Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima website welke een ruim assortiment kent en een duidelijk bestelproces heeft. Gecombineerd met scherpe prijzen een absolute aanrader.
VerzendingSnelle levering, op zondag besteld en het lag maandag klaar op het ophaalpunt. Product zat wel in een wat grote doos waardoor erg veel luchtzakjes nodig waren.
AlgemeenIk heb de SSD die ik zocht voor mijn pc erg snel gevonden op Azerty. Het bestellen zelf ging erg gemakkelijk en ik kon alles volgen met PostNL. Hier was ik erg tevreden over.
VerzendingDe SSD die ik had besteld kwam in goede toestand aan bij mij.
AlgemeenPrima service. Ik heb een barebone pc besteld waarvan het moederbord geupdate moest worden om de nieuwste processors te ondersteunen. Aangezien ik zelf geen oude processor thuis had liggen heb ik dit door Azerty laten doen. Kosten: €5,-
AlgemeenSnel besteld een WD Blue WD10EZRZ - vaste schijf en geleverd. De prijs prestatie verhouding was prima.
AlgemeenIk had bij azerty alle componenten voor mijn PC voor een scherpe prijs kunnen kopen, dus dat was goed. Maar nadat ik alles had besteld was een van mijn producten van 2-3 dagen levertijd naar 10+ dagen gegaan. Gelukkig was de klantenservice uitstekend en is alles goedgekomen
VerzendingVerzending was top
KlantenserviceZeer beleefde helpdesk
AlgemeenWebsite geeft verkeerder informatie over levertijd.
Vorige week een (zelf samengestelde) computer besteld. Alles was direct voorradig, echter de grafische kaart zou een levertermijn van 2 a 3 dagen zijn. De toeleverancier had er nog meerdere exemplaren voorradig.
Na 3 dagen was de order nog niet verzonden, dus heb ik gebeld. Ik kreeg te horen dat levertijd onbekend was en dat ik bij mocht betalen voor een andere kaart, waar inmiddels de prijzen al van gestegen waren.
Naderhand heeft de site nog meerdere keren aangegeven dat de kaart bij de toeleverancier voorradig was, echter na 1 weeks en 5 telefoontjes mag ik of mijn "order annuleren" of bijbetalen.
Azerty zegt me te willen helpen maar komt niet met een oplossing.
Nooit verzonden. Bestelling zou binnen 2 a 3 dagen ontvangen moeten zijn.
KlantenservicePositieve punten: klantenservice is makkelijk bereikbaar en ze blijven vriendelijk
Negatieve punten: Beloftes niet nakomen:
-klantenservice zegt dat ze gaan terug bellen (3x geweest), echter, er wordt niet teruggebeld
-klantenservice zegt dat ze er alles aan doen om mij te helpen. Als je vraagt wat ze dan expliciet doen, is het stil.
-mee denken helpt niet. Ik kwam met een voorstel ter compensatie, echter, dat was "hun policy" niet.
Nu al 2 dagen niet meer gebeld. Wacht nog steeds op een telefoontje met een oplossing.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenEr gaat iets even helemaal niet goed met een van de leveranciers van Azerty. Ik heb 11-1-2018 een LG 43UD79-B monitor besteld. Ze weten bij Azerty zelf niet eens wanneer deze binnen komt bij hun, terwijl er op de website stond dat er meerdere op voorraad waren bij de leverancier.
VerzendingDat het product wat later komt dan aangegeven vind ik geen ramp, maar ik wil wel graag duidelijkheid over de status van mijn bestelling.
KlantenserviceDe reactie op mijn eerste mailtje (5 dagen na mijn bestelling) was dat het product naar verwachting binnen 1 dag bij hun aan zou komen. Daarna niks meer gehoord dus heb ik nog een keer gemaild op 18 januari. Toen konden ze ineens geen goede schatting doen over de status van mijn bestelling. Ik heb nu dus geen idee wanneer mijn scherm bezorgd zal worden.
Na aanleiding van deze review ben ik opgebeld door azerty, ze zeiden dat de door mij bestelde monitor erg schaars is momenteel.
De klantenservice komt wel vriendelijk over verder.
Goedemiddag,
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenBij deze ICT winkel heb ik voor een upgrade van een bestaand systeem een Moederbord en voeding besteld, erg fijne website, veel voorraad en je kunt tot in de avond laat bestellen om het de volgende dag al in huis te hebben, nette status updates betreft de order,
VerzendingAlle bestelde producten waren voorradig en inderdaad zoals de website aangaf voor zo laat besteld (23:00) is de volgende dag in huis, was netjes verpakt in grote doos met beschermingsmateriaal erom heen,
KlantenserviceHad vreemde 'klachten' betreft de voeding, was een Seasonic Focus Gold 550 Watt, voeding werkt prima, maar zodra je load op de videokaart zette (GTX 970) dan ging het beeld op zwart, pc bleef aan staan, maar je kon niets meer dan een Reset doen, connectors nagekeken, allemaal in orde, daarna een andere voeding er aan gehangen (Corsair HX620) en warempel die werkt wel, daarna de Seasonic aan een andere pc gehangen met een AMD 7950 en daar ging het wel goed, liep de benchmark door. daarna terug de Seasonic aan de GTX 970 gehangen BAM weer zwart wanneer je een benchmark draaide of iets anders wat load op de videokaart zette
RMA aangevraagd en ik heb de voeding mogen ruilen met bijbetaling van de meerprijs voor een Corsair RM550X en die voeding werkt wel met mijn GTX970, heel vreemd,
Ben erg blij dat Azerty de voeding heeft willen omruilen en ben ze daar ook erg erkentelijk voor, vandaar deze review!
Top winkel
AlgemeenGeweldig, ik ben nu mijn pc aan het samen stellen en door het grote assortiment krijg ik ales gevonden dat ik nodig heb!
VerzendingGoed verpakt netjes bezogd daardoor
AlgemeenAzerty hanteert een goede concurrerende prijzen en heeft een zeer snelle levering.
Dik tevreden met mijn aankoop.
Ik heb een SSD aangeschaf om mijn laptop te upgraden. Deze is nu weer ontzettend snel. Beste aankoop, had ik veel eerder moeten doen.
besteld en zelfde dag nog verzonden. Volgende dag al in huis.
AlgemeenSmiddags vanaf het werk een UPS besteld. En smiddags (eerder dan verwacht) even langs gereden en kon hem gelijk meenemen. Altijd makkelijk en snel geregeld bij azerty!
VerzendingHad al besloten de bestelling zelf af te halen, maar was de desbetreffende dag vroeger vrij, en even brutaal langs gereden; en ik kon het product zo meenemen, perfect.
KlantenserviceKeurig netjes te woord gestaan, werd direct geholpen en kreeg zelfs koffie aangeboden tijdens mijn (korte) wachttijd.
AlgemeenBestelling duidelijk en makkelijk, inclusief betalingsopties.
Beetje jammer dat er betaalkosten gerekend worden voor betaling via PayPal of creditcard. Wel heb je de keus voor Ideal waar geen kosten aan verbonden zitten.
Verzending binnen de afgesproken termijn, voor 23:00 besteld, morgen in huis
Goed verpakt.
In totaal drie bestelling gedaan voor hetzelfde product. Twee keer was de bestelling mislukt (door fout bij betaling via CC, oorzaak lag niet bij Azerty)
Mail gestuurd met de opmerking dat twee bestellingen konden vervallen, nette mail terug gehad met reactie.
Algemeenproduct bestelt, snel geleverd in zeer goede en degelijke verpakking; bleek niet goed te werken; service afdeling gebeld; heel fijn en vriendelijk te woord gestaan; kon retourneren, binnen een dag nieuwe en draait uitstekend. Top bedrijf
AlgemeenHad een probleem met een besteld moederbord, wilde niet booten, Azerty eerst zelf gekeken, boot bij hen, niet bij mij, samen met nwe CPU, nwe RAM en mijn oude voeding alles opgestuurd naar hen, bleek het mijn voeding te zijn. Duurde even, maat zonder hun technische dienst, en ze hebben een technische dienst (i.t.t. dozenschuivers), had deze aankoop een langdurige ramp kunnen geworden.
VerzendingPaar keer op en neer, geen problemen, bleek mijn oude voeding, nieuwe bij hun besteld
KlantenserviceGoed geholpen, bestelde onderdelen (CPU, RAM, MB) getest de voeding die ik nog had, deze laatste bleek een defect te hebben (werkt wel met mijn oude moederbord min of meer).
AlgemeenProduct maandag besteld, dinsdag al in gebruikt. Kon mijn bestelling netjes volgen d.m.v een track & trace.
AlgemeenAZERTY is een super bedrijf. Heb er voor de 2e keer iets besteld. Had het beide keren snel binnen en zonder beschadigingen. Ik zou er zo weer iets kopen. Ik had ook een keer iets verkeerds besteld maar die order kon gecanceld worden.
AlgemeenDe site van Azerty was geordend, ik kon goed vinden wat ik zocht en makkelijk het makkelijk bestellen op mijn adres. Kreeg gelijk mail.van bevestiging van mijn bestelling en wat ermee gebeurde.
VerzendingDe bestelde producten werden geleverd op de volgende dag en was in prima conditie aangekomen en de producten waren goed en kon ze gelijk gebruiken.
KlantenserviceHeb de klantenservice niet gebruikt maar het contact via email over mijn bestelling was goed.
AlgemeenAsus Z-370F moederbord besteld voor de bouw van mijn nieuwe systeem.
De volgende dag keurig verpakt mogen ontvangen.
Pakket was goed en stevig verpakt om eventuele schade tegen te gaan.
AlgemeenMeerdere malen besteld bij Azerty zonder problemen. Snelle reactie op e-mails en prima levering service.
AlgemeenHet gehele bestelproces (vanaf het moment dat ik het artikel aanklikte in de Pricewatch van Tweakers) verliep eigenlijk vlekkeloos.
VerzendingEen paar uur na de bestelling ontving ik al een mail dat het geheugen onderweg was naar PostNL en de dag erop is het inderdaad (zoals afgesproken) afgeleverd bij het PakjeGemak punt.