Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVeel producten en lage prijzen. computer goed in elkaar gezet door assemblage team. Ik zou Azerty zeker aanraden!
Algemeenlaag prijs, volgende dag thuis gestuurd . nergens zo laag prijs gezien. makkelijk te bestellen en overzichtelijk.
AlgemeenDe website had alle relevante informatie. EN is daarin vrijwel uniek. Je kunt echt goed zien wat je koopt. De prijzen zijn lager dan de meeste concurrentie. (Reichelt is ook goed wat dat betreft) En de bezorging was vlekkeloos.
Azerty maakt een betrouwbare indruk en ik had wel het idee dat ik alles kon terugsturen als het niet beviel, maar dat was gelukkig niet nodig.
Zondagavond besteld. Maandag in huis., Goed verpakt. Kan niet beter.
(Oh ja bezorging per drone binnen een uur zou nog beter zijn, maar dat heb ik nog nergens kunnen vinden)
AlgemeenWebshop met zeer ruim aanbod en uitstekende service. Zeer goeie overzichtelijke website, goed overzicht van eigenschappen en opties, en een snel en gemakkelijk betaaltraject.
VerzendingOp Zaterdag besteld, product zou Maandag al geleverd worden. Uitstekende service.
AlgemeenZe verkopen veel producten voor een goede prijs. Ze zijn erg betrouwbaar, heb er al vaker besteld. Ik zou Azerty zeker aanraden!
AlgemeenNovember 2018 hier een GPU en PSU besteld.
De website was duidelijk, betaling snel en vervolg stappen helder.
Stevig verpakt met een beschermende vulling.
KlantenserviceHelaas de spullen terug moeten sturen vanwege instabiliteit videokaart, was geen probleem.
Duidelijk en snel geregeld, wel verzendkost terug moeten betalen maar dat is overal.
Drie dagen na ontvangst retour mijn geld terug gekregen, top!
AlgemeenDuidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Volgende keer bestel ik hier weer. Helemaal top!
VerzendingZelfs tijdens de kerstdagen het product na 1 dag binnen gekregen. Helemaal top.
AlgemeenSnel geleverd ook nu tijdens de kerstdagen.
Internet site mag de software wel eens een update hebben sorteren en keuzes maken gaat soms lastig. Aflopende prijs is vaak een allegaatje.
Maar goed verder alles top.
Top produkt van top merk
KlantenserviceEven gebeld wanneer het geleverd werdt netjes antwoord en ontdanks de drukte de volgende dag.
AlgemeenVlotte bestelprocedure met een snelle bevestiging per email. Track&trace via PostNL met updates toen de bezorgtijd iets uitliep.
Bestelling was goed verpakt en alles keurig geleverd.
Kortom: prima!
Lichte vertraging bij PostNL, maar daar kan Azerty natuurlijk niets aan doen.
AlgemeenMakkelijke site, snelle afhandeling van de bestelling en heel makkelijk een account aangemaakt, omdat ik een nieuwe klant ben.
VerzendingOndanks de kerstdrukte, toch bezorgd zoals beloofd, ene dag bestellen, de volgende dag in huis. Zeer netjes verpakt, zodat mijn harde schijf geen schade kan oplopen tijdens vervoer.
KlantenserviceDeze winkel houd je netjes op de hoogte wanneer je bestelling is verpakt, wordt verzonden en wanneer de verwchte levertijd is. Het product werkt perfect!!
AlgemeenDeze Dell charger was overal duurder en mijn ervaring met Azerty is altijd top geweest. De levering is super snel en communicatie is heel goed. Adviseer ik aan iedereen.
VerzendingDeze Dell charger is zoals ik erover gelezen heb. Werkt goed heb het als reserve voor mijn Surface book 2 gekocht en is comfortabel in gebruik. Neem het overal mee en doet zijn werk perfect.
AlgemeenVlotte afhandeling door Azerty. De prijzen zijn vergelijkbaar voordelig. Het vergelijken van mijn product op vergelijkende sites bracht dit bedrijf naar voren. Ik had er zelf niet naar gezocht.
VerzendingAfhandeling niet binnen 24u maar dat hoeft ook niet (altijd). Wel vlot, binnen enkele dagen geleverd.
AlgemeenVia Tweakers Pricewatch terecht gekomen bij Azerty voor de aankoop van een Synology NAS. De webshop is een overzichtelijk site welke het ook eenvoudig mogelijk maakt om producten retour te sturen.
VerzendingProduct werd snel (sneller dan verwacht) geleverd in een goed verpakte doos.
AlgemeenGoed werkende Website, scherpe prijs, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn order, snel afgeleverd en netjes verpakt.
Wat wil je nog meer?
Goed verpakt, kleine envelop voor klein product! Snel geleverd
Wat wil je nog meer?
Snel afgeleverd en heel goed verpakt.
Het betrof een hard disk en die was heel goed verpakt in o.a. een zakje gemaakt van grote luchtbellen. Die zat dan weer in een stevige doosje met nog meer dempend materiaal.
Prima dus en zeker voor een hard disk heel belangrijk.
AlgemeenZeer goede site, duidelijk en overzichtelijk aanbod. Zeer concurrerende prijzen voor bijna alle componenten en producten Ook snelle levering: zondag besteld, maandag in huis.
VerzendingSneller dan verwacht.
AlgemeenIk had een monitor gekocht ( asus vg258q ) bij Azerty niet al te duur vergeleken met andere cosumenten . snel met het afrekenen geen problemen en een mailtje dat ik het product had gekocht later ook nog een factuur erbij.
Verzendinger stond 2-3 werkdagen bij het product. gewoon binnen de tijd gekregen wat op de site stond verder ook geen problemen met het verzenden
Klantenservicegoede service ik had eerder al wat producten bij azerty toen had ik wel wat vragen. toen hadden ze binnen 2 uur mijn vraag beantwoord verder snelle service, zeker een aanrader
AlgemeenWordt goed geïnformeerd over wanneer bestelling geleverd wordt en als de betaling geslaagd is voor de rest nog nooit problemen gehad met azerty
VerzendingAzerty zelf zorgt ervoor dat het product binnen 24 uur bij jou thuis is soms kan het vertraging oplopen maar hier kan azerty helaas niks aan doen (postnl fix it)
KlantenserviceWordt snel geholpen met klachten en vragen
AlgemeenEen Illiama 32 inch monitor besteld, werd de volgende dag afgeleverd. Prima product. Nooit geen klachten over andere producten gehad.
KlantenserviceAls je in de avond 22.15 belt voor vragen of iets dergelijks wordt er gewoon opgenomen.
AlgemeenSnel levering en duidelijk informatie over verzending. Product netjes verpakt en in goede staat ontvangen.