Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk bestelproces, duidelijke informatie op de website, goed op de hoogte gehouden met statusupdates m.b.t. wanneer product verzonden werd
VerzendingGoed verpakt, gratis verzending
AlgemeenHeel gemakkelijk om te bestelen en snel bezord echt top en er was ook niks mis met het product
VerzendingKwam snel binnen de volgende dag
AlgemeenSnel. Correct. En een goede prijs. Need I say more? Tot de volgende keer. T.
AlgemeenSite werkt prima, overzichtelijk en duidelijk. Bestellen ging vlot, direct daarna een bevestiging gekregen. Vrijdag avond bestelt, woensdag morgen binnen! Daarna netjes factuur via de mail gekregen, netjes! Product zat goed verpakt in extra sterk doosje, hele goede service voor deze prijs
VerzendingPrima op tijd, goed verpakt.
AlgemeenAzerty's website is eenvoudig in het gebruik. De opgegeven specificaties, prijzen, en verwachtte levertijden waren allemaal correct.
VerzendingLevering vond plaats binnen de verwachtte tijd. Componenten waren beschermd met luchtzakjes en een genereuze hoeveelheid schuimkorrels. Het updaten van de BIOS was keurig afgehandeld en de nieuwe processor was netjes gemonteerd. De enige kritiek is dat Azerty per mail een drietal barcodes voor tracking stuurde. Eén van deze codes lijkt een dud te zijn - PostNL wacht nog steeds op ontvangst. Gelukkig zaten alle bestelde producten in de andere twee pakketjes.
KlantenserviceVanuit assemblage kreeg ik de opmerking dat het bestelde geheugen niet op de QVL van het moederbord stond, en werd mij de mogelijkheid geboden om van keuze te veranderen. Hoewel ik uiteindelijk het risico aanvaardbaar vond en voor het reeds bestelde geheugen heb gekozen, vond ik dit toch een prettig stukje nazorg.
Beetje jammer van dat bedel-mailtje achteraf om hier toch een review te plaatsen. Dat werkt juist de verkeerde kant op wanneer je reeds van plan bent om uit eigen beweging een review te plaatsen.
AlgemeenEven negatief beginnen: De meest voor de hand liggende keuzes bij zoekresultaten vind je vaak pas op de 2e pagina. Ik was op zoek naar een raspberry pi 3, en met deze zoekactie kom je accesoires en bundels tegen. De computer zelf pas op bladzijde 2. Ook de logitecht mk850 die ik besteld heb, was niet het eerste resultaat. Eerst de spaanse, belgische en duitse versie van het toetsenbord, en daarna pas de internationale, dat is niet erg logisch.
Maar goed, die extra minuut die het kost, kan ik niet te veel over klagen. De rest van de koop was perfect. De pi was op voorraad, de mk850 zou 2 tot 5 dagen duren. 2 dagen later had ik alles binnen. Een voor een goede prijs. Ik ben heel erg tevreden.
Kleine doos, niet te veel verpakkingsmateriaal. En ik had het heel snel ontvangen.
AlgemeenSnel gevonden via tweakers met de beste prijs. Vrijdag avond laat gekocht, zaterdag ochtend binnen. Dat had ik niet verwacht maar was super!
VerzendingSnel, goed verpakt
AlgemeenSuper winkel, snelle levering en ze hebben goede spullen, ze zijn ook een van de goedkoopste, echt waar voor je geld
VerzendingSnelle en goede levering, goed en netjes verpakt.
AlgemeenAzerty komt de beloftes goed na het pakje is netjes geleverd op de afgesproken dag. Wij zijn nieuw bij deze winkel maar zijn er zeer tevreden over dus ook onze volgende bestellingen zullen wij hier plaatsen
VerzendingAzerty komt de beloftes goed na het pakje is netjes geleverd op de afgesproken dag. Wij zijn nieuw bij deze winkel maar zijn er zeer tevreden over dus ook onze volgende bestellingen zullen wij hier plaatsen
KlantenserviceAlles netjes afgehandeld
AlgemeenIk kon op de website de gewenste produkten makkelijk vinden. Ook de rest van het bestelproces verliep soepel.
VerzendingIk had 4 x 3TB HDD's besteld voor in mijn nieuwe NAS. De HDD's waren prima (Beschermd tegen vallen/stoten) verpakt en de levering was snel.
KlantenserviceNa ongeveer 1 week was 1 HDD kapot gegaan. Via de retourprocedure/serviceaanvraag de HDD terug gestuurd naar Azerty. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe HDD in huis. Uitstekende service dus.
AlgemeenNette prijzen, juiste voorraad informatie op de website, producten op tijd verzonden en ook nog een Zalando kortingsbon bij de zending. Azerty heeft het prima voor elkaar!
AlgemeenGoede prijzen en tot nu toe altijd de volgende dag geleverd. Een keer een RMA gehad en die is prima afgehandeld.
AlgemeenIk vond deze website terwijl ik aan het schoppen was voor wat pc onderdelen en ik heb ze allemaal gevonden levering was heel snel, zolang de producten op vandaag besteld morgen in huis staan dus algemeen heel erg blij met bestelling
Verzendingnetjes verpakt en zoals beloofd de volgende dag in huis.
AlgemeenDe site was makkelijk te navigeren en kon goed producten vinden. Artikelen toevoegen aan je winkelmandje ging zonder problemen, zoals je hoort tegenwoordig wel hoort te verwachten van een gesettelde webshop. Betalen ging ook vlekkenloos.
VerzendingMijn (originele) order was bij PostNL kwijtgeraakt, dus daar keur ik Azerty niet op af, omdat het niet in hun handen lag.
Mijn order was dus kwijtgeraakt en er was een vervangende aangemaakt, die kwam donderdag aan, maar omdat PostNL woensdag nog aan kwam zetten met mijn originele order, heb ik (volgens instructie van de klantenservice) de vervangende order aan de deur geweigerd.
Het pakketje was netjes en veilig met luchtkussentjes verpakt.
Zoals ik al had genoemd was mijn pakketje bij PostNL kwijtgeraakt, daarom heb ik een aantal keer contact gehad met Azerty. Ik heb twee of drie keer telefonisch contact gehad, en nog wat vaker via mail. Aangezien mijn pakketje was kwijtgeraakt, zat ik in een speciale situatie en had ik direct mailcontact met een accountmanager, dat gaf mij als klant een goed gevoel. Iedereen met wie ik gesproken heb, of mail contact mee heb gehad stond heel erg open voor oplossingen en deden er zo veel mogelijk voor om mij een tevreden klant te houden.
Mijn order had toevallig een laatste artikel, dus moest ik bij mijn vervangende order wachten op tot dit opnieuw op voorraad zou komen, maar Azerty bood aan om een alternatief product te sturen (wat duurder was!) om mij zo snel mogelijk de gewenste producten te leveren, maar uiteindelijk was dat voor niets want het verloren pakketje kwam de dag voordat mijn vervangende order aankwam nog even verschijnen. Daarover heb ik gelijk Azerty gemaild en hebben zij mij als instructie gegeven dat ik die bij de deur kon weigeren, of aankon nemen en vervolgens met een servicenummer kon retourneren.
*Tip, als je na 17:00 nog reactie wilt van Azerty kunt u het beste bellen. Het langste dat ik in een wachtrij stond is 12 minuten, vergeleken met een halve tot hele dag op een mail wachten.
Al met al was mijn ervaring met hun klantenservice heel fijn en prettig, ik kreeg als klant echt het gevoel alsof Azerty iets voor mij wou doen, de medewerkers waren ontzettend vriendelijk en ook meelevend in mijn geval. Als dit Radar was, zou Azerty van mij een hele warme Douche krijgen!
AlgemeenVoor service en garantie moet u NIET bij Azerty zijn!!!
In December 2017 heb ik een SSD schijf gekocht bij Azerty maar na 2 maanden was deze helaas overleden. De schijf teruggestuurd naar Azerty maar na 2 weken kreeg ik te horen dat ik geen vervangende schijf voor garantie kreeg. En wel om de volgende reden: "volgens Azerty was er een sticker beschadigd die op de schijf zat en daarom kreeg ik geen vervangende schijf voor garantie!" Ik was mij van geen kwaad bewust en heb de schijf in dezelfde toestand weer terug gestuurd waarin ik hem had ontvangen, maar ik kon hoog en laag springen ik kreeg geen vervangende schijf! Omdat ik lid ben van de consumentenbond heb ik die het hele verhaal voorgelegd, en volgens hen sta ik volledig in mijn recht en heb ik recht op een nieuwe vervangende schijf omdat deze binnen 6 maanden is stuk gegaan. Maar Azerty blijft hierin verzaken, en ondertussen heb ik het hele dossier aan de consumentenbond overgedragen.
Azert wil graag verkopen, maar van service/garantie en klantvriendelijkheid hebben ze absoluut geen kaas gegeten!!!!!!
Sticker was beschadigd tijdens de levering, maar volgens Azerty had ik dat zelf gedaan.......???????.........
KlantenserviceOok al sta je in je recht, Azerty heeft zo zijn eigen consumenten"recht".
Beste D Leusink,
Wat enorm vervelend dat de garantieafhandeling niet naar wens en tevredenheid kan worden opgelost.
Wij hebben van u een SSD mogen ontvangen waarvan de sticker (waarop staat “Warranty void if removed”) beschadigd is, hierdoor zijn essentiële gegevens zoals het serienummer geheel onleesbaar geworden.
Het is voor ons niet te achterhalen of deze SSD het exemplaar is welke wij aan u hebben geleverd. Uit serviceoogpunt hebben wij daarom contact opgenomen met de fabrikant in de hoop dat zij de SSD zonder serienummer onder garantie konden vervangen, helaas zonder succes.
Uit het vervolgonderzoek is gebleken dat u in december 2017 een nieuwe SSD geleverd heeft gekregen, er zijn geen aanwijzingen welke destijds een reeds beschadigde sticker enigszins doen vermoeden.
Gezien het feit dat de geretourneerde SSD niet te identificeren is kunnen wij deze helaas niet kosteloos vervangen, wel hebben wij aangeboden om een vervangende SSD tegen een gereduceerde prijs te leveren.
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenWat een top site. Laatst me ssd besteld en binnen 1 werkdag in huis! Snelle verzending, gratis verzending voor de laagste prijs in NL. Het was de Crucial MX500 500 gb versie
VerzendingSuper snel
AlgemeenZeer tevreden over deze webshop! Was 1e keer, en heb er een moederbord, behuizing, CPU en batterij gekocht.Goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeker tov België. Bij het samenstellen van de onderdelen ook even advies gevraagd via de klantenservice (via mail) en kreeg zeer snel antwoord waardoor ik snel ook mijn definitieve bestelling kon plaatsen. Zeer snel geleverd ook en goed en veilig verpakt! Ik ga er zeker nog terug bestellen!
AlgemeenGoede informatie op de site en snelle levering conform wat ze op de site beloven.
AlgemeenIk heb hier een moederbord, harde schijf en de behuizing gekocht was goed verpakt en ze hebben een goede service.
VerzendingBesteld de volgende dag in huis.
AlgemeenOnvoorstelbaar prettig bedrijf. Ik was al klant bij ze, maar nu hebben ze mijn verwachtingen toch overtroffen. Ik heb er een grafische kaart besteld. Deze heb ik uitgepakt, in mijn pc gebouwd. Nu had ik een verkeerde kabelaansluiting achterop deze kaart. Ik heb Azerty gebeld en gaven mij adviezen en dachten erg goed mee om mij uit de brand te helpen.
Na de kaart met de juiste adapters aangesloten te hebben, kreeg ik enorm veel problemen met de pc. Veel vastlopers, blauw scherm, error's etc. Ik heb op internet gekeken voor een oplossing, maar kwam er niet uit. Azerty weer gebeld. Ze zeggen: Ja, AMD kaaarten geven soms problemen met Intel chipsets. Stuur 'm maar retour, je krijgt je geld terug. Ik heb de "gebruikte" kaart teruggestuurd en heb nu netjes mijn aankoopbedrag retour!
Fantastisch bedrijf. Zeer professioneel advies, meedenkend en niet moeilijk!
Dit bedrijf is echt een aanrader, ook al is het alleen al voor de lage prijzen! Mijn volgende pc benodigdheden worden zeker weten bij Azerty besteld!
Snel geleverd, goed verpakt en compleet.
KlantenserviceZie bovenstaand verhaal. Zeer professioneel.