Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGroot aanbod en scherpe prijzen de site is overzichtelijk en de levering is snel. Uitstelende afhandeling nadat een van mijn producten defect bleek.
VerzendingRond 22:00 besteld en alles netjes en goed verpakt de volgende dag geleverd.
KlantenserviceEen van mijn bestelde geheugenmodules bleek defect. Ik kwam hier pas na een maand of 2 achter. Service aanvraag gedaan op website en 2 dagen later had ik een nieuw setje geheugen in huis. top geregeld.
AlgemeenHeb alle onderdelen van mijn zelfgemaakte pc bij Azerty besteld. Azerty heeft namelijk altijd scherpe prijzen, uitstekende leveringstermijnen (volgende dag in huis of vooraf informatie waarom de levering vertraagd), verpakt de producten extra zorgvuldig (extra doos met luchtkussen) en heeft super informatie over de voorraad. Zo was mijn GPU niet op voorraad bij Azerty maar wel bij hun leverancier waardoor ik tijdens het winkelen al op de hoogte was van een levertijd van 2-3 werkdagen, het pakket was dan ook keurig na 2 werkdagen binnen. Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring, wel kan ik wat zeggen over alle aankoop informatie die super duidelijk en uitgebreid terug te vinden is op de site.
VerzendingUitstekende standaard leveringstermijn (volgende dag in huis), tenzij producten niet op voorraad zijn maar dan staat dit duidelijk aangegeven. De producten zijn super zorgvuldig verpakt met extra luchtkussen waardoor ik nog nooit beschadigde dozen heb binnengekregen.
AlgemeenHet aanbod bij Azerty is groot en de artikelen zijn scherp geprijsd. Het zoeken naar specifieke onderdelen gaat makkelijk. Het bestel proces loopt ook vlot. De onderdelen heb ik de volgende dag ontvangen in goede staat. Ik bouw soms een nieuwe computer en dan koop ik vaak wat bij Azerty. Altijd een goeie ervaring met deze winkel gehad.
VerzendingLevering is snel en onderdelen in uitstekende staat ontvangen. Netjes verpakt. Bij Azerty op de website kan je ook mooi zien welke producten op voorraad zijn en wat de verwachte levertijd is.
AlgemeenBesteld met verzoek om later te verzenden. Allemaal prima verlopen, alleen postNL deed moeilijk, laat bericht over bezorging en eerst een verkeerde dag aanduiding voor levering. Maar alles kwam goed!
VerzendingHad de dag vrij om te ontvangen, in de ochtend 9:30 stond dat hij dag erna zou worden geleverd. Denk ik; ik ga dus naar mn werk. Kom ik aan krijg ik een email dat ze toch vandaag zouden leveren (rond 11:00). Gelukkig bij de buren geleverd! Confirmatie dat ze komen brengen van postnl komt erg laat in de mailbox.
AlgemeenDeze bestelling (NAS + NAS schijven) zijn prima geleverd zonder problemen. Bij sommige vorige bestellingen heb ik problemen gehad, met name met powersupplies (voeding). Bij Azerty was dat nooit een probleem. Ik kon het gratis retourneren en kreeg snel mijn geld terug dan wel een vervangend apparaat gestuurd. Op dit moment is Azerty de winkel waar ik bij voorkeur hardware haal, omdat de onvermijdelijke problemen met nieuwe hardware, bij Azerty goed op te lossen zijn.
VerzendingDe NAS + harde schijven waren goed verpakt en beschermd. Wat ik wel miste was de doos die bij de harde schijven hoorde. Ik had 4 WD red NAS schijven en je zou verwachten dat die een eigen doos en beschrijving hebben. Ze zaten in beschermende pop-folie.
KlantenserviceTot nu toe ben ik bij klantenservice altijd goed geholpen. Zelfs toen ik achtereenvolgens 2 power supplies moest terug sturen. De 3de was gelukkig in orde.
AlgemeenEen heel groot assortiment en ook nog voor een scherpe, zo niet de scherpste prijs. Om deze reden mijn compleet nieuwe zelfbouw pc hier besteld en ben niet teleurgesteld. Alles keurig verpakt en precies op tijd geleverd en alle onderdelen werken naar behoren. Met de klantenservice heb ik geen ervaring gehad, maar de informatie die mij werd toegezonden n.a.v. de bestelling was volledig , snel en correct!
VerzendingEr was aangegeven dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden en dit was ook het geval. Zoals ik aangaf was alles keurig verpakt en de ruimte die in de doos overbleef was opgevuld met plasticzakjes met lucht zodat de verschillende losse dozen in het grote pak netjes op hun plaats bleven.
AlgemeenBestelling verliep volgens het spreekwoordelijke boekje. Ideal betaling verliep soepel. Daarnaast had ik het product snel in huis. Ook de klantenservice is vriendelijk en ze nemen direct op als je belt. Hier ga ik vaker bestellen.
VerzendingHad de videokaart snel binnen. Was uitstekend verpakt, geen schade op de doos van het product. De bezorger bracht het pakketje in de regen aan de deur, de buitendoos was nat. (Kan hij ook niks aan doen toch?) Ondanks dat was het product helemaal in orde en alles was droog aan de binnenzijde van de doos. Dit heb ik weleens anders gezien bij andere bedrijven.
KlantenserviceIk had het verkeerde e-mailadres opgegeven en de klantenservice kon me gelijk helpen, ze namen direct op, geen wachttijd en loste mijn probleempje binnen een minuut op. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door iemand die goed Nederlands spreekt. De efficiëntie van de klantenservice was exceptioneel.
AlgemeenBestellen is bij Azerty zeer makkelijk en overzichtelijk. Viel me alleen op dat de Azerties niet meer gebruikt worden (niet dat ik daar veel van had).
VerzendingEr was vermeld dat ik het de HDD binnen 3 dagen zou ontvangen. Maandag besteld en woensdag binnen. Goed verpakt al in een naar mijn mening te grote doos. De verpakking was net een matroesjka poppetje...
AlgemeenBelachelijk moederbord besteld 2 à 3 dagen gebruikt kom ik er achter dat mijn Windows niet op mijn m.2 SSD wil.
Azerty gebeld voor een retour omdat het product het niet ondersteunt (alles prima). Dag later hebben ze hem terug gekregen krijg ik een mail dat mijn garantie er af is omdat er iets defect is terwijl hij werkend uit mijn pc is gekomen.
Nu kan ik geen geld terug krijgen en krijg hem terug (wel gerepareerd niet om gevraagd) en wordt nu zelfs 35 euro in rekening gebracht vanwege het testen en terug sturen NIET OM GEVRAAGD dus nu zit ik met een nieuwe WERKEND moederbord opgescheept
maar dit krijgt nog een leuk staartje met de 35 euro.
verzending was lekker laat stond 2 à 3 dagen krijg hem pas na 5 dagen klopt ook niet echt
Beste Pieter,
Volgens onze gegevens is deze serviceaanvraag nog in behandeling, de kosten en mogelijkheden zoals u beschrijft komen voort uit tussentijdse informatieverzoeken van u en betreffen geen eindconclusie vanuit ons.
Uit onderzoek is gebleken dat het moederbord helaas met socketschade is binnengekomen, wij hebben u hier direct van op de hoogte gesteld.
Per mail heeft u laten weten dat u het socket beschermkapje met enige moeite terug heeft kunnen plaatsen, mogelijk is de schade hierdoor ontstaan.
In plaats van het moederbord onbruikbaar aan u te retourneren hebben wij geprobeerd het moederbord weer bruikbaar en waardevol te maken.
Het herstel is gelukt!, het moederbord werkt weer en kan worden gecrediteerd.
Het herstellen van de socket en het testen van deze is een tijdrovende klus geweest, hierdoor kan dit mogelijk helaas niet geheel kosteloos worden uitgevoerd.
Na onze herstelwerkzaamheden is het moederbord weer bruikbaar en/of verkoopbaar, wij hebben hierdoor een grotere kostenpost voor u weten te voorkomen.
Wij zullen de afhandeling van uw serviceaanvraag per mail voortzetten en gaan uit van een goede afloop.
Vincent Best
Service & Assemblage Manager
AlgemeenAltijd scherpe prijzen en voldoende voorraad, dus levering is erg snel.
Tevens had ik laatst schroefjes nodig voor een harde schijf. Deze verkochten ze niet, maar ze stuurden me wel de benodigde aantal schroefjes gratis op die ze toevallig nog zelf over hadden. Super actie dus!
Enige kleine puntje wat kan verbeteren is het verkopen van diverse schroeven voor systeem kasten e.d.
Goede service 10/10
Snelle levering en bijna altijd op voorraad!
KlantenserviceIk had schroefjes nodig voor een harde schijf. Deze verkopen ze helaas niet... maar... ze stuurden me na een kort mail contact gratis de schroefjes op die ik nodig had. Ze hadden toevallig zelf nog een paar over.
AlgemeenGewoon wat je gewend bent van Azerty snelle verzending mits op voorraad, koop alleen dingen dat je zeker weet dat je gaat houden want terug sturen is voor je eigen rekening wat ik ietsjes jammer vind voor zo een grote bedrijf.
VerzendingGeheugen besteld omdat die ergens anders niet op voorraad was, de volgende dag thuis en ik heel blij
AlgemeenIk heb laatst een keer een producten besteld op Azerty. Er stond al bij dat de leverdatum 10+ werkdagen zou zijn dus ik dacht dat dit ongeveer 15 dagen zou duren. Nu krijg ik net een mailtje dat dit product niet meer leverbaar is. Een poos geleden had ik precies hetzelfde. Als je iets op Azerty let let dan ook goed op de leverdatum want als er staat dat de bezorging 10+ werkdagen duurt, krijg je dit product waarschijnlijk niet en dit leverde mij dus veel frustratie op koste me tijd. Voor de rest heb ik hier nog wel wat meer besteld en dit is goed verpakt aangekomen alleen producten met een 10+ leverdatum zou ik hier niet bestellen
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Een 10+ werkdagen levertijd op onze site staat gelijk aan een onbekende levertijd helaas.
Dit zijn producten die wij en onze leveranciers niet op voorraad hebben.
Helaas komt het soms voor dat producten uiteindelijk niet meer te leveren zijn.
Uiteraard vinden wij dit ook erg vervelend maar is niet te voorkomen bij deze producten.
Excuses voor het ongemak.
René Jansen
AlgemeenTop bedrijf! Ik kon er gemakkelijk alle door mij gezochte producten vinden tegen een zeer mooie prijs.
VerzendingVerzending was ook prima. Alles zat zeer stevig en professioneel ingepakt.
KlantenserviceSuper klantenservice! Ik werd er tijdig op geattendeerd dat mijn nieuwe moederbord waarschijnlijk een BIOS update nodig ging hebben om goede vriendjes met mijn nieuwe processor te gaan worden. Azerty biedt, voor een kleine vergoeding, aan om die update al gelijk voor verzending voor je te doen zodat je thuis gelijk aan de slag kunt. Ze zetten dan zelfs even de processor op zijn plaats. Ook wilden ze ook nog eens prima meewerken aan mijn verzoek om mijn producten een dagje later op te sturen. Alles verliep vlotjes en en duidelijk.
AlgemeenSuper fijn bedrijf met veel top producten, goede service en een zee aan kennis in huis!
AlgemeenTelefonisch contact gehad over de bouw van een nieuwe pc. Heldere uitleg en gezamenlijk een systeem samengesteld.
VerzendingTelefonisch contact gehad en afspraak gemaakt dat de bestelling naar een afhaalpunt ging in dit geval een Primera bij mij in de buurt. Ik moest donderdag werken en vrijdag zou ik naar The Party in Eindhoven gaan waar ik het nieuwe systeem voor nodig had. Het was dus zaak om op donderdag mijn spullen te ontvangen. Blijkt vervolgens dat Post nl hem tussen 10 en 12 uur zou bezorgen op mijn thuis adres wat in hield dat ik vrij heb moeten nemen op mijn werk.
KlantenserviceGeen fout van Azerty maar niet kunnen gamen op The Party ivm BSOD's. Maandag individueel onderzoek gedaan naar de hardware en bleek de tweede geheugenbank in de opstelling defect te zijn. Na contact met Azerty: eerst het geheugen terugzenden dan wordt er pas vervanging gestuurd. Dus na 3 dagen geen pc komende dagen ook weer geen werkende pc.Ik had hier gehoopt op meer ondersteuning. Mede omdat al mijn gegevens bekend zijn bij Azerty.
AlgemeenVia Pricewatch bleek Azerty weer één van de goedkoopste en werd je direct doorgelinkt naar het juiste product.
VerzendingProduct werd de volgende dag al afgeleverd, helaas was ik zelf niet thuis. Dat werd de volgende werkdag goedgemaakt. Zoals altijd waren de hard disks netjes verpakt.
AlgemeenIk heb al meerdere keren bij Azerty besteld, en nooit gedoe gehad. Levering is alitjd zeer snel en netjes, website overzichtelijk, en had laatst een vraag per e-mail gestuurd en binnen 24u reply met bevredigend antwoord. Dus 5/5 op alles.
VerzendingTot nu toe altijd goed verpakt met genoeg materiaal om de producten te beschermen.
KlantenserviceMail wordt snel beantwoord, in mijn geval binnen 24 uur.
AlgemeenOp de "Landelijke Opschoondag" van Azerty een HD in de winkelmand gelegd maar bij afrekenen ging er iets fout en de betreffende HD (waar er maar een van in de aanbieding zat) kreeg ik met geen mogelijkheid meer in de winkelmand. Na mailen met Azerty werd 4 dagen nadien mij de mogelijkheid geboden eenzelfde HD tegen dezelfde "opschoonprijs" te bestellen. Prima service dus!
VerzendingDe HD was zeer goed verpakt en super snel bij mij bezorgd.
KlantenserviceMen reageert vlot en vriendelijk, toont begrip en biedt (zo mogelijk) een oplossing of alternatief aan.
AlgemeenAltijd snelle en goede bezorging en ik heb eigenlijk nog nooit problemen met Azerty gehad
VerzendingSuper snelle verzending en ook goed verpakt
KlantenserviceKlant vriendelijkheid is super goed
AlgemeenDefect product retour sturen kost verzendkosten. Hadden voorheen een antwoordnummer zonder kosten. Na 1 week wachten kreeg ik bericht dat de monitor door gestuurd gaat worden naar DELL en dat het tot 4 weken kan duren..
Men zou ook het product zelf om kunnen ruilen en zo de klant tevreden stellen en oplossen met een 3e partij. Zo doen legio winkels met goede service het.
Men stelt als semi-voorwaarde om het defecte product in de originele doos en daarnaast in een blanco doos terug te sturen. Na lezen dat het tot 4 weken gaat duren heb ik bij Azerty hetzelfde product besteld.
Wat schetst mijn verbazing: het werd direct in de originele doos geleverd zonder blanco doos er omheen. Diverse half afgetrokken stickers er op. Leek wel een 2e hands product. Na aangesloten te hebben bleek het product ook een defect te hebben. Rechtse zijde vertoont rode lijnen.
Kortom, niet bereid om het product om te ruilen; maar kiest een externe weg waar ik als klant niets aan kan veranderen van maximaal 4 weken. Wordt niet gehouden aan de eigen verzendmethode van blanco verpakking. Retourlabel (gratis) is er niet meer. Moet voor betaald worden. Nieuw, zelf op voorhand bestelde product, is een DOA..
Enige positieve is een redelijke snelheid van reageren op email. Verder een uitermate slechte ervafing2 die helaas nog een grote staart krijgt..
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback op onze serviceafhandeling.
Ook negatieve reacties zijn voor ons zeer waardevol, hiermee kunnen we waar nodig het serviceproces aanpassen of verduidelijken.
Azerty heeft inderdaad geen (meestal onverzekerd) antwoordnummer beschikbaar voor retournering van producten.
Garantie is uiteraard wel gratis, daarom kunnen gemaakte retourkosten worden gedeclareerd zoals u per mail en op onze website kenbaar is gemaakt.
In diezelfde mail wordt geadviseerd retouren veilig en onherkenbaar te verpakken, de verzender is namelijk verantwoordelijk voor de retourzending.
Zendingen vanuit Azerty zijn onze verantwoordelijkheid, het risico van schade of vermissing nemen wij daarom voor onze rekening.
Bij binnenkomst van de monitor hebben wij deze binnen 4 werkdagen getest en defect bevonden.
Gezien de monitor >6 maanden oud is laten wij deze door Dell repareren of vervangen, dit proces kan een aantal dagen duren.
U verzoek tot creditering of directe vervanging van de defecte monitor kan helaas niet worden ingewilligd, de monitor zal uiteraard binnen redelijke termijn vervangen worden.
U heeft in de tussentijd een nieuw scherm besteld, tot uw en onze grote teleurstelling bleek deze direct na levering defect te zijn, excuses hiervoor!
Er is met u afgesproken dat dit exemplaar tezamen met de retourkosten direct bij retourkomst volledig gecrediteerd gaat worden.
Wij zien de monitor graag tegemoet.
De reparatie/vervanging van het 1e Dell scherm zal op korte termijn worden gerealiseerd.
De retourkosten voor beide serviceaanvragen zijn genoteerd en zullen worden teruggestort.
Vincent Best
Service & Assemblage Manager