Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenben erg tevreden ook met dit bedrijf komen netjes heun afspraaken naar en deze router was me aangeraaden door een medewerk ben erg tevreden ook een aanraaden netgear r6400
Verzendingerg goed
Klantenserviceword netjes te woord gestaan
AlgemeenGoede service, snelle levering en de website vermeld vooraf alle relevante informatie om rekening mee te houden. Tevreden klant!
VerzendingNiks op aan te merken
AlgemeenOndanks dat ik laat op de avond mijn bestelling deed, was het geen probleem om toch nog te vragen of ze het betaalmiddel wilden veranderen. Dit gebeurde direct! Prima servicd
VerzendingNiet direct de dag erna bezorgd als beloofd, maar alsnog snel en niks fout gegaan
KlantenserviceSnelle reactie op mail, ook laat op de avond
AlgemeenMijn NAS had al enige tijd een defect HD waardoor mijn RAID volume toch wel enigszins een spannende tijd doormaakte.. gelukkig was AZERTY uiteindelijk de partij die mij razendsnel van een nieuwe schijf kon voorzien. Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd en geïnstalleerd. Niks op aan te merken, top!
VerzendingHD verpakt in dik bubbelfolie, omhult in meer vulling in een stevige doos.
AlgemeenKast Shakoon Skiller Sgc1 gekocht kwam de dag erna al perfecte service en snel geleverd helemaal top!
VerzendingLekker snel en de dag erna al binnen
KlantenserviceNiet hoeven te gebruiken
AlgemeenGoed te vinden, Mooie prijs.SSD was gemakkelijk te installeren. Volgende koop is bij Azerty betrouwbare webshop.
VerzendingSnel en goed verzonden
Klantenservicesnelle uitleg bij vraag.
AlgemeenGoede service en erg behulpzaam bij eventuele onduidelijkheden. De prijs/kwaliteit verhouding is (voor zover ik weet) nergens beter en het personeel staat altijd klaar om te helpen.
VerzendingZondagavond besteld en maandagochtend in huis. Dat noem ik uitstekende service!
AlgemeenKorte testen gedaan bleek niks aan de hand. RMA duurde kortom een week totaal met verzending.(+ feestdag in de deze week)
VerzendingZenden moet nog komen
KlantenserviceSnel kunnen regelen. Alleen lang gesprek omdat savonds pas gereageerd werd per mail. Hierdoor moeten nog het een andere op een te laat moment geregeld worden.
AlgemeenGeweldige webshop, afgelopen jaren vaker wat aangeschaft bij de webshop en ben nooit tegen problemen aangelopen. Toevallig twee keer een RMA aangevraagd en binnen een a twee weken had ik mijn nieuwe product binnen. Aan de service kan de gemiddelde webshop wel even afkijken bij Azerty. Deze webshop is zeker een aanrader.
VerzendingAlles is goed verpakt, geen gedoe.
KlantenserviceVaak binnen enkele uren en meestal binnen 2 uur na het bericht verzonden was al een reactie terug gekregen
AlgemeenDe producten werden goed verpakt en op tijd verzonden en als het iets later was werd het ook netjes gemeld en een oplossing gezocht
VerzendingHet was goed ingepakt en de kans op een defect product is klein zo
KlantenserviceIk heb zelf niet echt de klantenservice hoeven te gebruiken maar als dat nodig zou zijn denk ik dat het uitstekend zou zijn omdat het een keurige website is
AlgemeenEenvoudig bestellen, goedkoopste en netjes geleverd, daar houd ik van. Geen ervaring met de klantenservice. Mocht het ooit nodig zijn, dan hoop ik dat dat in lijn is met deze ervaring.
VerzendingStandaard levering, goed verpakt.
AlgemeenIk had problemen met mijn videokaart. Zelf een aantal dingen geprobeerd alleen helaas geen resultaat. Contact opgenomen met azerty en ik mocht de videokaart opsturen. Eenmaal hij binnen was ben ik bijna elke dag op de hoogte gehouden. Echt geweldig.
Algemeenik had mijn product (gtx 1060 6gb) op vrijdag besteld en het was al op zaterdag geleverd. en hoe het was verpakt was ook hartstikke goed.
AlgemeenEerste keer iets besteld, verzending was erg snel, doos was groot (waterkoeler voor CPU), maar de reden hiervoor was dat mijn artikel goed was beschermd tegen mogelijke schade tijdens vervoer met de steeds bekender wordende luchtkussens.
Mensen die zeuren over hun artikel die heel laat aankomt, kijk naar hoeveel ze nog in hun inventaris hebben en ook bij de leverancier, dit kan je veel wacht tijd besparen.
AlgemeenHeb het product uiteindelijk binnen gekregen. De verzending was troep en aan de klantenservice heb je ook niks. enige plus punt het product was goedkoop
VerzendingHeb mijn bestelling pas na 50 dagen binnen gekregen terwijl op site 10 dagen stond.
KlantenserviceKlanten service houd je aan het lijntje en komt telkens met andere aankomst data.
Beste Alwin,
Wat vervelend om te horen dat je zo ontevreden bent over Azerty.
Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn en willen dit graag met je oplossen.
Graag wil ik kijken of ik nog wat voor je kan betekenen.
Zou je de klantgegevens willen mailen naar rene.jansen@azerty.nl.
Met vriendelijk groet,
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenIk krijg er mógelijk iets voor terug (ze verloten cadeaubonnen)
Dat gezegd hebbende, ik ben erg tevreden over deze webshop. Duidelijke site en betaling zonder problemen. Had hem uitgekozen vanwege de prijs en reeds bestaande reviews.
Goed verpakt en levering de dag na bestelling (na werktijd zelfs, maar weet niet of dat intentioneel was, kwam hoe dan ook goed uit).
AlgemeenVoor een pc op werk hadden we een lastig probleem dat niet voor de hand lag en vakkundig werd opgelost binnen de garantie. Ik kreeg gedegen uitleg over de oplossing zodat we het bij een ander systeem met dezelfde kuren zelf op konden lossen.
KlantenserviceDuidelijke communicatie en alles netjes volgens afspraak.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw leuke review hier op tweakers.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service afdeling.
Deze afdeling houd onze klanten zo goed en snel mogelijk op de hoogte van de lopende reparaties. Er is daar genoeg technische kennis in huis om de meest complexe problemen op te kunnen lossen.
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenPerfecte service. Werd na het plaatsen van de order gebeld over producten met een lange levertijd. Er werd goed meegedacht over alternatieven.
VerzendingAlles wat op voorraad was, is snel geleverd.
AlgemeenAlles was zeer overzichtelijk, en heel gebruiksvriendelijk. zonder problemen wat kunnen bestellen en zeer snel in huis.
AlgemeenPrima shop, overzichtelijk, prijzen vond ik vooral via de PriceWatch. Was vooral op zoek naar de printer van mijn keuze, tegen een goede prijs.
VerzendingVerzending was snel, maar omdat het product direct vanuit de groothandel werd verstuurd, verscheen er geen trackingnummer in de order. Het salesteam van Azerty zocht die desgevraagd alsnog voor mij op.
KlantenserviceSnelle reactie op mijn vraag over de verzending, dus gewoon goed. Nog geen gebruik hoeven maken van aftersales.