Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenSite is gemakkelijk te navigeren. Bestellen gaat ook vlot en alles is duidelijk hoe het werkt.
Omdat ik toch nog wat advies wou en het liever ophaal dan laat verzenden ben ik richting Raalte gegaan om ter plekke nog even advies te vragen en alles direct mee te nemen.
Netjes te woord gestaan en geadviseerd of alles matcht en geen problemen gaat geven.
Aanrader!
Netjes te woord gestaan in de showroom. Koffie werd aangeboden en het advies was goed.
Algemeengoede webshop met een redelijke prijs. Ik koop hier eigenlijk al jaren het gros van mijn computer en computer gerelateerde hardware en kan het nog steeds aanraden.
Verzendingeigenlijk gewoon niets negatiefs over te zeggen. Verzonden binnen de periode die ze zelf aangaven en daarna ook gewoon netjes en goed verpakt in huis
AlgemeenBetaling was zeer makkelijk met Ideal en de zoekfilter is gewoon prima. Alle mogelijke filters stonden er in.
VerzendingProduct werd meteen de ochtend na de avond van bestelling geleverd. De verpakking was ook goed met genoeg luchtkussens onder en boven de producten!
AlgemeenDoor het grote aanbod met daarbij een goede prijs alle onderdelen bij één winkel besteld.
Bij een vraag werd er zeer snel en correct op mijn mail gereageerd.
'S avonds besteld volgende dag in huis, netjes verpakt
KlantenserviceDoor dat ik de bios update service had genegeerd, kon ik de pc niet installeren (ik weet het dom van me) het moederbord terug gestuurd, en een dag later hem weer op gehaald, de winkel was op woensdag avond prima berijdbaar!
AlgemeenOp alle punten gewoon zoals je hoopt dat het gaat. Ik had eigenlijk 'Helemaal OK' als commentaar gegeven maar ik moet minimaal 15 woorden schrijven. Dus nogmaals: Helemaal OK.
VerzendingZeer snel en prima verpakt
AlgemeenHet was makkelijk om te bestellen, de goede prijs was natuurlijk mooi meegenomen. De goedkoopste in Nederland (met snelle verzending).
VerzendingDe volgende dag kon ik hem ophalen bij het Pakketpunt.
AlgemeenIk heb bij Azerty mijn gamecomputer besteld om zelf in elkaar te zetten, het was echt super chill dat alles gewoon binnen 3 dagen kon worden opgehaald.
Producten werken natuurlijk gewoon perfect en kreeg zelfs Black Ops 4 er gratis bij. Het enige minpunt vond ik wel dat ik met mijn processor (Inter i7 8086K) en mijn moederbord (Asus Rog Z370 F Gaming) eigenlijk de Black Ops 4 Deluxe Edition had moeten krijgen maar ik kreeg van Asus de gewone Black Ops 4 edition, denk dat deze fout meer bij Asus ligt dan bij Azerty maar is misschien wel handig om te weten voor als je een combinatie koopt voor de Black Ops 4 Deluxe Edition.
Klantenservice was gewoon perfect! Heb meerdere mails gestuurd naar de helpdesk om een aantal dingetjes te vragen, en ze reageerde altijd snel en volledig. Het was niet zo dat ik na het krijgen van een antwoord weer een mail moest sturen zo van: ''dat bedoelde ik niet, ik bedoelde...''
Ik heb dus al mijn componenten bij Azerty besteld, behalve mijn videokaart, want ik wist nog niet precies welke videokaart ik kopen wou. Ze hielpen mij daar bij het ophalen van de producten erg zorgvuldig mee en dat vond ik wel fijn.
PERFECT
AlgemeenFijne webshop. Het bestelproces is overzichtelijk. En natuurlijk zijn de prijzen competitief. Ik zal hier waarschijnlijk nog een keer bestellen. (In mijn historie zag ik dat ik dit al deed sinds 2011).
VerzendingBesteld op zondag, eind van de middag en op maandag ontvangen. Echt top!
AlgemeenNieuwe videokaart hier gekocht welke de volgende dag werd afgeleverd.
Hierbij een voucher voor 3 games welke ik in eerste instantie niet kon claimen bij AMD.
Prima verder geholpen door Azerty en de games kunnen claimen nu.
Bestel hier zeker vaker.
Goed verpakt en afgeleverd zoals aangegeven.
AlgemeenIs makelijk te vinden.
Geeft aan hoeveel er is en waar
specs zijn goed gewoon top
klasse levering lekker snel echt top..
KlantenserviceWas goed heb gebelt dat ik een foutje had gemaakt en kreeg goeie hulp van 1 van Azerty gewoon te vreden
AlgemeenTja, als je om 22:00 uur iets besteld en de betaling is om 22:10, dan is het fantastisch dat je het product de volgende dag, keurig verpakt thuis ontvangt om 14:00 uur. Dat is nou gewoon retesnel!
Azerty scoort goed met prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzending.
Ben al langer klant bij Azerty en ik zal nog lang klant blijven!
Op naar de volgende order!
Gijs
Goede stevige doos, met bubbelwrap en luchtkussentjes
Gewoon echt perfect.
Label keurig op de doos en dan ook nog recht erop geplakt(details)
AlgemeenHeel overzichtelijke webshop! Snelle berichten en goede verzending, heeft alles wel op voorraad en zo niet staat het er duidelijk bij! Kort om prima webshop!
AlgemeenHetgeen ik zocht was prima te vinden binnen de webshop. Het betalen etc was appeltje eitjes. Er werd aangegeven dat het product niet voorradig was en 3 werkdagen kon duren maar dat was niet het geval, de volgende dag was het al verzonden. ;-)
VerzendingEr werd aangegeven dat het product niet voorradig was en 3 werkdagen kon duren maar dat was niet het geval, de volgende dag was het al verzonden.
AlgemeenNu twee keer spullen besteld bij Azerty, en beide keren alles zeer goed verlopen.
Veel computer componenten op voorraad en de website is goed overzichtelijk.
Hierna netjes bij mij afgeleverd binnen 24 uur. (lees bij Klantenservice)
KlantenserviceBij beide keren goed geholpen door de verkoop afdeling die snel weten wat je bedoeld en dat snel goed afhandelen.
Eerste keer omdat er iets mis ging met Ideal aan mijn zijde, en de tweede keer omdat een moederbord moeilijk was te leveren (wereldwijd) en een andere gekozen.
AlgemeenMeerdere malen bestellingen geplaatst, allemaal zijn ze goed verlopen. Ik heb nog nooit iets kapot binnen gekregen en nooit te laat binnen gekregen. Eerste keer heb ik het opgehaald omdat mijn moeder dat graag wilde, goede service, aardige mensen. Nu laat ik het lekker bezorgen aangezien ik weet dat het mooi en heel aankomt.
VerzendingNagenoeg altijd volgende dag in huis, perfect!
AlgemeenProduct betaald met iDeal. Bestelbevestiging-, verzending- en factuurmail ontvangen. Een dag later bestelling in een ruime kartonnen doos ontvangen.
AlgemeenGeheugen besteld voor Mini-PC en laptop. Netjes op tijd geleverd. Het Kingston geheugen werkt goed, het Crucial geheugen heb ik pas later kunnen testen.
Ik heb vaker bij Azerty besteld en ben zeer tevreden over deze winkel.
Verpakt in bubbeltjesenveloppe, goed aangekomen. Ik waardeer de optie om naar een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen. Dit scheelt een dag wachten op de pakketbezorger.
KlantenserviceUpdate: Het Crucial geheugen heeft enige tijd op de plank gelegen omdat Dell vertraging had met het leveren van de laptop waar het geheugen voor was bestemd.
Helaas bleek het geheugen niet compatibel met mijn Precision 7520, ondanks dat de specificaties klopten. Daarop heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Azerty. Ondanks dat de officiële 14-dagen bedenktijd al voorbij was kon ik het geheugen retourneren en kreeg ik snel mijn geld terug. Een heel nette service!
Algemeende winkel reageerde snel op mijn mail die ik van te voren had gestuurd over de producten die ik van plan was te gaan kopen. Bestellen ging simpel en de producten waren op de site makkelijk te vinden. De bestelling kwam de dag nadat ik het had besteld al binnen.
VerzendingDe verschillende producten die ik had besteld, waaronder werd aangegeven dat deze 2-3 werkdagen zou gaan duren waren de volgende middag al in huis. De producten waren allemaal geleverd in beveiligde verpakkingen en niks ontbrak.
KlantenserviceIk had van te voren nog wat vragen over de producten die ik van plan was te gaan kopen, deze vragen had ik gemaild en werd doorgestuurd naar iemand van het bedrijf die hierin gespecialisceerd was en hoewel dit wel 2 dagen heeft gekost kom ik daar best op wachten en kreeg ik een uitgebreide e-mail terug.
AlgemeenHad een probleem met moederbord en geen tijd om zelf uit te zoeken, uitstekend te woord gestaan en probleem gefixed door service team dmv firmware upgrade.
(zelf gebracht/gehaald)
(zelf gebracht/gehaald)
AlgemeenDuidelijke site en overzichtelijk wat de opties zijn. Hierdoor kom je vaak tot de juiste beslissing
VerzendingEr is aangegeven dat er 2 tot 3 werkdagen levertijd zou zijn. Dit werd anderhalve week. Voor ik eindelijk een keer te horen kreeg dat er leveringsproblemen waren. Dit was nadat ik zelf meedere malen contact heb opgenomen.
KlantenservicePas na de 4e medewerker kreeg ik een zinnig antwoord. Daarbij zijn beloofte mails nooit gestuurd.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen