Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoedkope prijzen, het scheelt soms ruim 50 euro bij concurrenten maar met dezelfde service die ik al gewend was. Ik heb Azerty dan ook tussen mjn favorieten geplaatst voor toekomstige bestellingen!
VerzendingVanwege drukte (Black Friday) was de levering later dan verwacht, dit kwam echter door PostNL en valt Azerty niet te verwijten.
KlantenserviceVriendelijk aan de telefoon en meedenken in oplossingen, door de black friday was het een zooitje bij PostNL maar Azerty wilde voor alsnog meedenken aan een mogelijke oplossing hiervoor, top!
AlgemeenDe webshop was uitstekend, met voldoende opties om zoekresultaten te filteren. Betaling verliep zonder problemen.
VerzendingVerzending was zeer snel, verpakking was goed. Had wel een probleem met een CPU die niet compatibel was met het moederbord door een verouderde BIOS. Het zou fijn zijn geweest als dit van tevoren was aangegeven, in plaats van er achteraf achter te moeten komen en het moederbord te moeten retourneren voor deze update (die niet mogelijk was zonder een andere CPU).
KlantenserviceKlantenservice zelf was uitstekend, maar moeilijk bereikbaar met lange wachttijd, zonder vermelding van geschatte wachttijd of plaats in de queue.
AlgemeenIk koop regelmatig tot volle tevredenheid bij Azerty. De prijzen zijn scherp en de service goed en vakbekwaam.
Bestelling van een Crucial 250Gb MX500 SSD gedaan op Black Friday en ondanks de enorme drukte de volgende dag al in huis.
Snelle levering en pakketje was goed verpakt.
Algemeen- Overzichtelijke website
- Producten zijn makkelijk te vinden
- Groot assortiment en voldoende op eigen voorraad
Bestelling de volgende dag ontvangen, prima ingepakt geen bijzonderheden op te merken.
AlgemeenEen prima Black Friday aanbieding (laptop) met werkelijke korting van bijna 30% (vergeleken met andere online winkels.)
Zowel prive als zakelijk bestel ik al jaren bij Azerty. Overzichtelijke site, duidelijke product informatie, en correcte afhandeling bij verkeerd bestelde producten. Ook fijn is dat de voorraad status/leverings termijn correct is.
Website heeft verder een goed besteloverzicht van eerder gedane bestellingen (bij een account.)
Prima in orde, goed verpakt in stevige doos met ruim voldoende beschermingsmateriaal en via track&trace te volgen - zaterdagmiddag besteld, maandag in huis
KlantenserviceZelden gebruik van hoeven te maken, maar die keren dat er iets verkeerd besteld was werd dat keurig opgelost zonder vragen en al te moeilijke retour rompslomp
AlgemeenIk heb op black friday een ryzen 2600 met een geweldige aanbieding gekocht. De volgende dag was deze bezorgd.
AlgemeenGoeie service, producten op vrijdag besteld en werden dezelfde dag opgestuurd.
Pakket waarin de onderdelen kwamen was tot de top gevuld met bescherming.
AlgemeenIk heb hier al meerende dingen gekocht, ik heb hier ook in april alle onderdelen van mijn pc hier gekocht. natuurlijk volgende dag geleverd.
Verzendingik heb hier ook meerende harddisks besteld, en ze komen goed verpakt afgeleverd, omgewikkeld met allemaal bubblerap, lucht kussens etc.
AlgemeenDuidelijke website, bestel proces is erg makkelijk, een van de twee orders was zelfs nog eerder dan verwacht
Pakket was bezorgt bij de buren, maar daar kan Azerty ook niks aan doen
AlgemeenBestel al een aantal jaar bij Azerty omdat ze vaak de goedkoopste zijn en snel kunnen leveren. Op Black Friday een Samsung 860 EVO 1TB gekocht voor €151,95. Dezelfde dag nog een mail over de orderstatus en de volgende dag al in huis.
AlgemeenZo als altijd goede service,mooie prijzen en volgende dag thuis, prima web winkel voor hardware.
AlgemeenAzerty is een geweldige webwinkel, ik heb hier al meerdere producten gekocht en elke keer komt het netjes op tijd en in het leverproces blijf je goed geinformeerd.
VerzendingJe word tijdens de verzending goed geinformeerd en het product is bij mij nog nooit te laat aangekomen
KlantenserviceHeb één keer met de klantenservice gemailt en ze geven snelle en duidelijke reacties dus top
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Wel vond ik de prijs iets duurder dan concurrerende aanbieders op Amazon.com. Toch verkoos ik dit bedrijf omwille van zijn goede reputatie inzake garantie en levertermijn.
VerzendingDe levering was snel en transparant.
AlgemeenRare fout op de website bij het bestellen waar er van een product -5 in de winkelwagen werden gegooid (maar toch 5x telde in prijs). Raar verhaal, de rest ging prima. Jammer dat je niet zonder account kan bestellen.
AlgemeenDoordat Afuture failliet is gegaan bleef ik met een defect servermoederbord zitten, maar gelukkig heeft Azerty mij kunnen helpen omdat zij de garantieprocedure bij de fabrikant in werking hebben gezet. Ik heb nu (dankzij geld terug van fabrikant) een nieuw exemplaar van een ander merk en kan mij weer helemaal uitleven met m'n nieuwe server.
VerzendingDe levering duurde wel lang omdat ik een ouder type moederbord wilde hebben, maar ze hebben me op de hoogte gehouden van de bestelling en alles netjes afgehandeld.
KlantenserviceGewoon meer dan prima service.
AlgemeenAl jaren klant en altijd goede service. Bijna alles ook daadwerkelijk op voorraad en snelle levering.
KlantenserviceMicroSD geheugenkaart defect na 26 maanden en gewoon een nieuwe gekregen.
Top Service!
AlgemeenMooie dynamische Black Friday prijsverlaging op een Samsung SSD en ondanks drukte snelle levering. De (3,95) verzendkosten waren niet op Tweakers vermeld maar ondanks dat nog steeds de goedkoopste aanbieder.
AlgemeenValt niets op aan te merken. Meer woorden zijn niet nodig lijkt me. Dus minimaal 15 woorden is dan wel wat veel
VerzendingVerzending aldus op de website weergegeven. Prima verpakt.
AlgemeenDe website is voor iedereen toegankelijk (geen ingewikkelde poespas).
Overzichtelijk en alles is heel duidelijk.
Ik heb nu al meerdere keren via deze webshop besteld en elke keer komen mijn pakketjes mooi op tijd aan.
AlgemeenVoor deze lage prijs moest ik het gewoon proberen en het is uitstekend bevallen. Zeer goede logistieke informatie zodat de bezorging heel goed voorspeld werd.
VerzendingGoed verpakt door Azerty en voorspoedige levering