Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Azerty biedt een overzichtelijke site met een waanzinnig aanbod. Het enige puntje van kritiek dat ik kan leveren is dat er soms plaatjes ontbreken bij de onbekendere artikelen. Navigeren is prima en het is handig dat je een boodschappenlijst kan bijhouden en gebruiken als referentie.

Artikelen die op voorraad zijn worden meteen voor jou gereserveerd. Het verzenden wordt keurig middels track & trace aangekondigd en wordt stevig en goed verpakt verzonden in een grote doos. Uitpakken voelt alsof het kerstmis is..

Ook communicatie is een onderdeel waar Azerty zich in onderscheid. Mailcontact verloopt soepel, vriendelijk, professional, snel en helder. Als ik een punt van kritiek mag geven dan zou ik het fijn vinden om het aantal aanspreekpunten te beperken zodat per afdeling diegene weet over wat het gaat, maar dit is op zich met verschillende mensen ook geen punt.

Duidelijke reviews, levervoorwaarden en daadwerkelijke levering. Eerdere klantenservice ervaring met andere producten ook goed. Vandaar altijd Azerty voor mij.

Wederom een fijne order afhandeling. Een product was niet op voorraad maar de order werd snel verzonden na ontvangst.

Zeer uitgebreide site met goede toelichting over de producten en beschikbaarheid. Uitstekende kwaliteit/prijs producten.
Is voor alle computeraars aan te bevelen.

Zeer snelle en correcte levering, alles netjes verpakt.

Snel en correct geholpen.

Diversen onderdelen besteld behuizing processor voeding geheugen alles was netjes verpakt en snel verzonden en alles werkt zoals het hoort.

Snelle verzending s'avonds laat besteld en volgende dag netjes bij het afhaalpunt afgeleverd.

Zover heeft mijn familie een positieve ervaring gehad met Azerty. Mijn ouder hebben hier een moederbord, toetsenbord en muis besteld en kwamen de volgende dag nog binnen (vrij laat besteld). Zelf heb ik hier een processor, koeling en behuizing besteld en kwamen allen in prima staat binnen. Super snel, alleen duurde de behuizing wat langer maar dat werd ook aangegeven op de pagina! Ik bestel hier zeker weer!

Binnen de tijd dat vermeld was binnengekregen!

Bestelproces ging vlot en gemakkelijk, website was duidelijk. Communicatie over de levering was goed.

De bestelling werd op tijd geleverd, zoals beloofd.
Geen slecht woord over de bestelling en de afhandeling, ik zou zo weer war bij Azerty bestellen!

Werd geleverd op tijdstip zoals beloofd, in een doos die de inhoud (een harde schijf) goed beschermde.

Communicatie-mails over bestelling en levering was goed, verder geen reden om klantenservice aan te spreken

Ik heb RAM geheugen gekocht bij Azerty. Door het ruime aanbod heb ik direct de juiste geheugenkaart gevonden van het merk van mijn laptop. Binnen enkele dagen was de component uitstekend verpakt aangeleverd. Goede verpakking, verzegeld en binnen de afgesproken tijd.

Verpakking was boven verwachting goed.

Goede vlotte service, ook bij twijfel van aanschaf is men bereid de klant te voorzien van juiste informatie en of eventuele adviezen.

Ook kort na het ontvangst van het product neemt men het initiatief de klant te benaderen met de vraag of hun orde in goede staat ontvangen is.

Dit was mijn eerste ervaring met Azerty en voorlopig hou ik het bij Azerty.
Want de service is uitstekend maar ook hun prijs en kwaliteit houding is zeer aangenaam.

Keurig netjes verpakt in ruime doos met schokabsorberende luchtkussentjes en natuurlijk waren alle producten aanwezig. En ook hun uitspraak " Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis." klopt als een bus, ik had mijn bestelling rond 20:00 besteld en de volgende middag mogen ontvangen.

Ik kreeg een track & trace en kon mijn pakket online volgen en inzien wanneer ik mijn pakket kon ontvangen.

Ik heb zowel via social media en de telefoon, contact gezocht voor advies betreft mijn aanschaf. Ik was onzeker over mijn moederbord en geheugen combinatie en wou zeker zijn van mijn aanschaf. Men had gekeken naar mijn orde en hebben mij gerustgesteld dat dit geen enkel probleem zou moeten zijn.

Tsja, maar weer in herhaling vallen. Website snel en compleet met info, bestelproces snel en vlekkeloos. Nette statusupdates via mail.

Volgende dag netjes in huis, zeer goed verpakt: goed strak in de doos met voldoende luchtkussens.

Na het bestellen van mijn producten, kwamen ze netjes verpakt de volgende dag aan. De producten zijn goed geprijsd, waardoor ze tegenover sommige concurrenten net iets goedkoper zijn. Ook is het fijn dat de verzending boven een bepaald bedrag gratis is.

De producten zaten in een redelijk kleine doos, met luchtzakjes verpakt. Hierdoor konden ze tijdens transport niet gaan schuiven of rammelen.

Na 17 bestellingen in bijna 6 jaar kan ik zeggen dat ik nog altijd met veel plezier mijn artikelen bij Azerty bestel. De website is overzichtelijk en heeft een zeer prettig systeem. Daarnaast word ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Er zijn genoeg betalingsmogelijkheden en tevens is er de optie om de artikelen op te halen in de winkel, wat ik ook al eens gedaan heb.

Bestellingen worden altijd netjes verpakt met genoeg luchtkussens of ander opvulmiddel. Er zit netjes een Track & Trace code bij en producten zijn altijd keurig gearriveerd zonder problemen.

Laat ik voorop stellen dat ik in de 6 jaar dat ik bij Azerty bestel nog nooit contact op heb hoeven nemen voor het retourneren van een artikel of het claimen van garantie. De informatievoorziening op de website is erg prettig en de statusupdates omtrent een order zijn voor mij een goed voorbeeld van pro-actieve klantenservice, vandaar ook mijn beoordeling.

Heel snel bezorgd goeie service veel onderdelen die normalen winkels niet hebben en als er iets niet op vooraad is heb je het over 2 dagen top

Levering heel snel

Koop bij deze winkel is veilig

Makkelijk te bestellen en betalen. Genoeg betaal mogelijkheden. En daarna in je account makkelijk te volgen wanneer ze je pakket compleet hebben.

Redelijk duur pakket besteld laatst, maar alles perfect ingepakt. En binnen de beloofde bezorg dagen binnen.

Prima service en meestal 1 van de goedkoopste, daarbij een betrouwbare levering( volgende dag geleverd )

Levertijd volgens verwachting, volgende dag

Na annulering van een gedeelte snel het geld terug.

Goed overzichtelijke website het was snel te vinden wat ik zocht. Ik wilde de ryzen 5 2400g en een Msi B350m pro vdh kopen, om er voor te zorgen dat dit moederbord compatibel was moest de bios geüpdatet worden dit werd ook voor je gedaan. Zo zat je niet te priegelen met een oudere generatie processor om de bios te updaten.

Het was de volgende dag in huis en het was goed verpakt dus niks te klagen ;).

Snel kunnen vinden en bestellen wat ik zocht, een dag later bezorgd!
Ik had verzocht om het product als brievenbuspakket te verzenden en hier is goed gehoor aangegeven.

Het bestelde product was zeer makkelijk te vinden op de website, ook de hele bestelprocedure was eenvoudig en overzichtelijk.

Levering was zoals afgesproken (volgende dag) en was netjes verpakt.

Geweldige bezorging binnen een dag aan de deur overgedragen later bleek het product helaas defect (kan altijd gebeuren) maar ook hierbij een fijne hulp zeker een aanrader

Snel ontvangen en alles in goede staat fijn dat het product goed ingepakt was alleen zat de beschermende vulling niet om het product heen maar erbovenop mischien een tip

Jammer dat het nodig was maar een hele fijne hulp ik ben goed geholpen en kan met een gerust hart doorgaan met gamen

Het product (videokaart) werd (relatief)snel geleverd, zelfs nog voordat op de site stond dat het weer voorradig was. Verpakking was netjes en de prijs goed, zeker gezien er geen verzendkosten gerekend werden.

Nette verpakking, doos was wel veel te groot voor het product.

Scorekaart voor Azerty