Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede prijzen;
Duidelijk over de levertijd;
Geen verzendkosten;
De bestelling was goed verpakt en heel aangekomen.
Algemeenover het algemeen een super winkel:
- goede prijs kwaliteit
- snelle levering
- GEEN verzendkosten
- behulpzaam als je vragen hebt
alleen soms duurt het iets langer dan aangegeven (vooral bij 2+ leverdagen)
alle producten zijn zeer goed ingepakt!
alleen soms duurt het iets langer dan aangegeven (vooral bij 2+ leverdagen)
voor de rest niks op aan te merken
als je een vraag hebt of iets anders kan je het vragen
met het antwoord die je krijgt krijg je genoeg informatie over je vraag
AlgemeenVolgens hun website was het product op voorraad, maar het door mij gewenste product was helemaal niet op voorraad dit product was niet meer leverbaar, dus besloot Azerty zonder mij daarvan op de hoogte te stellen maar een ander product toe te zenden wat goedkoper was dan waar ik voor had betaald.
VerzendingDe bestelling was te laat maar daar konden hun niks aan doen.
KlantenserviceIk heb hun gebeld dat ik de verkeerde spullen had gekregen, moest het maar terug sturen dan kreeg ik binnen 3 dagen het goede product want het was niet meer op voorraad ,maar bij na vraag bij andere zaken is dit product niet meer leverbaar. Ik voel me willens en wetens genaaid door Azerty. Zou ook nog terug gebeld worden, dus ook niet.
AlgemeenOp zaterdag 9 juni een 3 tal producten besteld voor in totaal een kleine 400 EUR. 1 v/d producten had een levertijd van 2 a 3 werkdagen de rest was direct leverbaar.
Echter ben ik vorig jaar verhuisd en was ik vergeten mijn adresgegevens bij Azerty aan te passen. Dat is mijn fout. Op maandagavond zag ik dat pas, en heb ik contact opgenomen via hun service e-mail adres. Dit heeft men in de ochtend niet gelezen. Vervolgens kreeg ik een e-mail dat het pakket werd verzonden naar mijn oude adres. Daar woont op dit moment niemand, en gelukkig is het pakket meteen retour gegaan (afzender onbekend) waarna men het alsnog kosteloos naar mijn nieuwe adres heeft gestuurd. Het adres kreeg ik online bij PostNL niet aangepast.
Op dinsdag heeft men het pakket dus verstuurd. Op woensdag is het retour gegaan. Op donderdag heeft men het opnieuw verstuurd. Op vrijdag 15 juni heb ik het pakket ontvangen.
Eind goed al goed maar ik kan helaas geen 5 sterren geven. Toch zou ik hier zo weer kopen. Heb al diverse malen bij ze gekocht, en ben doorgaans tevreden.
Keurig verpakt, had geen extra kosten. Daar ben ik blij mee. Ze hadden daar ook moeilijk over kunnen doen maar dat is gelukkig niet gebeurd. Is ook niet er sprake gekomen. Ook was het product dat ze niet op voorraad hadden sneller binnen dan aangegeven op hun website. Tenslotte zie ik geen extra lag in de verzending, behalve het eerdergenoemde.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk, behulpzaam, en informatief maar reageerde m.i. wat traag. Niet alleen op mijn initiele e-mail die haast had, maar ook op de vervolg e-mails. Ik had verwacht dat men toch die eerste verstuurde e-mail in de ochtend direct had gelezen (evt zouden ze zelfs met filtering op keywords dit soort zaakjes hogere prioriteit kunnen geven). Er zit dus wat lag en inefficientie in de communicatie. Was het probleem wel meteen opgelost als ik had gebeld? Dat denk ik wel. Ik ben van mening dat dat beter kan. Of zeg gewoon: "bij spoed bellen", dan had ik wel gebeld.
AlgemeenGoede website, geen loze beloftes, schappelijke verzendkosten, en als belangrijkste, levering binnen 24h indien voorradig, met track en trace en mail bevestigingen gedurende vervoer.
Nog steeds na heel wat jaren mijn voorkeursleverancier, soms iets duurder dan de koplopers maar hier nooit geen gezeik, loze beloftes,etc etc.
Goed verpakt, in kartonnen omslag die formaat vergroot, maar toch door de bus kan wat ook voor de bezorgers fijn is ..
Klantenservicealtijd vriendelijk aan de telefoon, je wordt vriendelijk en vlot geholpen bij eventuele vragen en of opmerkingen als die er al zouden zijn
AlgemeenAlles klopte. De prijs en verzendtermijn. Het bestellen ging makkelijk en soepel. De communicatie was ook heel goed.
VerzendingIk heb mijn bestelling binnen 24 uur geleverd gekregen. Ze maken hun belofte waar.
KlantenserviceIk had een klacht over het product. Het product was defect. De medewerker van de afdeling service was erg meewerkend en behulpzaam. Mijn aanvraag is momenteel in behandeling. Ik vertrouw erop dat het goed en snel afloopt.
AlgemeenIk was opzoek naar een 'high-end' Chromebook. Het aanbod in Belgische winkels was zeer beperkt, dus ben ik bij Nederlandse webshop gaan kijken.
Bij Azerty had ik al eerder onderdelen besteld die ik in België op dat moment niet vond en de ervaringen waren toen ook goed. Dus gewoon besteld ook al was de Asus Chromebook Flip enkel op voorraad bij de leverancier.
Bij Azerty was de Asus Chromebook Flip c302 op voorraad bij de leverancier, levertijd 2/3 dagen.
Dinsdag avond de bestelling geplaatst, woensdag bevestiging gekregen. Donderdag was het toestel al verzonden en vrijdag had ik de laptop in huis (Post.nl naar België).
AlgemeenErg fijne website, alles staat duidelijk omschreven en het gehele proces verloopt erg soepel! Zeer fijne webshop.
VerzendingIk kon helaas bij de verzending niet aangeven dat ik het pakket thuisgebracht wilde hebben op een moment later dan `zo snel mogelijk'. Hierdoor moest ik gebruik maken van een pick-up point, wat niet optimaal is met zo'n groot pakket...
KlantenserviceGepoogd de klantenservice te bereiken, maar na 15 minuten aan de lijn te hebben gehangen heb ik het maar opgegeven.
AlgemeenTwee monitoren besteld. Site werkt prima en lekker rap. Betalen ging goed en ook de informatie erna (e-mailtjes, verzendbevestiging, etc.) ging allemaal perfect.
VerzendingNetjes op tijd aangekomen, de twee monitoren zaten in een grotere doos met wat extra beschermingsmateriaal. Alles zag er netjes uit.
KlantenserviceHelaas had een van de twee monitoren een aantal dode pixels. Na contact te hebben opgenomen besloten om erheen te rijden om de monitor om te ruilen voor een nieuwe.
Daar vriendelijk geholpen en ze hadden de nieuwe monitor gelijk voor me gecheckt of die geen problemen had. Erg netjes!
AlgemeenComplete computer hier besteld op verzoek van vrienden van mij, deze zijn al ruim 8 jaar klant bij Azerty en tot op de dag van vandaag nog steeds, door hun heeft Azerty er een nieuwe klant bij. Had perongelijk de verkeerde processor besteld, gebeld naar hun klantenservice en werd mij direct verteld dat ik een serviceaanvraag in moest dienen en hij mij zou helpen met het uitzoeken van een nieuwe processor die wel zou werken met het moederbord. Zo gezegd zo gedaan en nu werkt alles naar behoren. Snelle levering van componenten en wat je wel tegelijk besteld maar waar op 1 product een andere leverdag op zit? Geen probleem splitsen ze de order in 2 zodat je alles wat wel op voorraad is wel de volgende dag bij je is.
Al met al. Dikke 5 sterren waardig bedrijf! En een nieuwe vaste klant erbij.
Verpakt zoals het hoorde geen beschadigingen of iets dergelijks ontdekt.
AlgemeenWaanzinnige service en supervriendelijk personeel!!
Wat een waanzinnige service biedt Azerty. Het volgende was aan de hand:
Moederbord, CPU, Ram en koeling gekocht via Azerty. Alles naar behoren ontvangen e alle onderdelen waren prima in orde. Na verloop van tijd overgegaan op een nieuwe behuizing. Eenmaal alles ingebouwd kreeg ik de pc niet opgestart. Service aanvraag ingediend bij Azerty en 1 voor 1 de producten terug gestuurd om te laten testen. Alles bleek in orde, maar mijn probleem was nog steeds niet opgelost. Na een telefoontje met een servicemedewerker besloten om de hele boel in de auto te stoppen en te beginnen aan een ruim 2 uur durende rit naar Azerty. Zij zouden de hele kast assembleren. Dit duurt normaal gesproken minimaal 2 dagen. Eenmaal aangekomen mijn verhaal uitgelegd en er werd direct naar gekeken. Anderhalf uur later kreeg ik een telefoontje dat alles het weer deed en dat ik de pc kon komen ophalen. Uit coulance waren de kosten slecht 17,50 euro!!!!
Iedereen kan online computercomponenten verkopen, maar niet iedereen kan deze service verlenen.
Chapeau Azerty….zeker een trouwe klant erbij!!
Alles wordt verstuurd met een exacte levertijd. Staat erbij volgende dag in huis ..dan is het ook de volgende dag in huis.
KlantenserviceZie toelichting hierboven!
AlgemeenWaanzinnige service en supervriendelijk personeel!!
Wat een waanzinnige service biedt Azerty. Het volgende was aan de hand:
Chapeau Azerty….zeker een trouwe klant erbij!!
KlantenserviceZie toelichting hierboven!
AlgemeenBetalen ging snel en gemakkelijk. Alles was duidelijk uitgelegd wat je moest doen en de bestelling werd snel verwerkt.👍
VerzendingPakketjes kwamen goed verpakt binnen. Alles was de volgende dag geleverd.👍
KlantenserviceVriendelijk personeel. En een goede service.👍
AlgemeenToffe webwinkel! Meestal ook stiekem toch wel een van meeste webshops met goeie deals en ook vooral heel erg veel op voorraad
VerzendingEnkele onderdelen besteld voor mijn nieuwe PC, dit was allemaal binnen 24 uur binnen! Zondag verzenden ze ook gewoon je spullen alleen bezorgd postNL het dan op een dinsdag. En altijd heb je dan al heel snel de track en trace code binnen, top zaak!
AlgemeenIk heb een NUC mini computer besteld - 24 uur later was die in huis. Prima geregeld. Ik heb geheugen bij een andere winkel besteld, dus niet.... Dan maar geheugen bij Azerty besteld. Weer 24 uur later binnen.
Verzendinggeen verzendkosten en toch PostlNL track en trace
AlgemeenIk has mijn game pc besteld bij azerty, de bezorging was maar 3 werkdagen. Azerty is een goede webwinkel omdat het veel producten heeft, snelle bezorging en goede service, ik moet een product ruilen, dat is vlekkenloos gegaan!
VerzendingSnel zonder schade
Klantenserviceik moest wat vragen over de bestelling, ik werd snel geholpen
AlgemeenErvaring met Azerty was weer top!! Heb een interne Seagate Baracuda Pro schijf (10TB) besteld. Product wed keurig verpakt geleverd en doet wat het moet doen. Drie jaar geleden heb ik voor het eerst zelf een eigen PC samengesteld. Een groot aantal onderdelen kwam bij Azerty vandaan. Deze shop heeft bovendien een enorm assortiment.
Prijzen van veel produten zijn redelijk. Producten zijn makkelijk vindbaar op de webshop en ook de online bestelomgeving is zeer uitgebreid. Kortom een fantastische webshop!! Vijf sterren absoluut verdiend!!
Product is netjes de volgende dag geleverd door PostNL.
KlantenserviceIk had verder de klantenservice niet nodig, maar communicatie van Azerty was duidelijk en netjes opvolgend. Super!!
AlgemeenTop site! Echt mijn complimenten. Heb hier een monitor gekocht, die de volgende dag netjes geleverd werdt met track en trace. Hier al eerded onderdelen voor mij pc besteld en nooit problemen mee gehad.
VerzendingNetjes gratis geleverd de volgende dag met track en trace
AlgemeenAzerty is mij aangeraden door een vriend die er stage heeft gelopen.
Ik zat al een tijdje te kijken voor computer hardware om een PC te bouwen. Bij Azerty hadden ze bijna alles wel in hun catalogus en dan ook nog eens met de laagste prijs.
Ook heb ik even met hun klantenservice gemaild voor advies over verschillende hardware. Hier werd snel op gereageerd met nuttige info die mij uiteindelijk heeft geholpen om de juiste onderdelen uit te kiezen.
Bij het ophalen van de bestelling was het personeel super vriendelijk en gelijk werd mij een bak koffie aangeboden. Ook kwam ik een SATA kabel tekort en deze gaven ze mij er nog eens gratis bij aangezien ik een behoorlijk grote bestelling had.
Al met al heb ik een 10/10 ervaring bij Azerty en gaat mijn volgende bestelling zeker weer bij hun zijn.
Ik heb de bestelling opgehaald, de service was perfect en levering was niks mis mee.
KlantenservicePersoneel was super vriendelijk en kon je ook nog eens een leuk praatje mee maken.
AlgemeenProducten via de site vinden gaat moeizaam. Via de pricewatch gaat het prima. Nooit problemen gehad met bestellingen.
VerzendingNiks mis met de verpakking. Netjes op tijd geleverd.