Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBesteld, was niet op voorraad maar binnen beloofde termijn geleverd. Goede prijs en goede service. Website is ook overzichtelijk.
VerzendingPrima
AlgemeenGoede omschrijving op website, prima product wat voldoet aan de verwachtingen en snelle levering. Product ook goed verpakt.
KlantenserviceSnel en goed ingepakt waardoor het product niet beschadigd
AlgemeenGoede beschrijving van de harde schijf, je koopt dus een harde schijf die hoort bij jou product en niet duur.
AlgemeenSupergoede site! Alles is heel goedkoop en heel veel dingen zijn beschikbaar, en extra monteur opties ook.
VerzendingSnelle levering! Meteen de eerste werkdag.
KlantenserviceToen ik een probleem was was klantenservice er meteen.
AlgemeenIk heb hier mijn videokaart besteld. Er stond dat ik die binnen 2-3 dagen binnen kreeg. Hij kwam op perfecte timing binnen twee dagen. Ik kreeg er ook een game bundle bij die ik gelijk terugstuurde. Ik kreeg de dag daarna al een mail. Top service.
AlgemeenIk heb mijn nieuwe PC case hier besteld en heb die spoedig binnen gekregen. Ik ben zeer tevreden met de kast!
VerzendingDe levertijd was iets later omdat de kast niet op voorraad was maar kwam alsnog in 3 dagen binnen.
KlantenserviceIk heb tussendoor eventjes gebeld over de verzend tijd en heb netjes antwoord op mijn vraag gekregen.
AlgemeenBest pricing, good customer service and fast delivery. In my opinion the best computer store online.
VerzendingBest prices for my components. The customer service is really friendly and the quality of the PC build was excellent. In addition, my PC was delivered within one day after it was finished.
KlantenserviceFriendly customer service that was quickly reachable without waiting long time for an e-mail reply.
AlgemeenAzerty levert prima service. Dit is de zoveelste keer dat ik componenten heb besteld voor mijn pc en het wordt keer op keer geleverd zoals ik verwacht! Zeer netjes verpakt voor transport. Daarbij een zeer een overzichtelijk website. Complimenten aan Azerty.
VerzendingVoor de tijd besteld die op de website stond en jawel, de volgende dag om 14:30 ontvangen.
AlgemeenAzerty levert heel goede service! Dit is me 2e keer dat ik componenten heb besteld voor mijn PC en het wordt geleverd zoals het overal hoort! Pakje vol met lucht en niet beweegbaar of beschadigbaar in transport! Complimenten aan Azerty. De site is ook heel overzichtelijk!
VerzendingNog voor de tijd besteld die op de website stond en ja hoor gewoon volgende dag om 11:00 in huis! En savonds ook zeer snel na bestellen een track & trace ontvangen.
Algemeen3x WD Blue WD60EZRZ 6TB besteld (voor backup). Op reviews van amazon.com las ik dat dat bedrijf een beetje rommelde met de serienummers (amazon verkoopt, naar het zegt, WD schijven die uit een MyBook gehaald zijn, en daarmee dus OEM zijn, en dus buiten de garantie vallen). Dus snel even de serial number check gedaan op de WD site. En, uiteraard, mag ik wel zeggen, was allemaal dik in orde bij Azerty.
Hoewel Azerty overigens wel de mogelijkheid aanbiedt om een prijs te winnen als je een review schrijft (alsof je die ooit wint), heb ik het desalniettemin niet daarom gedaan. Het is gewoon een prima zaak, en vond het wel eens goed om dat te delen.
Alles, zoals gebruikelijk, zeer goed verpakt, in meerder-laags bubble-foam, met daarom heen nog weer luchtkussentjes. Alles netjes afgewerkt.
AlgemeenProducten goed verpakt aangekomen. Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen.
Met prijs goed overeengekomen en service altijd top geweest. Kop tot zoverre bijna altijd bij Azerty en is altijd goed. Service van defecte producten en dergelijke altijd top (zelden dat iets defect was). Alles werkt naar behoren!
Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen. Levering van leverancier van de RAM bankjes duurde wat langer als ik zo bekeek. Kan gebeuren, zo ver ik dat zie ligt dat buiten Azerty om.
KlantenserviceAltijd netjes te woord, ze zeggen waar het op staat. Altijd direct richting mij wat ik zeer apprecieer. Als het niet kan, dan kan het niet. Nee is een antwoord en dat respecteer ik. Top!
AlgemeenHet proces van het product toevoegen en betalen ging vloeiend en makkelijk hier was ik erg blij mee
VerzendingHet product werd de volgende dag al in de ochtend geleverd wat heel fijn was
AlgemeenMakkelijk bestellen, snel in huis. Is altijd wel goed voor elkaar bij Azerty. Ook voorheen goede ervaringen gehad.
VerzendingProduct is netjes verpakt.
AlgemeenTop webshop qua prijs meestal goedkoopste van alle webshops. Snelle levering. Goed verpakt en verzorgt.
VerzendingZeer snel geleverd goed verzorgde verpakking. 2 keer al besteld en volgende dag in huis. Hier kunnen andere webshops nog een puntje aan zuigen.
KlantenserviceDe info met e-mails verlopen zeer goed staat duidelijk alles in vermeld en je weet op tijd waar je aan toe bent. Echter de track en trace moet je je nummer kopiëren en zou fijn zijn als het een directe link zou kunnen worden. Voor de luie mensen dan 😝.
Algemeenbesteld&ontvangen zoals ´t hoort.
Mag er wel bij zeggen dat de zoek-functie op die website niet geweldig is.
Maar dat is bij veel webshop niet geweldig. incl bol.com etc.
normaal verpakt en als brievenbuspakket verstuurd
AlgemeenNieuw systeem samengesteld en laten assembleren. Processor was niet op voorraad, maar ik werd keurig bijgepraat gedurende de levertijd. Erg tevreden met het nieuwe systeem, dat ook nog goedkoper uitviel door prijsdaling van de SSD en de processor. Prima werk!
VerzendingVia mail en telefonisch contact transparante info, stevig ingepakte verzending, prima!
KlantenserviceTelefonische medewerker doet wat ie belooft en verwerkt ons gesprek direct in de order. Geen flauwe verkooppraat, maar meedenken met mijn wensen.
AlgemeenPrima winkel met goede prijzen voor hun producten. Ervaringen van anderen overtuigden mij om hier te bestellen.
VerzendingPrima verzending. Netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Levering duurde wat langer omdat een onderdeel niet op voorraad was.
AlgemeenKast, voeding, moederboard, processor en watercooler aangeschaft, ondanks de deukte niet alleen alsnog snel voor mij alles geassembleerd maar ook de watercooler netjes in de kast ingebouwd. In overleg slechts 35 euro gerekend want geen compleet systeem. Zoals altijd nuchtere topservice
VerzendingAlles was tot in de puntjes afgewerkt en top afgeregeld ingebouwd. Helaas was wel het doosje met inbouwmateriaal behorend bij de kast vergeten. Men bleef terugverwijzen dat ik misschien zelf niet goed had gekeken dat is wat jammer en enige minpuntje. Later alsnog binnen een dag het vergeten setje nagestuurd.
KlantenserviceWel erg druk momenteel maar men probeert daarbinnen tot een snelle oplossing te komen. Wel moet je er soms achteraan.
AlgemeenBestellen ging soepel. De website meldde dat de disk voorradig was - en dus werd hij ook zoals beloofd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Keurig - kunnen andere webshops van leren.
VerzendingAls je een retail harde schijf koopt, zit hij in een speciaal voor vervoer bedoelde verpakking van de fabriek uit. Dit was geen retail, en ik ben toch altijd wat huiverig voor hoe de post met het pakje omgaat. Uiteindelijk is de disk werkend aangekomen, dus was er niets aan de hand.
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk met de nodige toelichting.
Het bestellen was zeer eenvoudig en snel.
De SSD werd op de beloofde tijd geleverd
KlantenserviceDe klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus daar heb ik geen oordeel over