Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Zeer gooede levering van Azerty.
Snel en vertrouwd.
En als er iets mis is met het product dan staan ze voor je klaar.
Goede klantenservice.

Binnen 1 dag bezorgd. Wat ik een snelle en goede levering vindt.
En ook nog verzekerd! Wat wil je nog meer.

Na perongeluk bestellen van een verkeerd item. Hebben ze het aangepast naar het goede artikel en kwam het toch nog de volgende dag binnen.
Dat noem ik nou een goede klantenservice.

Called them saturday to buy parts for new komputer - everything done in less than 1 hour and ready to pick up ;) Professional help, customer care and good prizes !

Got extra cooling paste. Nice !

Ze zijn goedkoop hebben een snelle levering en ze zijn betrouwbaar. Goede webwinkel is het.

De prijzen zijn zeer scherp de keuze enorm de levering zeer snel service prima kortom helemaal tevreden. Klantenservice nog nooit nodig gehad en zo moet het ook.

HDD van NAS is overleden, korte zoektocht op Tweakers kwam op een WD red uit. Prijs bij Azerty is peer dubbeltjes duurder dan de goedkoopste in de lijst. Gezien eerdere ervaring, HDD op voorraad en voor mij in de buurt, 's morgens besteld en begin van de zaterdagmiddag opgehaald.

's morgens besteld, begin van de zaterdagmiddag opgehaald in Raalte.

Wat onderdelen voor de computer besteld, die werden zeer snel geleverd. Laatst ook een moederbord, incl. bios update, handige service (zodat je zeker weet dat de processor herkend wordt). Ook onlangs een RMA gehad, die werd ook prima afgehandeld.

Als het op voorraad is bestel je vandaag en heb je het morgen met PostNL in huis. Gelukkig geen verzending met een andere (budget-)verzender, want dat is vaak recept voor vertraging en ongemak.

Een geheugenbankje was defect, serviceformulier ingevuld en telefonisch contact gehad met de helpdesk. Prima en snel opgelost.

Snelle levering, goed verpakt, nette prijs en duidelijke communicatie over de aankomst van het pakketje.

Ik heb een harddisk besteld voor mijn server. Prima service zoals ik van ze gewend ben. Helaas liet de post een steekje vallen: vrijdag besteld, levering zaterdag aangekondigd maar zaterdag middag opeens een bericht op de postnl app 'levering vertraagd' zonder verdere toelichting. Dus moest ik tot maandag wachten, jammer. Omdat dit de eerste keer is toch maar een vodoende voor de verzending.

Nieuwe grafische kaart gekocht. Bij Azerty was deze het goedkoopst van alle webshops en werd het de volgende dag geleverd. Het prettige is ook dat er geen verzendkosten bij komen voor bestellingen boven de 25 euro.

Snelle levering, de dag na bestelling. Verder was het product netjes verpakt.

Een setje G.Skill TridentX Series - DDR3 16gb aangeschaft. Deze was op dat moment niet op voorraad wat op de website van tevoren te zien was. Echter moest ik wel iets langer wachten dan op de website was aangegeven. Na communicatie met de verkoop afdeling werd gezegd dat het hoogst waarschijnlijk geleverd ging worden voor mijn vakantie. Dit is ook gelukt!
4/5 omdat de website niet helemaal exacte leverdatum aangeeft.

Via PostNL, goed verpakt en geleverd voor de gevraagde uiterste dag.

Bestelling plaatsen was simpel en snel. Ik moet wel vermelden dat ik het via de pricewatch van Tweakers heb gevonden. Dus ik hoefde niet te zoeken door de Azerty webwinkel.

Crucial MX500 250GB SSD'tje besteld om een oude laptop nieuw leven in te blazen. Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen in de brievenbus. Werkt goed en handig dat het in een kartonnen envelope was verpakt, anders had ik het pakketje misgelopen.

Ik heb een Dell Optiplex 3050 SFF besteld die erg goedkoop was bij Azerty.
Deze PC is een heel kleine PC, zonder veel uitbreidingsmogelijkheden (belangrijk in dit geval, zie klantenservice).

Verzending was prima in orde. De PC kwam in een doos, waarschijnlijk rechtstreeks vanuit Dell.

Toen de PC uitgepakt was, bleek dat er geen kaartlezer in de PC aanwezig was, terwijl dit wel in de specificaties stond op de site, en ook duidelijk op de foto's zichtbaar was. Mijn PC had geen interne kaartlezer en ook het frontje van de PC was zonder sleuf uitgevoerd. Na telefonisch contact opgenomen te hebben gingen ze dit voor me uitzoeken. Ze gaven al snel toe dat dit fout op de site stond en dat ze een oplossing zouden bieden.

De klantvriendelijkheid was iedere keer goed, en ook de bereikbaarheid van de klantenservice was redelijk tot goed. Dit was hard nodig, aangezien ik diverse keren heb moeten bellen omdat het lang duurde voordat ik iets hoorde hoe ze het op gingen lossen. In totaal heeft het een dikke 2 weken geduurd voordat ik.... ....met een kluitje het riet in ben gestuurd!

Om een lang verhaal kort te maken, en minstens 5x bellen naar de helpdesk: Ze konden geen kaartlezer en frontje voor me regelen via Dell. De optie die ze me aanboden was om de hele PC terug te sturen (en te crediteren). Toen ik aangaf dat dat geen optie voor mij was omdat de PC al in gebruik was, kwamen ze na overleg (en een voorstel van mij) met het volgende: Ze zouden mij een kaartlezer toesturen. Crediteren van de ontbrekende kaartlezer was niet mogelijk (maar volgens mij goedkoper en ik kan dan zelf iets anders aanschaffen).

Een paar dagen later had ik de kaartlezer in huis. MAAR WIE VERZINT NU ZOIETS!!! Ze sturen mij een USB2.0 (oud!) interne 2.5" kaartlezer met interne USB2.0 aansluiting!!! Deze kaartlezer is op GEEN ENKELE MANIER te gebruiken in de Dell PC en dus waardeloos voor mij. De kaartlezer kan niet ingebouwd worden, omdat deze PC helemaal geen 2.5" slot heeft en ook een interne USB2.0 aansluiting ontbreekt. Ik heb het gevoel dat ze de goedkoopste kaartlezer gekozen hebben (11 euro), en niet verder gekeken hebben dan hun neus lang is.

Ik had gedacht dat ze mij een externe kaartlezer zouden toesturen. De helpdeskmedewerker die dit geregeld heeft is niet heel erg slim. Op de mail terug naar Azerty wat ik in godsnaam met deze kaartlezer moet en dat de geboden oplossing niet naar tevredenheid is, is nooit meer op gereageerd.

AL MET AL SLECHT!!! Dit had ik niet verwacht van Azerty!

Prettige website om te winkelen, duidelijk op alle fronten. Goede prijzen en in het verleden goede ervaringen met de klantenservice.

Een aantal dozen in de doos waren beschadigd, van een product was de buitenste seal verbroken. Gelukkig was de seal van het product binnen nog dicht en leken er geen verdere gebruikssporen te zijn, naast de wat beschadigde verpakking. Voelt als een geopende maar ongebruikte WKOA.

Azerty is een erg goede winkel, ik heb tot nu toe alle onderedelen van mijn pc hier besteld en alles loopt vlekeloos. De webshop is handig te navigeren en de prijzen zijn lekker laag.

De verzending van mijn laatste pakket ging vuinuit azerty uitstekend, zou de volgende dag aankomen. Helaas maakte onze postbode van postnl een fout waardoor wij het pakket kwijt waren. Uiteindelijk kwam het gellukig toch terecht.

Toen ik mijn pakket kwijt was heb ik met de klantenservice van azerty gebeld. de mevrouw aan de lijn was erg aardig en kwam erg sociaal en behulbaar over. Ze snapte snel wat wij bedoelden en ze zouden hun best gaan doen om het pakket te vinden(postnl deed dit niet). Ook via de webhelp staat azerty paraat.

Makkelijke webshop. Goed onderhoud van de shop. Vind dat de beschikbare producten ook goed worden bijgewerkt. Mijn eerste aankoop was uitstekend. Hoop in de toekomst toch een aantal meer gewenste producten worden toegevoegd aan de webshop. Zodat ik alles bij Azerty kan kopen. Het ligt namelijk in mijn omgeving. Dus uitstekende klantenservice.

Snelle levering door post nl 1-3 dagen.

Asset was erg concurrerend en had mijn gewenste producten op voorraad. Na betaling was mijn bestelling de volgende dag al binnen. Erg fijn en ik zal er zeker weer iets bestellen.

Bij deze jongens een moederbord, processor en geheugen besteld. Ik wilde toch een ander moederbord vlak na de bestelling i.v.m. het ontbreken van een PCI slot voor een WiFI insteekkaartje. Ik mocht het weigeren aan de deur en toen heb ik een ander moederbord in de plaats gekregen. Helaas bleek dat niet compatible met Intel 8ste generatie Core processors dus mocht ik het weer op hun kosten terug sturen en heb ik weer een ander gekregen. Nu draait het machinetje als een speer.

Twee keer op hun kosten de boel heen en weer mogen sturen

Zie boven

Op zich een prima shop maar als het mis gaat gaat het goed mis. Reageren niet inhoudelijk op mail en zijn telefonisch slecht bereikbaar. Sta nu ook alweer bijna 10 minuten in de wacht.

Producten worden verzonden zoals je dat zou verwachten. Snel zat en goed verpakt.

1 van de twee bestelde schermen ontvangen. Direct gebeld en gemaild, inmiddels 8 dagen verder en nog geen duidelijkheid over de status van het tweede scherm. Zelf wel constant achteraan moeten bellen en mailen. Steeds erg lang in de wacht moeten staan dus ik vermoed dat de afdeling onderbemand is.

Update: Inmiddels nog de credit niet binnen. Echt te gek voor woorden. Met een grote boog omheen lopen dit bedrijf.

Bij deze webshop voor een uitstekende prijs een aantal componenten gekocht voor mijn PC. Snel geleverd en goed verpakt met luchtkussentjes. Geen geretourneerde producten, seals zaten op de verpakking en geen beschadiging aan de verpakkingen te bekennen.

Rond tien uur 's avonds besteld en volgende dag al binnen!

Besteld : 2x Samsung 860 EVO 1TB
Azerty had 11 SSD's op voorraad, was niet helemaal de goedkoopste, maar een snelle levering was wel prettig en gaf de doorslag.

Volgens Post NL zou het pakketje Dinsdag worden geleverd, toch kwam het op Maandag, 1 dag eerder.
Maar dan de verpakking, in mijn opinie heel slecht, geen bubbeltjes plastic, 1 laagje karton. Het gaat dan om 2 SSD's, maar ik ben nu wel huiverig om bij Azerty 2 hele pc's te laten assembleren en versturen.
ps. met het teloor gaan van 4Launch, zoek ik een webshop die mijn standaard leverancier gaat worden.

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij proberen al onze order dusdanig te verzenden dat hier geen transportschade kan optreden.
Dit houd dus ook in dat er bubbeltjes folie om de producten heen wordt gedaan als dat nodig is.
Een pakket wordt ook opgevuld met extra luchtzakken om alles op de plek te houden.

Dit houd in dat u met een gerust hart een grotere bestelling bij ons kunt plaatsen.
Deze zullen dusdanig worden verpakt dat er geen transportschade gaat optreden.

Roy Jacobsen

Een van mijn flare x ramsticks was kapot. Na een aanvraag te hebben ingediend kreeg ik dezelfde dag nog antwoord dat deze teruggestuurd konden worden. Na ontvangst de volgende dag gelijk het bericht gekregen dat een vervangend product toegestuurd zou worden. De dag erop kreeg ik mijn nieuwe ramsticks al binnen. Topservice! totaal slechts 2 dagen zonder mijn pc moeten doen.

razendsnelle verzending en afhandeling

Afhandeling werd erg snel gedaan en ze waren erg duidelijk.

Scorekaart voor Azerty