Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEigenlijk alles wat ik verwacht van een webshop. Meerdere malen hier wat besteld, nu een nieuwe telefoon. Zondagavond besteld op de prima website. Maandag keurig verpakt ik huis.
VerzendingZoals gezegd, keurig verpakt en de volgende dag in huis.
AlgemeenNaar aanleiding van de BBG van november een budget gamesysteem samengesteld. Vanwege de garantie alles besteld bij dezelfde leverancier. Bestelling ging heel soepel, ook vanuit de tweakers.net site en de onderdelen besteld.
VerzendingIn het weekend besteld en maandag alles in huis, goed verpakt in een grote doos.
AlgemeenIk wou een nieuw systeem bouwen op basis van Gigabyte Aorus en Azerty kon alles leveren.
Fijne klantenservice die geholpen heeft om de laatste punten op de i te zetten met het zoeken naar de juiste voeding voor het samen gestelde systeem.
Op en tot verpakt en verzonden via Post.nl pakket service.
Alles zat heel nettjes in 1 grote doos en de juiste dozen van de onderdelen op de juiste plaats om rekening met het gewicht te houden.
Ik zag al op de website waar ik alles besteld heb dat een paar onderdelen wat langer zouden duuren, sommige 2-3 dagen.
Op de website kun je als je ingelogt bent kijken naar je bestelling en de status van de bestelling bekijken zodat je kan zien of er gewacht wordt op onderdelen en dat ze klaar staan voor verzending zodat je kunt weten dat je een pakket kunt verwachten de volgende dag.
Bedankt Azerty deze klant is zeer tevreden.
AlgemeenPrijzen in pricewatch waren up-to-date. Levering was snel, bestelproces ging soepel.
De product informatie pagina kon beter, als ik goed herinner was de 5400rpm hdd als 7200rpm gegeven.
AlgemeenDuur artikel besteld met levertijd "2-3 dagen". Na vier dagen bel ik, blijken ze zelf niet eens te weten wat de exacte levertijd is. Dat moeten ze eerst "navragen", wat weer een dag extra duurt. Als ik iets bestel, en een webshop kan het niet leveren in de termijn die als prognose gegeven is dan wil ik dat natuurlijk gewoon op tijd horen. En dit isbovendien niet de eerste keer dat Azerty niet transparant is over de daadwerkelijke levertijd.
KlantenserviceArtikel geannuleerd aan telefoon, dat ging wel goed.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenFijne website waar ik al jaren vrijwel al mijn hardware bestel en een goede balans tussen service en prijs!
VerzendingPakket was erg goed verzonden met voldoende opvulmateriaal.
KlantenserviceContact gehad met René, accountmanager van Azerty. Omdat mijn i9 9900K een pre-order betrof was hier weinig over duidelijk maar René probeerde mij up-to-date te houden en reageerde snel. Helaas was er iets mis gegaan met de leverancier van mijn moederbord wat René ook eerlijk werd toegegeven, maar een paar dagen langer wachten kon er wel van af bij Azerty!
AlgemeenOmdat ze ook de assemblage konden doen en testen en verder ook wel lage prijzen hebben.
Zeer strak kabel management trouwens. Zo had ik het niet gekund.
Niet alles was op voorraad dus duurde even. Had ook een Displayport kabel mee besteld omdat de videokaart slechts 1 DVI uitgang heeft.
Dus bij aankomst mijn primaire monitor daarmee aangesloten.Groot was mijn teleurstelling toen na meer dan 1 minuut om in het bios te komen daar bleek dat mijn M.2. SSD niet gedetecteerd werd.Dus kon ook mijn OS niet installeren.
Na een paar dagen heen en weer gemaild te hebben met wat schermafbeeldingen van het bios en te horen kreeg dat bij de test toch echt alles het deed, kreeg ik het bericht om alles , incl. mijn monitor, maar terug te sturen dan zouden zij het nakijken en direct maar een gratis Windows
er op zetten. Dat zag ik toch niet zitten. Op een gegeven moment probeerde ik het met de DVI aansluiting en alles werkte perfect. Ook binnen 10 seconden in het bios.Dus had ik me suf gezocht op het internet met mijn oude computer wat het toch kon zijn met die Displayport.
Blijkt dat veel van die kabels niet volgens de Vesa standaard vervaardigd te zijn. Daar mag n.l. pin 20 (de spanningsaansluiting) niet bij zijn aangesloten. Dus deze afgeschermd met een strookje papier et voilá alles deed het.
Dat gemeld met de aanduiding van een goede (3M à € 16,95) . Deze kreeg ik toen gratis opgestuurd en alles loopt nu als een zonnetje.
Blij dat ik hem niet opgestuurd had want waarschijnlijk testen zij wel met een goede kabel en hadden ze niets gevonden.
Prima verpakt met alle onderdeeldozen met inhoud erbij.
Klantenservice4 sterren omdat ik zelf de oplossing moetst vinden maar zij toch prima meewerkte.
Blijkbaar was het Displayport probleem daar niet bekend.
Algemeenprima webwinkel levert als verwacht, doos was wat groot, maar algemeen duidelijk proces, voortgang per mail dus prima
Verzendinghelaas grote omdoos om t daadwerkelijke product dus vervoer van lucht, maar alles heel en snel geleverd
AlgemeenNette webshop en makkelijk te bestellen. Goede service ,groot en goed assortiment, verkoopt kwaliteit dus een supermarkt.
VerzendingHeb al 2 dingen besteld een rx 580 8gb en 4gb ddr4 ram alles lekker snel verzonden en in huis
KlantenserviceAls je een vraag hebt reageren ze vrij snel top zaak.
AlgemeenHad een gevalletje computerpech en belde Azerty voor hulp. En dat kreeg ik.
Echt super service gekregen en een pc die het weer deed en eigenlijk beter was dan voorheen.
Afgelopen zomer heb ik zelf een pc samengesteld. De meeste onderdelen heb ik bij Azerty gekocht.
Afgelopen week stopte mijn pc ermee.
Je gaat zelf ff goochelen en Googlen maar ik kwam er niet helemaal uit. Ik twijfelde tussen een defect moederbord en/of een voeding die de geest gegeven heeft.
Ik heb contact met Azerty opgenomen met de vraag of ik met mijn computer mocht langskomen. Een voeding bestellen kan natuurlijk sowieso, maar als die dan niet kapot blijkt te zijn, kan ik die voeding ook weer terug sturen. En aangezien zij de apparaten hebben om een en ander door te meten, leek langskomen mij een goed idee, Raalte ligt om de hoek.
Rma aanmaken, de dag erna (een zaterdag) kon ik langskomen.
Daar aangekomen, werd mijn pc meegenomen en een korte tijd later kwam de mededeling dat de voeding inderdaad stuk was. Deze voeding was het enige onderdeel van de computer dat ik niet gekocht had, ik had er nog eentje liggen van een vorige pc. Er werd mij verteld dat er op die voeding nog wél fabrieksgarantie zat, maar dat ik dan zelf contact moest opnemen met de leverancier. (Maar omdat ik deze voeding in de zomer helemaal had open geschroefd en had schoongemaakt, is de seal verbroken en mijn garantie uiteraard verlopen).
Ik had dus een nieuwe voeding nodig, ik vroeg of zij een goede keus wilden maken voor een (stille) voeding die op dit bord zou passen. Na een tijdje kwamen ze terug met de mededeling dat er een voeding op voorraad was. Ze stelden voor om die meteen te monteren en om de pc te testen. Dit is allemaal gebeurd met zeer, zeeer redelijke onderzoekskosten!
Ze zijn dus niet alleen scherp met de prijs, ze denken met je mee, ze hebben verstand van zaken en bieden erg goede service.
Ondertussen doet mijn pc het alweer een weekje. En met de nieuwe voeding is mijn pc nu zo stil, dat ik soms echt moet kijken of ik m wel heb aanstaan.
AlgemeenBestellen op de site ging prima, producten waren op voorraad. Betalen ging ook zonder problemen.
KlantenserviceZaterdag besteld, kwam tot conclusie dat ik het ook wel op kon halen ipv tot maandag wachten, kort belletje, werd klaar gelegd en kon het al ophalen. Prima Service!
AlgemeenAl jaren vaste klant vanwege goede service. Fijne overzichtelijke site met snelle levertijden, daarnaast prima support mochten er producten defect zijn.
VerzendingWordt altijd goed verpakt helaas ben je uiteindelijk toch altijd afhankelijk van postnl
AlgemeenHad een prijsvergelijking uitgevoerd en daarop een aantal artikelen voor mijn nieuwe PC bij Azerty besteld. Alles op voorraad, berichtgeving rond ordervoortgang was perfect en de volgende dag reeds de levering. Kon niet beter.
VerzendingPrima stootvrij verpakt.
AlgemeenHet zoeken naar producten op de site is makkelijk omdat het een hele overzichtelijke site is. ook de bestelling plaatsen en het afrekeken gaat makkelijk
VerzendingHet product werd geleverd voor de 3 tot 8 werkdagen die op de site aangegeven waren, het product was goed verpakt en er was geen schade op de doos
AlgemeenIk heb bij Azerty een upgrade voor mijn PC gekocht. Tijdens het betalen (online) was er aan mijn kant iets mis gegaan. De volgende dag kreeg ik netjes een mail met een nieuwe betaallink om het op te lossen.
De assemblage van de nieuwe componenten duurde 2 dagen. Dit was dus snel klaar. Helaas werkte mijn harde schijf niet toen ik mijn nieuwe PC aan het testen was. Binnen een dag had ik weer antwoord op mijn vraag via mail en het bleek te liggen aan een kabel die er niet goed in zat.
Al met al tevreden, en een goede klantenservice.
AlgemeenDuidelijke terugkoppeling over leverdata. Voor een deel van de bestelling stond een langere levertijd, maar dit werd duidelijk aangegeven. Daarbij werd ook duidelijk gecommuniceerd, dat de bestelling als één geheel zou worden uitgeleverd, dus geen onduidelijkheid over de levertijd.
VerzendingDe producten waren netjes beschermd verpakt. Levertijd was 2 - 3 werkdagen, zoals ook duidelijk werd aangegeven, dus netjes op tijd.
AlgemeenDuidelijke website, snelle levering van producten. Jammer dat je extra moet betalen wil je betalen met creditcard/paypal. deze manieren van betalen hebben toch mijn voorkeur.
VerzendingPostNL perikelen is niet iets waar ik azerty op af kan rekenen, ze hebben me goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending.
AlgemeenAzerty is al jaren een betrouwbare partner. Mijn eerste bestelling dateert uit 2008. Nooit problemen ervaren en altijd op orde. Ik ben daarom extra kritisch deze keer en durf toch een puntje af te trekken. Ik snap dat Azerty concurrerende prijzen wil hanteren en dat lukt ook. Maar voor een webwinkel met deze status verwacht ik niet meer dat ik hoef te betalen voor het gebruik van een creditcard of PayPal (tussen de 2 en 3 procent). Mede hierom heb ik een deel van mijn nieuwe build niet bij Azerty besteld. Het is 2018. Er zijn webwinkels in dezelfde prijsklasse die hiervoor geen kosten berekenen.
VerzendingVerzending is gewoon altijd prima. Het verbaast mij soms met welke snelheid producten geleverd worden. 22:00 besteld, volgende dag compleet geleverd. Stevige doos met goede vulling. Niks op aan te merken. Ook communicatie omtrent levering is prima.
AlgemeenDe aankoop was gemakkelijk te vinden. De info voldoende. Een vraag per mail werd prompt beantwoord . De website is duidelijk.
VerzendingDe zaak was heel goed verpakt en werd binnen de termijn geleverd.
KlantenserviceIk had een vraag ingezonden deze werd prompt en duidelijk beantwoord.
AlgemeenOrder was packaged well, everything as it was supposed to be. It took a bit longer to be dispatched due to stock levels. Great prices
VerzendingStock levels were down to zero. Stated 2-3 days, took a bit longer