Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Heb vorige week zondag mijn nieuwe pc behuizing besteld bij Azerty. (Een fractal design meshify C). Had hem de volgende dag (maandag) al om 2 uur in huis. Verder zijn de prijzen op hun site niets speciaals, maar zeker niet onredelijk!

Prima eerste ervaring met Azerty.

Niets op aan te merken.

Bestellen ging heel makkelijk. Betalen via iDeal kon snel via een QR code. Kreeg ook direct een mail met mijn ordernummer en info.

Mijn bestelling zou 2-3 dagen duren. zou de 2e dag worden maar werd toch vertraagd. Overigens geen probleem.

Laagste prijs voor het item dat ik wilde, snelle levering duidelijke site..
alles wat een mens verwacht van een webwinkel.

verzending was gratis en redelijk vlot

Mooie en duidelijke site, niks aan mis. En ze hebben wel eens een leuke aanbieding. Alleen kunnen de aangegeven levertijden kunnen af en toe wat lang zijn.

Het order formulier kwam een beetje verkreukeld aan maar dit kan ik ze vergeven omdat het black friday was.

Ik heb ooit eerder een order geannuleerd en dit was zo geregeld!

Zoals vele nederlanders heb ik op Black Friday een product besteld. Ik was al enige tijd op zoek naar een goede monitor. Hiervoor heb ik een tijdje research gedaan naar wat ik belangrijk vind voor een gaming monitor en ik kwam op verschillende modellen uit. Ik besloot tot Black Friday te wachten en dan een keuze te maken. Mijn keuze viel op de Samsung Qled Gaming Monitor, deze werd bij Azerty het goedkoopst aangeboden. Omdat ik al eerder bij Azerty heb besteld en dat ook goed is verlopen, was de keuze snel gemaakt. De betaling ging vlekkeloos.

Ondanks Black Friday een snelle verzending. Echter kwam ik er toevallig achter dat het pakket binnen was omdat ik een ander pakket bij de Jumbo ging ophalen. Dus de communicatie tussen verzenden en ontvangen kan wat mij betreft wel beter. Verder perfect!

Ik ben 13 jaar en wou graag een pc bouwen. Mijn vriend had ook al een pc gebouwd en had azerty bij mij aangeraden. Ik ben gaan kijken op azerty,heb een pc samegesteld, en ben daarna die build gaan vergelijken met andere sites/ prijzen. Hier kwam steeds azerty als goedkoopste uit en daarom heb ik het bij azerty gekocht. Ik kon op het laatste moment ook nog een harde schijf toevoegen en de klantenservice was daarbij erg vriendelijk. Overal een goede winkel, ook het feit dat het in raalte ligt en mijn opa/oma daar wonen was fijn zodat zij het konden ophalen.

Mijn opa en oma konden hem ophalen zodra alles binnen was. Dat was binnen 2 werkdagen omdat 1 product nog besteld moest worden.

De klantenservice was erg vriendelijk tegen mij toen ik nog een harde schijf aan mijn bestellig toe wilde voegen. Binnen 2 minuten was de mail met het betalingsverzoek al binnen, supersnel dus!

Duidelijke en overzichtelijke site. Product snel gevonden en goed omschreven. Prima prijs en zeer snelle levering.

Het product was goedkoop vergeleken met andere websites en alles zag er netjes uit. Website ziet er goed uit.

Ik had mijn product maandag de 26ste besteld en er stond op de website dat het product binnen 2-3 dagen geleverd zou worden. Ik had het product nodig voor vrijdag dus dit kwam goed uit. Na donderdag avond had ik het product nog steeds niet binnen dus had ik een mail verstuurd en gehoopt dat het vrijdag zou aankomen. Toen bleek dat ze het product nog niet eens binnen hadden en dat ik het pas op 4 december krijg en dat is dus 8 dagen later dan ik besteld had en daarbij ook nog 5 dagen later dan ik het nodig had... ronduit belachelijk dus. Hele slechte ervaring en daarom zal dit mijn eerste en laatste product zijn dat ik van azerty koop...

Er wordt goed gecontacteerd en ik word goed geinformeerd ookal is de uitkomst toch negatief en werd het niet opgelost en is mijn product nog steeds niet binnen op het moment dat ik deze review schrijf. Ik waarder de pogingen om mij te helpen maar de verzending en de moeite om contact met mij te leggen om te melden dat het product later komt is slecht.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Functionele site, maar misschien niet objectief, omdat ik meestal al weet welk product ik wil aanschaffen, dus specifiek op die producten al zoek.
De mogelijkheden om filters toe te passen op producten is zeer overzichtelijk en erg makkelijk te gebruiken.
Dus voor iemand die nog een keuze wil of moet maken, lijkt mij dat zeer handig.
Geen spetterende site, maar erg functioneel, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Minpuntje was een aanbieding met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen, na telefonisch contact te hebben gehad, i.v.m. een nabestelling wat dan mee verstuurd kon worden met het eerder bestelde product, mij toegezegd werd dat alles diezelfde dag, uiterlijk de dag erop verstuurd zou worden.
Helaas bleek 2 dagen later alles nog in de wacht te staan en wederom na telefonisch contact, bleek nu de levertijd onbekend te zijn.
Op zich kan ik begrijpen dat deze dagen enorme drukte met zich mee brengt, maar een bericht via de mail na de klant toe zou wel welkom zijn, dat er onverhoopt een vertraging is opgetreden.
Misschien is dit een verbeterpuntje om nog klantvriendelijker te zijn

Zeer nette en correcte service, waar men een goed advies geeft, zonder de duurste producten aan te prijzen.

Super breed assortiment, scherpe prijzen (vrijwel altijd bovenaan in de Pricewatch) en keurig op tijd geleverd.

De product omschrijving klopte met wat er geleverd werd, het kwam goed verpakt aan, ik heb de kaarten ook gelijk gemakkelijk geïnstalleerd .

De Product kwam op de beloofde datum .

Ze hebben alle informatie goed toegelicht .

De zondag na black friday heb ik een aantal producten besteld. Alles was makkelijk te vinden op de site, de prijs was goed en de producten waren de dag erna bij mij thuis -- ik kreeg zondag avond zelf een order bevestiging. Ook zijn de producten goed verpakt verzonden.
Wel was een van de twee externe verpakkingen vrij ernstig beschadigd bij aankomst -- een flink stuk van het karton was er af geschaafd -- het leek bijna alsof het over de grond gesleurd was. De interne verpakking van de producten zelf was echter nog helemaal in orde en ook de producten zelf waren gelukkig nog in perfecte staat.

Kortom ik ben positief over Azerty zelf, maar minder te spreken over de vervoerder (PostNL). Het enige verbeterpunt dat ik dan ook kan bedenken, is dat ze wellicht beter een andere vervoeder kunnen kiezen voor het leveren van hun spullen. PostNL is -- zoals blijkt uit de beschadigde verpakking -- niet geweldig.

Zie hierboven

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij Azerty. De prijzen zijn vaak lager dan die van concurrenten en bijna altijd vandaag besteld morgen in huis.

Ik had op Black Friday mijn spullen besteld om 23:15 dus het werd zaterdag verzonden. Alleen door Postnl kwam mijn pakket pas dinsdag aan.

Goed bedrijf, snelle en vriendelijk klantenservice.
Prijzen zijn zeker eerlijk vergeleken met andere bedrijven. (Corsair psu die bij andere bedrijven 130 euro kostte heeft bij hun 112€ gekost)

De levering was sneller dan elk ander bedrijf waar ik onderdelen heb gekocht. Product was goed beschermt en alles was prima

Product tijdens Black-Friday aangeschaft met een goede aanbieding. Product is de volgende dag geleverd, wat netjes is voor de betreffende periode.

Product en service voldoen aan verwachting.

Het is onhandig dat post wordt verstuurd onder naam van Standaard Magazijn. Ik heb mijn bestelling laten bezorgen bij een 'PakjeGemak'-bezorgpunt (in dit geval de Jumbo). Zij hebben redelijk wat tijd nodig gehad om het te vinden, aangezien ik had verwacht dat er een Azerty adres en/of sticker op zou zitten. Het was totaal niet op de verpakking te zien dat het van Azerty af kwam.

Telefonisch contact over compatibiliteit van onderdelen. Goed geholpen.
Helaas wist men niet of mobo en Ryzen 7 proc nog een BIOS update vereiste (website van MSI bood uiteindelijk uitkomst).

2100u bestelling gedaan. Bevestiging van bestelling vis mail. Echter, geen bevestiging van succesvolle betaling.

Kwartier later bevestiging van order picking en verzending. Volgende dag in huis. Goed verpakt. Luchtkussens e.d om de doos af te vullen.

Niet de aller-aller goedkoopste winkel (doch scherp geprijst), maar wel alles zelf voorradig. Dus geen verrassingen achteraf dat onderdelen nog bij de grossier vandaan moeten komen.

Volgens de site een gratis spel bij het mobo. Niets meer over gehoord of gelezen. Zal ik zelf blijkbaar nog achteraan moeten.
Ook bij videokaart 2 spellen beloofd. Ook niets meer over vernomen.

Zoals beloofd volgende dag in huis. Goed verpakt. Luchtkussens e.d om de doos te vullen

Vriendelijk, welwillend en kundige medewerkers gesproken.

Bestelling voor het eerst gedaan bij Azerty voor een videokaart en een CPU. Het bestellen ging makkelijk en was snel afgerond, daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Uiteindelijk was het product op tijd geleverd en was dit goed verpakt. Ik ga hier zeker weer bestellen zodra ik iets voor computer apparatuur nodig heb!

Een aantal onderdelen besteld bij Azerty.nl, ze zijn heel vlot en alles was snel geleverd naar België. Ook communicatie is uitstekend via mail en telefoon. Zeer vriendelijk! Ze hebben er een vaste klant bij.

Leveringen gaan zeer snel, vandaag besteld morgen aan huis dat klopt. Tenzij het bij de leverancier ligt dan moet je een paar dagen wachten. Maar ook dat staat duidelijk vermeld bij het product. Producten worden zeek goed verpakt.

Een aantal mails gestuurd en 1 keer gebeld met vragen. Je wordt snel en vriendelijk geholpen.

Moederboard besteld. Op de website stond 2-3 dagen levertijd en 162 stuks bij de leverancier op voorraad. Levering was een week later en klantenservice heeft nauwelijks goede info gegeven.

Op dinsdag heb ik hem in goede staat ontvangen (week extra). Er staat nu dat er 46 op voorraad liggen...?

Op dag 3 gebeld over de status: "Ja, hij zou vandaag binnenkomen, maar kan dit verder niet zien". Op dag 4 (status order ongewijzigd): "Ja, ik zie dat hij gisteren binnen had moeten komen...ik kijk het na en bel u terug". Geen reactie. Op dag 5 gebeld: "Ja, er is een probleem bij de leverancier. Hij is daar niet op voorraad" ?!?..."Het wordt pas dinsdag dat we hem kunnen versturen".

Goedemorgen,

Michiel van Aartsen

Zowel prive als zakelijk zaken mee gedaan, goed en ruim aanbod voor een scherpe prijs. Website mag soms met het filteren wat overzichtelijker maar over het algemeen een fijne winkelervaring. Klantenservice en accountmanagers gaan goed te werk en reageren met juiste antwoorden en snel. Product wordt goed ingepakt en als het niet goed is wachten ze niet tot het product terug is maar versturen ze direct een ander product (dit was als zakelijke klant). Dus over het geheel een zeer fijne webwinkel waar ik dan ook graag zaken mee doe.

Scorekaart voor Azerty