Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Zoals altijd weer een goede ervaring bij Azerty, Wat mij betreft de terechte leider van verkoop voor computer onderdelen in Nederland.

Het product is binnen de beloofde 1 dag correct geleverd, niks op aan te merken.

Alles best vlot gekregen. Ik heb alle onderdelen voor een PC besteld en ben erg tevreden. Azerty is een van de goedkopere sites met alle onderdelen die ik vergeleken heb. Alleen een beetje jammer dat je verzendkosten moet betalen bij een PC van €2k, maar wel een stuk minder dan bij Alternate.

Ik kreeg ook nog een aantal gratis games bij mijn bestelling. Deze heb ik erg snel ontvangen via e-mail, sneller dan het aantal werkdagen dat erbij stond.

Producten zijn zonder issues aangeleverd. Dus niets over te klagen. Sommige producten hadden een levertijd van 2-3 dagen (voeding en moederbord).

De Samsung 860 QVO 1TB - Solid state drives zijn een dag na de bestelling al geleverd. Perfect verpakt en het product voldoen vooralsnog aan alle verwachtingen, vooral de prijs was gaf voor mij de doorslag tot aankoop. Azerty, ga vooral zo door !

Ik wilde de items eerst naar mijn werkadres laten verzenden, maar dat adres werd bij azerty onterecht in België gelokaliseerd . Ik heb toen het postagentschap in mijn eigen dorp gekozen.

Product aangeschaft, bleek een foutieve keuze (ik had niet gelezen dat het een USB 3.1 C was, eigen fout). Ik heb deze teruggestuurd afhandeling ging super (geld snel overgemaakt), wel zelf de verzendkosten betalen wat b.v. bij een bol.com niet het geval is. Product: Ewent EW1135 - Hub

Op tijd geleverd en ook de retour zending ging vlot en soepel.

Voor de retour zending is meteen dezelfde dag toestemming gegeven en na terug sturen is het geld snel teruggeboekt, prima.

Snelle levering, product goed verpakt, tegen een aantrekkelijke prijs. Product: TP-Link Archer T2UH - Netwerkadapter. Adapter, voldoet aan de verwachting en was binnen 10 minuten geïnstalleerd.

Het product was op voorraad en is ook daadwerkelijk de volgende werkdag ontvangen.

Snelle levering van de HDD's, producten zijn goed verpakt in stevig bolletjes plastic, tegen een een scherpe prijs.

Betreft garantieafhandeling interne HDD-schijven. Dit moest helaas al drie keer plaatsvinden na de aanschaf van drie schijven. Tot nu toe altijd probleemloos verlopen. De schijven werden netjes vervangen, zij het dat het even duurde. Op 15-1 kapotte schijf verzonden, op 25-1 vervangend product in huis. Discussieloze afhandeling (en bereikbaarheid) vind ik niettemin belangrijker dan snelheid.

Veel schokabsorberend plastic bovenop de schijf in de doos, maar onderop alleen bescherming van noppenfolie om de schijf. Je zou met dat gesmijt tijdens transport ook onderop een stevig buffertje verwachten.

Bereikbaar, prettige mensen, persoonlijk, meestal goed deskundig, lossen probleem op of wijzen de weg.

Heb geen betaling gedaan het betreft een garantie afhandeling, alles verliep zoals het als moet gaan.
Zo zou het bij elke webwinkel / winkel moeten gaan

Correcte en snelle afhandeling van het nieuwe product

Correct op de hoogte gehouden over het verloop van het geteste defecte product, en het daarvoor in de plaats gekregen nieuwe product.

Snelle levering, producten in heel goede staat, sterke klantendient, ook de prijzen waren zeker correct

Levering op tijd

Correcte info

Snel gevonden wat ik zocht, bestelling eenvoudig geplaatst en de volgende dag geleverd. Snel en gemakkelijk, zonder onnodige handelingen.

Goed verpakt, snel bezorgd.

Moederboard en geheugen besteld. Volgende dag geleverd, goed verpakt en keurig op de hoogte gehouden. Netjes op de hoogte gehouden, prima zo hoort het!

Goed verpakt en opgevuld met luchtkussens, kan niets mee gebeuern.

Ik had een nieuwe hardeschijf nodig en via Tweakers kam ik bij Azerty terecht, ik was al klant bij se overegens.
De volgende dag geleverd en goed verpakt, ik had ook niet anders verwacht!..top.

Ze hebben hele goedkope producten met snelle bezorging. Ik had een ram stick gekocht die nergens anders zo goedkoop wad.

Het product was goed verpakt en optijd aangekomen.

Je kreeg veel updates over wanneer je pakketje aankwam.

De website is makkelijk te gebruiken en werkt snel, alle onderdelen waren goed te vinden en de betaling gaat ook makkelijk! De website is ook zeker mobiel vriendelijk :)

Had een onderdeel besteld die niet meer leverbaar was. Azerty gaf de keuze om een ander product te kiezen en het overige geld terug gestort te krijgen of een aantal dagen te wachten. Heb gekozen voor een ander product, het geld was snel op mijn rekening en de bestelling was de volgende dag in huis!

Dit was mijn eerste keer dat ik een pc ging bouwen dus had via messenger contact opgenomen met Azerty, ze hebben me geholpen met de keuze uit verschillende onderdelen te maken en hebben zelfs een "aangeraden" winkelmandje voor me aangemaakt.

Ik geef hier een voldoende om mijn orders uit het verleden die altijd top zijn afgehandeld, maar ik neig richting slecht.
Gigabyte Vega56 aangeschaft, direct bij het openen van de omdoos valt mij: De doos is unsealed.
Ik denk: Wellicht hebben zij de voucher voor de AMD game bundle in de doos gestopt, maar bij het openen van de doos valt mij direct op: De pluggen voor de DP poorten zijn niet aanwezig. Deze zaten wel in de kaart die een familielid bij een andere winkel kocht.
Mijn conclusie: De kaart is geopend, getest en geretourneerd. En waar is mijn game bundle?

Kaart inmiddels uitvoerig getest, werkt prima ik denk dat hij terug gestuurd is ivm een lage coil whine af en toe.
Ik hoor het amper en als ik hem terug stuur heb ik kans op een mindere kaart, zeker omdat het nogal hit/miss is met deze Gigabyte modellen.
Ik houd hem wel, maar ik zal wel twee keer nadenken voor ik weer bij Azerty bestel. Ik bestel hier al sinds 2005 zonder problemen maar dit is toch wel een teleurstelling.

Over die game bundel: Schijnt dat je Azerty je factuur moet mailen en je dan de voucher krijgt, ik vind het nogal backwards. Andere shops sturen je een print mee of mailen je de code zodra er betaald is. Had beter gekund! (Ik had dit weekend lekker RE2 willen spelen op mijn nieuwe GPU :))

Ik verwacht dat ik maandag netjes zal geholpen worden door de klantenservice en alsnog mijn bundel ontvang.
Ik snap dat je als winkel toch iets moet doen met je retourzendingen, maar het voelt als klant niet prettig een GPU te ontvangen die vooraf door een andere klant getest is en niet goed bevonden is.

Verzending is goed en vlot zoals ik van Azerty gewend ben.

Duidelijke website, zoekfunctie werkt goed, er wordt aangegeven of iets op voorraad is, overzichtelijk bestelformulier.

Product (SSD) de volgende dag goed ingepakt en in goede staat geleverd, kortom alles in orde.

Alles was heel gemakkelijk en ik ben superblij met de service. Ik ga zeker later meer bestellen want ik vond het soepel gaan.

Het kwam heel snel en zonder beschadiging. Ik zou het wel voor de laatst mogelijk tijd bestellen ander komt het wat later.

Heel goed, geen problemen

Ik heb hier een cpu koeler besteld kwam mooi op tijd binnen en doet het uitstekend

Netjes op tijd

Duidelijke en overzichtelijke website. Goed advies en kennis van de klantenservice over de verschillende producten.

Binnen een dag ontvangen. Goed en netjes verpakt.

Voordat we de videokaart hadden besteld hebben wij een advies gevraagd. We werden uitvoerig en deskundig geadviseerd. Ik heb het gesprek als.zeer vriendelijk en deskundig ervaren.

Beeldscherm besteld bij deze webshop.
De webwinkel ziet er netjes uit en producten zijn goed te vinden, ook werkt de webshop vlot en soepel.
Het hele proces tot aan bestellen en betalen werkt zonder enig probleem.
Daarna word je op de hoogte gehouden van het verdere verloop.
Binnen een uur blijkt het pakket al verzonden, razendsnel dus.
s'avond om 21:00 uur besteld en volgende dag binnen is de verwachting.
Ik vind dit zelf een fijne webshop waar ik zeker nog eens ga shoppen.

Product werd in orginele verpakking, (dus goed verpakt) bij mij aangeboden.
21:00 uur besteld volgende dag net voor 16:00 binnen. Dus vanaf bestel moment heeft het 19 uur geduurd dat het binnen was. Dat is "voor mij althans" een record zo snel. Kan alleen maar heel tevreden zijn

Scorekaart voor Azerty