Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenhet bestel proces was prima en snel niks op aan te merken simpel genoeg iedereen kan hier een besteling plaatsen
Verzendingde computer case werd goed en stevig verstuurd en is goed aangekomen er miste alleen 1 duimschroef maar dat was waarschijnlijk een fout vanuit de fabrikant en niet van de webshop zelf
Klantenserviceeen korte uitwisseling gehad over de missende duimschroef maar is naar tevredenheid beantwoord en het is nou niet zo dat je een bouwschroef niet gewoon bij menig winkel kan kopen of bestellen
AlgemeenSynology NAS gekocht met 2 harde schijven.
Mede op advies van verkoper.
Zeer goed advies. Snelle en goede levering.
Het werkt prima.
levering snel en op tijd.
KlantenserviceGoed advies op vraag.
AlgemeenIk bestel al jaren mijn ICT middelen bij Azerty. Ze hebben een breed aanbod, een fijne overzichtelijke webshop, lage prijs en snelle verzending.
VerzendingBestelling was in de avond gedaan. In de zelfde avond werd deze nog verzonden en de volgende dag was hij in huis.
KlantenserviceFijne en overzichtelijke statusupdates
AlgemeenDe service en communicatie is prima, maar de webshop is soms een beetje onoverzichtelijk met matige productbeschrijvingen en producten die niet meer leverbaar zijn nog in de site zelf. ook zou ik in de toekomst graag de optie zien om facturen te downloaden (of als deze er is prominenter te maken). Voor administratie is het fijner om gewoon een pdf bestand te kunnen downloaden
Verzendingde doos waarin het bestelde product kwam was veel te groot. erg veel extra inpakmateriaal was nodig om het product te beschermen wat een enorme verspilling van materialen is. snelle levering verder
AlgemeenFijne transactie die snel uitgevoerd is. Had 2 onderdelen besteld voor een HTPC, zelfde dag verzonden en volgende dag binnen.
VerzendingBestelling was binnen een paar uur verzonden en kwam goed verpakt binnen.
AlgemeenGeef uw mening en maak kans op 50 euro shoptegoed, volgens de mail van Azerty. OK.
De website is duidelijk. De bezorging is snel. De prijzen zijn redelijk. Het produkt werkt naar behoren.
Bezorgt de volgende dag met Postnl
AlgemeenFijn contact aan de telefoon en ook over de mail. Als er iets is met je bestelling zit je hier zeker goed.
KlantenserviceEr bleek een ram stick defect (kan altijd gebeuren) dat was snel opgelost.
AlgemeenNog een laatste poging gegeven na de vorige waardeloze afhandeling van bestelling. Nog steeds een bagger bedrijf.
VerzendingKan zogenaamd niet een pakketje onderscheppen, terwijl ze drie dagen de tijd hadden.
KlantenserviceMoederbord werkte niet met de Ryzen 2000 series. Azerty te lui om een fatsoenlijke waarschuwing te geven dat dit het geval is (beide in dezelfde bestelling). Achteraf bleek dat ze ergens in een kleine popup dit wel vermelden, en durven 15 euro te vragen voor een bios update zodat hun producten van 400 euro wel werken.
Retour gestuurd, krijg 4 dagen later een email dat ze het verzonden hebben, hè wat? Dit bedrijf stuurt gewoon vrolijk producten terug zonder enige contact met de klant. Vervolgens antwoord je (op de verzendbevestiging) dat ze hun spullen mogen houden en dat ik mijn geld terug wil hebben. Waar ze vervolgens op reageren met en ik citeer "Helaas is de wet koop op afstand periode verstreken, hierdoor kunnen wij de onderdelen mogelijk niet (volledig) terugnemen.".
Het is gewoon nog steeds echt een waardeloos bedrijf met een nog veel slechtere klantenservice. En bedrijven zoals dit maar klagen dat Coolblue al hun klanten afpakt.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBestellen ging makkelijk. ALs er iets niet goed gegaan is krijg je een mail.
Levering is zeer snel !
AlgemeenErg snelle levering, en veel op voorraad. Ook een erg fijne webshop, die makkelijk te bedienen is.
VerzendingVoor 23 uur besteld morgen in huis. Dat zeggen ze, en dat klopt helemaal.
AlgemeenIk heb mijn latop en mijn muis bij azerty besteld. Bijde Product optijd ontvangen zonder enige schade.
AlgemeenBij Azerty eigenlijk alle onderdelen voor mijn PC gekocht. Alles was goed verpakt en geen DOA's. Helaas was mijn PSU heel luidruchtig (coil-whine) en heb ik daarom besloten om een nieuwe te kopen van een ander merk met betere kwaliteit i.p.v. deze te laten repareren. Daardoor kan ik mijn verzendkosten van de RMA naar Azerty toe niet terugkrijgen. Daarom krijgt Azerty van mij 4 sterren. Echter, naast dit: Tot nu toe geen nadelen te benoemen!
VerzendingAlles was goed verpakt en kwam op tijd aan!
KlantenserviceToen ik mijn Serviceverzoek indiende was er geen mail verstuurd. Na een kort belletje heeft de medewerker mijn vragen kunnen beantwoorden en handmatig de mail verstuurd zodat ik nu mijn PSU kan opsturen. Mijn serviceaanvraag moet nog afgehandeld worden, maar op basis van ervaringen in het verleden verwacht ik geen problemen.
AlgemeenToch wel zelden dat ik afwijk van Azerty wanneer ik verlegen zit om een pc gerelateerd product..
Degelijke shop met een prettige sitenavigatie. gewoon van bestellen tot verzenden helemaal soepel.
Je krijgt je bestelling keurig verpakt en netjes thuisbezorgd. Wat ook opvalt is de communicate middels de mail, men blijft duidelijk contact houden waardoor ik denk dat Azerty zeer sterk de klant achtzaam blijf beschouwen wat prettig is.
KlantenserviceMede door het boven geschrevenen beschouwd men de klant duidelijk hoog staand int vaandel.
Algemeenvia ideal betaald was snel en makkelijk dat was heel fijn. ik betaal altijd zo.
Verzendings avonds besteld en gelijk de volgende dag in huis. dat is snelle levering.
AlgemeenEerste keer dat ik bij Azerty iets Had besteld. En ik moet zeggen dat alles best goed verliep. Ik Had rond 22:50 iets besteld en je kon voor 23:00 iets bestellen om het de volgende dag binnen te krijgen. En het kwam de volgende dag rond 13:00 binnen. Betalen en alles ging ook super goed. Ik ga hier zeker nog vaker wat bestellen!
VerzendingVerzenden ging super goed en kwam eigenlijk vroeger aan dat dat was gezegd! Had het snel binnen en ben hier heel blij mee.
KlantenserviceIk kreeg gelijk na mijn bestelling alle info (factuur, code post nl tracking etc.) super goed!
AlgemeenNieuwe pc laten bouwen ter vervanging van een 6 jaar oude pc die ook al door Azerty was gebouwd. Zoals altijd een uitstekende ervaring.
Na aanvraag van een offerte via een paar e-mails de juiste onderdelen geselecteerd. Duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Bouw (en installatie Windows) was binnen de door Azerty aangegeven 5 werkdagen uitgevoerd. Aflevering was de volgende dag.
De nieuwe computer werkte meteen. Ik heb de ingebouwde grafische kaart vervangen door de kaart in mijn oude pc en een aantal harde schijven toegevoegd. De noodzakelijke onderdelen (schroefjes, kabels voor de modulaire voeding) zaten netjes in de meegeleverde dozen van alle ingebouwde onderdelen.
Tot nu toe (na 3 dagen) werkt de pc foutloos. Hopelijk gaat deze ook weer 6 jaar mee. Mijn oude, door Azerty gebouwde, pc is nog goed genoeg om de nieuwere pc van mijn ouders te vervangen.
Zoals hierboven gemeld was de verzending binnen 24 uur nadat ik de mail had ontvangen dat de pc gebouwd was.
AlgemeenIk was op zoek naar een PSU. Via de pricewatch vond ik een Corsair CX550M bij Azerty voor een scherpe prijs en snelle levering. Gezien de goede beoordeling van de shop door andere tweakers maar gewoon besteld.
VerzendingDe PSU was keurig verpakt, levering was eerder 12 uur na bestelling dan de beloofde 24 uur. Niets te klagen dus.
AlgemeenDe service was top. Voorafgaand aan mijn bezoek heb ik via mail en telefonisch contact opgenomen inzake een RMA aanvraag voor mijn NZXT Kraken X62 koeling. Het vermoeden na eigen inspectie was dat de pomp kapot was. Alles uitgelegd in de mail en die ochtend erop direct om 9u gebeld met de vraag wat de snelste manier was om het af te wikkelen. De service medewerker gaf na overleg aan dat de kortste route was om zelf langs te komen met het product, dan zouden zij het direct gaan testen en vervangen indien nodig.
Zo gezegd, zo gedaan. Een half uur later aangekomen met het product en de service medewerker wist al overal van af en nam het product direct mee naar achter voor inspectie. Een kleine 15 minuten laten kwam die terug met een doos met een nieuw exemplaar aangezien de pomp defect was. Hierbij heeft hij zelfs de ventilatoren vervangen.
Helaas heeft ook mijn moederbord lichte schade opgelopen bij het demonteren van de koeler, ook hier heb ik voor geïnformeerd of zij de RMA konden verzorgen gezien de oorspronkelijke leverancier aangaf dat dit 4-5 weken kon duren. Eerlijkheidshalve heeft Azerty aangegeven dat de RMA ook via hun kon verlopen maar dat dit ook hier 4-5 weken voor nodig waren en dat de kosten dan wel voor mij waren.
Zo doende heb ik besloten alvast een nieuw moederbord en processor aan te schaffen. Hierbij heeft een service medewerker van Azerty mij geholpen door informatie te verschaffen over de verschillen en na een korte toelichting heb ik gevraagd of ik nog even rustig reviews kon lezen waarna de medewerker mij hiervoor de mogelijkheid gaf en mij verder met rust liet tot ik weer om hulp zou vragen. Na wat handige tips heb ik zelf een keuze kunnen maken en heb ik een moederbord en processor aangeschaft.
Eenmaal thuis alles geïnstalleerd en het werkt weer naar behoren. Al met al erg tevreden met de service van Azerty en ik ben dan ook van plan om in de toekomst mijn producten bij Azerty aan te schaffen.
Kort samengevat:
- Vriendelijk en behulpzaam personeel
- Eerlijke uitleg over procedures
- Zeer toegankelijk en communicatie is procesmatig erg efficiënt verlopen
- Breed aanbod
Reeds vermeldt in de algemene beoordeling.
AlgemeenHeb al meerdere keren bij asset azerty besteld. Altijd heel snel en in goede toestand geleverd. Ik bestel er dus ook altijd weer al is het soms een euro of wat duurder dan winkels met langere levertijd.
AlgemeenCrucial MX500 SSD en een StarTech.com 2,5" harde-schijfbehuizing besteld bij Azerty vanwege de beste prijs. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Betaalproces is makkelijk en producten werden de volgende binnen het aangegeven tijdvak netjes bezorgd. Prima ervaring!!!
VerzendingProducten werden netjes verpakt en keurig aan het begin van het opgegeven levertijdvak bezorgd. Ook hier een prima ervaring!!!