Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen van mijn WD red schijven in de nas had het begeven en was aan vervanging toe.
Dus naar Azerty, harde schijven intern, nas en ja hij staat er tussen.
De getoonde prijs is scherp en inclusief verzendkosten, dus geen gedoe met verzendkosten die als verrassing er later nog bij komen.
Aanklikken, betalen en de volgende dag in huis en tekenen voor ontvangst.
Keurige mailtjes met levertijd en factuur.
De harde schijf was goed verpakt. In antistatisch folie omwikkeld met bubbeltjes folie en luchtkussens.
Mijn nas draait met die nieuwe WD red weer als een zonnetje en de SMART is weer ok.
Algemeenhet word meteen verstuurd naar de post nooit een delay gehad en altijd perfect verpakt
Verzendingprima producten en goed verpakt , alleen soms een te grote doos
AlgemeenOnlangs de geforce gtx 1060 6gb videokaart aangeschaft, ben hier zeer tevreden over. Had de videokaart de volgende dag na bestelling binnen zonder problemen!
VerzendingVoor 23:00 besteld was de volgende dag binnen!
KlantenserviceHelpen mij altijd goed en vriendelijk wanneer ik vragen heb.
AlgemeenOverzichtelijke webshop,de bestelling is prima te plaatsen en snelle en correcte levering. Heb hier al vaker iets gekocht. Nooit problemen gehad.
AlgemeenIk heb op een zaterdag een Inter-Tech IPC 4U-4088-S bestelt. Tot mijn verbazing kreeg ik op zondag avond al de melding dat mijn pakket aan de post was overgedragen en dat dit maandag zou aankomen. Daadwerkelijk is deze die maandag middag in ontvangst genomen.
Ik was in de overtuiging dat mijn bestelling pas op maandag in behandeling werd genomen en dinsdag uitgeleverd. Was zeer blij verrast met deze snelle levering.
De verpakking van de verzendingen die ik heb mogen ontvangen dusver waren altijd prima in orde, indien nodig met extra luchtzakjes opgevuld zodat de spullen niet door de verzenddoos heen vliegen.
KlantenserviceIk had een keer een J4205-ITX bestelt met geheugen, bij testen wilde deze telkens niet door de BIOS/UEFI kwam en vermoedde de boosdoener als RAM, heb vervolgens extra RAM bestelt en wederom zelfde probleem. Na een super afhandeling van de RMA op het moederbord heb ik een vervangende gekregen, deze wilde wel probleemloos starten met de zelfde RAM modules en deze loopt nu als een zonnetje als Car-pc.
Dus een tevreden klant hier!
Algemeenbestelling geplaats omdat product bij leverancier op voorraad zou zijn. meteen naar bestelling gebeld of het product ook geleverd zou worden. helaas het product zou uitverkocht zijn. geen probleem product geannuleerd. volgende dag product op voorraad alleen wel even 110 euro duurder
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenIk heb de Corsair Vengeance LPX DDR4 8GB 2400MHz besteld om mijn geheugen uit te breiden naar 16gb. Ik heb in mijn account het geheugen van de laatste order aangeklikt en kwam op de juiste pagina terecht. De prijs was maar 3 euro gestegen ten opzichte van de laatste keer, 69,- euro is een prima prijs. Voor 23.00 besteld de volgende dag in huis. Met Ideal bestellen gaat makkelijk en vertrouwd.
VerzendingHet pakketje kwam inderdaad de volgende dag, maar helaas was ik niet thuis.
Volgende dag heeft PostNL het netjes afgeleverd, geen deukje te bekennen.
Ik bestel al jaren lang bij Azerty. Nooit geen problemen gehad en vriendelijk personeel.
AlgemeenZowel een bestelling geplaatst als even later een RMA ingediend (los van elkaar, andere producten): alles is makkelijk te vinden en te doorlopen. Website werkt vlot en laat voor mij niks te vragen over.
VerzendingGoed verpakt, als PostNL meewerkt keurig op tijd, niks negatiefs over te melden.
KlantenserviceHad ze benaderd omdat mijn moederbord kuren vertoonde, en via hun site 2 jaar garantie stond vermeld, maar Asus 5 jaar aangaf. Kreeg snel en vriendelijk bericht retour en het opsturen en informeren over de status (en inmiddels gerepareerd terug ontvangen) verliep allemaal soepel. Moet nog mijn verzendkosten voor het insturen van het RMA-artikel terugvragen, maar gezien mijn ervaringen gaat dat helemaal goedkomen
Goedemorgen,
Goed om te horen dat de problemen met uw moederbord snel zijn opgelost!
We horen graag meer over de kosten zodat ook dat afgehandeld kan worden.
Roy Jacobsen
AlgemeenDe website is heel overzichtelijk mooi ingedeeld in categorieën.
Ook zeer handig met het aanvinking van de specificaties van onderdelen die nodig hebt of wilt hebben.
Min puntje is wel dat wanneer op onderdelen kijkt waarbij het onderdeel op voorraad is of direct leverbaar. komt het vaak nog onderdelen die langer dan 10 dagen levertijd hebben op de eerste en volgende pagina's misschien dat ze dit kunnen veranderen.
Plus punt van deze site is als je op bepaalde onderdelen kijkt zoals bijv. Moederboarden dat er bij kan staan. waar bij je moet oppassen dat sommige dingen niet samen gaat zoals bijv. Processoren van bepaalde type. Er staat dan ook bij een goeie en duidelijk handige uitleg. Hoe dat komt en wat dan wel mogelijk is. ook voor mensen te begrijpen die er minder verstand van hebben.
Voor mij is dit mijn standard site
Levering bij mij. Altijd op tijd geweest netjes een track en trace ontvangen op de mail die ook tevens er bij zegt dat je pakketje bij postnl afgeleverd is. Goed verpakt met bescherming van opblaas zakken er door minder kans op beschadiging mag ook bijv. Als je een videokaart koopt ter waarde van 500 euro.
KlantenserviceIk vind de klantenservice zeer goed. Heb met azerty wel eens in contact gestaan om meerdere dingen. Heb altijd vriendelijk werknemers aan de telefoon gehad die geduldige en goed luisteren naar je verhaal en je zo goed mogelijk proberen te helpen. Bijv. een keer had ik per ongeluk 2 keer het zelfde product bestel waar van er maar 1 was van betaald. Heb toen contact gelegt met azerty en heeft mijn order gecancelt ( doe niet betaald was) ook doet de site automatisch het. als je een order niet betaald na een aantal dagen. Maar waarde het zeer dat de werknemer de tijd nam om dit direct al te doen nadat ik dit voor de zekerheid voor gehad gebelt. binnen 1 min nadat ik had opgehangen kreeg ik een email dat de niet betaalde bestelling was geannuleerd.
AlgemeenIn een relatief korte termijn 80% van mijn nieuwe systeem besteld bij Azerty. De bestellingen waren altijd de volgende dag in huis, kreeg altijd goed hulp indien nodig, en werd netjes allemaal ingepakt. Ben zeer te spreken over hun assortiment en service die ze bieden. Zal daar vaker mijn onderdelen vandaan halen dan op andere websites gezien het allemaal meteen duidelijk is en snel geregeld wordt.
VerzendingWerd goed ingepakt, en was de volgende dag al meteen in huis.
AlgemeenArtikel snel gevonden in de pricewatch en direct kunnen bestellen via de site. Ik had al eens ervaring met Azerty omdat er veel van mijn computeronderdelen vandaan komen.
Verzending's Avonds besteld, dag erna keurig op tijd geleverd. Wel een beetje grote doos voor het bestelde artikel
KlantenserviceGeen direct contact gehad, maar ik vind het wel wat omslachtig om in te moeten loggen om de factuur te krijgen. Waarom niet direct in een mail na bevestiging betaling, zoals bij veel andere webshops? Scheelt mij weer een extra handeling.
AlgemeenVia Tweakers kwam ik op de website van Azerty. Niet de goedkoopste voor deze harddisk, maar wel met een prima waardering. Zelf ook altijd goede ervaringen gehad. Website is overzichtelijk. Bestelproces was foutloos. Goede communicatie en de verpakking was prima. Heel tevreden. Goede webshop!
VerzendingSneller kon niet en in een adequate nette verpakking.
AlgemeenMijn ervaring begon bij het selecteren van het product (airfryer). Dit heb ik gedaan bij een site waar een top 10 van deze productcategorie was. Na een korte zoektocht naar de laagste prijs kwam ik bij Azerty uit. Het betalen was makkelijk al kon ik de actiecode niet invoeren bij het bestellen.
VerzendingHet product was goed verpakt in een zeer ruime doos. Er zat erg veel lucht bij in, erg handig bij het product (airfryer) .
Ik heb kort contact gehad over de actiecode, dit werd snel afgehandeld. Prima service.
Algemeencase voor tablet besteld. contact direct met Azerty opgenomen. zij hebben bij leverancier voorraad tablet case gecheckt. wilde niet dat case pas na kerst zou worden geleverd. case op tijd geleverd. super service.
Verzendingzending zoals aangegeven geleverd.
Klantenservicesuper klantenservice. de betaling via creditcard ging 1 ste keer niet goed. azerty heeft nieuwe opdrachtregel geactiveerd. hierdoor snel betaling kunnen afronden.
AlgemeenDiverse nieuwe pc onderdelen besteld bij Azerty. Voorafgaand aan de bestelling nog mail-contact gehad. Hierop werd snel en goed gereageerd.
De informatie die op de webshop staat klopt.
Goed verpakt en snel verstuurd.
KlantenserviceUit ervaring kan ik vertellen dat de klanten/klachtenservice bij Azerty uitstekend is. Al bij diverse webshops onderdelen besteld echter werd ik bij Azerty altijd goed geholpen in tegenstelling tot sommige concurrenten. Als ik in de toekomst weer onderdelen nodig heb zal ik als eerste naar Azerty toe gaan.
AlgemeenVorige week de onderdelen voor een nieuwe PC besteld.
Op de website stond dat mijn videokaart nog aanwezig was (bij de leverancier), maar nadat ik hem bestelde werd het aantal aangepast naar niet leverbaar. Dit kwam wat slecht bij me binnen, daar waar ik nu een pc had zonder videokaart.
Na een call heb ik de videokaart geannuleerd en ergens anders besteld. De behandeling van deze call is heel goed en vriendelijk verlopen. Geld is ondertussen weer binnen.
Verzending van goederen over het algemeen erg snel verlopen en ik goede orde aangekomen.
Al met al moet ik zeggen dat de service goed is geweest. Het was vanuit mijn kant een gok om de videokaart bij hen te bestellen (1 op voorraad is altijd twijfelachtig, zeker als het bij een leverancier is). Ik heb het toch geprobeerd omdat ze gewoon de goedkoopste waren!
Snel en in goede orde ontvangen.
KlantenserviceVriendelijk en snel geholpen.
Algemeen2x een WD Red NAS Hard Drive WD40EFRX besteld als uitbreiding van mijn opslag. Deze was makkelijk te vinden in hun webshop.
VerzendingIn een neutrale doos waren de schijven netjes per stuk in noppen plastiek verpakt. Doos was verder gevuld met luchtzakken.
KlantenserviceBij deze bestelling geen gebruik van gemaakt, bij eerdere vragen netjes behandeld en vragen beantwoord.
Algemeenmakkelijk en duidelijk.Veel opties te betalen, alle computer onderdelen hebben op Azerty.nl gevonden. ik heb drie keer gekocht van Azerty.nl. het is de beste computer onderdelen website. en contact met Azerty team( balie, service, verkoop) is makkelijker dan ander web winkelen
Azerty.nl is mijn favoriet computer winkel
prima en snel verzenden
Klantenservicebeste klantenservice en snelste helpen.
AlgemeenEigenlijk waar het om draait in een webwinkel, een goede prijs en een levering de volgende dag.
VerzendingHet product was netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen.
AlgemeenBen al jaren klant bij Azerty. Altijd zeer tevreden!
De prijs is altijd scherp en het aanbod is groot.
De volgende dag in huis. Netjes ingepakt.