Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp 20 november een RTX 2070 besteld. op 24 november werd door NVIDIA de actie met gratis BFV bij een RTX kaart aangekondigd met een actieperiode vanaf 20 november. Hier stond ten tijde van mijn bestelling nog niets over op de website, maar heb gewoon mijn code gekregen.
VerzendingVolgende dag geleverd. Wel op ander adres dan ik dacht aan te hebben gegeven (heb meerdere adressen in mijn profiel) dus dat is gek. Maar ik heb de bestelling gewoon bij mijn ouders op kunnen halen.
AlgemeenTop service duidelijke emails met wat je er te verwachten staat en top producten echt hastikke snel verzonden beter kan gewoon niet!!
VerzendingVerzending was binnen 1 dag al binnen top!! kan niet beter
KlantenserviceHeb hier nog niet meer contact opgenomen maar als de verzending en emails zo snel zijn en correct is aan de klantenservice ook niet aan te twijfelen
AlgemeenAlleen maar positief. Ik bestel hier al mijn pc hardware. Als er problemen zijn gewoon even bellen en je word vriendelijk te woord gestaan.
VerzendingNetjes ingepakt in een doos met extra bescherming.
AlgemeenIk bestel hier vaak en haal het eigenlijk altijd af. Mijn ervaring is dat de voorraad indicatie altijd wel klopt, en dat ik het eigenlijk altijd dezelfde dag nog wel kan afhalen. Vriendelijk personeel en goede prijzen.
KlantenserviceLaatste bestelling perongeluk op verzenden gezet, na een belletje probleemloos omgezet naar afhalen en een uurtje later stond het al klaar
AlgemeenNa telefonisch contact over een SSD (PNY) en een goed advies heb ik deze besteld. De volgende dag afgeleverd door Post NL. Zeer tevreden
VerzendingLevering op tijd.
AlgemeenZaterdagavond met veel gemak twee SSD's besteld voor een erg goede prijs. Goede communicatie gedurende de order afhandeling en dinsdagochtend al in huis.
VerzendingZaterdagavond besteld en dinsdagochtend in huis (PostNL bezorgt hier helaas niet op maandag).
AlgemeenOp black friday 's middags een bestelling geplaatst voor computer componenten. Het werd de volgende dag al aangetekend langsgebracht door postNL.
Site oogt wel gedateerd, dus je moet eigenlijk al wel weten wat je zoekt.
Op black friday besteld en de volgende dag in huis. Erg rap dus.
AlgemeenOp black friday mijn computer onderdelen gekocht bij Azerty. overzichtelijke site alleen niet super modern.
VerzendingVolgende dag binnen. en dat terwijl ik had besteld op Black Friday.
AlgemeenEen website zoals het hoort als je op afstand iets wil kopen. Alle producten worden goed beschreven en er valt ook iets te kiezen. Daarna is het een kwestie van betalen en je krijgt netjes per e-mail de afronding van de bestelling toegestuurd en wanneer de bestelling is verzonden.
VerzendingUitstekend verpakt en via de track & trace was het pakket prima te volgen. Niet iedereen is blij met veel lucht in een pakket maar er wordt voldoende aandacht besteed aan het verpakken van deze toch kwetsbare producten.
De klantenservice is goed bereikbaar.
AlgemeenAl meerdere keren wat besteld bij Azerty. Valt gewoon onder de top-shops (online) in Nederland. Gaat altijd goed; producten zijn geleverd op tijd. Nu ook na black-friday; toch de producten bijtijds in huis. Maar laten we eerlijk zijn; iets bestellen waarvan duidelijk op de site al staat dat het bij Azerty en toeleverancier out of stock is, is geen reden voor een bad review, of klacht. (Net zoals mensen die vinden dat bij een review van een dure dikke voeding een + krijgt voor veel Watt en een - voor dat tie duur is....) Je moet beoordelen wat je aangaat..
Dat gezegd hebbende: Ik heb met de klantenservice nog niets te maken gehad; alles was op tijd en voldeet aan de verwachtingen. Een echte (web)shop onderscheid zich als er problemen voordoen. En dat is tot op heden nog niet van toepassing.
Verpakking ruim voorzien van luchtige pads tegen schokken. Altijd een factuur in de doos. Soms denk ik ( bij veel webshops) Waarom zo'n enorme doos voor dat kleine artikel. Als ik veel bestel wordt de doos groter, dus als ik weinig bestel waarom dan niet kleiner.
AlgemeenWebshop is snel en overzichtelijk. Bestelproces werkt prima, zoals ik verwacht van een top shop.
VerzendingSnelle verzending. Goed verpakt
AlgemeenBestellen ging prima, alles was op voorraad en zoals belooft was alles de volgende dag in huis.
VerzendingNetjes per mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
De bestelling was netjes en goed verpakt.
AlgemeenSnel besteld en aangekomen, want een van de onderdelen was out of stock en het zou 10+ weekdagen duren voordat het weer in stock zou zijn maar op een of andere magische manier is alles binnen drie dagen verstuur.
AlgemeenDe site is overzichtelijk en je kan er makkelijk de gewenste producten vinden. Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Op de site stond dat de levertijd 1 werkdag zou zijn en dat was ook zo. Goede webshop. Is zeker een aanrader en ik ga er in ieder geval nog wel vaker bestellen.
VerzendingSnelle levering. Geleverd binnen de aangegeven levertijd die bij het product stond vermeld.
AlgemeenHeb een zelfbouw PC besteld, bij controle door Azerty vd bestelling werd ik gewezen op een fout in mijn kitlist. Daardoor in 1x de juiste samenstelling en geen retouren. Klasse.
VerzendingVeilig verpakt, geen kans op schade bij eventueel vallen vd doos.
KlantenservicePreventieve check vd kistlist bespaarde me het retourneren.
AlgemeenVoor een low budget PC zocht ik nog een SSD. Op black friday had AZERTY een mooie aanbieding. Gelijk besteld. Zoals zovele aankopen bij AZERTY was alles prima geregeld. Duidelijke omschrijving, voorraad aantallen zichtbaar.
VerzendingZaterdag pakketje ontvangen. Via email track-and-trace code ontvangen. En via post.nl app was het pakketje goed te volgen. Enige minpuntje, ik kreeg 1,5 uur van te voren via de app de mededeling dat het pakket was afgeleverd.
KlantenserviceIk heb weinig contact met klantenservice gehad, die keren dat er contact was, was alles professioneel geregeld.
AlgemeenDe informatie over het product is volledig, het bestelproces (zoals het invullen van gegevens) verloopt soepel en ook het betalen is gemakkelijk.
VerzendingHet juiste product werd op tijd geleverd.
AlgemeenDit is mijn tweede aankoop bij Azerty. Tevens kies ik voor hen omdat de meeste Tweakers dit bedrijf een uitstekend hebben geven met hun ervaringen. Dan maar 1 a 2 euro meer betalen door vele goede ervaringen dan 2 a 3 euro goedkoper bij een bedrijf dat 2 sterretjes scoort!
VerzendingEen M.2 SSD in een stevige A4 ish platte kartonnen doos. Er kan mee gegooid worden, gefrisbeed, het breek niet!
AlgemeenBestelde het item in donker zilver, kreeg later echter zwart toegestuurd. De informatie op de website klopte dus niet!
KlantenserviceOmdat ik de verkeerde kleur kreeg wil ik het item terugsturen en mijn geld terug. Nadat ik contact opnam met de klantendienst kreeg ik te horen dat ik moest inloggen en een omslachtige serviceaanvraag moest indienen. Dit gedaan, maar kreeg pas op de vierde werkdag (!) na mijn aanvraag een retourlabel toegestuurd. Net nadat ik het retourlabel ontving reageerde Azerty hier op mijn review, zeggende dat ze mijn ordergegevens niet konden terugvinden. Wat een rommeltje.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenSnelle verzending en het product werkt zols het hoort en dat is het opnieuw bestellen waard
VerzendingHet product was er de volgende dag top!
KlantenserviceGoede klanten service alles ging goed