Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGekozen, besteld, betaald, bezorgt, geïnstalleerd en het werkt. Geen poespas gewoon goed en een goede prijs.
VerzendingGoed verpakt. Doos had wat kleiner gemogen.
AlgemeenEen NAS disk besteld hier. Nog niet eerder besteld maar vanwege de goede recensies hier toch maar eens aan gewaagd. De levering duurde een paar dagen, maar dat was van te voren bekend.
VerzendingVerzending was gewoon goed. Een prima doosje met goede bescherming in het doosje.
AlgemeenDe voordeligste aanbieder, in no time besteld en betaald en nog diezelfde avond verzonden (om 18:30 besteld). Volgende dag in huis, goed verpakt en product (Adata SSD) werkt perfect naar behoren.
VerzendingDe verzending was vlot en de SSD was prima verpakt. Een grote kartonnen envelop met daarin nog wat beschermend materiaal. Kan niet veel fout gaan.
AlgemeenPrima producten en productlevering! Verder kreeg ik snel antwoord op een vraag via het contact e-mail adres. Alleen maar positieve dingen te melden!
AlgemeenVan bestellen via de overzichtelijke website van Azerty tot en met het thuis ontvangen van de bestelde producten is alles werkelijk perfect geregeld.
Zeer tevreden over!
Nadat ik een nieuw computer moederbord besteld had werd hij netjes de volgende dag thuis afgeleverd. Ik vond geen schroefjes om hem in de computerkast te kunnen schroeven dus ik nam contact op met Azerty. Ik vroeg hun of die schroefjes er wel of niet bij hoorden en zo nee of ik ze apart kon bestellen. Wat schetste mijn verbazing? De schroefjes schijnen niet meegeleverd te worden als je een moederbord besteld (bij geen enkel moederbord zitten ze erbij, ze komen mee als je een computerkast besteld) maar Azerty besloot om als extra service toch mij de schroefjes op te sturen. En daarbij ook nog 2 verschillende soorten schroefjes: met fijne en meer groffe schroefdraad. Wat een super service is dit zeg van Azerty! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat vandaag de dag niet veel meer tegenkom zo een service! Bij een volgende bestelling zal ik zeker eerst bij Azerty gaan kijken!
AlgemeenPrima webwinkel. De voorraad status klopt gewoon echt. Recentelijk 3 bestellingen gedaan en alle drie geleverd zoals aangegeven. Keurig verpakt en een dag van te voren en track en trace code.
Website is overzichtelijke. het account gedeelte ook, alleen als je Firefox gebruikt dan kan je de facturen niet downloaden, werkt wel in Chrome. Maar na een kort en vriendelijke gesprek werden de facturen gemaild.
Er wordt aan gewerkt dat het allemaal werkt met alle browsers.
Prima verpakt en alles volgens afspraak.
KlantenserviceNadat ik er achter kwam dat de facturen niet te downloaden zijn zoals aangegeven gebeld. vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Website is niet 100% compatible met Firefox (wordt aan gewerkt om het op te lossen). De facturen zijn gemaild.
AlgemeenBestellen altijd prima, geen moeilijkheden. Mijn bestelling was prima verpakt (harde schijven), geen mogelijkheid tot rammelen en volgestopt met dempend materiaal. Helaas toch één van de twee schijven DOA. Service aanvraag aangemaakt en zonder problemen de schijf mogen terugsturen. Snel ook weer een nieuwe schijf terug die het wel deed. De kosten van verzenden konden gedeclareerd worden, maar het was me niet duidelijk hoe. Even gebeld , ik hoefde alleen te zeggen hoeveel het was en het geld werd direct teruggestort. Geen bonnetjes, niets. Prima service.
VerzendingVoor twee harde schijven een ruime doos die verder volledig gevuld was met dempend materiaal. Om de schijven zelf nog een individueel zakje van noppenfolie.
KlantenserviceDirect kunnen terugsturen van defecte harde schijf, en snel weer een nieuwe geleverd.
AlgemeenOverzichtelijke site, duidelijke instructies. Bestelprocedure in orde. Helaas werkte de betaling via de ING app niet (maar lag mogelijk aan andere zaken).
Kwam later alsnog prima in orde.
De allerlaatste GTX1060 videokaart om 22:30 in winkelwagen en afrekenen. Helaas ging iets mis met de ING app en de bestelling moest opnieuw. Alleen toen gaf de site aan dat het artikel (videokaart) niet meer voorradig was. Volgende ochtend gebeld. Gelukkig bleek het artikel gereserveerd, wachtend op betaling.
KlantenserviceBehulpzame en zeer vriendelijke medewerker klantenservice activeerde de betaling opnieuw, waarna ik e.e.a. probleemloos kon afronden (via Ideal deze keer). Ik had alsnog de volgende dag de bestelling in huis.
AlgemeenNa veel reviews te hebben gelezen, ben ik uiteindelijk bij Azerty op de website terecht gekomen. Het bestellen van producten is gemakkelijk en ook de online omgeving waar je al je persoonlijke bestellingen kunt terugvinden is fijn!
VerzendingAlles is netjes ingepakt en na enkele dagen ontving ik een e-mail of ik mijn bestelling en de producten in goede orde ontvangen had.
KlantenserviceReageren vaak binnen een uur met altijd een gepast antwoord. Ook telefonisch kunnen de werknemers je vrijwel direct met je klacht helpen, dit ook een dikke plus waard.
Ook het aanmelden van een retour is er gemakkelijk en duidelijk.
AlgemeenIn het algmeen een goede webshop (snelle levering, scherpe prijs).
In dit geval ben ik nogmaals langs gegaan voor verdere ondersteuning en de service was uitstekend. Vriendelijke mensen en goede communicatie zorgde al met al voor een geweldige ervaring. Erg veel dank!
Algemeen2x SSD besteld. lage prijs, goede site en goed afgehandeld , probleemloos en dat is wat ik wil. Snel iets kunnen bestellen en thuis gestuurd krijgen.
VerzendingProbleemloos. goed verpakt en op tijd geleverd
AlgemeenAlvorens bestelling een mailtje gestuurd om mijzelf te informeren over het product.
Hierbij kreeg ik snel antwoord en heb ik dezelfde dag nog spullen aangeschaft.
De volgende dag was alles netjes met track&trace geleverd.
Top service!
Zeer snelle levering en makkelijk bij te houden met track&trace
KlantenserviceVia e-mail snel en bekwaam antwoord op mijn vragen.
AlgemeenMakkelijk geheugen besteld en razendsnel thuis geleverd gekregen tegen redelijke kosten. Kende Azerty nog niet, via NCF leren kennen en zal er voortaan zeker kijken als ik weer iets voor de PC nodig heb.
VerzendingDag na (late) bestelling al geleverd, verder niets over te zeggen.
AlgemeenIk heb recentelijk 2 producten besteld bij azerty en ik ben er zeer tevreden over. Alles is gord aangekomen en lekker snel ook. Leuk voordeel is dat het op een zaterdag gebracht werd wat altijd een pluspunt is!
VerzendingLekker snel en zelf in het weekend besteld
AlgemeenIn principe een van mijn favoriete internet winkels. Altijd tevreden over geweest en klachten worden altijd goed in behandeling genomen.
VerzendingVoor verzending word je altijd netjes gemailt. Het is keurig ingepakt zonder dat er schade kan ontstaan. Heel zorgvuldig allemaal.
KlantenserviceAls je een klacht hebt kun je zie hier gewoon over mailen en je hebt dezelfde werkdag nog antwoord. Ze zijn altijd netjes en weten precies waar ze over praten.
AlgemeenDe filter laat soms niet de goede producten zien. Verder een prima winkel met een ruime keuze uit electronica.
VerzendingSnelle levering + makkelijk te volgen via track-trace.
KlantenserviceGoede hulp en snelle hulp bij problemen. Iets meer updates over hulp proces zou fijn zijn.
AlgemeenSnelle levering binnen 24 uur. En product is goedkoop en zeer goed. Dit is mijn nieuwe leverancier van computer gerelateerde producten
AlgemeenProducten heb ik snel kunnen vinden op de website. Bewaren van je winkelmandje is ook erg handig.
Uiteindelijk een nieuw systeem samengesteld en besteld. Alles was op voorraad en inderdaad de volgende dag geleverd(zaterdag!).
Goed verpakt en duidelijk gecommuniceerd via mail over de voortgang van de bestelling.
AlgemeenWebsite is duidelijk en search engine werkt prima. Nadat besteld was ( en betaald via ideal) een keurige bevestiging ontvangen dat het in bewerking was. Helaas bleek de grafische kaart op onbekende leveringsdatum te staan. Na telefonisch overleg werd een passende iets goedkoper alternatief aangeboden. Na akkoord bevinding is alles de volgende dag geleverd, goed verpakt en conform bestelling. Direct volgde ook een mail dat het verschil zou worden teruggestort. Ben erg tevreden zowel over de deskundigheid als ook over de flexibele houding van de klantenservice. Ook het logistieke proces werkt prima. Kortom een verdiende 5 sterren.
VerzendingZie commentaar hierboven al vermeld
KlantenserviceZie commentaar hierboven al vermeld
AlgemeenDuidelijke website, behulpzaam personeel mocht je vragen hebben.
Stevig verpakt en snel verzonden
Scherpe prijzen en genoeg artikelen direct op voorraad!
Snel geleverd, stevig verpakt!
KlantenserviceTelefoon wordt snel opgenomen, vriendelijk en kundig personeel dat mij heeft voorzien van advies voor een nieuw moederbord voor de I7 8700K