Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGemakkelijk te vinden en bestellen, correcte productbeschrijving, levertijd en prijs, wel extra betalen voor sommige betaalvormen, op tijd geleverd ondanks Pasen
VerzendingGoed verpakt
AlgemeenGewoon op tijd met laagste prijs netjes geleverd. Ik ben al gewend op zijn goede service. Aanrader.
VerzendingVolgenda dag thuis.
KlantenserviceIk ken hun goede service met mijn vorige bestellingen.
AlgemeenBeeldscharm besteld via Azerty. Eerder contact gehad met de klantenservice. Zij gaven aan dat het een te technische vraag was en hebben mij gevraagd de vraag via de mail te stellen zodat zij het door konden sturen naar de technische afdeling. Binnen een dag helder en goed antwoord.
Erg vriendelijk personeel en snelle levering.
Er is blijkbaar een policy waarbij sommige producten uitsluitend bij de geadresseerde afgeleverd mogen worden wat resulteerde in dat de bezorger twee keer moest bezorgen. Wellicht dat het mogelijk is om bij dit soort producten zelf een moment te kiezen wanneer producten afgeleverd worden zodat dit voorkomen kan worden.
Absoluut een aanrader qua klantervaring!
Snel en goed, zie bovenstaande toelichting.
KlantenserviceSnel, vriendelijk en doelgericht.
Beste Martijn,
Bedankt voor uw mooie review op Tweakers.
Soms komt het voor dat één van de medewerkers op dat moment uw technische vraag niet kan beantwoorden. Wij raden dan inderdaad aan deze technische vraag op de mail te zetten naar onze helpdesk of laten uw telefoonnummer achter bij deze desbetreffende afdeling zodat u teruggebeld kan worden.
Bedankt voor u gegeven tip betreffende de verzending. Dit zullen wij intern bespreken om te kijken waar hier nog winst in te behalen is.
Azerty Verkoop.
AlgemeenSnel, goed en goedkoop. Prettige communicatie, er wordt snel gereageerd op email. Ook de aanvullende dienstverlening kan handig zijn (processor en memory monteren en bios flashen).
VerzendingFijn dat je kunt kiezen voor “pakjegemak” (bezorgen bij een afhaalpunt).
Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie review op Tweakers.
Deskundigheid, persoonlijkheid, snelheid en goede communicatie zijn voor ons erg belangrijk en staan bij ons in een hoog vaandel.
Goed om te horen dat u hier zo tevreden over bent.
Niet iedereen is even technisch genoeg om zijn pc zelf te kunnen assembleren.
Om die reden bieden wij verschillende opties aan om dit voor onze klanten uit handen te nemen.
Wij hebben een deskundig team klaar zitten om dit met plezier en een lach op hun gezicht voor al onze klanten uit te voeren.
Azerty Verkoop
AlgemeenMeerdere malen bij Azerty bestelt altijd goed aangekomen, 1 maal een keer product later binnen gekregen maar werdt op tijd gemeld en goed afgehandeld, verder hebben ze me geholpen met de fabrieksvergoeding van mijn RAM toen deze defect was maar helaas het bedrijf waar ik het had besteld had failliet was gegaan. Contact opgenomen met Azerty en was zeer vlot opgelost
Verzendinggoed verpakt, van meerdere bestellingen 1 keer product later gekregen maar op tijd gemeld.
KlantenserviceZeer vriendelijk en staan voor je paraat! ECHT TOP!
AlgemeenAlles wat je van een goede webwinkel mag verwachten. Duidelijk, snel, eenvoudig, correcte informatie over voorraad en levertijden.
[edit] Ik bestel al jaren bij azerty, altijd even tevreden. Ook over de prijs.
Goedemiddag,
Bedankt voor je leuke review op Tweakers.
"Duidelijkheid, snelheid, eenvoudigheid, en correcte informatie over voorraad en levertijden" zijn punten die erg belangrijk voor ons zijn. Wij doen er dan ook alles aan onze klanten zo goed en snel mogelijk op de hoogte houden van eventuele vertragingen en andere belangrijke informatie betreffende de order.
Azerty Verkoop
AlgemeenZeer tevreden over de levering.
Ik ben begonnen met het bouwen van een Gaming PC en kon sommige onderdelen nergens bestellen behalve bij Azerty. Ik was een beetje aan het twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze website maar heb het alsnog gedaan. Na mijn stomme verbazing was het de volgende dag in de ochtend al geleverd. Daarom ben ik dus meerdere onderdelen gaan bestellen bij Azerty en dit bevalt mij kortom goed.
In de meeste gevallen hartstikke snel. Soms kan het iets langer duren maar dat geven ze goed aan.
AlgemeenErg tevreden. Een van de goedkoopste MIjn eerste ervaring is tot nu toe goed.
Had 2 ssds besteld die ik als cache gebruik icm met primocache en mijn systeem is nu weer razensnel. Ook mijn htpc heeft een oppepper gekregen met een geheugen upgrade. ook dat is netjes verzorgt door azerty
Netjes verpakt beetje groot maar ach wat maakt dat uit
AlgemeenAlles komt snel, heel en goed aan. Prijzen zijn het goedkoopst in nederland en de klanteservice is heel goed.
VerzendingSoms moet ik wat langer wachten op componenten.
Goedemiddag Daniel,
Super leuk dat je een review hebt geplaatst op Tweakers.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze aangeboden prijzen en nog belangrijker "onze klantenservice"
Ons team zit elke dag met een lach op het gezicht klaar om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.
Graag tot een volgende keer bij Azerty.
Azerty Verkoop
AlgemeenAl meerdere malen bestellingen geplaatst, deze zijn altijd snel, correct en met duidelijke communicatie afgehandeld. Het feit dat de winkel over het algemeen 1 van de goedkopere is is simpelweg een bonus ;-)
VerzendingNiks op aan te merken, zoals beloofd.
AlgemeenIn de avond besteld en de volgende dag keurig verpakt en ontvangen ondanks dat ik mijn huisnummer was vergeten op te geven en hier na een mail van hun pas s’ avonds achter kwam. Na wijziging gegevens toch de volgende dag mijn voeding ontvangen.
VerzendingOp de juiste tijd ontvangen en goed verpakt ook nog. Top
KlantenserviceWas vergeten mijn huisnummer te noteren in de gegevens voor verzenden na een mail van hun alsnog gewijzigd en de volgende dag gewoon ontvangen
AlgemeenGroot aanbod en scherpe prijzen de site is overzichtelijk en de levering is snel. Uitstelende afhandeling nadat een van mijn producten defect bleek.
VerzendingRond 22:00 besteld en alles netjes en goed verpakt de volgende dag geleverd.
KlantenserviceEen van mijn bestelde geheugenmodules bleek defect. Ik kwam hier pas na een maand of 2 achter. Service aanvraag gedaan op website en 2 dagen later had ik een nieuw setje geheugen in huis. top geregeld.
AlgemeenHeb alle onderdelen van mijn zelfgemaakte pc bij Azerty besteld. Azerty heeft namelijk altijd scherpe prijzen, uitstekende leveringstermijnen (volgende dag in huis of vooraf informatie waarom de levering vertraagd), verpakt de producten extra zorgvuldig (extra doos met luchtkussen) en heeft super informatie over de voorraad. Zo was mijn GPU niet op voorraad bij Azerty maar wel bij hun leverancier waardoor ik tijdens het winkelen al op de hoogte was van een levertijd van 2-3 werkdagen, het pakket was dan ook keurig na 2 werkdagen binnen. Met de klantenservice heb ik nog geen ervaring, wel kan ik wat zeggen over alle aankoop informatie die super duidelijk en uitgebreid terug te vinden is op de site.
VerzendingUitstekende standaard leveringstermijn (volgende dag in huis), tenzij producten niet op voorraad zijn maar dan staat dit duidelijk aangegeven. De producten zijn super zorgvuldig verpakt met extra luchtkussen waardoor ik nog nooit beschadigde dozen heb binnengekregen.
AlgemeenHet aanbod bij Azerty is groot en de artikelen zijn scherp geprijsd. Het zoeken naar specifieke onderdelen gaat makkelijk. Het bestel proces loopt ook vlot. De onderdelen heb ik de volgende dag ontvangen in goede staat. Ik bouw soms een nieuwe computer en dan koop ik vaak wat bij Azerty. Altijd een goeie ervaring met deze winkel gehad.
VerzendingLevering is snel en onderdelen in uitstekende staat ontvangen. Netjes verpakt. Bij Azerty op de website kan je ook mooi zien welke producten op voorraad zijn en wat de verwachte levertijd is.
AlgemeenBesteld met verzoek om later te verzenden. Allemaal prima verlopen, alleen postNL deed moeilijk, laat bericht over bezorging en eerst een verkeerde dag aanduiding voor levering. Maar alles kwam goed!
VerzendingHad de dag vrij om te ontvangen, in de ochtend 9:30 stond dat hij dag erna zou worden geleverd. Denk ik; ik ga dus naar mn werk. Kom ik aan krijg ik een email dat ze toch vandaag zouden leveren (rond 11:00). Gelukkig bij de buren geleverd! Confirmatie dat ze komen brengen van postnl komt erg laat in de mailbox.
AlgemeenDeze bestelling (NAS + NAS schijven) zijn prima geleverd zonder problemen. Bij sommige vorige bestellingen heb ik problemen gehad, met name met powersupplies (voeding). Bij Azerty was dat nooit een probleem. Ik kon het gratis retourneren en kreeg snel mijn geld terug dan wel een vervangend apparaat gestuurd. Op dit moment is Azerty de winkel waar ik bij voorkeur hardware haal, omdat de onvermijdelijke problemen met nieuwe hardware, bij Azerty goed op te lossen zijn.
VerzendingDe NAS + harde schijven waren goed verpakt en beschermd. Wat ik wel miste was de doos die bij de harde schijven hoorde. Ik had 4 WD red NAS schijven en je zou verwachten dat die een eigen doos en beschrijving hebben. Ze zaten in beschermende pop-folie.
KlantenserviceTot nu toe ben ik bij klantenservice altijd goed geholpen. Zelfs toen ik achtereenvolgens 2 power supplies moest terug sturen. De 3de was gelukkig in orde.
AlgemeenEen heel groot assortiment en ook nog voor een scherpe, zo niet de scherpste prijs. Om deze reden mijn compleet nieuwe zelfbouw pc hier besteld en ben niet teleurgesteld. Alles keurig verpakt en precies op tijd geleverd en alle onderdelen werken naar behoren. Met de klantenservice heb ik geen ervaring gehad, maar de informatie die mij werd toegezonden n.a.v. de bestelling was volledig , snel en correct!
VerzendingEr was aangegeven dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden en dit was ook het geval. Zoals ik aangaf was alles keurig verpakt en de ruimte die in de doos overbleef was opgevuld met plasticzakjes met lucht zodat de verschillende losse dozen in het grote pak netjes op hun plaats bleven.
AlgemeenBestelling verliep volgens het spreekwoordelijke boekje. Ideal betaling verliep soepel. Daarnaast had ik het product snel in huis. Ook de klantenservice is vriendelijk en ze nemen direct op als je belt. Hier ga ik vaker bestellen.
VerzendingHad de videokaart snel binnen. Was uitstekend verpakt, geen schade op de doos van het product. De bezorger bracht het pakketje in de regen aan de deur, de buitendoos was nat. (Kan hij ook niks aan doen toch?) Ondanks dat was het product helemaal in orde en alles was droog aan de binnenzijde van de doos. Dit heb ik weleens anders gezien bij andere bedrijven.
KlantenserviceIk had het verkeerde e-mailadres opgegeven en de klantenservice kon me gelijk helpen, ze namen direct op, geen wachttijd en loste mijn probleempje binnen een minuut op. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door iemand die goed Nederlands spreekt. De efficiëntie van de klantenservice was exceptioneel.
AlgemeenBestellen is bij Azerty zeer makkelijk en overzichtelijk. Viel me alleen op dat de Azerties niet meer gebruikt worden (niet dat ik daar veel van had).
VerzendingEr was vermeld dat ik het de HDD binnen 3 dagen zou ontvangen. Maandag besteld en woensdag binnen. Goed verpakt al in een naar mijn mening te grote doos. De verpakking was net een matroesjka poppetje...
AlgemeenBelachelijk moederbord besteld 2 à 3 dagen gebruikt kom ik er achter dat mijn Windows niet op mijn m.2 SSD wil.
Azerty gebeld voor een retour omdat het product het niet ondersteunt (alles prima). Dag later hebben ze hem terug gekregen krijg ik een mail dat mijn garantie er af is omdat er iets defect is terwijl hij werkend uit mijn pc is gekomen.
Nu kan ik geen geld terug krijgen en krijg hem terug (wel gerepareerd niet om gevraagd) en wordt nu zelfs 35 euro in rekening gebracht vanwege het testen en terug sturen NIET OM GEVRAAGD dus nu zit ik met een nieuwe WERKEND moederbord opgescheept
maar dit krijgt nog een leuk staartje met de 35 euro.
verzending was lekker laat stond 2 à 3 dagen krijg hem pas na 5 dagen klopt ook niet echt
Beste Pieter,
Volgens onze gegevens is deze serviceaanvraag nog in behandeling, de kosten en mogelijkheden zoals u beschrijft komen voort uit tussentijdse informatieverzoeken van u en betreffen geen eindconclusie vanuit ons.
Uit onderzoek is gebleken dat het moederbord helaas met socketschade is binnengekomen, wij hebben u hier direct van op de hoogte gesteld.
Per mail heeft u laten weten dat u het socket beschermkapje met enige moeite terug heeft kunnen plaatsen, mogelijk is de schade hierdoor ontstaan.
In plaats van het moederbord onbruikbaar aan u te retourneren hebben wij geprobeerd het moederbord weer bruikbaar en waardevol te maken.
Het herstel is gelukt!, het moederbord werkt weer en kan worden gecrediteerd.
Het herstellen van de socket en het testen van deze is een tijdrovende klus geweest, hierdoor kan dit mogelijk helaas niet geheel kosteloos worden uitgevoerd.
Na onze herstelwerkzaamheden is het moederbord weer bruikbaar en/of verkoopbaar, wij hebben hierdoor een grotere kostenpost voor u weten te voorkomen.
Wij zullen de afhandeling van uw serviceaanvraag per mail voortzetten en gaan uit van een goede afloop.
Vincent Best
Service & Assemblage Manager