Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke site, een goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. En snel naar een oplossing gehandelt. Vele mogelijkheden.
VerzendingSnel en goed verpakt geleverd. Zeer netjes
KlantenserviceGoed geholpen en zeer vriendelijk. Gewoon top!
AlgemeenRedelijk overzichtelijke webshop. Prima prijzen. Ondertussen heb ik hier meerdere bestellingen gedaan. Deze review is gecombineerd oordeel.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd
KlantenserviceDe klantenservice is er niet van op de hoogte hoe het betalingssysteem werkt. Bij aankoop via iDeal stond er een verdacht bankrekeningnummer, de klantenservice kon niet bevestigen of dit correct was.
AlgemeenProduct zou binnen 2/3 werkdagen binnen zijn. Week later nog niks en zelf maar gaan bellen. Leverancier had hem blijkbaar toch niet op voorraad waardoor er nog 2/3 werkdagen bijkomen. Zelf actie moeten ondernemen en uiteindelijk bijna 2 weken wachten op mn product, erg slecht geregeld allemaal.
VerzendingIk heb ervoor gekozen om bij Azerty meer te betalen vanwege de snelle levertijd. 2/3 werkdagen zijn nu bijna 2 weken geworden.
Goedemiddag Thissa,
Allereerst mijn excuses voor de vertraging. Ondanks dat de levertijd een verwachting blijft, mag u er vanuit gaan dat deze binnen de aangegeven tijd geleverd zou moeten worden.
Helaas zie ik geen gegeven staan in uw order.
zou u deze kunnen mailen naar Rene.jansen@azerty.nl zodat wij hier nogmaals naar kunnen kijken.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en ik hoop snel van u te horen.
Roy Jacobsen
Algemeenmakkelijk kunnen bestellen wat ik nodig had, zelfs een wijziging toebrengen was via de klantenservice geen probleem.
VerzendingVerzending duurde wat lang maar dat was ook aangegeven. Het product was niet op voorraad, maar nadat het product weer op voorraad was de volgende dag in huis.
KlantenserviceVriendelijk, ik kon gemakkelijk wat wijzigen aan mijn bestelling via de klantenservice.
AlgemeenDe website is overzichtelijk, bevat over het algemeen alle relevante informatie, en het assortiment is up to date.
VerzendingIk heb de afgelopen maanden meerdere bestellingen gedaan, en de producten zijn allemaal snel en correct geleverd.
KlantenserviceIk heb enkele maanden geleden zelf het verkeerde artikel besteld, en kon deze eenvoudig terug sturen. Geen verklaring nodig. Het volledige aankoop bedrag heb ik binnen een week terug gestort gekregen. Top!
AlgemeenDe Logitech MX Ergo voldoet voorlopig best, nadat de M70 trackball moeilijk ging doen. Als ik het niet vergeet, kom ik later met een rijpere beoordeling.
VerzendingLevering was redelijk op tijd en de verpakking was zoals altijd toereikend.
AlgemeenMakkelijke en duidelijke site! Goede klantenservice en goede producten! Vor 23:00 besteld zeker de volgende dag in huis!
VerzendingBinnen enkele minuten al een mail dat mijn pakket verzonden was!
KlantenserviceDuidelijke hulp bij klantenservice!
AlgemeenAl jarenlang een betrouwbare shop. Goede prijzen en een goed assortiment voor diverse computer onderdelen.
VerzendingDitmaal wel 2 weken moeten wachten op de levering van een router, terwijl die na de bestelling voortdurend op 'voorraad bij de leverancier' stond met een levertijd van 2-3 dagen. Wel netjes op de hoogte gehouden van de vertraging.
KlantenserviceVia de mail snel op de hoogte gehouden, maar pas nadat ik informeerde waarom er nog niet geleverd was.
AlgemeenGoede prijs, verpakking en product in orde na levering.
Toen ik tegen mediamarkt zei dat azerty hetzelfde product goedkoper had gaven ze meer geen korting doordat het "geen concurrent was". doei mediamarkt
met zorg verpakt en goed afgeleverd
Algemeengoede prijs, het bestellings proces verliep vlotjes en levering inclusief verpakking waren prima in orde.
Verzendingprima verpakt.
Algemeenik had een defect product en had binnen 5 dagen een vervangend product.
onderzoek naar mijn defecte product duurde wel 3 dagen maar dit is altijd beter dan wachten op het opsturen en terugkrijgen van de fabrikant.
goede service en duidelijke / geen onzin vertellende service medewerkers.
zeer tevreden
op tijd en volgende dag in huis zoals gepland
Klantenservicegoede service en duidelijke / geen onzin vertellende service medewerkers.
ik wist na een telefonisch gesprek gelijk waar ik aan toe was, de informatie die ik kreeg over het proces van retour/rma klopte precies.
Algemeenik had een defect product en had binnen 5 dagen een vervangend product.
goede service en duidelijke / geen onzin vertellende service medewerkers.
zeer tevreden
op tijd en volgende dag in huis zoals gepland
AlgemeenAls je het produkt eenmaal gevonden is goed te zien of het op voorraad is en de (verwachte) levertijd en dant is de bestelling vlot geplaats en te regelen.
VerzendingAzerty levert altijd vlot en correct uit, de produkten zijn goed verpakt.
AlgemeenPrima duidelijk website met genoeg informatie. Gekozen omdat ze spullen op voorrad hebben (next day delivery)
VerzendingProduct was wel op tijd verzonden, Alleen PostNL leverde niet op tijd. Duurde dus dag extra. Daarom niet goed
AlgemeenHet product is snel verzonden en goed verpakt. Azerty communiceert goed met de klant. Factuur komt alleen online, ik zou het waarderen wanneer deze mee verzonden zou worden.
AlgemeenPrima service zoals eigenlijk altijd. Ik weet gewoon als ik er iets bestel en er staat dat het de volgende dag geleverd wordt, dan is dat ook gewoon zo.
AlgemeenDe producten zijn van goede kwaliteit. Een miscomunicatie helaas maar dit zal vast niet vaak gebeuren.
VerzendingDe producten zijn goed. De verzending ging alleen erg stroef. 2 weken op mijn headset gewacht.
KlantenserviceVriendelijk en goede klantenservice. Help goed
AlgemeenVanwege goede eerdere ervaringen nogmaals besteld bij Azerty, website duidelijke en overzichtelijk, ruime keuze en alles op voorraad
Verzending1 pakket bevatte niet alle bestelde artikelen, van de 3 artikelen ontbraken er 2, ook zat er geen pakbon bij, doos was niet beschadigd. Volgens azerty is alles 1 doos verzonden.
KlantenserviceMail gestuurd met de vraag wat er gebeurd is, waarom er maar 1 artikel geleverd is, wacht nog op antwoord, ga er vanuit dat het netjes wordt opgelost.
AlgemeenEerst zocht ik een 1050ti op maar ik kreeg geen resultaten. Dus zocht ik 1050 op, toen kreeg ik wel resultaten. De zoekmachine op de website zou dus misschien wat verbeterd moeten worden. Verder was de verzending en communicatie uitstekend, 4 sterren.
VerzendingIk heb de producten netjes en op tijd ontvangen, via een tracker kon ik zien waar het pakket was.
KlantenserviceIk heb geen vragen hoeven stellen over het product, dus ik weet niet hoe de klantenservice is.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe videokaart om mijn oude gtx 770 te vervangen. Azerty heeft redelijk wat kaarten in de pricewatch staan waar zij de goedkoopste zijn. Mijn oog is uiteindelijk gevallen op de rx570 8gb.
VerzendingAzerty geeft aan dat voor 23:00 uur besteld de volgende dag wordt geleverd. Ik plaatste mijn bestelling om 22:49 en ik kreeg al om 22:56 bericht dat de bestelling was verzonden. Er zit ook genoeg opvulling in de doos om te voorkomen dat dingen beschadigd raken. Top.
Ik kreeg uiteindelijk de volgende dag een mailtje van PostNL dat het pakket was vertraagd maar dat valt Azerty natuurlijk niet aan te rekenen.