Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Duidelijke website, behulpzaam personeel mocht je vragen hebben.

Stevig verpakt en snel verzonden

Scherpe prijzen en genoeg artikelen direct op voorraad!

Snel geleverd, stevig verpakt!

Telefoon wordt snel opgenomen, vriendelijk en kundig personeel dat mij heeft voorzien van advies voor een nieuw moederbord voor de I7 8700K

Duidelijke site, scherp geprijsd en prima service. Bestelling was volgende dag bezorgd. Zeker een aanrader!

Ik had een bitcoin mining moederbord besteld bij Azerty terwijl deze niet op voorraad was. Het moederbord was ook verder nergens te krijgen ik heb heel het internet afgezocht dus ik had bij de toelichting neergezet dat ik de tijd had en dat ik graag langer wacht tot er nieuwe geleverd werden omdat ik dit moederbord graag wil hebben. Azerty nam via de mail contact met mij op en bood aan het moederbord te leveren via een extern bedrijf zodat ik mijn moederbord kreeg die ik zo graag wilde en middels een snelle levering. Ik antwoorden terug dat ik dat fijn zou vinden en de volgende dag werd mijn moederbord inderdaad netjes bezorgd. toch nog kunnen genieten van de lage prijs door de hulp die geboden is. datzelfde moederbord is nu met de nieuwe voorraad 100 euro duurder geworden dus dat scheelt weer. Bedankt team Azerty top werk, helemaal top dat jullie zoveel moeite doen voor jullie klanten, jullie konden zelf niet leveren maar toch meegedacht en een oplossing gevonden. Thumbs up ! complimenten!

Seller levering en in een anonieme doos dat is ook erg fijn

Goed meedenkend klanten contact via de mail gehad

Videokaart besteld en opgegaald bij Azerty na een aantal opeenvolgende vertragingen bij een andere webshop.

Van te voren gebeld of deze voorradig was. Als ik op tijd bestelde kon de kaart de volgende dag in huis hebben of de kaart direct ophalen in de winkel.

Kaart opgehaald bij de winkel, bakje goede koffie aangeboden gekregen terwijl de kaart uit het magazijn werd gehaald.

Vriendelijk personeel en vlotte service. De koffie was nog niet op of ik de kaart en de bon al in mijn handen.

Volgens de verkoper kon de videokaart de volgende dag in huis zijn als ik op tijd zou bestellen. Prima service dus.
Ik woon zelf vlak bij Azerty dus ophalen is dan een kleine moeite.

Ik ben tevreden. De verkoper gaf het advies de voorradige videokaart meteen te bestellen gezien de run die er op dit moment is. Bij het bestellen kan je ook aangeven dat je de bestelling gewoon komt ophalen en weet je zeker dat je het prdouct ook echt hebt.

Zeer goede concurrerende prijs, samen met uitstekende klantvriendelijkheid. Mijn pc upgrade heb ik hier besteld.

Bezorgtijd zoals geadverteerd, en product goed ingepakt. Geen overvloedige spam als je een account hebt aangemaakt. Ook goede geluiden gehoord over de service als er iets niet goed mocht zijn.

Geweldige webshop. Duidelijk, snel, overzichtelijk, scherp geprijsd en altijd vriendelijk! In het verleden een paar keer iets gekocht en later werden mijn aankopen gebaseerd op de goedkoopste aanbieder. Hier ben ik sinds kort van genezen omdat Azerty toch echt een heel fijn bedrijf is, waarbij dat kleine verschil dat er soms kan zijn niet opweegt ten opzichten van de service die zij verlenen!

Nog voordat je verzending in orde is gemaakt heb je al een track and trace code. Zoals ze aangeven wordt het pakketje dan ook de volgende dag geleverd. Altijd keurig verpakt en je word ten alle tijden op de hoogte gehouden.

Een van de weinige webshops die je ook nog echt kan benaderen via de telefoon. Je word altijd keurig te woord gestaan en meteen geholpen. Ik heb nu een RMA meegemaakt van een product dat niet door mij gekocht is en dit is echt fantasties opgelost, echt klassen! Daarnaast ooit eens eerder contact met ze gehad betreft een aankoopbon i.v.m. garantie ook snel verzonden (cpu gekocht via marktplaats, hier zat geen bon bij, nu wist ik door wie het besteld was en waar) Ik ben dan ook overtuigd dat ik voortaan hier mijn producten ga kopen (mits de prijzen niet hoger zijn dan €20 ten opzichte van de concurrenten xD)

Prima webshop. Klantenservice netjes en levering altijd volgens schema. Nog geen een bestelling problemen gehad met deze webshop.

Verzending bij Azerty altijd zoals verwacht.

Ik word altijd redelijk snel geholpen bij Azery. Terugkoppeling over zaken is naar wens.

De webwinkel is super overzichtelijk. Ik had de producten snel in huis alleen zou het makkelijk zijn om de producten naar een PostNL afhaal punt te kunnen sturen

Snel te vinden en een prima prijs. Geen verzendkosten en snel geleverd. Overzichtelijk en duidelijk proces

Enkele dagen na de bestelling geleverd en goed verpakt

Azerty staat zijn klanten goed te woord, is goed bereikbaar en transparant wat betreft identiteit. Zeer klantvriendelijke website qua functionaliteit en navigatie qua assortiment. Wordt ook goed up to date gehouden. Tevens aangesloten bij het keurmerk 'ICTWaarborg'. Altijd mogelijk ook complexe vragen van meer technische aard te seponeren. Indien nodig vind er eerst een intern onderzoek plaats om valide antwoorden als feedback te kunnen geven.

Verzending is indien op voorraad ook vrijwel meteen in behandeling en binnen zeer korte tijd per post verzekerd verzonden. Indien niet op voorraad, wordt geleverd conform vermelde wachttijd. Even bellen over de status is ook geen probleem; nemen de moeite om meer duidelijkheid te verschaffen wat betreft de aflevering. Goed verpakt in grote doos voorzien van plastike luchtkussens om trillingen en stoten bij vervoer op te vangen. Uiterst professioneel voor zolang ik tot dusver cliënt ben.

De klantenservice is goed bereikbaar en wordt met respect en vriendelijke ter woordstelling benaderd tijdens correspondentie :zowel telefonisch als per mail. In mijn geval, met enige kennis van hardware, zijn de gesprekken met de technische specialisten in goede orde en op professioneel niveau. Kan niet anders melden dat Azerty uiterst zijn/haar best doet klanten een zo goed mogelijk dienstverlening aan te bieden. Mijn oprechte complimenten : heel eerlijk gezegd, dat zeg ik niet snel daar ik erg kritisch ben van aard en neig naar perfectie.
Bovendien ben ik geen leek op dit gebied dus dat respect heeft Azerty echt moeten verdienen. Naast het feit dat de motivatie in het kader van de zogenaamde 'winactie' is a staat vermeld, is mijn motivatie meervoudig. Denk dat ik lezers van tweaker.net er goed aan doe ze/u erop te attenderen dat naast de relatief goedkope prijsstelling, voorraadbeheer en de service Azery voor echte pc hardware liefhebbers zoals ikzelf er goed aan doen ook tijdens hun/haar research even langs dit bedrijf te gaan. Goed werk c. q. goede dienstverlening is in het belang van alle betrokken partijen mijn inziens... Zeker nu er nogal wat malafide webshops bestaan :-)

Na een defect Videokaart die gekocht was bij Afuture heeft Azerty mij keurig behandeld betreft RMA van het product. Indien ik een hardware product nodig heb zal ik zeer zeker bij Azerty aankloppen. Ze hebben me netjes en deskundig geholpen

Betreft een RMA product gekocht bij een failliete Computer groothandel. Waarvan Azerty de RMA op zicht heeft genomen.

Netjes te woord gestaan, en duidelijk op de website vermeld hoe te handelen.

Azerty was de enige winkel die zijn videokaartprijzen niet als een gek had verhoogd tijdens de huidige schaarste, wat ik te loven vind. Dat betekent dat ze daar zo goed als altijd uitverkocht zijn maar ik heb er toch één kunnen bemachtigen. Afhandeling en verzending gewoon perfect, zoals ik gewend ben van Azerty.

Levering was op tijd, prima verpakt.

Erg fijne webshop, met een enorm aanbod en prima prijzen. Toen de prijs van een product dat ik had besteld de volgende dag lager was, kreeg ik het verschil netjes terug.

Zeer goede prijzen, zeer goede service.
Waar veel (internet) bedrijven al te kort schieten in service en klantvriendelijkheid om de prijzen laag te houden, doet Azerty er alles aan om prijzen laag te houden en service en klantvriendelijkheid hoog te houden
Top bedrijf!

Uitstekende service wat verzending betreft, als klant word je op de hoogte gehouden wanneer het pakket verstuurd word en verstuurd is met track&trace code.

Uitstekende en snelle bereikbaarheid en zeer klantvriendelijk en vakkundig.

Goed prijzen, snel verzenden, ik vind wat ik wil altijd op Azerty, makkelijker dan andre websites

Snel en makkelijke verzenden

Als ik vragen heb, altijd krijg ik helpen via klantenservice

Eerste een supermicro motherboard gekocht. Bleek later (in de documentatie) dat een extra licentie nodig is om alle functionaliteit te gebruiken. Licentie was eenvoudig aan te vragen bij de webshop van Azerty.

Beide leveringen waren prima op tijd. Ondanks de ongewone bestelling van een de licentie.

Zonder problemen licentie gekregen, had verwacht dat het lastiger zou zijn. Geen rechtstreeks contact hoeven hebben met klantensevice maar gewoon uit eigen beweging geleverd.

Website very straight forward, easy payment and good communication of the status of the order.

Very fast delivery, even for an order made on Sunday!

De website van Azerty is makkelijk, overzichtelijk en laadt snel. Ik kon mijn producten snel vinden en in het mandje doen. Het afrekenen ging ook gemakkelijk. Ik vraag me wel af waarom je extra moet betalen als je afrekent met Paypal maar als je dan toch al voor zoveel hebt besteld maakt die extra 2% ook niet meer uit. Plus ik kom nog in aanmerking voor de cashback actie v an Asus.

De onderdelen, i7 8700k / Asus ROG maximus hero / G.Skill 16 gb werd in een stevige doos afgeleverd met de luchtzakjes.

Even van te voren gebeld of de onderdelen beschikbaar waren en dat waren ze.

ik heb de meeste onderdelen van mijn PC hier besteld en ik heb geen enkel probleem gehad met alles wat ik tot nu toe besteld heb.

mijn bestelling zat in een bijzonder grote doos maar was alsnog goed opgevuld

ik had vragen over de beschikbaarheid over een cpu, en ik had binnen 1 dag al een reactie terug.

Scorekaart voor Azerty