Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNo-nonsense zoals ik het graag zie. Simpele site, goede prijs en betaling verliep ook soepel.
VerzendingBestelling van harde schijven, goed verpakt, redelijk snel bezorgd.
AlgemeenIk vind persoonlijk Azerty de beste webshop voor computeronderdelen, omdat de prijzen hier het best zijn, de onderdelen altijd in nieuwstaat en onbeschadigd zijn en de levering zeer snel is. In het vervolg ga ik hier zeker meer onderdelen bestellen.
VerzendingIk heb hier de Msi geforce gtx 1050ti oc besteld. Deze werkt uitstekend en speelt alle games op high settings en 60 fps
AlgemeenVoor het eerst zelf een desktop computer in elkaar gezet met onderdelen die besteld waren bij Azerty. Ik moest even wachten op de producten vanuit de leverancier, maar via de website kan je precies zien wanneer deze binnen zijn. Producten waren goed ingepakt en er was niks mis mee. In het vervolg zullen komende onderdelen hier ook worden besteld.
AlgemeenCompleet systeem samengesteld en laten assembleren door Azerty.
Via de stream kon ik meekijken en genieten van de 'geboorte' van mijn nieuw beestje!
Het process verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Het systeem draait tot nu toe als een zonnetje.
Bezorging was uitstekend, binnen in de kast was verpakkingsmateriaal geplaatst zodat de koeler en GPU niet konden zakken tijdens vervoer.
AlgemeenDe betaling proces is goed geregeld en er zijn meerdere mogelijkheden zoals iDeal en PayPal
VerzendingDe Leveringsproces is erg vlot en op tijd, binnen een dag komt de bestelde product binnen.
KlantenserviceTelefonisch zijn ze erg goed bereikbaar en tot 22:00uurs open en bereikbaar voor de klanten.
AlgemeenEen moederbord, processor en waterkoeling gekocht erg tevreden met de afhandeling en een super snelle levering =) Ik bestel alleen nog maar bij Azerty.
VerzendingSuper snelle levering was de volgende ochtend al om 11 uur in huis.
AlgemeenOp vrijdagavond een videokaart besteld en ervan uitgegaan dat het de volgende werkdag, dus maandag, geleverd zou worden. enkele ogenblikken later bleek dat de kaart al op zaterdag zou komen, super:-)
Klantenservicedoorgaans heb je de klantenservice niet nodig, maar als je ze nodig hebt, dan zijn ze er ook!
AlgemeenVia pricewatch een goede deal gevonden bij Azerty. Bestelling en betaling van een mobiele telefoon ging vlekkeloos. Ik kreeg goede updates van de status via mail. Telefoon werd de volgdende dag bezorgd in nette verpakking.
AlgemeenEen prima en overzichtelijke webshop met scherpe prijzen.
Ik heb een systeem laten bouwen en het gehele proces is overzichtelijk en duidelijk.
Wat ik vooral leuk vond dat ik een mail kreeg van de livestream, zodat ik mee kon kijken hoe mijn systeem geassembleerd werd.
De voortgang van de bestelling was duidelijk.
Kortom ik ga hier vaker bestellen.
Heb bovengenoemde systeem heb ik afgehaald.
Voor een ander systeem moest ik wat onderdelen hebben.
Deze werden snel geleverd.
Daarnaast werden ze prima verpakt in noppenfolie en de loze ruim ook opgevuld.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.
AlgemeenNa al die jaren dat ik al bij Azerty bestel is het nog steeds een uitstekende webshop waar je op kan vertrouwen.
VerzendingSnel geleverd zoals gewend en netjes verpakt Post NL heeft het netjes op tijd geleverd
Algemeende winkel azerty is een goede winkel. het personeel kan al je vragen beantwoorden en zorgt voor een goede oplossing bij problemen.
VerzendingZe kunnen je spullen snel leveren en je hebt goede garantie.
AlgemeenCherry toetsenbordje besteld. Website makkelijk en prettig dat je de bestelling kan afhalen bij een afhaalpunt in de buurt. Alleen bij openen was de doos waar het toetsenbord in zat al open geweest. Geeft me het gevoel dat azerty gebruikte of refurbished goederen als "nieuw" verkoopt. De fabrikant verzegelt de verpakking niet voor niets.
VerzendingKeurig verpakt! Niets op aan te merken.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Ik werd prima geholpen. Fijne samenwerking. Zeker voor herhaling vatbaar.
AlgemeenMakkelijk besteld en betaald. Duidelijke website. Kon snel vinden wat ik zocht en had vrij ruime keuze. Al werd er me iets (in dit geval erg belangrijks) beloofd wat achteraf toch niet bleek te kloppen... zie verzending.
VerzendingGekocht en betaald op 1 augustus met als Azerty belofte "Koop nu, morgen in huis!". Nou. Het is momenteel 6 augustus en als ik op track and trace kijk dan staat daar "Bezorgmoment nog niet bekend".
Deze voeding was nodig om mijn PC op te starten en mijn werk te doen. Ik ben er dan maar zelf een gaan halen en zie wel wat ik nog met deze ga doen. Op dat hele "morgen in huis" ga ik niet meer vertrouwen iig.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk om de bestelling te plaatsen.
Contact via mail verliep zeer persoonlijk.
Opvolging van besteld niet-voorradig artikel gebeurde op een proactieve manier!
Top service!
Alsnog sneller dan verwacht, met goede tracking via PostNL.
AlgemeenBij de site wat kleine dingetjes besteld. Goede prijzen en levering. En geen verzend kosten.
VerzendingIk had per ongeluk mijn oude adres ingevuld. Omdat de bezorger het pakket niet kon leveren, kreeg ik van de klantenservice netjes een mail toegestuurd met de opties. Beetje heen en weer gemaild en kreeg het vlot toe gestuurd op het goede adres.
KlantenserviceZie vorige
AlgemeenIk had een simpele molex naar 6-pins kabel nodig en deze was verkrijgbaar bij azerty.
Nu denk je... dat kun je overal bestellen. Dat klopt.
Maar ik ben na werktijd er langs gegaan, want azerty is tot 2200 uur geopend.
Dus ik had diezelfde avond mijn kabel nog en ik kon weer verder met installeren van de hardware.
Levering was aan de balie, maar vind dit absoluut een pluspunt dat je in de avond hier terrecht kunt.
KlantenserviceDe jongeman achter de balie had mij goed geholpen. Ik had het artikelnummer niet genoteerd, maar hij had het vrij snel gevonden.
AlgemeenAlles weer goed verlopen, net als alle andere keren dat ik bij Azerty iets bestel.
VerzendingZoals op hun site staat kreeg ik mijn bestelling de volgende dag binnen. Allemaal prima.
AlgemeenIk wilde een eGPU en mijn oog was gevallen op de Aorus Gaming Box 1080; compact en een alles-in-een oplossing. Helaas was de prijs wel 799 terwijl deze nog geen maand geleden rond de 700 euro hing. Ook gingen er rond 26 juli (de aankoopdatum) al geruchten dat NVIDIA nieuwe grafische kaarten uit ging brengen. Ik mail dus Azerty met de vraag of er nog iets aan die prijs te doen is ivm die nieuwe kaarten die op komst zijn en de vroegere prijzen van de Gaming Box en met die reactie ben ik niet tevreden.
VerzendingIn 2 dagen in huis (´s avonds besteld). Geheel volgens hun belofte.
KlantenserviceKlantenservice dus gemaild over de prijs. Uiteindelijk na wat heen en weer mailen konden ze er echt niet minder dan €755 van maken. ¨Dit is echt de uiterste prijs¨. Ik had ergens anders ook al een bod van 740 maar omdat ik bij hen per ongeluk al besteld had, toch maar laten staan.
Maar de kenners weten het al, 3 werkdagen na de bestelling, 31 juli, kondigt NVIDIA een event aan op 20 augustus ¨met mooie verassingen¨. Tot mijn niet zo grote grote verbazing staat de Gaming Box 1080 direct daarna voor €722 in de pricewatch, maar dus nota bene ook by Azerty zelf . Vervolgens een net mailtje hun kant op dat dit wel een beetje vreemd is en het netjes zou zijn als ik die €33 nog terug krijg, maar nu al 4 dagen geen reactie. Zo ga je niet met klanten om. Ik had vroeger, in de hoogtijdagen van het zelf pc bouwen altijd erg goede ervaringen met Azerty om voor vrienden en familie systeempjes in elkaar te knutselen, maar dit valt me echt van ze tegen.
Goedemiddag,
Michiel van Aartsen
AlgemeenNa veel research eindelijk mijn high end desktop setup besteld bij Azerty. Op maandag besteld en donderdagmiddag geassembleerd en wel op mijn bureau! Ondertussen alles online in spanning kunnen volgen. Desktop werkte meteen perfect. Service en afhandeling door Azerty had niet beter gekund!
VerzendingHoewel de pc geassembleerd is door Azerty werden alle dozen van de losse onderdelen netjes meegeleverd. Alles is netjes verpakt voor een zo laag mogelijke kans op beschadiging.
KlantenserviceTwee keer gebeld (eens met een vraag over bezorging, eens over koeling vd pc). Beide keren erg fijn geïnformeerd over deze zaken.