Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Alles netjes kunnen bestellen wat ik wou waaronder een moederbord, geheugen en PSU. Heb alles netjes kunnen vinden via tweakers en klik, klik,klik en klaar nog geen 10 seconden en kreeg al een bevesting dat ze ermee bezig waren

Volgende dag in huis met track en trace.

Heb zelf over het hoofd gezien dat het moederbord niet was geupdated waardoor ik een week van alles heb geprobeerd maar uiteindelijk toch maar naar Raalte ben gegaan en binnen een halfuurtje deed alles het en kon ik heerlijk gamen.

erg goede prijzen en prima webshop, makkelijk te gebruiken en gewoon erg goed dus. veel meer heb ik er niet over te zeggen

s'avonds om 9 uur besteld en de volgende dag al om 2 uur in huis, prima levering!

Ik heb nu meerdere bestellingen bij deze winkel gedaan en in alle gevallen de volgende dag al in huis, zelfs als ik kwart voor elf avonds een bestelling deed. Goede informatie betreft verwerking en verzending.

Overzichtelijke webwinkel met goede prijzen. Het vinden van je product welke je wil hebben is erg makkelijk. Je kunt gewoon een zoekopdracht indienen of naar de betreffende onderdelen surfen. Bij de producten staan voor en nadelen, er kunnen ervaringen/reviews van kopers bij staan. Gewoon erg goede winkel.

Allereerst was het al erg handig dat ik de verzending kon laten bezorgen bij een lokale bouwmarkt. Dit was ideaal aangezien ik niet zeker wist of ik de volgende dag thuis zou zijn.
Verder was het pakket zorgvuldig verpakt.

Prima webwinkel. Voorraad indicatie op artikelen. Goede prijs. Eenvoudig te betalen met ideal en levering binnen aangegeven tijd.

Artikelen waren goed ingepakt. Voldoende piepschuim als bescherming. Verstuurd via postnl met track and trace.

Vraag voor bestelling werd snel en vriendelijk beantwoord. Verder geen contact met klantenservice nodig gehad.

Een heel aantal onderdelen besteld bij Azerty voor een nieuwe pc build. Alles kwam netjes optijd binnen in goede staat.
Normaal schrijf ik geen reviews maar in dit geval wel omdat ik zeer ontevreden was over een tweetal andere bedrijven, Azerty verdient dan ook een positieve review voor het feit dat ze wel alles netjes op orde hebben. 100% would buy again.

Netjes geleverd binnen de aangegeven termijn.

Zoals het hoort, fatsoenlijke bestel procedure zonder issues. Levertijd van bepaald onderdeel stond op 2-3 werkdagen, echter al de volgende dag verzonden.

Levertijd stond op 2-3 dagen van het gekozen werkgeheugen. Echter al de eerste dag na bestelling alles op de post. Netjes verpakt, alles in goede staat ontvangen.

Netjes contact met een accountmanager en alles tot in te puntjes geregeld. Azerty was open voor vragen en hulp bij de bestelling.

Voor het leveren van de producten is netjes gewacht to alles binnen was bij Azerty voor het verzonden werd naar mij. Dit alles was van tevoren aangegeven en was ook goed te volgen bij mijn orders in mijn account op de Azerty website

Voor het bestellen contact gehad met een accountmanager die mij heeft geholpen met het bestellen van de production. Hierbij werd goed advies gegeven en eventueel een aanbieding gedaan waar mogelijk.

De webshop is uitstekend. Alles is goed te vinden. Voor zo een beetje alles ook de laagste prijs. Echt een aanrader! De service is ook uitstekend. Het enige wat de webshop nog beter zou maken. Is een vergelijkings mogelijkheid van de winkelwagen. Want die heb Ik wel 100 keer aangeboden 😁

Het verzenden opzich niets van gemerkt want ik heb het afgehaald.
En alles, ook waar 2-3 werkdagen levertijd waren al op tijd binnen.

Toen ik mijn bestelling had gedaan, had ik geen rekening gehouden met het feit dat ik maar een dag in die week thuis zou zijn. Daarop gevraagd of het mogelijk was of de bestelling op woensdag geleverd kon worden. Daar was geen zekerheid in te geven, dus daaruit kwam het advies om de hele order af te halen. Die woensdag kon dan ook alles worden afgehaald.

Bijna mijn volledige computer komt via deze webshop. Alles doet het en de prijzen zijn goed, de klantenservice reageert snel en de levering is ook snel. Wat wil je nog meer?

Snelle levering, veilige verpakking

Klantenservice reageert snel en duidelijk.

Goede prijs, snelle levering en echt een prima service afdeling bij klachten. Vond de monitor die ik zocht onder andere aangeboden bij Azerty. Besloot niet voor de aller, aller goedkoopste te gaan. Ben blij dat ik die drie euro meer heb uitgegeven. De Dell monitor functioneerde niet helemaal naar behoren en Azerty heeft dit prima en snel afgehandeld.

Gewoon precies zoals je verwacht.

Had een probleem met het apparaat (van Dell) en ze hebben het echt prima voor me opgelost. Hulde! Heb ook andere ervaringen, bij andere webshops, dus deel mijn positieve ervaring ook graag.

This is the last product I ordered from the company and I am sure you will reach me fine because I have tried the company before and you are good at me

I purchased more than once from the company and was dealing with a good wish you success

The best.. company I have dealt with
I wish you.. good luck
again Thank you

The product arrives safely within one day at home

De prijzen worden goed aangegeven en het betaal proces is gemakkelijk te doorlopen. Geen onduidelijkheden of iets dergelijks. Moest even wachten tot het product van de leverancier kwam, maar was duidelijk aangegeven met een correcte verwachting.

Zeer goede klantenservice zie mijn verdere bericht! Goede kwaliteit en een top winkel.

De verzending was uitstekend. Goed verpakt, netjes afgeleverd zoals je verwacht. De doos was groot genoeg en goed gevuld met voldoende luchtkussen om alles strak in de doos te laten zitten.

Mijn bestelling had ik op een donderdag geplaatst, een dag of wat later was de prijs van de monitor aanzienlijk in prijs gedaald. 'S morgens Contact opgenomen met de klantenservice en dezelfde dag hebben ze het verschil nog overgemaakt. Echt super service en zeker het aanraden waard om iets te bestellen!

Wederom een geslaagde bestelling bij Azerty! Betaling ietsjes later verwerkt dan gehoopt, maar dat lag geheel aan de wijze van betaling dus dan was direct weer opgelost.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend snel, behulpzaam en vriendelijk de mensen van Azerty zijn! (vooral met zo'n vervelende kerel als ikzelf).

Mijn go-to plek voor hardware bestellingen!

Verzending ook weer snel en ontzettend zorgvuldig verpakt en verstuurd. Binnen in de aangegeven tijd en zonder enig probleem.

Ik ben de afgelopen tijd zo goed geholpen door de klantenservice. Met name het reserveren van een bestelling, om zeker te kunnen zijn van mijn product, is meer dan ik durf te vragen van de meeste bedrijven. Nogmaals bedankt voor deze fantastische klantenservice!

Prima, zoals het hoord. Duidelijk omschreven, keurig verzonden en product zonder deuken gekregen. Makkelijk aangesloten en erg tevreden.

Keurig optijd. En dat met onze niet hele stipte PostNL bezorger.

Artikel goed vindbaar in de webshop. Bij het bladeren zag ik een ander artikel dat beter was en goedkoper. Ook was klantenservice uitstekend.

Eerst werd aangegeven levering dinsdag, toen was het opee6 maandag. Gelukkig de keus om alsnog op dinsdag te ontvangen.

Had per ongeluk vorige adres laten staan bij bestelling. Na gemaild te hebben om het bezorgadres aan te passen was dit in een paar uur al gefixt.

Makkelijk te bestellen en prijs was niet te hoog. Snelle levering en GOED verpakt! Ik ben tevreden!

Echt goed verpakt en dat is een uitzondering tegenwoordig bij webshops. Azerty maakt zeker dat het betselde product zo goed en heel aankomt. Echt top!

Scorekaart voor Azerty