Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Computer onderdelen besteld op vrijdag om 22.45 na 15 minuten kreeg ik a een mail dat de bestelling was verzonden😁.Hele overzichtelijke website .

Alles was goed verpakt .

Heb per abuis teveel rgb splitters besteld.
Heb een service aanvraag gedaan en kreeg na 30 minuten al een bevestiging.Het is alleen jammer dat je zelf de verzending moet betalen van het terug sturen.

Dubbele order geplaatst door fout online betaling tijdens bestellen via webshop. Snelle correctie Azerty heeft alles goedgemaakt.

Verpakking was super. Ook de levertijd was in orde ondanks het feit dat er iets mis was gegaan met de betaling.

Helaas lukte het in eerste instantie niet om de online betaling via de Azerty webshop af te handelen. Hierdoor 2x een order geplaatst.

Vervolgens de volgende dag telefonisch contact opgenomen met Azerty support. Ik moest een betaalbewijs en order nummer per mail versturen waarna de dubbele order was geannuleerd. De juiste order is dezelfde dag nog in behandeling genomen en opgestuurd. Top service.

ik heb altijd mijn onderdelen bij azerty gehaald. snelle levering en altijd goed gegaan daarnaast zijn ze vaak goedkoop en hebben ze een heel groot assortiment waardoor er voor iederen wel iets tussen zit

producten waren goed ingepakt en werden allemaal tegelijk probleemloos geleverd

de klantenservice was goed alleen duurde het wel een tijdje voor ik antwoord kreeg( 3 dagen) op een mail waar ik een belangrijke vraag voor mijn aankoop had gesteld. verder is dit wel goed afgehandeld.

Uitstekende service van Azerty. Vragen voorafgaand aan de bestelling werden vrijwel direct beantwoord. PC is keurig geassembleerd volgens mijn order. Kabels etc. mooi weggewerkt. Voor de levering is de PC goed ingepakt met beschermingsmateriaal zodat het risico op schade minimaal blijft. Daarbij heeft het team assemblage zelfs bescherming geplaatst tussen de onderdelen, zoals het moederbord en de videokaart. Dit zodat niet alles makkelijk kan bewegen tijdens het transport. Tien jaar geleden toevallig mijn onderdelen gekocht bij Azerty. Nu dus ook weer en zelfs laten assembleren. Over tien jaar doe ik het weer. Goede service, normale prijzen en vertrouwd. Kortom, aanrader.

PC goed verpakt met bescherming tegen schade geleverd.

Uitstekende service van bestelling naar de assemblage en uiteindelijke levering. Vragen werden vrijwel diezelfde dag nog keurig beantwoord. PC goed verpakt met bescherming tegen schade geleverd. Ik bestel mijn producten altijd via Azerty vanwege de goede service. Aanrader.

Alles was helemaal naar toebehoren, alleen had het versturen misschien wel sneller gekund. Het was niet langzaam maar het had nog sneller gekund

Nette service en product snel geleverd.. Product goed verpakt en netjes verpakt.. Ga er echt wel opnieuw bestellen

Zoals op de website vermeld, tevens goed verpakt

Aan de telefoon zeer vriendelijk en duidelijk. Per mail ook vriendelijk en behulpzaam.

Twee schijven besteld: 1 860 EVO SSD van 1TB en 1 WD Black 6TB. Zoals gewend bij Azerty komt alles aan zoals beloofd, is het goed verpakt en is de service (de 6TB is inmiddels omgewisseld voor een nieuwe) weer makkelijk en snel.

Een kleine kartonnen doos, goed gevuld met lucht-plastic. De EVO schijf behoeft geen extra verpakking naast de normale verpakking, maar de HDD is ingepakt in bubbeltjes-plastic (dik) met daarin een anti-statisch zakje.

Vlot en simpel: de 6TB begon direct na het inbouwen tik-geluiden te maken, alsof de kop ergens tegen kwam. Na een mailwisseling (en het sturen van een geluidsfragment) een RMA aangemaakt (met dank aan een youtube-filmpje erg eenvoudig) en teruggestuurd. Afhandeling binnen een paar dagen, en een nieuwe schijf kwam retour. Na een mailtje kwamen ook de verzendkosten retour. Allemaal netjes, allemaal zonder gedoe (kleine tip: probeer dat stukje teruggave verzendkosten ook te automatiseren :-))

Door middel van de Tweakers Pricewatch is het product in de webwinkel snel gevonden, de productpagina's zijn voldoende duidelijk, echter voelt het via de homepage wat rommeliger aan. Kan niet helemaal plaatsen waar dit gevoel vandaan komt.

Helaas is het verkeerde toetsenbord geleverd, ik had een Coolermaster MK750 met MX Brown keys besteld en ik kreeg de MX Blue variant binnen. Achteraf contact met de klantenservice bleek dat de producten verkeerd ingeboekt waren.
Het pakket was overigens prima ingepakt en van de nodige bescherming voorzien.

Ik twijfel ook hier tussen slecht en voldoende, maar gezien de staat van dienst van Azerty, ook in eerdere orders krijgen ze van mij het voordeel van de twijfel. Het zit zo, ik heb na binnenkomst van de order meteen een service-aanvraag gedaan via de Mijn Azerty omgeving, en diezelfde (dinsdag)avond het pakket bij het PostNL-punt afgegeven. Het pakket is twee dagen op donderdag aangekomen. Daarna is op zaterdag het serviceverzoek op "product ontvangen door de klantenservice" gezet. Vervolgens kreeg ik op maandag een melding dat er over zou zijn gegaan tot creditering. Hier op heb ik telefonisch contact opgenomen met Azerty omdat ik graag het juiste toetsenbord geleverd zou hebben en niet het geldbedrag. Dit kon gelukkig en werd geregeld dat het toetsenbord eerst nog extra langs de klantenservice zou gaan voordat het opgestuurd zou worden. Op dinsdag is het pakket verzonden en heeft PostNL nog even gerommeld met het pakket waardoor het tot donderdag heeft geduurd voor hij als eerste was aangeboden. Dit ga ik Azerty natuurlijk niet aanrekenen.
Kortom: ik ben uiteindelijk wel tevreden omdat ik nu het juiste product heb ontvangen. Ik heb ook geen idee van de werkvoorraad bij hen, dus vandaar ook alsnog een voldoende, maar vanuit mijn perspectief heeft het omruilen wel iets te lang geduurd.

Azerty is vaak niet de allergoedkoopste webwinkel, maar in mijn ervaring betaal je niet veel extra, en heb je voor dat geld een stukje service wat de moeite waard is. Waarbij ik bij andere webwinkels wel eens lang moet wachten of te horen krijg dat het toch niet leverbaar is, is me dat bij Azerty nooit gebeurd

Er was een wat langere levertijd aangegeven op de site omdat het niet op voorraad was, 2-3 dagen. Uiteindelijk was dat (weekend niet meegenomen) wat langer. Wel netjes verpakt en goed geleverd.

Breed assortiment. Onder de streep simpelweg de goedkoopste, geen gedoe met verzendkosten bij kleinere betalingssom.

Voor mij de eerste keer dat zondag avond besteld mijn product maandag ook echt binnen kwam!

Uitgezocht op de Tweakers site om te komen tot het juiste product. Gekozen voor Azerty omdat ik daar al jaren klant ben, een goede prijs en betrouwbare levering. Betaling ging heel simpel met iDeal, nooit geen problemen mee

De harde schijf werd uitstekend verpakt met lucht kussens in een passende doos. Bestelling is op zaterdag gedaan, product kwam op maandag in huis, zeer snel dus

Ik heb een PC behuizing, RAM geheugen en een CPU fan gekocht. Mijn eerste aankoop bij Azerty. S'avonds besteld, de volgende dag in huis. Netjes aan de deur afgeleverd en goed verpakt. Absolute aanrader!

Nette verzending in een doos met genoeg luchtkussens om beschadigingen te voorkomen.

Zoals altijd en al jaren: top!
HDD besteld, zelfde dag nog verstuurd. I.v.m. verkeerde adres (eigen schuld) pakketje retour, gelijk gebeld door Azerty om het op te lossen. Volgende dag was het binnen en mijn gegevens door een medewerker aangepast in het systeem, zodat de volgende keer wel goed gaat.
Aanrader, hier bestel ik zonder twijfel weer!

Erg netjes en veilig ingepakt, snelle levering in normale situaties.
Een optie tot leveren in Pakjegemak locatie zou nog wat toevoegen.

Bij een probleem (in mijn geval verzending) werd ik gelijk gebeld en zonder moeite is het opgelost. Gelijk gegevens aangepast, zodat het voorval niet meer kan gebeuren.

Prima website, overzichtelijk en duidelijk. Kon mijn verlanglijstje opslaan en later makkelijk aanpassen.Prima concurerende prijzen.

Product opgehaald in Raalte, alles prima verpakt en lossen dozen meegegeven van alle onderdelen.

Prima geholpen nadat in een aantal keren een vraag per mail had gestuurd.

Ik had wat besteld bij azerty, verliep vlekkeloos en werd snel geleverd in goede bepakking. Valt verder niet veel over te zeggen.

Prima. Volledig, snel en goed verpakt, daar gaat het om

Prima. Volledig, snel en goed verpakt, daar gaat het om

Order and purchase was ok on site. Delivery was also ok on time. Customer service however is very lacking, bad experience attempting to return a product. Long story short, I lost my money and the product even though I have proof that the product was returned to them, at the address indicated by them.

Product was delivered.

Returned an article via PostNL within the return window to the indicated address by Azerty staff.

They claim they didn't receive it even though I showed proof from PostNL that it was delivered.

Lost both my product and my money due to poor handling on their part, will continue to purse the issue on higher instances.

Website is duidelijk en verder niks mis mee. Enige jammere was dat er erg veel producten niet op voorraad waren, maar dat kan ook aan mijn slechte smaak in componenten liggen. Wat me ertoe heeft overgehaald om hier te bestellen was de uitstekende klantenservice (zie hieronder)

Verpakking was wat besxhadigd maar dat kan ook door postnl komen. Producten zijn verder dikke prima.

Een paar producten die ik wilde waren niet op voorraad. Klantenservice heeft mij direct geholpen en afgesproken om een reminder te zetten van 2 weken dat als het nog steeds onbekende status was dat ze me iets zouden laten weten. Helaas was het gewenste product niet leverbaar maar de klantenservice heeft alles naar tevredenheid afgehandeld.

Zoals elke keer bij Azerty moeiteloze bestelling en snelle levering. Zo hoort dat! En nog goedkoop ook.

Goed verpakt, niet zoals veel shops doen een veel te grote doos maar gewoon een net doosje met voldoende luchtzakken om mijn bestelling te beschermen.

Prima winkel, snelle levering, en goed materiaal. De artikelen worden daadwerkelijk meteen opgestuurd en de dag erna geleverd.

Geen ervaring met de klantenservice, en dat is een goed teken!

Scorekaart voor Azerty