Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen van de beste hardware winkel, goede prijzen en snelle levering.
Algemeenvoor een hele lange tijd bestel ik al bij Azerty, zo heb ik ook mijn eerste game PC uit 2009 daar besteld. Qua snelheid zijn ze flink verbeterd ten opzichte van 2009 en is het assortiment zoals altijd nog gigantisch.
VerzendingDe verzending was prima, helaas kwam ik er te laat achter dat je ook gebruik kon maken van PakjeGemak. Dan had je het verzendadres moeten veranderen naar een PostNL punt.
AlgemeenGeweldig! Azerty.nl is serieus heel nice. Goedkope PC parts, en ze hebben bijna alles :v.
AlgemeenEen case gekocht bij azerty. Na een paar minuten kreeg ik bevestiging, en na een dag kreeg ik een mailtje dat de case op de bus ging. De case zag er goed uit, zonder beschadigingen.
VerzendingOp de site stond 2-3 werkdagen, maar het product was niet op voorraad. Toch snel binnen een paar dagen gekregen.
AlgemeenIk kreeg dezelfde dag nog bericht van ontvangst van bestelling en bestellen ging gemakkelijk en snel.
VerzendingDe levering was op tijd, ik had gevraagd om de producten op een specifieke dag te leveren en die dag werd alles ook bezorgd.
KlantenserviceGeen ervaring nodig gehad met klantenservice, wat meestal goed is.
AlgemeenGebruik van de website was makkelijk. Was ook makkelijk het product te vinden die ik nodig had. Hiernaast ging het heel soepel en makkelijk het proces van bestelling plaatsen tot en met het betalen.
VerzendingHeb 3 producten gekocht. Alle 3 kwammen samen in 1 groot doos. Verpakking was de product verpakking zelf, maar zij worden wrl goed beschermd in het gezamenlinke doos met de lucht plastic pakjes. Er was geen schade aan de producten.
AlgemeenBestelling gedaan enkele dagen geleden, deze laten bezorgen naar een pakketgemak punt. Daar zat helaas een stikker op van PostNL dat de verpakking beschadigd was en zodoende mogelijk onderdelen kunnen missen. Gelukkig was het product onbeschadigd en zodoende dus geen problemen. Bezorging gebeurde wel tijdig in lijn met de aangegeven inschatting van de site.
AlgemeenAantaal onderdelen voor mij PC besteld. Moederboard was met kapotte verpakking gekomen. Na instalatie geconstateerd dat MB kapot is ( socket) . MB was terug verstuurd en er klacht ingedient. Maar het was gezegt dat ik ben zelf MB kapot gemaakt en ze kunnen niks doen.
VerzendingVerpakking zelf goed, maar MD verpakking was kapot.
KlantenserviceZe zeggen dat je dom bent. Voor gestelde vragen, geven ze geen aantwoord.
Goedendag,
Bedankt voor uw reactie en spijtig om te horen dat uw retourzending niet is gelopen zoals wij zouden willen. Het komt helaas vaak voor dat wij moederborden terug krijgen waarvan de socket is beschadigd. Omdat dit onder gebruikersschade valt kunnen wij hier geen garantie voor bieden.
Helaas kan ik met de gegevens die in de reactie staan uw order of servicenummer niet achterhalen. Ik wil graag nogmaals hier naar kijken en wil u daarom vragen om uw gegevens op de mail te zetten naar Roy.jacobsen@azerty.nl.
Roy Jacobsen
AlgemeenNieuwe Game Pc besteld. Website is overzichtelijk. Prijzen staan er keurig bij. Aanwezige voorraad is ook goed vermeld.
Producten zijn makkelijk te vinden. Betaal proces is goed, je kan meteen kiezen of je het wilt ophalen/verzenden/ect en hoe je wilt betalen.
Ik heb alles zelf opgehaald, ik woon maar een paar minuten ervandaan. Maar alles was goed ingepakt toen ik het kwam ophalen.
KlantenserviceIk had een M2 besteld. Helaas voor mij heb ik 5 andere HDD's die ik graag wou gebruiken. Dit paste niet op het gekozen moederbord. Azerty belde netjes op met de melding dat het niet paste en ik anders een HDD moest opofferen. Ze stelde meteen een alternatief voor(welke net zo goed was en iets goedkoper). Top service.
AlgemeenSnel gevonden, makkelijke betaling (iDeal)
Verzending22:52 besteld en inderdaad de volgende dag in huis.
Algemeen1
AlgemeenAfgelopen januari een pc upgrade gedaan. Hardware gekocht bij AZERTY. Ik had problemen nadat ik alles had aangesloten. Mocht alles terugsturen en ze hebben daar alles nagekeken. Niets kunnen vinden lag dus aan mijn psu deze maar meteen er bij besteld.
Twee weken geleden weer hommeles met miin PC. Vermoeden was mijn PSU. Gebeld en psu terug gestuurd. Weer niets kunnen vinden. Voor de zekerheid hebben ze hem alsnog omgewisseld. Erg goede service
Ze denken mee en doen helemaal niet moeilijk over garantie. Iets wat bij andere winkels wel anders is. De verzendkosten kan je ook nog terugvragen.
AlgemeenFijne shop, eerder bij gekocht, goede ervaring. Ik vind het heel fijn dat ze PayPal aanbieden. De levering is snel en de prijzen zijn heel goed. Gewoon een fijne winkel.
VerzendingDuidelijk aangegeven op de site wanneer de levering zou zijn en dit klopte ook. Levering via Post.nl wat ook altijd een pré is voor mij.
AlgemeenAfgelopen week mijn mobo hier besteld. Alles verliep prima! Snelle en goedkope (de goedkoopste) levering!!!
VerzendingVerzending ging supersnel! Zondag avond besteld, en maandag ochtend in huis. Top!
KlantenserviceIk kreeg binnen 2 uur antwoord op een vraag via de mail! Sneller dan bij de meeste!!
AlgemeenDE BESTELLING WAS ZEER GEMAKKELIJK TE PLAATSEN, EN KON OP HET LAATSTE MOMENT NOG VERANDERT WORDEN. ZEER SNELLE LEVERING TEVENS WAS DE UITLEG OVER WEL MOEDERBORD EN WELKE PROCESSOR ZEER BEHULPZAAM. ALLES MAKKELIJK BIJ ELKAAR TE KIEZEN.
Algemeenheb bij hun een pc gekocht
heb echt een overkill pc
en zat echt heel veel werk in
alles word gewoon optijd gelevert
Zelf ben ik erg ongeduldig maarze komen ook met een alternatief als het te LANG duurt
gewoon je nummer die je heb gekregen opnoem of je postcode en ze kunnen je zo in 1 2 3 helpen
Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuw pc
vrienelijke groetjes wilfred
AlgemeenIk heb bij Azerty een offerte laten maken een systeem laten samenstellen. Helaas bleek het systeem na een paar dagen niet goed te werken. Het video-signaal viel weg. Ik ben uit eigen beweging terug naar Raalte gereden en heb op mijn verzoek een andere video kaart laten plaatsen. Ik stapte over van een AMD naar een Nvidia omdat ik in de tussentijd veel negatieve verhalen over de AMD kaart had gelezen. Nadat dit afgehandeld is ben ik weer gegaan en ontdekte ik dat het probleem met de nieuwe videokaart nog steeds aanwezig was. Toen heb ik in overleg met de serviceafdeling het systeem opgestuurd. Uiteraard op kosten van Azerty. Het systeem is getest en er kwam uit dat het moederboard niet goed functioneerde. De communicatie met het serviceteam was goed. Het is opgelost. Toen bleek dat mijn Win10 OEM key niet meer werkte (nieuw MOBO) zijn ze me daarin tegemoet gekomen en hebben dat bedrag vergoed. Ik heb niet de ervaring gehad dat ik lang in de wacht stond toen ik telefonisch contact zocht. Bovenstaand verhaal had me net zo goed bij Alternate of een andere partij kunnen gebeuren. Ik vind dat ze het uiteindelijk prima afgehandeld hebben en ik ben blij met mijn nieuwe systeem.
VerzendingGoed verpakt, via track&trace te volgen.
KlantenserviceToen bleek dat mijn Windows 10 OEM key niet meer functioneerde heeft Azerty deze kosten vergoed.
AlgemeenExtra kosten om een product werkend te krijgen. Moederbord wordt verkocht als geschikt voor AMD Ryzen 2700X, maar je moet dan nog wel extra betalen om dit ook daadwerkelijk te laten werken. Dit zou standaard moeten zijn.
Ja, dit staat op de site maar wel zover onderaan dat dit gemist wordt.
Blijft dat er extra kosten zijn om een product werkend te krijgen. Deze kosten moeten op tweakers meegenomen worden in de pricewatch!
Netjes verpakt. Geleverd volgens aangegeven leverdata en tijden.
Goedendag,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de service die wij aanbieden.
U heeft gelijk dat bepaalde moederborden op het AM4 platform een BIOS-update nodig hebben, dit zijn dan met name de moederborden die het chipset A320, B350 en X370 hebben. Deze moederborden zijn op de markt gekomen voor alle 1e generatie Ryzen processoren en voor de Ryzen 2700X zijn er 2e generatie moederborden uitgekomen die geen BIOS update nodig hebben. Dit hebben wij overigens zo duidelijk mogelijk gemaakt bij de moederbord van AMD zodat het bijna niet te missen.
Omdat de moederborden van de 1e generatie reeds gefabriceerd zijn met een BIOS lager dan het gene wat nodig is zullen deze ook aan ons geleverd worden. Indien u dan een 1e generatie moederbord neemt in combinatie met een 2e generatie processor is de kans groot dat er een BIOS update voor nodig is.
Immers moeten wij ook rekening houden met andere klanten die hun producten liever ongeopend willen ontvangen, wat normaal is, dit betekend dat wij hier niet op controleren tenzij er een BIOS update bij zit wat een extra handeling is.
Voor die extra handelingen die vereist zijn voor een BIOS update wordt een klein bedrag gevraagd, waar wij onder andere de CPU monteren, de BIOS updaten en wordt die uitvoerig getest door onze technische dienst om 100% garantie te geven dat alles goed werkt.
Uiteraard wil ik u hierin tegemoet komen om een goed werkend moederbord te leveren.
U kunt hiervoor het beste uw bestelgegevens op de mail zetten michiel.vanaartsen@azerty.nl.
Michiel van Aartsen
AlgemeenIk schrijf alleen een review als iets echt goed is of echt slecht.
Helaas...AZERTY..behoort wat mij betreft tot de laatste categorie.
Grootste probleem: niet doen wat er volgens de website gezegd wordt...niet doen wat je zelfs telefonisch nog bevestigd en vervolgens...a
ls je dan contact met AZERTY wilt opnemen zijn ze "niet thuis", hang je meer dan 30 minuten aan de lijn om te horen dat het "helaas erg druk is" en dat je een mail mag sturen...
Dit is niet incidenteel maar de laatste 2 bestellingen exact t zelfde waarbij er door AZERTY fout op fout wordt gemaakt.
Mijn advies: ik weet dat ze 1 van de goedkoopste leveranciers zijn en zo lang het (toevallig?) goed gaat dan heb je geluk maar:
Bespaar je de ellende voor t geval het niet goed gaat (bij mij over de laatste bestellingen een score van 100%) en kies NIET voor AZERTY) en geef desnoods een paar euro meer uit.
Absoluut ON-BE-REIKBAAR
Meerdere malen getracht contact op te nemen maar je staat (letterlijk) meer dan een half uur in de wacht...geen idee OF er iemand nog aan de lijn komt...
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenProfessional in every aspect. The best Discounts for outlet products. Shipping and Contact with the customer until late evening, or often and at night
VerzendingI ordered a microwave at eleven o'clock in the evening. after an hour I received an email notifying that the package is handed over to the post office. In the morning I had a bought product. I was pleasantly surprised.
KlantenserviceThey have Unusual customer care. Not only answering customer questions but Initiate trusty non commercial Suggestions and Advices to help the customer in choosing the product. So rare these days… in a flood of annoying,useless and overwhelming advertising spam.