Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrettige website en service, goede prijzen, leveren meestal naar afspraak. Na falen van afuture mijn "go-to" webshop geworden.
VerzendingNu voor de 2e keer werd mijn product verstuurd naar mijn oude woonadres, terwijl ik zowel gekozen had voor verzending naar een PostNL punt, en (na de eerste keer) zowel zelf als door de klantenservice het oude adres had laten verwijderen. In de klantomgeving is deze in geen van de opties meer zichtbaar, maar toch werd weer het product er naartoe gestuurd. In dit geval had ik het product echt die dag erop nodig, dus weer moeten bellen om de zending te staken, retourproces te starten, en maar weer bij een concurrent in de buurt te halen.
KlantenserviceZe staan je goed te woord, al duurt het wel aardig lang tot je geholpen wordt. Ik wacht nog af of dit keer wel het adres volledig weten te verwijderen, anders kan ik er niet meer met een goed gevoel bestellen.
AlgemeenEenvoudig te bestellen, snel binnen.Goed (wellicht te goed) verpakt. Prijs was ook 1 van de goedkopere.
VerzendingSnelle en prima levering. Alleen erg grote verpakking voor enkel een Pi.
AlgemeenIk heb laatst een processor en een grafische kaart besteld op een zondag en heb ik de spullen de dag daarna op mandaag ontvangen(dus zeer snelle lever tijden en voor een goede prijs fantastisch)! 100% een aanrader.
VerzendingIk heb laatst een processor en een grafische kaart besteld op een zondag en heb ik de spullen de dag daarna op mandaag ontvangen(dus zeer snelle lever tijden en voor een goede prijs fantastisch)! 100% een aanrader.
KlantenserviceIk heb laatst een processor en een grafische kaart besteld op een zondag en heb ik de spullen de dag daarna op mandaag ontvangen(dus zeer snelle lever tijden en voor een goede prijs fantastisch)! 100% een aanrader.👌
AlgemeenBij het bestellen van alle onderdelen (behalve de pc kast, die ik al had) heb ik besloten gebruik te maken van Azerty, waarbij ik een offerte heb aangevraagd. Hierdoor kreeg ik een mooi aanbieding, waardoor ik alles bij Azerty heb besteld. Hierna bleek echter eerst het RAM geheugen pas later leverbaar en daarna het moederbord.
Hierop ben ik voor een alternatief RAM geheugen gegaan, maar voor het moederbord was niet echt een alternatief en de leverdatum was eerst onbekend voor de leverancier en werd daarna steeds uitgesteld. Echter waren er ondertussen meerdere acties voor de producten die ik besteld had, waardoor ik aan het wachten 2 games en een behoorlijke extra korting heb overgehouden.
Uiteindelijk ondanks het lange wachten dus uitermate tevreden. Het wachten was geen groot probleem, maar Azerty was uitermate welwillend en aangezien de levertijd de schuld van de leverancier was, heeft het mij zeker overgehaald om de volgende keer weer bij Azerty te bestellen.
De levering was zoals in mijn algemene beoordeling toegelicht aardig vertraagd, maar dit heeft ook zo zo'n voordelen gehad. De uiteindelijke verzending was top, goed verpakt, niks beschadigd en vanaf het moment dat de onderdelen er waren, de volgende dag geleverd.
KlantenserviceAlleen de mogelijkheid tot een persoonlijke offerte was al fijn. Verder was de reactiesnelheid erg goed en was het fijn om niet steeds een ander persoon te spreken. Erg veel contact gehad door vertragingen en wijzigingen, maar kan niet anders zeggen dan dat heel veel bedrijven van Azerty kunnen leren. Werd netjes op de hoogte gehouden en ik had altijd het gevoel dat Azerty echt de best mogelijke service probeerde te leveren.
AlgemeenTijdens het bestellen werd ik gestoord, waardoor er een vertraging van 2 uur ontstond tussen het moment van bestellen en betalen. Dit gebeurt mij vaker en bij veel webshops moet je dan weer overnieuw beginnen, hier niet. Dus dat is altijd fijn.
Al met al zeer tevreden!
Op vrijdag 21:30 uur mijn CPU waterkoeler besteld en zaterdag om 10:00 uur deze ontvangen, dus mijn hobby project voor het weekend kon beginnen! Ook de beloofde 'voor 23:00 uur besteld, morgen in huis' is dus nagekomen. Iets wat de laatste tijd door veel webshops wordt beloofd maar vaak niet wordt nagekomen.
AlgemeenGoede webshop. Duidelijke website en fatsoenlijke prijzen. Een groot assortiment, en die zijn meestal ook op voorraad.
VerzendingBestelling was binnen een paar uur verzonden. Vrijdag besteld, zaterdag in huis
AlgemeenAl jaren klant van Azerty, nog niet eerder een recensie achter gelaten. Ben altijd erg tevreden over deze webshop, duidelijke website met voldoende concrete informatie. Levertijd is prettig en de communicatie ook naar wens. Niet voor niks al jaren een bekende naam!
VerzendingOp tijd zoals beloofd
AlgemeenZeer snelle levering binnen een dag.
Scherpe prijs en de levering is gratis.
Geen minimum prijs voor bezorgkosten.
AlgemeenVorig jaar bij Azerty losse onderdelen voor een PC besteld. PC vervolgens zelf in elkaar gezet. Vorige maand startte de pc ineens niet meer op. Na onderzoek door Azerty bleek het moederbord niet meer goed te zijn.
Alles is kosteloos en onder garantie opgelost en verholpen.
Ontzettend goed geholpen met de afhandeling van een garantieklacht.
Vorig jaar verschillende PC onderdelen bij Azerty besteld. Onlangs startte de pc niet meer op. Contact opgenomen met de klantenservice. Goed te woord gestaan en geholpen. Moederbord met onderdelen afgegeven bij de balie en vervolgens is onder garantie het bord vervangen en opnieuw opgebouwd.
Ik heb de klantenservice als zeer oplossingsgericht, meedenkend en klantvriendelijk ervaren.
AlgemeenGoede voorraad, scherpe prijzen en prettig contact. Aanrader om te bestellen! Al jaren met veel plezier een goede klant waar ik terug blijf komen (als het niet goed was zou ik ook zeker niet terug komen, want het aanbod van soortgelijke bedrijven is groot). Maar dit bedrijf is een parel in het landschap van de internet hardware verkopers.
VerzendingSnelle levering van artikelen en correct verpakt. Jammer dat PostNL niet op de afgesproken tijd kwam waardoor er tot 2 maal toe niemand thuis was maar daar kan verkoper niets aan doen.
KlantenservicePrettig contact en goede service.
AlgemeenGoede webwinkel, geen problemen mee gehad in de 4-5 jaar dat ik er producten heb besteld.
VerzendingVerzending was snel, Maandag overdag gekocht, dinsdag in huis. zoals ze zelf aangaven.
KlantenserviceMoest een bestelling annuleren door een fout met het betalen, moest heel even wachten door drukte, maar daarna hadden ze hem binnen een minuut geannuleerd.
Fijn en snel, zoals het hoort.
Algemeen2 meter lange Apple lightning kabel besteld en Azerty was verreweg een van de goedkoopste aanbieders + de volgende dag al in huis.
VerzendingOm 21:00 besteld en de volgende dag goed verpakt ontvangen. Verzendkosten waren schappelijk.
AlgemeenAltijd als ik in de pricewatch kijk voor PC componenten staat 90% van de tijd azerty ergens bovenaan als de goedkoopste, altijd op tijd bezorgt en goede klantenservice.
Top winkel
Snel bezorgt.
KlantenserviceSnelle reactie op emails.
AlgemeenInmiddels heb ik al meerdere keren bij Azerty besteld, zowel zakelijk als ook prive en ik ben elke keer verrast t.a.v. de professionaliteit van deze firma, zowel qua assortiment alsook de levering en service.
VerzendingDuidelijke afhandeling van orders, verzenden, verzendtijd en levertijd.
KlantenserviceHeldere en klantgerichte service en communicatie, ook wat betreft klachten en retouren.
AlgemeenIk heb nu twee keer besteld by azerty. De eerste keer uiteindelijk geannuleerd omdat het veel langer duurde dan verwacht en het product was sneller nodig. De tweede keer had ik het niet snel nodig maar was het mooi op tijd. In principe is het niet erg als het langer duurt dan aangegeven, maar het zou fijn zijn als dit naar ons gecommuniceerd was. Communicatie in het algemeen kan beter, we kregen geen bericht dat het product vertraagd was, en op de website stond ook niet veel duidelijke informatie. Met het product dat ik onlangs besteld heb kreeg ik geen bericht wanneer het verzonden was, wat geen ramp is maar het zou wel fijn zijn om daar een seintje over te krijgen. Verder heeft Azerty goede prijzen, levering was de tweede keer mooi op tijd, en voldoende verpakt voor bescherming. Communicatie naar de klant kan beter.
VerzendingProduct was gelukkig voldoende verpakt want postNL heeft het met nogal veel kracht in de brievenbus gepropt, want het was eigenijk net te groot. Pakket was op tijd.
KlantenserviceWanneer we een bestelling wilde annuleren werd dat netjes afgehandeld en kregen we snel ons geld terug. Ik weet niet of alle redenen van annuleren worden geaccepteerd, maar in mijn geval was het omdat het pakket veel later was dan verwacht.
AlgemeenEen hele mooie aanbieding op cybermaandag van een Microsoft Surface Book. Niet lang over nagedacht en besteld. Binnen 2 dagen lag de laptop op mijn schoot. Prima!!
Ik bestel vaak bij Azerty en heb tot op heden geen klachten. Kwaliteit van de producten is goed en logistiek ook prima.
Binnen 2 dagen lag de laptop op mijn schoot. Prima!!
AlgemeenZoals gewoonlijk levering binnen opgegeven termijn. goede informatie op de website. Maar die mag wel een beetje worden opgefrist overigens. Betaling ook met creditcard is geen probleem.
Verzendingzie vorige toelichting
AlgemeenEenvoudige PC besteld op maandagmiddag (26-11), één van de onderdelen niet op voorraad maar wel bij leverancier (levertijd 2-3 dagen). Ik koos voor assemblage en verwachtte de PC binnen een week wel in huis. Helaas bleek dit voor Azerty niet haalbaar: op dag van bestelling ontving ik bericht dat de componenten compatible zouden zijn en op 28-11 bericht dat er vertraging bij uitlevering zou zijn in verband met onvoorziene drukte. Op 29-11 ging de PC in assemblage en nu, maandag 3-12 is de PC nog altijd 'in assemblage'.
De communicatie is goed, maar de snelheid is dat helaas niet. Ik zou zeker nog bij Azerty bestellen maar niet als ik moet laten assembleren; het duurt gewoon erg lang en meer dan een week (ik heb geen idee wanneer ik het ga ontvangen) wachten op een PC waarvan de componenten op voorraad zijn (één product 2-3 werkdagen levertijd) vind ik wat aan de lange kant.
Excuses maken de wachttijd niet korter, helaas. Misschien aangeven bij de bestelling indien assemblage als dienst wordt toegevoegd aan de bestelling, dat de levertijd van die dienst lang is - dat zou toch wel netjes zijn geweest denk ik.
-Update 5-12 einde van de middag-
Nog altijd is het systeem 'in assemblage' en geen idee wanneer het klaar zal zijn. Vervelend voor degene voor wie het systeem is, vervelend voor mij omdat ik Azerty heb aangeraden en dus 'slecht advies' heb gegeven.
-Update 6-12-
Het systeem zal vandaag worden bezorgd door PostNL.
AlgemeenZoals altijd als ik bij Azerty iets bestel, komt het altijd goed aan en netjes verpakt. Ik kijk vaak op Tweakers naar eventuele onderdelen of andere producten. Vaak zie ik hier Azerty tussen staan en bestel ik het hier omdat ik weet dat het dan goed komt. In tegenstelling tot sommige andere webshops.
VerzendingBij alle bestellingen die ik heb besteld heb ik altijd het product netjes in een doos gekregen met luchtzakjes er bij in om het product goed te beachermen.
KlantenserviceIk had een vraag over een product en hierover werd erg snel een nette duidelijke mail teruggestuurd. Mijn vraag was dan ook gelijk beantwoord.
AlgemeenPrettige site om artikelen te vinden en te bestellen. Groot assortiment en voldoende filtermogelijkheden. Ging heel soepel allemaal.
VerzendingVerwachte levertijden werden waargemaakt. Status van de individuele items in de order was goed te volgen op de site. Na verzending door Azerty goed op de hoogte gehouden van statuswijzigingen van de pakket(ten) bij PostNL.