gaat alle filters niet even overzichtelijk.

Keurig verpakt, goede doos.

Had enkele vragen mbt levering en prijzen. Zelfs 's avonds hier snel en keurig antwoord op gehad. Top.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over Azerty en bedankt voor uw tip, wij zijn achter de schermen druk bezig deze filters te optimaliseren zodat de site steeds gebruiksvriendelijker zal worden en alle producten makkelijk te vinden zijn.

Graag tot een volgende keer.

René Jansen

Het bestellen van de producten ging snel en als je vragen hebt dan zijn ze heel vriendelijk via de telefoon.
De volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.

Zeer vriendelijk geholpen. Artikelen worden snel geleverd en zijn goed verpakt. Ook een telefonische vraag via de klantenservice wordt snel behandelt.

Verzending was vertraagd door PostNL, dit was wel erg jammer gezien de inspanning die Azerty gedaan heeft het product nog dezelfde dag te verzenden.

Vraag is direct doorgezet en afgehandeld.

Goedemorgen Nick,

Bedankt voor je review op tweakers.

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over Azerty.
Vriendelijkheid en snelheid zijn bij ons erg belangrijk om te klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Vervelend dat een andere partij uw pakket niet op tijd af heeft kunnen leveren.
Op dit moment kampen ze helaas met wat vertragingen ivm afgelopen black friday en aankomende sinterklaas en kerstdagen. Dit kunnen wij helaas dan ook niet versnellen al zouden we dat graag willen.

Graag tot een volgende keer bij Azerty.

Azerty Verkoop

net een CPU, GPU en moederbord hier gekocht, alles liep heel vlot en is keurig verlopen. krijg bevestigingen van de verzending en factuur (wanneer deze op mijn profiel is gezet)

azerty zelf heeft het snel verzonden, is ook snel bij postnl afgeleverd. alleen was postnl slecht bezig en is alles met 1 dag vertraagd.

ik had wat vragen over een actie die er was, heel snel antwoord gekregen

Goedemorgen,

Bedankt voor het plaatsen van een review op Tweakers.

Vervelend dat uw pakket niet op tijd af is geleverd.
Op dit moment kampt de transporteur helaas met wat vertragingen ivm afgelopen black friday en aankomende sinterklaas en kerstdagen. Dit kunnen wij helaas dan ook niet versnellen al zouden we dat graag willen.

Graag tot een volgende keer.

Azerty Verkoop

Mooie site, scherpe prijzen en snel geleverd.
Zeker een winkel waar ik vaker bestel.
Ga zo door Azerty!!!

Snel en goed geleverd, alles was netjes ingepakt.

Ik had al een goede ervaring met Azerty in het verleden en nu ook weer alles netjes verzorgd en zoals het hoort goede e-mails en nota downloads.

's Middags besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis.

Goede klantenservice als je maar je ordernummer en nota bewaard.

Nadat ik zelf niet goed oplette bij het bestellen, kwam ik erachter dat ik lang zou moeten wachten op mijn CPU. Toen ik aangaf dat ik er haast bij had werd mij een goed alternatief geboden en alles dezelfde dag nog verstuurd! Top service!

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Voor het gebruik was van de printer was het noodzakelijk de laatst uitgebrachte software te downloaden. De bij geleverd CDROM was van 2015. Het meest handigst is het om de printer draadloos te gebruiken. Kwaliteit van de prints is uitstekend.

Ik heb een bestelling geplaatst en vrij snel kreeg ik alle informatie toe gestuurd en maar 2 dagen hoeven wachten, Goed verpakt

De verzending was snel en goed gegaan, ben er heel blij mee

De prijzen zijn goed en ze reageren snel genoeg op mails. Ze hebben me laten weten wanneer een product ongeveer weer geleverd zou worden (wat verder nergens te vinden was) en dit klopte uiteindelijk. Helaas heb ik ook één product besteld wat na enkele dagen niet te leveren bleek, terwijl ik het had besteld toen op de website nog stond dat er nog één product van te leveren was. Vervolgens werd mij een product aanbevolen wat duurder en slechter was dan wat ik al had betaald. Een kleine korting voor het ongemak was vriendelijk geweest, helaas heb ik dit product eerst maar laten zitten.

De doos waar mijn computerkast, moederbord en grafische kaart in werd geleverd was zeer zwak en te hoog voor de producten. Hij zat dicht met één zwak stuk tape en was dus ook half open toen hij werd bezorgd. Ik had het pakket eigenlijk niet eens moeten accepteren, maar je kon zien dat hij open was door hoe zwak de doos zelf was. Daar komt nog bij dat de postbezorger mij met deze half open doos liet lopen door de regen, omdat hij zijn busje ver weg van mijn appartementencomplex had geparkeerd en weigerde er zelf mee naar binnen te lopen (niet dat dit op Azerty te verhalen is natuurlijk).

Er wordt snel gereageerd en Azerty is duidelijk bereid problemen op te lossen. Helaas gaan ze in mijn ervaring niet voor de 'extra mile'. Toen mijn product niet meer leverbaar bleek werd mij door hen een alternatief aangeboden wat haast grof was: een slechter product voor een hoger bedrag. Dat is toch jammer om te zien. Ook verwarring met drie verschillende orders was helaas niet te voorkomen, maar dit is dan weer de oorzaak van mijn vraag of verschillende orders samengevoegd konden worden, waar ze gelukkig niet moeilijk om deden. Al met al is het goed gegaan zonder extra vertraging.

Goedemorgen,

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Azerty Verkoop

Website doet wat klassiek aan, maar ik kwam via de price watch van Tweakers rechtstreeks bij het juiste artikel. Op dat moment waren ze het goedkoopste webshop met veel sterren en konden ze de volgende dag bezorgen.

Zelfde dag verzonden en goed ingepakt.

<pietlutmodus aan>
Overigens mooi dat Azerty (net als heel veel andere webshops) meldt dat het product de volgende (werk)dag in huis is. Helaas zijn ze toch afhankelijk van PostNL die dat niet altijd waar kan maken. Netter zou zijn om iets als 'vandaag verzonden' neer te zetten.
<pietlutmodus uit>

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Erg scherpe aanbieding op Black Friday met een Ryzen 5 1600 voor €150.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Snelle en goed levering. Het product was snel geleverd en het was precies wat ik besteld had

lekker snel bezorgd

Makkelijke bestelling, ik kon alles goed vinden en kreeg ook nog eens een mooie korting.

Processor en moederbord besteld op Black Friday. Volgende dag al in huis. Super!

Overzichtelijke site met goede service, het pakketje kwam wel iets later dan op het aangegeven tijdstip. Maar dat maakt niet uit want ik ben alsnog zeer tevreden met mijn product.

Het pakket kwam een uur later dan op de aangegeven tijd (tussen 13;30 tot 15;30) .

Beste Vince,

Jammer om te horen dat het pakket niet op tijd bij u afgeleverd is. Helaas kamt onze verzendende partij momenteel met wat vertragingen ivm afgelopen Black Friday en aankomende sinderklaas- en kerstdagen.
Om die reden kan het zijn dat de aangegeven tijd bij uw track&trace nummer niet helemaal correct is.

We zouden dit graag voor je oplossen maar helaas is dat buiten onze macht.

Graag tot een volgende keer bij Azerty.

Azerty Verkoop

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd snel in behandeling genomen. Kreeg dezelfde dag nog een track and trace en toen PostNL er lang over deed, werd ik ook geholpen.

Goed bedrijf, goede en snelle service en een supersnelle levering. Zeer tevreden over de site / assortiment. Prima!

Supersnelle levering, erg snel een track & trace ontvangen.

Hele snelle reactie op vragen en dingen als een Destiny key aanvragen.

Door een medetweaker aangeraden vooral hier eens te kijken als ik weer wat componenten nodig had en zeker geen spijt van. Kan Azerty iedereen aanbevelen. Prettig en snel contact, ondanks hoge service toch competitieve prijzen en een groot assortiment.

Na het plaatsen van de order wordt er door deze webshop gecontroleerd of alle onderdelen wel compatibel zijn met elkaar en zo niet, een alternatief aangeboden alsmede de bron waaruit blijkt dat dit zo is. In mijn geval waren de geheugen reepjes niet in de QVL van het moederbord opgenomen en werd er een alternatief aangeboden dat hier wel in voorkwam met eenzelfde clockspeed. Daarbij werd ook niet geprobeerd om een onnodig duur geheugensetje aan mij te slijten.

Daarnaast over de gehele bestelling gewoon goed en snel contact blijven onderhouden.

Duidelijke website, met veel gedetailleerde product informatie. En last but not least: een goede prijs.

Zeer vlotte levering met 'track & trace'.

Scorekaart voor Azerty